Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba Boddy.. “Tumescent Liposuction” olacagım, daha önceki yazılarımı okuduysan ben kilolu biri degilim 55 kg sadece göbegim var,dolayısıyla bana verilen fiyat 3 bin tl , ben bel ve göbek olacagım...

Bende 65 kg yum benim de en büyük sorunum göbeğim birde bel çevremdeki simit, basenlerime çok takık değilim ama doktorun eli değmişken oradan da biraz yağ alabilir diye düşündüm çok küçük çıkıntılar var basenlerimin yanlarında onlar da yok olursa çok iyi olur. Ben İzmirdeyim ve görüşmeye gideceğim doktorun hangi tekniği uyguladığını açıkcası net olarak bilmiyorum. Gerçi bütün bu liposuctionun önüne yazılan farklı terimlerin anlamlarını bende bilmiyorum, Doktor görüşmemden sonra öğrenirim herhalde.
Peki sana uygulanan "Tumescent Liposuction" diğerlerinden farkı nedir acaba?

teşekkür ediyorum inşallah hayırlı olurr....ben aslında dr görüşmeye gittigimde aklımda vaser lipo vardı ve kesin diyordum ben olursam vaser lipo olacam, ama dr görüşttüm ve bana dediki senin göbegini( dr göre göbegim cok büyük degilmiş) tumsecent lipo ile başarlı sonuc alırız boşuna vaser icin bin tl vazla vermene gerek yok,bende güvendim dr zaten favorilerimin arasındaydı:) bide anladım ki işi ticarete dökmüyor.. tumsecent lipo sıvı veriliyo göbeye sıvı yagları parcalıyor sonrada ince kanünlerle sıvı haline gelmiş yagları cekiyolar, ben 3 gün sargılı gezecem 3 günden sonrada korse giydirecekler dr öle dedi....

HERKESE GÜNAYDIN ÇOK MUTLUYUM HER SABAH UYANDIĞIMDA KENDİMİ BİRAZ DAHA İNCELMİŞ GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR İNANIN BU LAZERLİPOLİZ MÜTHİŞ BİR ŞEYMİŞ YILLARDIR OLMAYA ÇALIŞTIĞIM GÖRÜNTÜYÜ 1 AYDA ELDE ETTİM VE DAHA İNCELCEM TABİİ BU ARADA YEDİĞİME İÇTİĞİMEDE DİKKAT EDİYORUM YÜRÜYÜŞTE YAPIYORUM. ONCA PARA, ONCA SIKINTI SONRASI, OTUR YEE OLURMU guclubacismile

ayyyy bgm inşallah bende bir ay sonra senin gibi mutlu mutlu yazılarımı yazarım.....

ayyyy bgm inşallah bende bir ay sonra senin gibi mutlu mutlu yazılarımı yazarım.....

canım inşallah sende benim gibi olacaksın bundan eminim düşün daha 1. ayda böyleyim korse var şişlikler var ama giyemediğim pantolonum ayağımda ve bol gibi opuyorumnanaktan

canım inşallah sende benim gibi olacaksın bundan eminim düşün daha 1. ayda böyleyim korse var şişlikler var ama giyemediğim pantolonum ayağımda ve bol gibi opuyorumnanaktan

cnm benim inşallah inşallah.. benimde dolabımda yok yok 2senedir giymiyordum ve üstünede begendiklerimi alıyordum dolabıma atıyordum:) dün eşime dedikmi her halde bana bir 5 sene kıyafet almıyacaz:) bir an önce yeni göbüşümle yeni kıyafetlerime kavuşmak icin sabırsızlanıyorum:))

Arkadaşlar sizin yazılarınızı böyle okuyunca çok mutlu oluyorum ve heyecanlanıyorum bir an önce yaptırmak istiyorum. Ama şimdi de 3 yaşındaki kızım grip oldu ve 39,5 derece ateşi var o iyileşmeden yaptıramam yarın da doktor görüşmem var bu cumartesi lipo mu yaptırmak istiyordum ama malesef yine ertrlemrk zorundayım :gitme:

Canım bu haberleri duyunca inan en az sizler kadar mutlu oluyorum ve kendimi hayal ediyorumzemuszemus

cok gecmiş olsun arkadaşım,biz anneler hep öyleyiz öncelik cocuklarda , en azından kararlısın amlyt olmak icin, dr görüşmesine yinede git ama amlyt tarihini ben bildiririm de o gün bakarsın dr uygun olur ,sıkma canını arkadaşım...

Çok saol canım opuyorumnanaktan evet her şeyden önce kızım gelir Ama dediğin gibi yarın görüşmeme gideceğim her şeyin hayırlısı.

