Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaça yaptırdınız?Sizin sadece vazer değil mi karın germe yok

Kime yaptırdınız hangi doktora ve ne kadar?

Merhaba, doktorunuzu merak ettim:) sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Tesekkurler

Bana yardımcı olurmusun tarık Çavuşoğlu nasıl yaptı görüntülerine bakabilirmiyim?

Mrb bende nejdet beyle görüştüm 3 bölge yaptircam ocak ayında düşünüyorum inş iyi olur bir sıkıntı yasamayiz ama duyduğum göre iyi bir doktormus yaptırdıktan sonra da yazarım burdan

Mrb
Merhaba. 3 bölge demişsiniz, ayak bileklerinizide incelttiniz mi ? Cvp yazarsaniz sevinirim, sevgiler

merhaba, Sonuçtan memnun kaldiniz mi ? Bileklerinizde incelme oldu mu ?
Bilek değil üst bavak ve dize kadar diz de dahil. 7 şubatta yaptırdım morluk tamamen geçti ödem olmasına rağmen muhteşem sonuç ha birde basenler. Ama artık gecikmediniz mi ? Yanı bu ay yaptırdınız yaptırdınız yoksa zor korse faln . Ablam bileğinden yaptırdı. Keşke önceden yaptırsaydık dedik. Ama doktorunu iyi seç paradan kaçma

Çok tşk.ederim cvp yazdiğiniz icin..benimki sadece bilek kısmı..dizalti corap bir ay giyebilirim.. Bilgi verdiginiz icin cok tşk.ler. ben izmirde yaşiyorum. Ablanizin gittigi doktorun ismi nedir ?
Sevgiler :)

Çok tşk.ederim cvp yazdiğiniz icin..benimki sadece bilek kısmı..dizalti corap bir ay giyebilirim.. Bilgi verdiginiz icin cok tşk.ler. ben izmirde yaşiyorum. Ablanizin gittigi doktorun ismi nedir ?
Sevgiler :)
Orhan erbaş bende ona yaptrdım. Ablamın iki yıl oldu yaptıralı çok memnunuz. Evet o da bilekten korse giydi . Olsun yine de gecikme yazın rahat edersin.

Selam
2 hafta sonra basen,bel,göbek,sırt ve göğüs toparlamaya gireceğim çok tedirginim tecrübelerinden faydalanmak isterim,mesela ne kadar kilo kaybettirdi kaşmirden inceldin değer mi vs..

Op.Dr.Ekrem Keskin' e vaser liposuction yaptırmayı düşünüyorum. Dr hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim.

MERHABA BENDE OLMAK İSTİYORUM BACAKLARDAN SİZİN SON DURUMUNUZ NEDİR MEMNUNMUSUNUZ HALEN

MERHABA BENDE OLMAK İSTİYORUM BACAKLARDAN SİZİN SON DURUMUNUZ NEDİR MEMNUNMUSUNUZ HALEN

Yaptırma vucudum mahfoldu diyenler kime yaptırmış acaba çok merak ettim. Ben yaptıralı bir sene olacak, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Karnıma yaptırdım zayıfım ama göbeğim vardı 36 bedenden 32ye düştüm hatta şuan giyecek kıyafet bulamıyorum okadar zayıfladım ki. Kesinlikle öneriyorum ben ankarada Ferruh Bingüle yaptırdım bu doktoru öneriyorum istersen özelden yaz bana sana aşama aşama foto atarım

Merhaba, yazinizi okudum. Bende düsünüyorum. Ameliyat sonrasinda agri-sanci durumu nasil ? Iyilesme süreci hakkinda da bilgi verirseniz cok memnun olurum. Bu arada eger karar verirsem, kombi ameliyat istiyorum. Meme kücültme de istiyorum...

Hastanedeyken çok iyiydim bir gece yattım çıktım eve gittim ama ilaçların etkisi geçtiği için sancım başladı ama ben hap kullanamıyorum ilaç asla yutamam oyüzden hiç ilaç kullanmadım bir kaç gün çok zordu ağlıyordum acıdan, neden yaptırdım diye pişman oldum karnım kocaman şişti hiç umudum yoktu. Yanımda kimse yoktu tek başıma kalkıp çorbamı falan kendim yapıyordum bir haftada normale döndüm ama hala şiştim doktorum ödem olduğunu söyledi geçecek falan dedi ama hep pişmanlık duydum param boşa gitti diye bir ay sonra ödemler geçti derken 3 4 ayda yok oldum resmen daha fazla inceleceğim diye korktum hala belim incecik kesinlikle öneriyorum yaptırın . Benim doktorum çok iyi hergün lipo ameliyatı yapıyor Ankarada onu öneririm

Canı
M bendw düşünüyorum fiyat yazarmısın?

merhaba 1şubat 2018 de Güneşli erdem hastanesinde dr. mehmet çifçi Tarafından zayıflama (vaser liposuction) ameliyatı oldum. Doktor ameliyat parasını 6000 TL odama gelerek aldı. Hiçbir makbuz evrak vermedi. Ameliyat sonrası şişliklerim ve morluklarım geçmedi. Ve üst dokuya zarar verildiğinden tekrar kapsamlı bir operasyon geçirmem gerekiyormuş. Şu anda görüntüm eskisinden daha kötü. Dr. Mehmet çifçi paramıda iade etmiyip istediğin yere şikayet edebilirsin dedi. Bu kadar kolay onlar için. Düzeltilmesi için başka doktor 18.000 TL istedi. Yapılan ameliyat başarısız. Benim mağduriyetimi hastane yetkilisine söyledim. Biz sizi arayacağız dediler ama aramadılar. İnsan canı onlar için bu kadar da basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…