Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin yaşadığı tecrübe farklı arkadaşlar. bu ameliyat olunacak bölge sayısına ve doktoruna göre değişir. ve tabikide alınacak yağ miktarına da...

ben göbek ve mide bölgesinden bu ameliyatı oldum. ameliyatımı saat 17:00 gibi oldum. gece 2 ye kadar hiç sıkıntım olmadı. ama 2 den sonra ağrılarım başladı. o saate kadar ağrı olmamasının nedenide hala anestezi ve ağrıkesici etkisinde olmam. ertesi gün ağrılarım biraz daha azaldı. ama yaklaşık 1 hafta oturup kalkarken ağrı hissettim. ama bu dayanılmaz bir ağrı değildi. 3 gün sonra işe başladım çünkü.

ameliyattan hemen sonra ödemlerim oldu ve 2 ay korse kullandım. hiç çıkarmadan hemde. en zor kısmı oydu bence. sürekli mengene içinde gibi. 4 ay sonra ödemlerim çok azalmıştı ve 6 ay sonra dal gibiydim. ama dediğim gibi, 2 ay sonra tamamen rahatlamıştım ve incelmeye başlamıştım.

ameliyattan sonra yediklerime dikkat ettim ve hala ediyorum. bir daha asla göbeğim olmadı. en azından eskisi gibi. ben çok memnunum arkadaşlar. AMA UNUTMAYIN!!! Liposuction tek başına bir zayıflama yöntemi değil. Daha çok şekillendirme amaçlı yapılmalı. yani basenleriniz vücudunuza göre genişse onu düzelttirirsiniz ya da ben gibi göbek ve mide probleminiz varsa ondan kurtulursunuz. ama ameliyat sonrası bol bol yerseniz, hepsi geri döner :))

arkadaslar merhaba,
uzun zamandır sizlere bu konu hakkında yazmak istiyorum. ben iki sene önce ayrıntılı bir operasyon geçirdim. basen, popoaltı, bacakiçi, dizüstü ve belimin yan bölümünden yağ alındı. kilo olarak fazlam çok yoktu fakat bir çoğumuzun olduğu gibi benim de basen çıkıntılarım vardı. doktor vücut hatlarımı tam düzeltmek ve basen problemi tamamen yok etmek için birçok bölgeden yağ aldı. tabi ki hepiniz sunu merak ediyorsunuz. sonuç...
bu kadar doğru karar aldığım başka hiçbir şey olmamıştır herhalde. en büyük problemim kilo alınca hemen basenlere gitmesiydi. ne yapsam geçmiyordu. ameliyat sonrasında bütün vücudum orantılı hale geldi. ameliyat sonrası bir gece hastanede yattım. sonraki gün evde dinlendim. 3. gün işteydim. sürekli ayakta olduğum bir iş ortamındayım. hiç bir ağrım olmadı. tek hatam mayıs sonu olmamdı. sıcakta korse baydı.
ameliyat sonrası çukurlar oluşabiliyormuş ya da orantısız olabiliyormus. bu durumu yaşayan bazı arkadaşlarım da oldu. ama ben böyle bir sorunu hiç yaşamadım. doktorla alakalı olabilir bilmiyorum.
sonuçta şöyle bir şey de var eğer inatçı bir bölgeden kaynaklı sorununuz varsa diye söylüyorum bunu. ben geçen sene rahatsızlandım ve kortizon kullandım yaklaşık 10 kilo aldım ama o kadar orantılı aldım ki, 10 kilo almış gibi olmadım. kortizonu bırakınca aynı kiloma döndüm ve görüntümde hiçbir değişiklik olmadı.
bende ameliyat çok faydalı oldu, tabii şunu da eklemem lazım doktorum bana ameliyat sonrası 15 seans lpg önermiişti ona gittim. bunun da faydası muhakkak vardır.
son olarak eklemek isterim, hiçbir şekilde ameliyat sonrası ağrım olmadı. sorularınız olursa cevaplayabilirim.

merhaba ecemtuba nerde kime oldun acaba ameliyatını paylaşımın için çok teşekkür ederim..

