Merhabalar
Ben 9 gün önce lazer lipoliz yaptırdım.Göbek,karın,bel,sırt hepsini yaptırdım.Toplam 3 kilo yağ alındı.Öncelikle bağdat caddesinde araştırmalarım sonucunda doktorumla görüşmeye gittim.Doktorum reklamını iyi yapmış ve katıldığı bir çok tv programı ile adını duyurmuş bir doktor.09.12.2011 görüşmeye gittim.Kadın çok güleryüzlü ve sıcak geldi bana.Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Hemen günlük yaşantınıza dönemiyorsunuz.Belkide benim bölgem fazla olduğu içindir,bilemiyorum.12.12.2011 ben ataşehirde bir hastanade saat 11.00 de işeleme girdim.Çok fazla korkum vardı.Saatleri geçiremedim .Sabah saat 09.00 hastanade oldum . Bütün tahliller yapıldı.Aşırı heyacanım vardı.Doktorum ve eşi (eşide plastik cerrah) çizimlerimi yaptılar.Korkmak için bir gerekçe olmadığını söylediler ama boşuna elimde değil . Anastezi uzmanı geldi .Lokal anaztezi ile oldum.Bana bir iğne yaptı.Ben uyandığımda kendime geldiğimde 1 saat geçmişti.Kendime geldiğimde daha yağ alımına başlanmamıştı.İşin tuhafı ben o ana kadar eşinin de işleme gireceğini bilmiyordum.Ama benim işlemimi doktorumun eşi yaptı.Kadın sadece oralarda oyanlandı bana cesaret verdi.İşlem sırasında bir acı duymadım.Duyduğum anda ise bana bölgeye iğne vurdular .Gayet rahat acısız anlardı .Saat 2.5 da işlem bitti.Korsemi giydirdiler.Hemen odama geldim.Gayet herşey normaldi.Sadece sıvı geliyordu.Çok fazla sıvı geldi .Belime havlu sardım ve hasta bezi yerleştirdik .Saat 16.00 da hastaneden çıkıp eşimle evimize geldim.Ama iğnelerin etkisi geçince benim acılarım başladı.O gece çok acım oldu.Ertesi günüde ağrım vardı ama çekilmeyecek bir acı değildi.Yatarken ve kalkarken destek alıyordum.Bu şekilde 3 gün sürdü . Perşembe günü yani yapıldıkdan 3 gün sonra banyo yaptım.Korsemi çıkardım ve çok heyacanım vardı.Biraz belli oluyordu.Özellkle yanlardan belimden anlaşılıyordu.Doktor kontrolüm vardı.Kontrolüde tabiki eşi yaptı.Hiç morarma yoktu bende.Bantlarımı yeniden değiştirdi.İyi olacağını söyledi.Bana 1 hafta gece gündüz korseni tak.Daha sonraki 1 hafta sadece gündüz takmamı söyledi.Daha sonra kullanma gerek yok dedi .Sonuçta takarsan boşuna takarsın çünkü vücutunun şekilin korse vermeyecek dedi.Ben 9 gün oldu korsemi gece gündüz takıyorum.Yıkamak için çıkardığımda yaklaşık yıkanması ve kuruması 2 saat geçti ben korsesiz acı çektim.Çıkarmayı hiç düşünmüyorum onunla kendimi daha rahat hissediyorum.Şu an bir sorunum kalmadı ama çok az hissediyorum dokununca acıyor.Ödemim geçmedi hala.Doktoruma sorduğumda masaj için gerek yok ama sen bilirsin dedi .1aya kadar etkisini gösterir dedi . Çok güzel olacak dedi ama bu bekleyiş beni çok heyacanlandırıyor.Ben 6.000 liraya yaptırdım. Kilomda aynıydı.Şişliklerden dolayı fazlalığım yoktu .Ama 1 hafta yemeğimi azalttım.1,5 kilo verdim. Ama alınan yağlardan olduğunu .Zatende beklemiyorum.Çünkü bu işlem sonuçta kilo vermek için değil vücut şekillendirmek için . Aklıma gelen bunlar arkadaşlar inşallah herşey herkesin beklentisi doğrultusunda olur.
Canım verdiğin fiyat çok iyi ....5 litre yağ alındı mı halsiz düşsek de estetik açıdan tatmin edici oluyor.Dah çoook memnun olacaksın eminim.Ağrılar daha 15-20 gün azalarak sürüyor.Kaşıntı var mı ben de çok vardı.En rahatsız edici olan oydu.Ben yıllar önce karın germe geçirmiştim.Bu nedenle yaptırdığım lipoliz olayında karın inanılmaz gergin oldu.Zaten doktor "karnınıza bayılacaksınız "" demişti.En hoşuma giden yer karın ve bel oldu.Bacak içleride idare eder :))) Sırtta güzel....Yani toplamda çekilen eziyetlere değdi. Tek sıkıntım hiçbir kıyafet olmuyor .Ama yazılanlar gibi hemen kalkılıp yürünmüyor değil mi canım ? Yaptıracak arkadaşlar bu durumu göz önüne alsınlar.Kolay bir iş değil. Haberlerini , ne kadar inceldiğini yazmayı unutma.
