Liposuction yaptran var m arkadalar?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #702
Arkadaşlar (liposaction ) lütfen memnuniyetinizi ya da memnuniyetsizliklerinizi paylaşır mısınız?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #703
dun serdar ozturkle gorustum. aklim karisti iyice.
AMA cok iyi elektrik alamadim. fazla uzatmayayim, cag hastanesinde olursa 5,500 medicana olursa 6,000 tl oluyormus ayrica korse parasi 100-120 tl arasi imis.
genel aneztezi yapiyormus, hastanede kalmaya gerek yokmus. esitsizlik olmasi kesinlikle mumkun degilmis. bir de aldigi yaglari yuzume enjekte edebilirmis. hazir uyutulmusken, kesin yaptirmaliymisim.baba lazimmis.

baska yaptirip da basen bolgelerinden memnun olan ve doktorunu oneren var mi?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #704
arkadaşlar merhaba
ben yaklaşık 1 yıl önce liposoction ameliyatı oldum. dizimin üstünden göğsümün altına kadar. bakırköy elit polikliniği Dr. Beyhan Kanmaz yaptı. bence ben bir ameliyat harikasıyım. basen bölgem inanılmaz rahtsız ediciydi ve bu doğuştan genetik bir armut tipiydi.ameliyattan önce 46-48 beden giyerken şu anda 40 bedenim. :))
atabiki aynı zmanda yaptığım diyet sonucunda bu oldu eğer bu programı sporla destekleseydim tabi daha güzel olurdu fakat olmadı şimdi başlıycam. karın bölgem tam düzleşmedi ama boş oldu. cildim sert olduğu için sarkmadı ama bence ameliyattan sonra
1- 6 ay bekleyin tam sonuç için.
2- diyetle destekleyin
3- spor yapın.
4- ben doktorumdan çok memnunum
5- hayainizdeki vucuda sahip olun
bu arada benim bölgem fazla olduğu için ben b,raz fazla acı çektim. ama deydiğini düşünüyorum
sorularınız varsa cevaplamaya hazırım:)))
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #705

Öncelikle bilgilendirdiğin için çok sağol canım benim 6.haftam oluyo 1,5 lt alındı 6 cm gibi inceldim ama bu muydu bütün sonuç diye de üzülüyorum (bu arada benim problemim de basendi ama biraz da belimden de alındı)doktor her geçen gün inceleceksin diyo;ama vücudum sert falan değil ki yani şişlikler indi bence :44:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #707

Fiyat konusunda biraz yardımcı olsun bence yani korseyi de kendin alıyosun her şey ticaret olmuş ya...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #708

ilk başta bende 6 ay deyince inanamıştım ama gerçekten doğru sabırlı ol. daha inmedi şişlik yani hissetmezsin sen. geçmiş olsun.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #710

6 santim 5. hafta için iyi bir sonuç değil mi?
basen bölgesinden mi oldun sen? şimdi yüzeyi nasıl görünüyor? morluklar azaldı mı? işine ne zaman başladın, ya da normal hayatına ne zaman devam ettin?

bir de kime oldun ameliyatını?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #712


kiol alıp verdikçe yüzeyde şekilsizlikler oldu mu? bi de yara izlerin geçti mi? belli oluyorlar mı? bi de basen bölgesi için nerelerden kanülleri soktular?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #713
kiol alıp verdikçe yüzeyde şekilsizlikler oldu mu? bi de yara izlerin geçti mi? belli oluyorlar mı? bi de basen bölgesi için nerelerden kanülleri soktular?

öncelile merhaba ırmakcan. ben tekrardan kilo almadığım için bir çukurlaşma olmadı ama sıkılaşma için birşeyler yapmam lazım.aynı zamanda seülit için zayıflayınca daha fazla belli oluyo bende sölemesi. yara izi çok küçük kaldı sinek ısırığı gibi. . ama ameliyattan sonrahamile kalan bir arkadaşım 18 kilo aldığı halde şekil bozukluğu olmadı. kanüller iki yandan ve içten sokuldu aslında tam olarak bilmiyorum:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #714

cok tesekkur ederim, az kaldı yakında ben de olacagim ameliyatımı. Sen kime olmustun ameliyati, ankarada mı? çok ağrın oldu mu sonrasında, birkaç günde işe gidebilecek duruma gelebilir miyim dersin? bir oturmayla ilgili bir problem yaşadın mı? ameliyattan sonra oturabilecek miyim :)))
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #715

ben istanbuldayım. bakırköyde oldum. benim dizimin altından göğüs altına kadar olduğu için biraz fazla ağrm oldu. oturmayı biraz yavaş yapıcak duruma geliyorsun ve ben 1 gün dinlendim sonra gidebildim araba kullandım ama eskisi kadar rahat hareket edmedim hadi şimdiden hayırlı olsun
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #716
teşekkür ederim sergio79.

Arkadaşlar aslında son bir soru regl döneminde basen bölgesinden liposuction yaptırılabilir mi? yoksa tarihi ertelettirmem mi gerekir.. ama istemiyorum erteletmek!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #717


bakırköyde kime oldunuz acaba ?? bende buralarda oturuyorum da doktor araştırıyorum
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #718
teşekkür ederim sergio79.

Arkadaşlar aslında son bir soru regl döneminde basen bölgesinden liposuction yaptırılabilir mi? yoksa tarihi ertelettirmem mi gerekir.. ama istemiyorum erteletmek!

ertelemene gerek yok cünki bende basenlerimden oldum ve benimde o güne denk geldi ama cok hızlı değildi ve sordum doktoruma bişey olmayacağını söyledi..ve bende girdim oldum bişeyde olmadı sakıncası yok yani tecrubeyle sabit::)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #719

ank32 sen ne zaman oldun, ne kadar yag cektiler, memnun musun sonuctan?
Ben de cok yakin zamanda ameliyat olacagim, sonuclarini cok merak ediyorum.!!
sanirim biraz da heyecanliyim :)
bir de son bir soru ne kadar zamanda belli olmaya basladi basenlerinin son sekli?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • #720

ben 1 sene oldu olalı ve bende toplam basenden 1litre yağ alındı sonuçtan memnunum tabi ama alındıktan sonra spor yapmak önemli yürüş etin kendini toplamı acısından ben 3 hafta korse giydim bi kaçgün oturup kalkarken sıkıntım oldu agrıdı ama cok değil.ama herşeye değer cünki artık o yanlardan cıkan yağlarım yok dümdüz oldu pantolanlarım bol geldi başta ödem şişlik oluyor 1 2 aya bişeyciğiniz kalmıyor cok farkediyor basenlerin şekli hemen alındıktan sonra belli oluyor ki cünki ordaki yağlar gidiyor sadece ödem oluyor onun içinde kızlar benden tavsiye ihmale gelmez bol bol su içmenizzzz yoksa hafif bünyede degesizlik oluyor sıvı tüketimi cok önemli daha sonrada yürüş yada evde aletli spor yapın şuanda ben cok memnunumm süperr olduu:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…