Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm benim tşk. bugün 2 günüm ve inanmayacaksınız hic agrım yok, gecede cok rahat uyudum, bugun yan simitlerim de morarma oldu vicutum şiş,ama beni rhatsız etmiyor, sizlere şöyele anlatabilirim hisetigim duyguyu hani tansıyonuzu ölctürürken kolu sıkıyor ve şişiyorya kemer öyle bir hissim var okdrdr, öpttüm seni,

çok sevindim senin adına, bende dün kontrole gittim dr bana çok güzel şeyler söyledi mutlu mesut ayrıldım yanından bir beden incelmişsin dedi evet öyle inceldim dedim bu bariz belli ama bir bu kadar daha inceleceksin dedi 3 havta daha korseyi kullan kontrole gel dedi ve bu ara alış veriş yapma bekle dedi ayy ben bii mutlu oldum dün akşamdan beri kendimi çok iyi hissediyorum vallah iyiki yaptırmışım diyorum aklımı seveyim kaydirigubbakcemile2

klava:diğer arkadaşlar hiç sözünde durmuyor hani hep yazacaklardı nerdeler

oh oh darısı benim başıma, bugün 3 günüm ve cok cok iyiyim hatta akşam dügün var belki ona bile gide bilirim:)) amlyttımı cok rahat gecirdim ama sonucları beni endişelendiriyo, bir arkadaşım yazı yazmış aynı dr amlyt olmuş teyzesi vaser lipo ve hic memnun kalmamış göbektte cok az fark varmış ,dün akşamdan moralim cok bozuk inşallah ben böyle bir şey yaşamam, vicutum şiş oldugu icin bende anlamıyorum gerci daha da erken sonuclar icin, ama yinede acaba diyorum:gitme:

huhuuuu kimse yokmu in cin top oynuyoo laelaelaelaelae ne oluyor aykedeşler neden yoksunuz CADIARZU

:jeyyar: küscem şimcik bidaha bende bişicik yazmıcammmmmmmmkötükedihüso

Bugün pantolon denemeye gittim sinir oldum.. Vücudum hala şiş eski bedendeyim Ne zaman iner bu ödemler iyice sinirim bozuldu artık.......

helenada birşey sormak istiyorum. bedenin şiş ama daha şekilli mi?yani elbise falan giydiğinde pörtleyen kontürler tamamen toparlanmış mı?

Bugün pantolon denemeye gittim sinir oldum.. Vücudum hala şiş eski bedendeyim Ne zaman iner bu ödemler iyice sinirim bozuldu artık.......

cnm benim dün kontrolüm vardı , bende dr sordum eski göbegim yok ama hala göbekliyim dedim nsl olacak bu dedim ,dr gülerek dediki sen daha 2 hafta sonra eski haline geri döneceksin ondan sonra vicut şekillenmeye girecek cok acelecisin dedi:) bende sabırsızlıkla bekliyorum ....

Bende şükür lipo mu da oldum, mini karın germemi de. Şimdi sonuçlarımı görmek için sabırsızlanıyorum. Şu an tek fark edebildiğim önümde duran o top gibi göbeğimin olmayışı bu bile beni mutlu ediyor bir de belimle, basenlerimin de şekilendiğini görsem çok mutlu olacağım.

bende yaptırdım bir ayı gecti hala göbeğim var

bende yaptırdım bir ayı gecti hala göbeğim var

cnm peki dr sordunmu ne dedi? ben sordugumda acele ediyorsun dedi , ama bir söz verdi bana begenmezsen sonucları 6 ay sonra yeniden amlyt yaparım sana dedi, bu da beni cok rahatlattım, 16 günüm oldu eski göbegim yok ama yinede göbekliyim istedigim sonuc bu degildi ( ayın 20 kontrolüm var bakalım ozamana kadar neler olacak...

O eski kotuma girdim geçen gün :))) Ameliyattan önce dizlerimden yukarı çıkmayan kot yahu şaka gibi :))) Yine de şişler var, inince ne olacak onu bekliyorum şimdi de :) Moral oldu valla çok takmıştım.

O eski kotuma girdim geçen gün :))) Ameliyattan önce dizlerimden yukarı çıkmayan kot yahu şaka gibi :))) Yine de şişler var, inince ne olacak onu bekliyorum şimdi de :) Moral oldu valla çok takmıştım.

ohh ohh darısı benim başımaaaaa

boddy arkadaşım nasılsın amlyt oldun galiba nsl durumlar..

Canım çok saol iyiyim çok şükür. Yarın ilk kontrolüm var bakalım korse açılınca neye benzeyeceğim. Şu an bu ameliyatı olan herkes gibi şişim. Bir de Lipo olduğum yerler inanılmaz mor hatta siyah renkteler.
Sen benden önce Lipo olmuştun sen nasılsın? Fark edilir değişiklik var mı?

ahh ahh nerdeee fark edilir degişim:)) eski göbegim yok ama benim istedigim sonucta bu degil, dr cok acelecisin diyor bugun 16günüm, ama cok rahatlattı dr benim acele etme dedi beklemen lazım 6 ay sonra göbegini begenmezsen yenide yaparım dedi, bu da beni rahatlattı :)) morluklar normaldi benimde olmuşttu ama gectti , ödemlerim hala beni terk ettmedi ama :)... sevgiler..

selam kızlar kızdığım için yazmıyordum kimsenin uğradığı yok lmaz: neyse yine dayanamadım CADIARZU evet benim sırt bel yaptıralı 48 gün oldu incelme müthiş ama hala daha uyuşuk sanki his yok gibi bir garip, karın ve mide ise 30 gün oldu hala şiş hala canım yanıyor incelme karında müthiş ama mide hala istediğim gibi değil ve ben korseyi hiç çıkarmadım hala takıyorum bu perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek midenin en zor bölüm olduğunu duymuştum onun iyileşme ve toparlanma süresi uzunmuş umarım bunca sıkıntıya değer walla ben sıkıldım artık kötükedihüso

helenada senin operasyonu yaptıralı ne kadar zaman oldu? karnının durumu ne? bende olalı altı gün olduda, ne zaman iyileşirim acaba, tek düşündüğüm şey inanırsın ki iyileşmek, muhakkak sende öyle hissetmişsindir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…