merhaba 1şubat 2018 de Güneşli erdem hastanesinde dr. mehmet çifçi Tarafından zayıflama (vaser liposuction) ameliyatı oldum. Doktor ameliyat parasını 6000 TL odama gelerek aldı. Hiçbir makbuz evrak vermedi. Ameliyat sonrası şişliklerim ve morluklarım geçmedi. Ve üst dokuya zarar verildiğinden tekrar kapsamlı bir operasyon geçirmem gerekiyormuş. Şu anda görüntüm eskisinden daha kötü. Dr. Mehmet çifçi paramıda iade etmiyip istediğin yere şikayet edebilirsin dedi. Bu kadar kolay onlar için. Düzeltilmesi için başka doktor 18.000 TL istedi. Yapılan ameliyat başarısız. Benim mağduriyetimi hastane yetkilisine söyledim. Biz sizi arayacağız dediler ama aramadılar. İnsan canı onlar için bu kadar da basit.
Sizden ne kadar yağ alındı? Ben de ameliyat oldum ama memnun değilim sonuctan....adam yağ almaya kiyamamis sankiYaptırma vucudum mahfoldu diyenler kime yaptırmış acaba çok merak ettim. Ben yaptıralı bir sene olacak, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Karnıma yaptırdım zayıfım ama göbeğim vardı 36 bedenden 32ye düştüm hatta şuan giyecek kıyafet bulamıyorum okadar zayıfladım ki. Kesinlikle öneriyorum ben ankarada Ferruh Bingüle yaptırdım bu doktoru öneriyorum istersen özelden yaz bana sana aşama aşama foto atarım
Geçmiş olsun canım. Neden onkoloji hastanesindeydin merak ettim.Herkese merhaba. Ben de kendi deneyimimi anlatabilmek için üye oldum.
Uzun süredir göğüs küçültme ve liposuction yaptırmak istiyordum ama burada yazılanları okuyunca açıkçası çok korkmuştum. Sonra 2012 yılında demetevler onkoloji hastanesindeyken burun estetiğimi yaptırdığım doktorumun nerede olduğunu araştırdım. Kendisi hacettepe üniversitesine dönmüş ve doçent olmuş. Bunu da görünce hiç tereddüt etmeden kendisinden randevu aldım çünkü burnumdan da çok memnunum. Canım hocam doçent doktor hakan uzun beni ameliyat konusunda çok rahatlattı. Bir hafta önce hocama ameliyat oldum. Göğüs küçültme ve karın liposuction birlikte yaptı. Şimdi göğüslerim tam istediğim gibi oldu. Karnım ise dümdüz, morluklar var ama doktorum geçeceğini söyledi. Ameliyattan sonra ilk 3 gün kendimi fazla yormamak için evde kalmayı tercih ettim, ama dördüncü gün dışarıya bile çıktım. Korsemi takıyorum. Hakan hocam korsemi en az dört hafta takmamı söyledi. Her şey şimdilik çok iyi gidiyor.
Sorusu olanı cevaplayabilirim.
Teşekkür ederim. Ben onkoloji hastanesinde değildim, doktorum orada çalışıyordu, orda ameliyat olmuştum.Geçmiş olsun canım. Neden onkoloji hastanesindeydin merak ettim.
mrb yapdırdıgınız işlemden memnunmusunuz bende araştırıyorumMerhaba Esin, oncelikle cok gecmis olsun.Sisliklere birsey diyemem ama morluklarin gecmemesi cok ilginc cunku 3 ay olmus. Ic kanama devam mi ediyor? Benim doktorum Tugay Sekicoglu. Kendisi Adana da. Benim 2 hafta sonrasinda hicbir morlugum kalmamisti. Benden de odada aldi parayi. Genelde pesin istiyorlar cunku vergi vermiyorlar. o nedenle makbuzsuz. Ama hastane fatura veriyor. o faturayla belki kanitlayabilirsin. Tekrar gecmis olsun.
Meraba rica etsem fotolari bana atarmisiniz bende tarik cavusoglunu dusunuyordum ama ferruh beyide cogu kez duydumYaptırma vucudum mahfoldu diyenler kime yaptırmış acaba çok merak ettim. Ben yaptıralı bir sene olacak, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Karnıma yaptırdım zayıfım ama göbeğim vardı 36 bedenden 32ye düştüm hatta şuan giyecek kıyafet bulamıyorum okadar zayıfladım ki. Kesinlikle öneriyorum ben ankarada Ferruh Bingüle yaptırdım bu doktoru öneriyorum istersen özelden yaz bana sana aşama aşama foto atarım
Bende tarık cavusoglunu dusunuyorum sıze fıyat soyledımıBana yardımcı olurmusun tarık Çavuşoğlu nasıl yaptı görüntülerine bakabilirmiyim?
nerde oldunuz acaba dr ismi ve fiyat bilgisi paylaşmanız mümkü müSelam kızlar, mart 10 da vaser liposaction oldum, kol altı, göbek, bel, sırt, bacak arası,
Doktor 5 lt yağ aldığını söyledi, şimdilik ağrım falan pek kalmadı, ama görüntüde çok bi değişiklik farkedilmiyor şuan, bacak arası kırışmış gibi görünüyor ama, hala bacak arası morarık, doktor ilk ay yüzde 50 si kalan 6 ayda yüzde ellisi belli olacak sonuçlarda dedi, yaptıranlardan resim istesem, ve sonuçlardan memnun musunuz, herkese zayıf fit ve güzel günler diliyorum :)
Merhaba geçmiş olsun umarım Sonic güzel olur hangi doktora yaptırdınız şuan memnun musunuzSelam kızlar, mart 10 da vaser liposaction oldum, kol altı, göbek, bel, sırt, bacak arası,
Doktor 5 lt yağ aldığını söyledi, şimdilik ağrım falan pek kalmadı, ama görüntüde çok bi değişiklik farkedilmiyor şuan, bacak arası kırışmış gibi görünüyor ama, hala bacak arası morarık, doktor ilk ay yüzde 50 si kalan 6 ayda yüzde ellisi belli olacak sonuçlarda dedi, yaptıranlardan resim istesem, ve sonuçlardan memnun musunuz, herkese zayıf fit ve güzel günler diliyorum :)
Pek memnun değilim, bu cuma bi operasyon daha geçireceğim,Merhaba geçmiş olsun umarım Sonic güzel olur hangi doktora yaptırdınız şuan memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?