- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi tafi
-
- #4.041
öncelikle cvp yazdığınız için çok tşkr ederim.yazdığım herşey gerçek.mümkün olsa o doktoru mahkemeye vereceğim.o denli,ruh sağlığımı bozdu.evet bende o çökmeleri ve dalgalanmayı yağ enjeksiyonuyla gidermek istiyorum bunun için çok iyi bir doktor araştırıyorum çünkü artık kimseye güvenemiyorum.önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?size de çok geçmiş olsun.siz ne yaptırdınız ?şimdi eskisi gibi oldu mu peki?
gördüm resimlerini yanlış anlama inanmamak değil yeni üye olduğun için resim dedim bendeki sorunlardan olmuş çaresi var üzülme
Evet burda sadece hasan beyin asistani degil benim doktorumun da asistani ve kendisi okuyormus ve hatta doktorum bana dedi burdaki uyeler bile yazilanlari gidip soyluyormus ne aci....degilmi
Senin doktorunun seni takip edecegini sanmıyorum..adam yaka silkmistir muhtemelen..
Benim soyledigim konu farklı..o yuzden oyle alıntı yapmadan, laf sokucam diye zıplama her yere..az otur oturdugun yerde..
fotograf bende gorebilirmiyim ben yabanci formlarda da arastiriyorum ic bacak yapilmiyomus aslinda size yapilan lazer liposuction mı?
Çok tşkr ederim.eğer gerçek sorunum olmasaydı neden burda paylaşayım ki.bana inandığınız tekrardan tşk ederim.şimdi bu durumun düzeltilmesi mümkün mü bunun arayışı içindeyim.iki yıldır hayatımı alt üst etti.yaşam enerjimi bitirdi.sırf para için bize yaşattığı acıların bin katını yaşasın o doktor.Ben nedense ilk okudugumda inandım arkadasa..burada sen dahil, aynı doktorda kaynaklı o kadar cok sorun okudum ki..herkes yalancı, bir o mu dogru dusunmeden edemiyor insan..
Bir de burada gezen ajanları var, bir bir kendisine rapor veren..doktor bey de direkt avukatını devreye sokuyor sanırım.. ne acı..
Gecmis olsun arkadasa da..
Sezar'ın Hakkı Sezar'aBu kadını tanimak istiyoruuum benbenim gibi süzgeçi yok yahuu
Ben nedense ilk okudugumda inandım arkadasa..burada sen dahil, aynı doktorda kaynaklı o kadar cok sorun okudum ki..herkes yalancı, bir o mu dogru dusunmeden edemiyor insan..
Bir de burada gezen ajanları var, bir bir kendisine rapor veren..doktor bey de direkt avukatını devreye sokuyor sanırım.. ne acı..
Gecmis olsun arkadasa da..
Senin doktorunun seni takip edecegini sanmıyorum..adam yaka silkmistir muhtemelen..
Benim soyledigim konu farklı..o yuzden oyle alıntı yapmadan, laf sokucam diye zıplama her yere..az otur oturdugun yerde..
Bu kadını tanimak istiyoruuum benbenim gibi süzgeçi yok yahuu
Reklamlar...Okuduğum kadarıyla bi çoğumuz doktorun estetik sonrası ilgisizliğinden şikayetciyiz. İlgi istiyoruz çünkü vücudumuzdaki değişimin durumunu merak ediyoruz. Pozitif bir değişim mi negatif bir değişim mi bunlar bizim için önemli. Beşiktaş'ta ajansta çalışıyorum. .
Reklamlar...
Kib yapsakta eski msjlar kalkmıyor sanırsam eminde değilim gerçi ban kalktıında gelen yeni üyeler farkında olmadan msjları okuyabiliyor :)) kilo yapacak herşeye karşıyız çekirdek falan yok başka istediği herşey tamam ama yiyecek yok zayıflıcazböyle yazacağına kib yap alooo:))) baktım heryere bu tarz yazmış incelerler2015 de üye bilemem reklam mı başka şeymi direk demeyeyim günaha girerim zaten çok var sizlerle gıybetten :)))))
medoya çekirdek gönder börülce çitlesin gerçi alışık o bana :)))) neyse aldığı iltifatlar,ıslık sesleri tezahüratlar ona iyi gelmiştir bu sefer rahattır içerde :)
Kib yapsakta eski msjlar kalkmıyor sanırsam eminde değilim gerçi ban kalktıında gelen yeni üyeler farkında olmadan msjları okuyabiliyor :)) kilo yapacak herşeye karşıyız çekirdek falan yok başka istediği herşey tamam ama yiyecek yok zayıflıcaz
Dur bakalım kıskançlık için erken daha bu hafta kaç kg vercez görelim bi ona göre kıskançlık dozunu ayarla yok yere kk dan silinip gitmeyeyimyok mesajlar yargı durumunda kaldırılıyor açacam sanada dava az kaldı börülce sileceğim k.k dan kilo verdin ya gıcığım :))))
ona herkesden gelen yorum ve tezahüratları bildirdim hahhaha bolca yer mutluluktanyesin şişsin yaşasın kötülük
Dur bakalım kıskançlık için erken daha bu hafta kaç kg vercez görelim bi ona göre kıskançlık dozunu ayarla yok yere kk dan silinip gitmeyeyim
Yani aslında kilo vereni yanında tutman lazım aldıranı uzaklaştırman lazım kimi yanında tutcan hiç bilmion sende jelo ablaona göre yazan 5 kilo yağdan gitmiş gruba seni mahvederim hayır görüyon biizi şiş kat 8 kiz kat olduk ah ben hep leyla mercimek yüüznden oldum onları silim buradan
Yani aslında kilo vereni yanında tutman lazım aldıranı uzaklaştırman lazım kimi yanında tutcan hiç bilmion sende jelo ablabırak sil at onları etiket yapmıom görmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?