Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün kontrole gittim. 5 gün'e göre süper görünüyorsun dedi.haftaya gene kontrole gidicem.

merhaba;

ben de liposuction olmak istiyorum, sen 2008 yılında yaptırmışsın sanırım, nerede kime oldun? hangi bölgeden oldun? hala memnun musun, yine olsa yine yaptırır mısın? lipo yaptırdığın yerlerde çukurlaşmalar oldu mu? en büyük korkum sonrasında oluşabilecek çukurlaşmalar. Bir de ben ankaradayım, önerebileceğin bir dr var mı?

merhabalar
bende lipo düşünüyorum 10 gün sonra fln yaptırıcam büyük ihtimalle :) aşırı bi kilo fazlalıgım yok ama simitlerimden çok sıkıldım artık dr bide basenlerden biras alırıs dedi kabul ettm .
ama 24 yaşındayım ve bekarım ilerde çocuk doğurunca fln sorun olur mu acaba bilgisi olanlar var mı çukurlar ve dalgalanmalar oluyo diolar var mı böyle bişi ???
birde sigara kullanıyorum ameliyattan önce kesin bırakmak gerekiyor mu günde 2-3 tane içsem bişi olmaz heralde dimi :)

arkadaşlar nihayet karın germe ve lipoşaksın yaptırdım nihayet şu anda morluk ve şişlikler olduğu halde küçücük kaldım karnım dümdüz oldu ama biliyorsunuz bu 3 ameliyatım şu andakı biraz ağrılı ama tabiki bu dikişli lipoşaksında hiç sancı çekmemiştim
şu anda eve çıktım ama drenlerim daha çıkmadı pazartesi günü diyorlar iki büklüm yürüyorum 15 gün sonra işe başlıyabileceğimi söyledi doktorum ama an önceleri bu doktora yaptırsaydım vallahi beni biblo gibi yaptı bu benmiyim acaba diyorum ameliyatım 5 saat sürdü ama yine korktuğum gibi olmadı beni baştan yarattı defelarca teşşekkürler doktorum ömer özerdeme iyiki size mürücaat etmişim

çooook geçmiş olsuun inşallah ağrılarınız geçer hemen

merhaba arkadaslar umarim banada yardimci olursunuz ama olacaginizdan eminim zaten.
Ben almanyada yasiyorum 10. ayada izmirde liposuction yaptirmak istiyorum ama doktorlarda karar verememdimmm.
Ahmet saylan, Cüneyt özerk ve can kopal var daha baska doktorlarda var ben burda sizlerden okudugum kadar bunlari buldum bana önerebileceginiz doktor kim ben basen bacak ici belki cok azda belimin yanlari yaptirmayi düsünüyorum.

Tavsiyelerinizi beklicem

canım benim kuzenim ahmet beye oldu lipoşaksın karından ve sırt birde iç bacak gayet başarılı geçti

Kızlar liposaction olalı 1 ay olucak neredeyse o kadar çok yağ alınmadı 1,5 litre kadar basen biraz da bel 6 cm inceldim gibi basenlerden ama bu benim için yeterli değil doktor 2 beden incelirsin demişti de nerde! bu kadar maddi menevi sıkıntı ve sonuç hüzün,doktor gittikçe incelceksin diyo ama acaba liposaction yaptırıp gün geçtikçe inceldim diyen varsa lütfen yazın

canım öncelikle geçmiş olsun daha senin şişleklerin gitmemiştir en az üç ay içinde belli olur ama bu arda diet ve spor yapacaksın vucut yeni şeklini alır .birde kime yaptırdın hangi şehirdesin umarım istediğin sonuç olur ben oldum

herkese selam,

ben yakinda dr cemil tugay bey'e liposaksin yaptirmayi dusunuyorum, hic yaptiran oldumu, yorumlarinizi bekliyorum.

başlangıcı ferruh beyle yaptım. Gayet babacan bir tavrı var, güven verici, muayenehanesi başarılıydı. Kendi klinik'i de üst katındaymış, bazı ameliyatları klinkte yapabiliyormuş. Beni sorunum basen bölgeleriyle.
Birkaç doktorla görüşmeden yaptırmayı düşünmüyorum, doktor çok önemli çünkü.

Bir iki gün içinde de Dr Serdar Öztürk'le görüşmeyi planlıyorum. Randevu da aldım.
Aslında bu işlemi yaptırdığınız ve memnun kaldığınız kişilerle görüşmek isterim, bu çok önemli..
Bu kadar sıkıntıya katlanacağız bari güzel sonuç olsun değil mi :)

Bu arada merak edenler için Ferruh Bey 3000 TL kendi kliniğinde 3750 TL hastanede olur dedi. Sadece basen bölgesi ama.. Tumescent tekniği kullanıyormuş. 2-3 gün -ağrı eşiğine bağlı olarak değişir dedi- içinde işine dönebilirsin dedi. yaptırırsam iyi olabilirmiş gibi geldi bana. hatta yaptırasım geldi :)

ama yine soruyorum sizlere, ankarada başka isim önerebilir misiniz?

Geçmiş Olsun Canım Başarılı Bi Amelyat Olmuş sanırım Peki
Ne Kadar Verdin :18:

Doktor, 5 senedir çocuklarımızı götürdüğümüz hastanenin doktoruydu.Ameliyatı da orada oldum.
Bize iyi bir fiyat vermesini istedim.Muhasebeye 4.500 demiş.Fakat sıkı bir pazarlıkla 3.500 e hallettik.
Hastane masrafları dahil.(göbek,mide.bel)

Göbek bölgesinden 7 cm.incelmişim.Mide 3 cm kadar.

Kilom sadece 900 gr.fark etti. 1.750 gr. yağ alınmıştı.

En son gittiğimde daha inceleceğimi söyledi.8 gün sonrada korseden kurtulucam inşallah.

sevgili bellus,

ozelden mesaj atamiyorum, mumkunse nedenlerini ozelden yazabilir misin?
tabi senin icin sakincasi yoksa. sen yaptirdin mi, ne yaptirdin?

tesekkurler..

bekar olup yaptıran var mı aranızda??? hamile kalınca fln dalgalanma olur mu sonucta nerden baksan 15 kılo alınıyor çunku.kilo alıp deforme olan war mı acaba ??

KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…