- 6 Mart 2013
- 118
- 7
- 118
- Konu Sahibi tafi
-
- #4.341
Kaça yaptırdınız?Sizin sadece vazer değil mi karın germe yokMerhaba hanımlar. Nihayet üye olmaya karar verdim.
Ben de uzun yıllar karın bölgemle barışık değildim ve lipo araştırmaları yapıyordum. Arkadaşlara bilgi aktarma gereği hissettim. 167 boy ve yıllarca değişmeyen 52-54 kilo ortalamasıyla 50 yaşına ulaştım. On yıl öncesine kadar dümdüz bir karına sahiptim. Sonra büyümeyen ve küçülmeyen bir göbekle geçti on yıl. Fit vücutta çok çirkin duran bu göbek için sürekli araştırdım konuyu. Sonunda sonunda Vaser liposuction kararı aldım ki en sağlıklı yöntemmiş. Ameliyatı İzmir'de yaptıralı 15 gün oldu. Korse giymeye ve bol su içmeye devam ediyorum ki ben kışın pek su içmezdim. Yeşil çay vb içiyorum. Doktorum 4 gün sonra kontrol etti ve bir ay sonra tekrar göreyim dedi. Saat 16.00'da ameliyata girdim ve saat 11.45'te arabamla otelime döndüm. İlk dört beş gün ağrılarım oldu ama ağrı kesici kullanmadım zira yatıp dinlenirken ağrımadı pek. Sonrası kas ağrısı gibi derler ki doğrudur ama ben daha çok boyun tutulmasındaki ağrıya benzettim. Hareket etme esnasındca ağrıdığı için olabilir. Doktorun gerçekçi konuşması etkilemişti beni. Gerçek sonuçları 6. Ayda göreceksin. Haziranda bikinini alabilirsin demişti. Ödem ve sertlikler zamanla geçecek, panikleme demişti. Masaj yapabilirsin demişti. Şu an üst karın bölgemde hafif bir sertlikle beraber belirgin bir incelme var. Göbek ise ödemden dolayı şiş. Doktorumun takip etmesi ve mesajlarımı yanıtlaması da çok hoş. Makul bir fiyata ve bir süre sonra giyeceğim kum saati denen korseyle daha iyi görüneceğimden eminim. Ben düşünenlere de muhakkak Vaser öneriyorum. Doktorum dan da çok memnunum. Şu an belirli hareketler sırasında çok hafif bir ağrı var yani normal yaşamımı sürdürmekteyim.
Sorusu olan?
Kime yaptırdınız hangi doktora ve ne kadar?Merhaba ben de 5 gun once vaser lipo ile karin mide bel ve simitlerden operasyon gecirdim bekledigm kadar agrili gecirmedim son iki gundur daha iyiyim ama korsenin vermis oldugu rahatsizlik var tabi. Benim mide ve karnim eskiye gore tabiki indi bel kivrimim yoktu simdi var neyseki :) ve simitlerim gitmis odem olmasina ragmen belli oluyor. fakat dumduz degil henuz sanirim odemden dolayi. Bir ay sonra karnim ve midem dumduz olacak mi? Ayrica belim baya sisti ve morardi yaptiranlarda da ayni sikayet var mi acaba yoksa bende mi sorun var aydinlatirsaniz memnun olurum
Merhaba, doktorunuzu merak ettim:) sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Tesekkurlerİlk yaptırdığım yer basendi idare ederdi daha sonra koluma kaptırınca fark ettim ikiside ayrı ayrı dr lar yaptı ikincide fark büyüktü dümdüz yaptı jilet gibi ama ilki idare ederdi farktan anladım ki dr önemli ilk yapan beğenmediğim mehmet nebil bozdoğan beğendiğimi yapan dr hikmet karayel o benim için Allah ın lütfu o kadar cerrah tanıdım hikmet bey gibisini görmedim Allah ondan razı olsun inanın gerçek neyse onu yazdım 5 kez estetik olmuş birisiyim tüm vücut ameliyatı sonunda beni tamam dedirten insandır
Arkadaşlar merhaba. ben de uzun yıllar süren araştırmalarımın ardından 5 haziranda basen, üst bacak ve bir miktar da popodan liposuction oldum. toplam 3.5 kg. yağ alındı. bugün 15. günüm. çok ciddi ödemlerim oldu ama şu an ödemlerin çoğu gitti. ilk gün, ilk hafta çok ciddi bir incelne vardı basende ve bacakta. ödem gitmesine rağmen şimdi pek anlayamıyorum. yani tabi ki çok inceldi ama korseyi çıkarınca sanki biraz daha kalın duruyor. ölçüler korseli korsesiz aynı. eskiye göre de 3 cm. incelme var. ailem vs. çöp gibi oldu bacakların diyor. :) tabi bu beni çok mutlu ediyor ama bana niye sanki çook da fark yok gibi geliyor ki? gözüm mü alıştı acaba? çünkü kıyafetlerim, pantolonlarım bol geliyor. 38 - 40 bedendim. şimdi 38 beden o bölgelerimde bol geliyor. pot pot duruyor. tabi ödem de var daha. dr. um en az 6 ayda biter ödem, dedi. öyle işte paylaşmak istedim. yalnız düşünen araştıran arkadaşların aklında olsun. Ankara'da Tarık Çavuşoğlu benim dr. um. tek kelimeyle harika iş çıkardı. ameliyat öncesi sonrası bakım şahaneydi. merak edenlere her konuda yardımcı olurum.
