Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun gerçekten işinde iyi özenli dürüst yaptığı işin arkasında duracak bi dr bulup ivedilikle düzeltiriniz. düzelttirmedikçe kendinizi üzersiniz.

sadece şunu yazmak istiyorum tek değilsiniz benzerlerini bende yaşadım gitmediğim dr kalmadı çaresi vardır umarım iç bacak riskli bi bölge inşallah germeye gerek olmamıştır diyorum beni izlemeye alırsan fotoğraflarım mevcut.
banada özelden foto atar mısın.

gördüm resimlerini yanlış anlama inanmamak değil yeni üye olduğun için resim dedim bendeki sorunlardan olmuş çaresi var üzülme

Ben nedense ilk okudugumda inandım arkadasa..burada sen dahil, aynı doktorda kaynaklı o kadar cok sorun okudum ki..herkes yalancı, bir o mu dogru dusunmeden edemiyor insan..

Bir de burada gezen ajanları var, bir bir kendisine rapor veren..doktor bey de direkt avukatını devreye sokuyor sanırım.. ne acı..

Gecmis olsun arkadasa da..

Evet burda sadece hasan beyin asistani degil benim doktorumun da asistani ve kendisi okuyormus ve hatta doktorum bana dedi burdaki uyeler bile yazilanlari gidip soyluyormus ne aci....degilmi

Evet burda sadece hasan beyin asistani degil benim doktorumun da asistani ve kendisi okuyormus ve hatta doktorum bana dedi burdaki uyeler bile yazilanlari gidip soyluyormus ne aci....degilmi

Senin doktorunun seni takip edecegini sanmıyorum..adam yaka silkmistir muhtemelen..

Benim soyledigim konu farklı..o yuzden oyle alıntı yapmadan, laf sokucam diye zıplama her yere..az otur oturdugun yerde..

Senin doktorunun seni takip edecegini sanmıyorum..adam yaka silkmistir muhtemelen..

Benim soyledigim konu farklı..o yuzden oyle alıntı yapmadan, laf sokucam diye zıplama her yere..az otur oturdugun yerde..

Bu kadını tanimak istiyoruuum ben benim gibi süzgeçi yok yahuu

fotograf bende gorebilirmiyim ben yabanci formlarda da arastiriyorum ic bacak yapilmiyomus aslinda size yapilan lazer liposuction mı?
Çok tşkr ederim.eğer gerçek sorunum olmasaydı neden burda paylaşayım ki.bana inandığınız tekrardan tşk ederim.şimdi bu durumun düzeltilmesi mümkün mü bunun arayışı içindeyim.iki yıldır hayatımı alt üst etti.yaşam enerjimi bitirdi.sırf para için bize yaşattığı acıların bin katını yaşasın o doktor.

Ya özelden yazıştık resimlerini de gördüm başta fake diye bakma var elimde değil :)) doğru benim gibi sorunlar oluşmuş iç bacak dış bacak umarım çözümlenir sorunu mutlu olur... diğer konu evet var maalesef bunlar doğru özelden başka hastaları da geçmişte yazmıştı avukat o bu aramış acı tabi

:) iyi takip etmiyor demek ki :))) kendi haline bırakmış :) komik olan şu eski sorun yaşadığım doktorun avukatlığını yapması herkes ne olduğunu görüyor anlıyor

Son düzenleme:
Medi ziyarete gelecektim sana allah kurtarsın diye ama evde yoktun

Okuduğum kadarıyla bi çoğumuz doktorun estetik sonrası ilgisizliğinden şikayetciyiz. İlgi istiyoruz çünkü vücudumuzdaki değişimin durumunu merak ediyoruz. Pozitif bir değişim mi negatif bir değişim mi bunlar bizim için önemli. Beşiktaş'ta ajansta çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:

böyle yazacağına kib yap alooo:))) baktım heryere bu tarz yazmış incelerler2015 de üye bilemem reklam mı başka şeymi direk demeyeyim günaha girerim zaten çok var sizlerle gıybetten :)))))

medoya çekirdek gönder börülce çitlesin gerçi alışık o bana :)))) neyse aldığı iltifatlar,ıslık sesleri tezahüratlar ona iyi gelmiştir bu sefer rahattır içerde :)

Kib yapsakta eski msjlar kalkmıyor sanırsam eminde değilim gerçi ban kalktıında gelen yeni üyeler farkında olmadan msjları okuyabiliyor :)) kilo yapacak herşeye karşıyız çekirdek falan yok başka istediği herşey tamam ama yiyecek yok zayıflıcaz

yok mesajlar yargı durumunda kaldırılıyor açacam sanada dava az kaldı börülce sileceğim k.k dan kilo verdin ya gıcığım :))))

ona herkesden gelen yorum ve tezahüratları bildirdim hahhaha bolca yer mutluluktan yesin şişsin yaşasın kötülük

Dur bakalım kıskançlık için erken daha bu hafta kaç kg vercez görelim bi ona göre kıskançlık dozunu ayarla yok yere kk dan silinip gitmeyeyim

Dur bakalım kıskançlık için erken daha bu hafta kaç kg vercez görelim bi ona göre kıskançlık dozunu ayarla yok yere kk dan silinip gitmeyeyim
ona göre yazan 5 kilo yağdan gitmiş gruba seni mahvederim hayır görüyon biizi şiş kat 8 kiz kat olduk ah ben hep leyla mercimek yüüznden oldum onları silim buradan

ona göre yazan 5 kilo yağdan gitmiş gruba seni mahvederim hayır görüyon biizi şiş kat 8 kiz kat olduk ah ben hep leyla mercimek yüüznden oldum onları silim buradan
Yani aslında kilo vereni yanında tutman lazım aldıranı uzaklaştırman lazım kimi yanında tutcan hiç bilmion sende jelo abla bırak sil at onları etiket yapmıom görmesinler

Yani aslında kilo vereni yanında tutman lazım aldıranı uzaklaştırman lazım kimi yanında tutcan hiç bilmion sende jelo abla bırak sil at onları etiket yapmıom görmesinler

doğru aslında o bıngılları silim ben bir gecede 3 şişe :) meze sabahlanılırsa alın kilo dr ne yapsın bizlere marangoza gideceğim ben medo ile kes buradan yont buradan diye yapma etiket onların tersi medo gibi ahhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…