Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar,
daha önce de sormuştum ama cevap veren olmadı. lütfen lipo olup sonuçlarını gören arkadaşlar; göbek bölgesinden lipo olup dümdüz karna sahip olan var mı?

arkadaşlar,
daha önce de sormuştum ama cevap veren olmadı. lütfen lipo olup sonuçlarını gören arkadaşlar; göbek bölgesinden lipo olup dümdüz karna sahip olan var mı?

Ben 9 gün önce hem lipo hemde mini karın germe oldum buna rağmen hala dümdüz bir karnım yok hatta oldukça şiş bir karnım var "zaman her şeyin ilacı" diyip sabrediyorum :Saruboceq:

slm arkadaşlar niyhayet yazdınız nerdeyse 1 haftadı bbenim yorumumum üzerine yazan yok bende bgm arkdşım gibi yazmaya bırakttım kimse ilgilenmiyor diye ,bugün tam 20 günüm lipo olalı, simitlerim yok muhteşem ovallik oldu yanlarda ama daha şişim, göbege gelince eski göbegim yok ama benim istedigim sonuc bu degil, hala ödemlerim ve şişlerim var, cumaertesi kontrolum vardı korsemden kutuldum, en azından 24 saat takmıyorum ,dr yarım gün takman yeterli dedi, dr dedigi bana 3 haftadan sonra eski haline geri döneceksin ondan sonra vicut şekilenmeye başlayacak dedi, kızlar sizede dr aynı şeyi söyledimi? söylemediyse benim icin doktorunuza sora bilirmisiniz ? ama arkadaşlar ve eşim cok fark var diyor bu bile beni mutlu ettmeye yetiyor:) ..... sevgiler....

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır smartlipoyu araştırıyorum, benim problemim bacaklarım, ne kadar zayıflarsam zayıflayım onlar aynı kalınlıkta(( smartlipo yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum sarkma yada herhangi bir deformasyon oluşursa diye.. bacak içine yaptıranlar var mı? okuduğuma göre iyileşme süreci baya sıkıntılıymış....etek,şort giyenlere o kadar özeniyorum ki yaptırıyım diyorum sonra çok korkuyorum başıma iş mi açarım die( nolur beni bilgilendirin, bunca acıya değer mi ve karın bölgesindeki başarı bacak içinde de oluyor mu? Bir de bazı yazılarda 3.500 dolar olduğu yazıyor, bazılarında da 3,500 tl, hangisi doğru acaba? bana yardım ederseniz çok sevinirim ((

merhabalar,
dün nebil bozdoğana resim göndererek bilgi istedim. öğleden sonra sekreterinden geldiği belli olan standart bilgiler içeren bir mail geldi ama güzel yanı 3 ayrı göbek operasyonundan öncesi ve sonrası resimleri yollamışlar. doğrusu hayal kırıklığına uğradım sonuçlar pek te tatmin edici değil. yani tabiki fark edilir bir incelme ve azalma mevcut ama ben 165 boyunda 53 kiloyum zaten kilolu sayılmam beklentim göbeğim alındıktan sonra karnımın bikini mankenlerinki gibi dümdüz olması ama operrasyon sonuçları pek te öyle değil. eminim yolladıkları fotolar en başarılı buldukları operasyonlardandır. imkansızı mı bekliyorum lütfen yorum tecrübelerinizi yazın ne yapsam bilmiyorum.

opuyorumnanaktanmerhaba sizleri burda görünce yazmak isteği oluşuyor))) canımcım aynı şeyleri yazıyor ve yaşıyoruz benimde bel sırt güzel karında güzel ama midede hala şişlik inmedi üç havta önce dr gittiğimde süpersin dedi bir beden inceldin bir beden daha incelceksin dedi ama üç havtadır değişen bir şey yok mide beni çok rahatsız ediyor ve hala daha vucudum uyuşuk hatta yarın kontrol günüm ama ben cmt gideceğim ve ben korseyi hiç çıkarmadan takıyorum çıkardığım zaman rahatsız oluyorum seninde uyuşma ve acı oluyormu?zemuszemus