Çok saol canım opuyorumnanaktan evet her şeyden önce kızım gelir Ama dediğin gibi yarın görüşmeme gideceğim her şeyin hayırlısı.

Arkadaşım geçmiş olsun üzülme kızın iyileşsin önce çocuklarımız sonra biz inşallah sende ben gibi incelirsin ::))):teytey:

ayyy arkadaşlarım nazar değdirecek ne kadar inceldin diyorlar hatta bir arkadaşım ben bu kadar beklemiyordum beni şaşırttın diyor zemuszemus duydukça çok mutlu oluyorum birde şu ağrılar şişlikler tam geçse bayanssulusmile

09.10.10 mini karın germe ve lipo olucağım desteğe ve morale çok ihtiyacım var:sinifsinif:

slmmm kızlarrrr ben geldim.9 da amelıyata aldılar. saat 11.10 gece amelıyatdan odaya cıktım. saat 3 çe kadar uyudum ondan sonra tost yedım.ne agrım var nede sızım sadece regıl donemınde gordugumuz agrı kadar bır sızım var.cok cok ıyıyım ben ve arkadaslarım bole beklemıyolardı herkez sokta:) tabı gece bana suprizz arızalar olmazsa:) sımdılık hersey yolunda.. yarın gelısmelerı yazarım herkezı opuyorumm...

Çok geçmiş olsun canıma.s. Darısı başıma. Maşallah ne güzel ağrın olmamış umarım benim ki de senin ki gibi ağrısız geçer

slm arkadaşlar .... olduda bitti maşallah diyorum:)) anlatmaya başlayım, sabah 9 amlyt aldılar 11,10 da odama cıkartılar 1saat sonra tarhana corbası ve su getirdiler yedim,sonra uyumuşum3 kalkttım üsütünede beyeaz peynirli sandvc yedim:))dr geldi ve benim yaglarımı getirdi 1kg.650 grm cekmişler benden , ve gösterdiler bana kavanozun icinde resimlerinide cekttim yaglarımın paylaşırım, arkadaşlar şunu gönül rahatlıgıyla diye bilirim size korkacak hic bir şey yok, amlyta aldıklarında yatırdılar damarda igne yaptılar ve o andan itibaren hic bi şey ne duydum ne de hatırlıyorum uyuya kalmışım( ben lokal anestesizyle oldum) odama cıkartıklarımda kendime geldim o da donuyordum o yüzden :))saat 5 te taburcu oldum odadan cıkttık bekleme salonunda eşimi bekliyodum inanmayacaksınız ama yürüyordum oturup rahat kalkıyordum hatta kacamak yapıp dışarda sigara bıle icttim:) ( bu gün icin ictgim sigara sayısı 5 tane oldu) eşimle arkdş arabayla yaklaştıklarında klınige arkdş gözlerini dört acttı nsl yanı diye ben senı yatakta dört büklüm bekliyordum diye :) kliniktten cıktıgımda agrım sızım acım yokttu , ewe geldigimde şimdi bu saat oldu hala agrım sızım acım yok, sabahttan yatıgım icin wc gittigimde sanki etimi geriyolar gibi oluyor o da biraz yürüş yapınca geciyor,şu anda sargılıyım ben cumaertesi korse giydirecekler, inceldinmi diye sorsanız vicutum cok şiş yüzüm gögüslerim dahil şiş,sizinle paylaşmak istedigim sadece amlyt agrısız acısız geciriyorum bugun,( amelyattan korkanlar varsa diye paylaşmak istedim ben agda hic yaptırmadım iple bıyık aldırmam cünkü agrı eşigim cok düşükttü benim, ama bügün kendime şaşırıyorum)sonuclar icin konuşmak daha erken diye düşünüyoorum... sorularınız olursa seve seve paylaşırım.. sevgiler...

bayanssulusmileGEÇMİŞ OLSUN hadi bakalım aramıza hoş geldin, herşey gönlünce güzel geçsin, amaliyat sonrası ağrı olmaması çok normal o kadar ilaç sonrası ağrı yok tabii ama sonrası benim için kötü umarım sen yaşamazsın neyse acısı ağrısı sonuçta geçiyor biz istediğimiz görüntüye kavuşuyoruz yaa önemli olan o değilmi zemuszemus bende bu gün kontrole gideceğim bana korseyi çıkar diyebilir ama ben korsesiz rahat edemiyorum yürürken hala canım yanıyor bilmiyorumkismile

Arkadaşlar Merhabalar, aranızda hem liposuction hem de mini karın germe yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…