benim doktorum zafer atakan. ben çok memnun kaldım ama aynı doktordan memnun olmayanlarda var. galiba biraz şans. ben istanbul da oldum operasyonu.

ankarada prof dr kutlu sevine yaptıran yada onla bu konuda gorusen var mı???

merhaba arkadaşlar

bende 2 yıl önce basenlerimden, iç bacaklarımdan yağ aldırdım...

iyiki yaptırmışım, kilolu değildim ama çok fazla basenim vardı. yaklaşık 5 litre yani maksimum alındı.

herşeyi iyi atlattım.....
tek sorun, sol baldırımda hala GİRİŞ izi duruyor. orası 2 yıldan sonra hala sert! geçer diye bekledim ama olmadı. 2 ay önce doktoruma gösterdim, oraya 1 gramm yağ enjekte edelim dedi.

Sizce? aranızda böyle sorunu olan varmı?

biraz önce yanlış yere yazdım galiba.yarın naci çelik ile randevum var.umarım sadece lipo yeterli olur.59 kg yim.hiçbir yöntemle kurtulamadığım göbeğim var.karın germeden korkuyorum ama lipoya kesin kararlıyım.eczacı olduğum için denemediğim ilaç kalmadı mezo kaviyasyon pilates hepsini yaptım azaldı ama kesin çözüm olmadı.daha önceden okuyanlar vardır her yönteme başvurdum.lipoya karar verdim artık.naci bey hakkında bilgisi olan varmı.aslında safra kesemide aldırmak istiyordum ama ikisine pek yanaşmıyorlar herhalde.estetik cerrah ile genel cerrah beraber çalışmazlar gibi geliyor.yarın soacağım benim için lipo safra kesesinden önce geliyor şu anda.araba kullanmaya kaç gün içinde başlanıyor arkadaşlar(sadece lipo yapılırsa)

sadece göbekse normal lipo olma slimlipo ol işlem çıkışı arabanı sür ertesi gün işine git canın ne isterse onu yap 59kg bu agırlıkta ne germesi lazer ışınıyla yapılan yazdıgım yöntemde gerginlikte saglanıyor
zaten hani germe berbat bir ameliyat kız ark tüm germe beli boydan boya iz sanki alt üst vücut başkasınınmış da sonradan birbirine dikilmiş gibi ;ama o zamanında 35kg vermiş onun için zorunlu olmuş tekrar göbek deligi oluşturulmuş iyileşmesi ayları almış neyse yani sana yap desen yapmaz germeyi gerek yok yani
biz kadınlar bir acayipiz burnumda kıkırdak var hemen girişinde saglık sorunum için görüşmeye gittim başka şey yaptırdım çıktım önceligimiz güzelligimiz oluyor ki olmalı da erkekten farkımız , kadın oldugumuz nerde kaldı herşey psikolojiden başlar ne alsan göbegine bakarsın oldu mu yakıştı mı göbegimi daha da mı belli etti diye
kararlıysan yaptır yolun açık olsun

fiyat yazabilir misiniz acaba yakın arkadaşım yaptırmak istiyor.ama fiyatlar hakkında hiçbir bilgimiz yok.

ya arkadaşlar ben kolumla göğsümün birleştiği yerdeki yağlarımdan çok rahatsızım onları aldırmak istiyorum da bir bilginiz var mı acaba? daha önce yaptıran oldumu ya da çünkü ben ne kadar zayıflasamda onlar kalıyor ancak aldırabilirim

Arkadaşlar ben lipoşaksın ameliyatı yaptırdım antalyada fakat burdan seslenmek isterim kesinlikle olmayın diye çünkü ben yaptırdım o kadar kötü olduki karnımdan ve sırtımdan aldılar karnım sanki bir mayın tarlasına benzedi füze patlasa belki düzelirdi şimdi 5 doktora gittim kesinlikle düzelmez ancak biraz sizi rahatlata bilirim diyor bu arada paramamı yanayım çektiğim sıkıntıyamı aman aman .gerçi şuda var arkadaşım oldu oda barbi bebek gibi oldu buda bir şans ben çok incelediğim için bu konuda istanbulun doktorlarına çok güveniyordum ve antalya ya hafta 1 gün ameliyat için gelen doktor olunca oh hemen buldum dedim fazlada artık o saaten sonra araştırmadım karnımı görenler şaşırıyor üstelik doğum yok düşünün artık bu konu hakkında sorulacak sorulara cevap verebilirim

sudunaz,Kaç kilo yağ aldılar acaba.Ayrıca derin de sarktı mı?