Canım ödemden dolayı kilon fazla çıkıyor. Bende ödem olmadı gibi bir şey... kilom başta değişmedi ama 4 ay sonra kilo kaybı yani alınan yağ tartıya yansıdı. Ağrılar 1 ay sürer sonra azalarak bitecek..15 gün sonra yan yatmaya başlarsın. Havuza 1 ay sonra girersin. Ben denize girmiştim hemde paçalı korseyle :) Ama şıktı.
Bana yardımcı olurmusun tarık Çavuşoğlu nasıl yaptı görüntülerine bakabilirmiyim?Arkadaşlar merhaba. ben de uzun yıllar süren araştırmalarımın ardından 5 haziranda basen, üst bacak ve bir miktar da popodan liposuction oldum. toplam 3.5 kg. yağ alındı. bugün 15. günüm. çok ciddi ödemlerim oldu ama şu an ödemlerin çoğu gitti. ilk gün, ilk hafta çok ciddi bir incelne vardı basende ve bacakta. ödem gitmesine rağmen şimdi pek anlayamıyorum. yani tabi ki çok inceldi ama korseyi çıkarınca sanki biraz daha kalın duruyor. ölçüler korseli korsesiz aynı. eskiye göre de 3 cm. incelme var. ailem vs. çöp gibi oldu bacakların diyor. :) tabi bu beni çok mutlu ediyor ama bana niye sanki çook da fark yok gibi geliyor ki? gözüm mü alıştı acaba? çünkü kıyafetlerim, pantolonlarım bol geliyor. 38 - 40 bedendim. şimdi 38 beden o bölgelerimde bol geliyor. pot pot duruyor. tabi ödem de var daha. dr. um en az 6 ayda biter ödem, dedi. öyle işte paylaşmak istedim. yalnız düşünen araştıran arkadaşların aklında olsun. Ankara'da Tarık Çavuşoğlu benim dr. um. tek kelimeyle harika iş çıkardı. ameliyat öncesi sonrası bakım şahaneydi. merak edenlere her konuda yardımcı olurum.
Merhaba. 3 bölge demişsiniz, ayak bileklerinizide incelttiniz mi ? Cvp yazarsaniz sevinirim, sevgilerMrb bende nejdet beyle görüştüm 3 bölge yaptircam ocak ayında düşünüyorum inş iyi olur bir sıkıntı yasamayiz ama duyduğum göre iyi bir doktormus yaptırdıktan sonra da yazarım burdan
Mrb
Vaser yaptırdım
Bilek değil üst bavak ve dize kadar diz de dahil. 7 şubatta yaptırdım morluk tamamen geçti ödem olmasına rağmen muhteşem sonuç ha birde basenler. Ama artık gecikmediniz mi ? Yanı bu ay yaptırdınız yaptırdınız yoksa zor korse faln . Ablam bileğinden yaptırdı. Keşke önceden yaptırsaydık dedik. Ama doktorunu iyi seç paradan kaçmamerhaba, Sonuçtan memnun kaldiniz mi ? Bileklerinizde incelme oldu mu ?
