Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay hiç çekemem bana bi bi tane medo yeter ikinciyi bünyem kabul etmez

ona göre yazan 5 kilo yağdan gitmiş gruba seni mahvederim hayır görüyon biizi şiş kat 8 kiz kat olduk ah ben hep leyla mercimek yüüznden oldum onları silim buradan
Gorende zorla tiktik agzina sanir sendede potansiyel varmis hahaha

bende bir kaç doktor araştırdım Zühtü demiri hiç bilmiyorum ama görüşmeye gitmek isterim.

Merhaba bende bir anda kılo verdıgım için dengesız bır vücudum olmustu bel karın ve sırt kısmımdakı yağlar gıtmedı fakat kalçam dümdüz kaldı bende lıposuction yaptırıp popoma yağ enjeksıyonuyla düzelebilecegını düşündüm ve 2 hafta önce amelıyat oldum korktuğum gibi olmadı ilk 3 gun uyumakta zorlandım sadece bide morluklar yuzunden moralım bozuldu suan gayet iyim az bi morluğum kaldı ve belımın incelip kalçamın çıkık oldugu gorulebılıyor liposuctıon yapılan bölgeye masaja başladım 2. Seansı yaptırdım hafıf pürüzler var ama onlarda 1 kaç hafta Sonra kaybolacağını bılıyorum gayet memnunum Ankara'da Oğuz kılıc a yaptırdım toplam 6 bin tl Verdım okuduğum mslar da 12 14 bın lerden bahsedılıyor okadar para harcamadanda yaptırabılırsınız

iyi günler... aynı durumdayım.. hanigi doktorlarla görüştünüz beni de bilgilendirr misiniz?
ankara ya da istanbul düşünüyorum...
inşallah iyi ve uygun doktor buluruz..

tekrardan merhabalar ben tam 3 ay önce lazer lipo oldum iki üç sayfa önce yazmıştım süreci. şu an basenim 102'den 96 ya bacak kalınlıgı 61'den 56'ya göbekte 84'den 80'e düştü. Fakat olmak isteyen arkadaşları şu şekilde uyarmak istiyorum. eğer yüzünüze falan dolgu botox gibi şeyler yaptırmak istiyorsanız lazer lipo ile kombin ameliyat olarak hem kendi yağınızı kırışıklıklarınıza veya dudaklarına enjekte ettirirsiniz. Hem botox ve dolgu dan daha kalıcı olur hem de ücretini yok denecek kadar az alıyorlar. ben şimdi akıl edemediğim için o kadar pişmanım ki.

Nerde oldunuz acaba dr kim öğrenebilirmiyim ben dr sorduğumda lazar pipoyum özellikle bacak iç kısmında gevşeklik var iyi sonuç istiyorsan sporla sıkılaştırıcı öyle gel demişti, sıkılaştırabilsem keşke olmuyor işte

Merhaba aybikbik hanım doktorunuz kimdi acaba

Kızlar merhaba 2012 yılında 55 kilo iken 2014 yılının mayıs ayından sonra hızlı bir kilo almaya başladım sanırım 80 i geçtim. Artık çok kilo aldın hayvan benzetmelerinden bıktım ve çarşamba günü bülent tekerekoğluna ameliyat olacağım. Tüm deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım

ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum.

Gecmis olsun en kisa zamanda sagligina kavusmani dilerim. Daha once yaptirdigin ameliyatlar liposuction miydi? memnun kaldinmi? Ben encok cukurluklar kalmasindan korkuyorum, sen boyle bir sorun yasadin mi acaba?
ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum.

Merhaba ben 12bin tl oldum piyasası 15bin tl arası degisiyormus daha uyguna yaptiran varmi bilmem ama ben 12ye yaptirdım
ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum. ucret 2500 euro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…