canım 3 kilo aldıklarını söylediler bana ama ben 1 yıl içinde 2 defa olduk aralarında 11 ay oldu şu anda çok doktorlara gittim kesinlikle bu düzelmez diyorlar çokta pahalı yaptırmıştım şu anda daha iyi gerçi aynıdırda o zaman ben pahalı yaptırdım nedenide aman iy olsunda 1 defada olsun diye fakat şu anda huftaya yine yaptıracağım biraz düzeltecekler tam asla olmaz ama diyor dokor ama seçme şansım kalmadı
bir taraftan karnım çok üstüne üstlük rejim ve spor yapıyorum 1 yıldır ama banamısın demedi çok zor böyle şeyler her şeyin doğallığı güzel ama nasıl bu hatayı yaptım zamanında bilmiyorum bak arkası mejbur geliyor birde maddiyatını düşünün 3 ameliyata nerdeyse bir araba alınırdı

evet derimde sarktı alt karında şimdi onu mini karıngerme ile düzeltilecek ve üst karınada yine lipoşaksın yapacaklar nasıl olurum bilemiyorum.doktoruma şu anda güveniyorum.desemde öbürünede çok güvenmiştim

leilah merhaba,

uzun süredir yanak asma ile ilgili araştırma yapıyorum. bu operasyonu yaptırdığını duyduğm ilk ve tek kişi sen oldun. o sebeple anlatacakların benim için önemli olacak. Vakit ayırıp yaşadığın sorun neydi, şimdi nasılsın gibi sorularımı cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Merhaba Canım amelyatını nerde kime yaptırdın Bana Özel Mesajla Bildirirmisin acaba?

arkadaşlar yan yani salı günü ameliyat olacğım inşallah bu son olur çok ümütli olmasamda mejburum artık çok heyacanlıyım bu sefer nasıl olacak şimdi mini arıngerme ve üst karın lipoşaksın diyor doktorumz 1 gün yatacağım iyileştikten sonra tekrar yazarım

26 Mart'ta karın bölgesi ve bel bölgesinden vaser liposaction yaptırdım.
Toplamda 1,750 kg. yağ alındı.
2,5 saat süren ameliyatın sonunda inanılmaz derecede bel ağrım oldu.Serumla ağrı kesici verildi.Bayağı etkili oldu.Ertesi gün taburcu oldum.(Kesik yerlerinden gece sızıntı oldu)Bugün dördüncü günüm ve biraz daha rahatladım fakat nedense bel bölgemde özellikle eğilip büküldüğüm zamanlarda sancım oluyor.Hala rahat rahat uyuyamıyorum.6 adet kesiğim var üstleri bantlı.Yarın kontrolüm var.Her nedense ödem karnım da pek yok.Bütün ödem sanki popom da toplanmış.Buz torbalarıyla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.Bel ve karın bölgem'de incelme var.Morluk sadece basenlerimde çok az oldu.

Bazı arkadaşlar işlemden 3 gün sonra işe döndüklerini söylemişlerdi,hiç te söyledikleri kadar basit bir olay değil.Sezaryen doğum kadar var bence. Hatta daha acı verici.
Özellikle küçük çocuğu olanlara tavsiye etmiyorum.

Yaptırdığıma pişmanmıyım derseler hayır değilim. Her türlü işlemi denemiş fakat bir türlü göbek ve midemden kurtulamamıştım.

Sporla falan gitmiyor bu yağlar.Tamamen iyileşmeyi bekliyorum.İnşallah yaza göbeksiz giricem.
Darısı her isteyenin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…