- Konu Sahibi tafi
-
Canım İşe Yaradımı Yani Kaç Kiloydun ne kadar inceldin
Dün kontrole gittim. 5 gün'e göre süper görünüyorsun dedi.haftaya gene kontrole gidicem.
glorys cim ben 14ünde ameliyat oldum yani yarın 2 haftam bitiyor. Evet doktor uygun gördü heralde ama ne kadar çok alınırsa o kadar çok zorlaşıyor iyleşme süreci. Allaha şükür ben atlattım sancılı dönemi 1 ay daha korse takmam gerekiyor o kadar.
Sormak istediğin bişey olursa çekinme canım :)
canım bana da bildir lutfen.. ayrıca hangi ilde oldugunu da yazarsan cok sevinirim..Merhaba Canım amelyatını nerde kime yaptırdın Bana Özel Mesajla Bildirirmisin acaba?
arkadaşlar nihayet karın germe ve lipoşaksın yaptırdım nihayet şu anda morluk ve şişlikler olduğu halde küçücük kaldım karnım dümdüz oldu ama biliyorsunuz bu 3 ameliyatım şu andakı biraz ağrılı ama tabiki bu dikişli lipoşaksında hiç sancı çekmemiştim
şu anda eve çıktım ama drenlerim daha çıkmadı pazartesi günü diyorlar iki büklüm yürüyorum 15 gün sonra işe başlıyabileceğimi söyledi doktorum ama an önceleri bu doktora yaptırsaydım vallahi beni biblo gibi yaptı bu benmiyim acaba diyorum ameliyatım 5 saat sürdü ama yine korktuğum gibi olmadı beni baştan yarattı defelarca teşşekkürler doktorum ömer özerdeme iyiki size mürücaat etmişim
Geçmiş Olsun Canım Başarılı Bi Amelyat Olmuş sanırım Peki
Ne Kadar Verdin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?