eyvahedigeldismile
Ben 9 gün önce hem lipo hemde mini karın germe oldum buna rağmen hala dümdüz bir karnım yok hatta oldukça şiş bir karnım var "zaman her şeyin ilacı" diyip sabrediyorum :Saruboceq:

canım hep sabrediyoruz para,acı,sabır kolay iş değil hiçte anlatılan gibi basitte değil bende dümdüz bir karın mide hayal edip bunca sıkıntıya girdim anlatılan gibi olmazsa naparızkötükedihüso

canım sen kilolu değilsin karnın çokmu rahatsız edici? bence sen gibilerde operasyon çok daha iyi sonuç vermeli lipoliz çok şişman insanlara göre deği Dr öyle diyor ben160 boy 65 kilolu bir insan olarak bu operasyonu yaptırdım 2 beden incelme oluyor denildiği için 38 beden olurum düşüncesi ile bunca sıkıntıya ve masrafa girdim şu an hakikaten bir beden inceldim ama bir beden daha incelme olmalı olacak istiyorummmmsositososito kalan bir beden ne zaman olur ne kadar beklenilir walla sıkıldımda artık :umursamaz:

canım geçmiş olsun iyileşme süresi malesef uzunnn

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır smartlipoyu araştırıyorum, benim problemim bacaklarım, ne kadar zayıflarsam zayıflayım onlar aynı kalınlıkta(( smartlipo yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum sarkma yada herhangi bir deformasyon oluşursa diye.. bacak içine yaptıranlar var mı? okuduğuma göre iyileşme süreci baya sıkıntılıymış....etek,şort giyenlere o kadar özeniyorum ki yaptırıyım diyorum sonra çok korkuyorum başıma iş mi açarım die( nolur beni bilgilendirin, bunca acıya değer mi ve karın bölgesindeki başarı bacak içinde de oluyor mu? Bir de bazı yazılarda 3.500 dolar olduğu yazıyor, bazılarında da 3,500 tl, hangisi doğru acaba? bana yardım ederseniz çok sevinirim ((

Arkadaşlar yarına Hüseyin Güner'den randevu aldım smartlipo için. Yukarıdaki yazıyı daha önce yazmıştım ama maalesef cevap veren olmadı Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

merhabalar,
öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim.ben incelmek istemiyorum. zaten 36-38 giyiyorum. benim problemim ince olmama rağmen göbeğimin olması sezeryen ameliyatından sonra göbek iyice belirginleşti. zayıflasam da o kısım düzelmiyor. ama merak ettiğim karın germe olamadan lipo ile göbeğin dümdüz olması mümkün müdür?

a.s.Arkadaşım cevap vermedim çünkü bacak problemin var ben yaptırmadığım için bilmiyorum umarım iyi bir Dr yardımıyla istediğin sonucu alırsın

canım Dr görüşmende fayda var cmt ben kontrole gitcem unutmazam Dr sorarım gidince heyecanlanıyorum soracaklarımı unutuyorum opuyorumnanaktan

canım Dr görüşmende fayda var cmt ben kontrole gitcem unutmazam Dr sorarım gidince heyecanlanıyorum soracaklarımı unutuyorum opuyorumnanaktan

Sağol canım,
aslında coşkun beyi çok övüyorlar ama slimlipoda 1.5-2 kg sınırı var galiba. benden alınacak yağ 2.5 kg ise 2 operasyon yapıyorlar. bu durum benim bütçemi aşar. bunu söylediğimde ise sanki 2 kg lık kısmı alıp almaları gereken diyer kısmı bırakırlarsa diye endişe yaşıyorum.(belki fazla endişeliyim) bu sebeple standart lipoya daha sıcak bakıyorum.

vırus06 ankarada hangı doktora oldun ve fıyatı ne kadar yanıtlarsan sevınırım herkese gecmıs olsun

nihayet karar verdim. 27 aralıkta medipol hastanesinde naci beye lipo olucam. çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider.:sm_cool:

lipo olan arkadaşlar,
göbek olucam pijama mı gecelik mi götüreyim. ekstra birşey lazım oluyor mu? operasyondan ne kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar? bilgi verirseniz çook minnettar olurum. in cin top oynuyor sayfada bu sbah ama. şansımı deneyeyim belki gelen giden olurkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…