Çok tşk.ederim cvp yazdiğiniz icin..benimki sadece bilek kısmı..dizalti corap bir ay giyebilirim.. Bilgi verdiginiz icin cok tşk.ler. ben izmirde yaşiyorum. Ablanizin gittigi doktorun ismi nedir ?Bilek değil üst bavak ve dize kadar diz de dahil. 7 şubatta yaptırdım morluk tamamen geçti ödem olmasına rağmen muhteşem sonuç ha birde basenler. Ama artık gecikmediniz mi ? Yanı bu ay yaptırdınız yaptırdınız yoksa zor korse faln . Ablam bileğinden yaptırdı. Keşke önceden yaptırsaydık dedik. Ama doktorunu iyi seç paradan kaçma
Orhan erbaş bende ona yaptrdım. Ablamın iki yıl oldu yaptıralı çok memnunuz. Evet o da bilekten korse giydi . Olsun yine de gecikme yazın rahat edersin.Çok tşk.ederim cvp yazdiğiniz icin..benimki sadece bilek kısmı..dizalti corap bir ay giyebilirim.. Bilgi verdiginiz icin cok tşk.ler. ben izmirde yaşiyorum. Ablanizin gittigi doktorun ismi nedir ?
Sevgiler :)
SelamAşırı tecrübeli birisi olarak yazıyorum dr iyi ise süper olur ben iki dr da yaptırdım bas en bel kol ama şimdiki dr um çok daha başarılı yağ aldığı yer dümdüz oluyor benim komple vücüdumu emanet edip yüzümü güldüren dr sormak istediğiniz herşeye seve seve cevap veririm ben tüm vücut estetiği olan birisi olarak uzman oldum :)
MERHABA BENDE OLMAK İSTİYORUM BACAKLARDAN SİZİN SON DURUMUNUZ NEDİR MEMNUNMUSUNUZ HALENTuğba dediğin tboz mu?
Hç söyleme onu kıskanıyorum, sporcu gibi çıktı hatun
Yok benim bacaklarda kalmadı artık hakikaten..Apış arasında hafif bir bombelik var, onu da halletcek bu operasyonda
Eski voleybolcuyum ben de, ondan sanırım bu kas yapısı. 13 sene oynadım çünkü..
Bel desen hiç sorma zaten, dediğim gibi kemikleri törpületmemiz lazım cher gibi
MERHABA BENDE OLMAK İSTİYORUM BACAKLARDAN SİZİN SON DURUMUNUZ NEDİR MEMNUNMUSUNUZ HALENNapalım biz de manken gibi ince olmayıverelim dimi :)
İnşallah canım, hepimizin sonuçları güzel olsun..
Denizcim de inşallah atlatır şu sıkıntılı süreci..
tboz da daha fazla foto ekleyip kıskandırmasın bizi
Bu arada foto ekleyince bana da haber edin yav..Ben girmiyorum albümlere..Alışkanlık edinmemişim..Görmüyorum fotolarınızı.
Merhaba, yazinizi okudum. Bende düsünüyorum. Ameliyat sonrasinda agri-sanci durumu nasil ? Iyilesme süreci hakkinda da bilgi verirseniz cok memnun olurum. Bu arada eger karar verirsem, kombi ameliyat istiyorum. Meme kücültme de istiyorum...Yaptırma vucudum mahfoldu diyenler kime yaptırmış acaba çok merak ettim. Ben yaptıralı bir sene olacak, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Karnıma yaptırdım zayıfım ama göbeğim vardı 36 bedenden 32ye düştüm hatta şuan giyecek kıyafet bulamıyorum okadar zayıfladım ki. Kesinlikle öneriyorum ben ankarada Ferruh Bingüle yaptırdım bu doktoru öneriyorum istersen özelden yaz bana sana aşama aşama foto atarım
M bendw düşünüyorum fiyat yazarmısın?Hastanedeyken çok iyiydim bir gece yattım çıktım eve gittim ama ilaçların etkisi geçtiği için sancım başladı ama ben hap kullanamıyorum ilaç asla yutamam oyüzden hiç ilaç kullanmadım bir kaç gün çok zordu ağlıyordum acıdan, neden yaptırdım diye pişman oldum karnım kocaman şişti hiç umudum yoktu. Yanımda kimse yoktu tek başıma kalkıp çorbamı falan kendim yapıyordum bir haftada normale döndüm ama hala şiştim doktorum ödem olduğunu söyledi geçecek falan dedi ama hep pişmanlık duydum param boşa gitti diye bir ay sonra ödemler geçti derken 3 4 ayda yok oldum resmen daha fazla inceleceğim diye korktum hala belim incecik kesinlikle öneriyorum yaptırın . Benim doktorum çok iyi hergün lipo ameliyatı yapıyor Ankarada onu öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?