virus06 'doktorum daha uygun fiyat verince ona yaptırdım' demişsin doktorunu öğrenebilir miyim?ben sadece dizimden olacağım operayonu ve öğrenciyim tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda güvenilir ama çok uçuk rakamlar istemeyen doktor isimleri verirseniz çok mutlu olurum bana naci çelik 2500TL dedi benim ağzım açık kaldı tek operasyon için bu fiyatı duyunca üstelik operasyon küçük olacak pek fazla bi kilom yok ben 54 kiloyum.boyum da 1.65...off kaç gündür bakıyorum karar veremedim kesinlikle vazgeçmek istemiyorum kendimi bildim bileli hep utandım dizlerim yüzünden şimdi üneversiteye başlamış kısmi olarak özgürlüklerine kavuşmuş biri olarak hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.yardım ederseniz inanın çok mutlu olacağım
geçmiş olsun bgm estetikmi oldun liposakşınmı?
Herkese merhaba uzun süre giremedim yokluğumda buralarda fazla bir değişiklik olmamış beni sorarsanız biraz şaşkın biraz umursuz biraz hayal kırıklığı bu duygular içinde gelip gidiyorum 3 ay geçti karın ve bel ve sırt tamam ama mide hiç olmadı buda beni üzdü dr gitmedim gitmicemde şişlik ve ödem var olduğu sürece incelme olacak diyordu onlar kalmadığı için incelmede yok artık işin kötü tarafı önceden yemek içmek konusunda dikkatliydim yemiyordum şimdi yemeye başladım ve buda canımı sıkıyor dur demek gerek bana sonuçta bu operasyon bu kadar para bu kadar acı çekmek değdimi derseniz değdi değmesinede beklentimi tam karşılamadı bir hayal kırıklığı var bu duyguyu atamadım :26: hadi yazın kızlar devam yazmaya
kızlar bir akıl verin iştahımı neyle bastırabilirim ne yapsamda iştahsızlık yaşasam bu yeme isteği iyi değil :((
Aybibik doktorun kim.? Resmlerini bana da özelden atarsan sevnirim. Teşekkürlerç
Aybibik doktorun kim.? Resmlerini bana da özelden atarsan sevnirim. Teşekkürlerç
canım bn de basen bogesı ıcın dusunuyoru 55 kiloyum bana yardımcı olurmusun canım hangı doktora gtdıncok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))
16 subatta amelıyat oldum
su an çıtır oldum çıtır(lıposaksın)36 beden pantolon bol gelıyor yanlardakı armutlar gıttı karnım yok en onemlısı bacaklarım harıkaaaa
cok mutluyummmm bekleyın tangakınılerrr yaza gelıyorummmmmmm
canım lıposaksın sonrası domler tamamem gıdıyor mu ne kadar surede gıdıyor dr sana bır ılac onerdımı bunun ıcınBen çok uzun seneler spor yaptım ve bi anda sporu bırakınca çok göbeğim çıktı. 2 sene önce liposuction yaptırdım. 53 kiloydum, boyum 1.60. Doktorum beni gayet zayıf görüyodu ama takıntı işte illa göbek gidicek bilirsiniz. Ve gitti de. 1 ay korse giydim, günde en az 4 litre su içmek şart zaten. Ameliyattan sonra tartıya ilk çıktığımda 50 kiloydum. Aynaya bakınca bayılıyodum mutluluktan. Abartma diil bu gerçekten bayılıyodum :1shok: Aradan 2 sene geçti. Ameliyattan sonraki ilk günden itibarenki yeme alışkanlığıma devam ediyorum. Katı ve hayvansal yağ yok. Zeytinyağı yemeye de yeni başladım. Çünkü ameliyattan sonra çok acı çektim. Hepsine değsin istedim ve değdi. 48 kiloyum ve gayet mutluyum. Elbette doktor çok büyük bi etken. Benim ameliyatım 4 saat sürdü mesela. Hiçbir ayrıntı atlanmadı. En ufak bi yağ toplanması da olmadı. Dediğim gibi ameliyattan çıkıp eskisi gibi yağlı yemeye devam ederseniz hiçbi anlamı kalmaz tabii. Yer yer çektirirsiniz yasakkelime Bende çukurlar da olmadı. Zaten doktorlarım da LPG'ye gerek duymadılar. Şimdi öncesi-sonrası resimlerime bakıyorum da sanırım bu ameliyat hayatta başıma gelen en güzel şey :sm_cool:
cok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?