lipo olan arkadaşlar,
göbek olucam pijama mı gecelik mi götüreyim. ekstra birşey lazım oluyor mu? operasyondan ne kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar? bilgi verirseniz çook minnettar olurum. in cin top oynuyor sayfada bu sbah ama. şansımı deneyeyim belki gelen giden olurkaydirigubbakcemile2
lipo olan arkadaşlar,
göbek olucam pijama mı gecelik mi götüreyim. ekstra birşey lazım oluyor mu? operasyondan ne kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar? bilgi verirseniz çook minnettar olurum. in cin top oynuyor sayfada bu sbah ama. şansımı deneyeyim belki gelen giden olurkaydirigubbakcemile2
krishnamurti ve virüs06 cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. çok heyecanlıyım. umarım sonuçlar istediğim gibi olur.
rica edrerim arkadaşım, sonuclar icin acele etmeyeceksin benim bir ayım gectti ve eski göbegim yok , ama benim istedigim sonuclar degil , ama sabırsızlıkla 3 ayın gecmesını bekliyorum, dün yazmaya unuttum sana amelyata kendi önlüklerini gidirecekler ic camaşırı dahil , bana öyle yaptılar sadece kalın corap almaya unutma , nebil by yazmışsın bende mail yoluyla ulaşmışttım sana yoladıkları resimleri banada yolladılar,yüz yüzede gidip görüşttüm kendisiyle resimleride gördüm lipo resimleri dedigin gibi benim istedigim bu degil demişttim bende:) ama karın germe resmini gözsterdi onda şoka girdim ,bu kadarmı bir insan degişe bilirdi, nebil bbeyden hic bir kötü elektrik almadım herkez cok iyi yazılar yazıyor onun hakkında , ama benim favori dr bana uygun fiyat verince ona amlytmı oldum.....soruların olursa seve seve cevaplarım... sevgiler...
sağol canım,
ben gelen resimlerden sonra nebil bozdoğandan vazgeçtim.karın germe istemiyorum ilerde kuzumu kardeşsiz bırakmamak için bir çocuk daha düşünebilirim. murat bey hiç cevap yazmadı. malisef şehir dışında olduğumdan ve küçük çocuğum olduğundan muayene şansım yok. bu sebeple rotayı istanbula çevirdim. en içime sinen ve ilgili doktor. prf.dr.naci karacaoğlan oldu. operasyonumu o yapacak. umarım hayal kırıklığı yaşamam. fazla kilosu olanlarda daha iyi karın sonuçları alınıyormuş.
sana hangi liposakşin yontemi yapacak? kim söyledi sana fazla kilolu insalarda sonuc iyi alınıyor diye? ben amelyat olmadan önce görüştügüm dr hepsi kilo problemi olmayan insanlarda sonuc güzel oluyormuş diye cevabını aldım, bende senin gibi dr sordum illerde cocuk dogura bilirmiyim diye , hic bir sakıncası yok dedi sadece bizim yaptıgımız güzel işlem biraz deforme olabilir dedi onuda dogumdan sonra düzeltiririz demiştti...
lipoda doğum sorun olmuyormuş ancak karın germeden sonra doğum tavsiye etmiyorlar. fazla kilolularda daha iyi göbek sonuçları alındığına gördüğüm fotolar neticesinde kanaat getirdim. daha dolgun hatlarda bayanlarda göbek operasyon sonuçları daha güzel olmuş ancak zayıf olup göbeği olan bayanların lipo sonuçlarında dümdüz bikini mankeni karnı göremedim(karın germe yaptıranları saymıyorum. onlarda sonuç mükemmel). ama ben ümitliyim yine de eğer tatmin edici bir sonuç alırsam sonucu isteyenlerle paylaşırım. öncesi/sonrası olarak.
kızlar ben dün lpg cellu masajına girdim çok iyi geldi, daha ilk seansta morluklarım azaldı, cilt deri yüzeyim gerginleşti, kendimi çok iyi hissediyorum[/QUOTE
nasıl bir şey bu lpg cellu biraz bahsedermisin, pahalı bir yöntemidir?
kızlar ben dün lpg cellu masajına girdim çok iyi geldi, daha ilk seansta morluklarım azaldı, cilt deri yüzeyim gerginleşti, kendimi çok iyi hissediyorum[/QUOTE
nasıl bir şey bu lpg cellu biraz bahsedermisin, pahalı bir yöntemidir?
liposuction yaptırdıktan sonra bu masaj öneriliyor, ucuz değil, pahalı mı? diğerlerine göre pahalı sayılmaz.
liposuction yaptırdıktan sonra bu masaj öneriliyor, ucuz değil, pahalı mı? diğerlerine göre pahalı sayılmaz.[/Q
dün 1 aylık kontrolum vardı ,ödemlerim yok ama daha şişmişim, dr dedigi gibi eski halime geri döndüm , şimdi sıra amlyatın sonuclarını görmektte , bana sorarsanız sanki hic düz göbegim olmayacak gibi geliyor bana( şimdiye kadar fark ederdim diye düşünüyorum ve cok canımı sıkıyor bu durum beni , neyse dr acele etme diyor 3 ,6 ay arası göreceksin sonucları diyor muayene etti karnımda yag yok kas var ama neden hala şişim anlıyamıyorum ( mekike başalay bilirmişim ama onuda yapamıyorum boyun fıtıgım var benim ,masaja devam bide abtronik x2 kemerim var onuda kulana bilirmişim kaslar icin,
bendemi başlasam bu lpg sen kac seansa nekdr ödüyorsun cnm :????
liposuction yaptırdıktan sonra bu masaj öneriliyor, ucuz değil, pahalı mı? diğerlerine göre pahalı sayılmaz.[/Q
dün 1 aylık kontrolum vardı ,ödemlerim yok ama daha şişmişim, dr dedigi gibi eski halime geri döndüm , şimdi sıra amlyatın sonuclarını görmektte , bana sorarsanız sanki hic düz göbegim olmayacak gibi geliyor bana( şimdiye kadar fark ederdim diye düşünüyorum ve cok canımı sıkıyor bu durum beni , neyse dr acele etme diyor 3 ,6 ay arası göreceksin sonucları diyor muayene etti karnımda yag yok kas var ama neden hala şişim anlıyamıyorum ( mekike başalay bilirmişim ama onuda yapamıyorum boyun fıtıgım var benim ,masaja devam bide abtronik x2 kemerim var onuda kulana bilirmişim kaslar icin,
bendemi başlasam bu lpg sen kac seansa nekdr ödüyorsun cnm :????
acele etme, fazla takmamak gerek boşver, ben 2 ay haftada 2 kez masaj olucam, 16 seans oluyor, fiyat 600tl ye anlaştım,
selam kızlar iş yoğunlugundan giremedim eee keyifler nasılbenim son durumuma gelince geçen havta kontrolde dr çok iyi dedi yani ben 42 bedenden 38 düştüm bel,karın,sırt çok iyi ama mide tam değil dr daha ödem var buda incelme olacak demek diyor inşallah ama ben mideden çok umutlu değilim bana masaj falan yaptır demedi sadece iyileşince mekik çek kas yap dedi.ve korse takmaya devam et dedi.bende karın ve mide korsesi aldım çokta iyi yaptım bir beden daha zayıf gösteriyor ve toparlıyor sizlerede tavsiye ederim incecik belim var artıkkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?