Merhaba canım , lazer lipoliz olalı şubat 8 de 6 ay olacak.Görüntü çok fak etti , incelme müthiş :) Tek sıkıntım ilk iki ay kilo olarak 2 kilo vermiştim şu anda 8 kilo kayıp var.Kilo vermek istemiyorum almak da istemiyorum dengede tutmak için ne yapacağımı bilemiyorum.İki haftada 1 kg gidiyor bu da beni germeye başladı.Ameliyatta 5 yağ alındı .SIRT, BACAK İÇİ, GÖBEK , bel , basen ....Ameliyat öncesi 59 kiloydum şimdi 51 kiloyum.Belim 79cm idi, şimdi 65 cm.Basen 97 cm idi şimdi 88 cm.Ayrıca kalçamadan yağ alınmadı ama 98 cm den 88 e düştü.Evet vücut çok güzel oldu , göbek çok gergin dümdüz bel oyuntusu hariaka , hiçbir kusur yok Allaha şükür.Bir de kilo vermeyi durdursam iyi olacak.Sen 2003 de lazer l,po mu oldun normal liposuction mu yaptırdın? Ben de bilgiler şimdilik bu .rosenoire sen nasıl oldun?artık ödemlerın gıtmıstır,,süreci ve incelmenı yazar mısın
Merhaba canım , lazer lipoliz olalı şubat 8 de 6 ay olacak.Görüntü çok fak etti , incelme müthiş :) Tek sıkıntım ilk iki ay kilo olarak 2 kilo vermiştim şu anda 8 kilo kayıp var.Kilo vermek istemiyorum almak da istemiyorum dengede tutmak için ne yapacağımı bilemiyorum.İki haftada 1 kg gidiyor bu da beni germeye başladı.Ameliyatta 5 yağ alındı .SIRT, BACAK İÇİ, GÖBEK , bel , basen ....Ameliyat öncesi 59 kiloydum şimdi 51 kiloyum.Belim 79cm idi, şimdi 65 cm.Basen 97 cm idi şimdi 88 cm.Ayrıca kalçamadan yağ alınmadı ama 98 cm den 88 e düştü.Evet vücut çok güzel oldu , göbek çok gergin dümdüz bel oyuntusu hariaka , hiçbir kusur yok Allaha şükür.Bir de kilo vermeyi durdursam iyi olacak.Sen 2003 de lazer l,po mu oldun normal liposuction mu yaptırdın? Ben de bilgiler şimdilik bu .
Merhaba ::) bahsettiğin durum ödem olabilir ama 4 hafta geçmiş diyorsun.Ödem muhakkak vardır ama iki tarafında aşırı fark olmaması gerekir.Ben ameliyatın 3. günü nasıl görünüyorsam şu anda da görüntü aynı.Tek fark daha inceldim.Yani o zaman gördüğüm şeyler şu anda da var.Bu moralini bozmasın belki gerçekten ödemdir.1 ay daha bekle .Ama 2 ay sonra inmezse demek ki iki taraf eşit alınmamış.O zaman rötuş yapacaktır.Bence biraz bekle , geçme ihtimali elbette var. .Her bünye ve vücut farklı olabilir canım.rosenoire,slm
ben 3 ocakta smartlipo ameliyatı oldum basenlerimden,normalde çok zayıfım zaten 45-46 kiloyum,ama tipşmle çok orantısız kilomdan bağımsız basenlerim vardı, yanda portakal gibi yumru,ameliyat sonrası aşırı ağrım vs.olmadı,bandajlarımı açtıktan sonra 2 hafta şişlerim oldu,ama 2 haftanın sonunda şiş ve morluklarım indi,şu an salı günü 4 hafta olacak ameliyat olalı,sol tarafım tam istediğim gibi düz,basenim yok,ama sağ tarafım öyle değil,hala basenim var,eskisinden biraz daha az,ama var,2 tarafım aynı kişiye ait değilmiş gibi ve bu durum moralimi acaip bozuyor,doktorum şehirdışında,telefonda konuştum,o taraf diğerindedne güzel olacak endişe etme dedi,rahatlamak istedim ama komple şiş olsa inanabilirim buna,şiş değil,basen var resmen,elime gelen bi yumru var,tecrübelerine dayanarak ve uzun zaman geçtiği için sana sormak istedim,fark neden oldu,geçme ihtimali nedir,geçmezse ne olacak??
paralelkenar kime ne kadara yaptırdın?
siz daha operasyon geçereli çok kısa zaman oldu ki klasik lipo oldunuz su anda vucudunuz değişime reaksiyon veriyor ve ödemleriniz tam olarak geçmemiştir.
ben slim oldum 1 hafta önce diyetimi bozmamama rağmen kilom aynı.. ödemi slim de azalması min. 20 gün..2 ay sonra dr. çok farklı bir insan olacaksın demişti bana..
dolayısıyla hiç moralinizi bozmayın.. motivasyon çok önemli.. su içmeye devam.. ben bu hafta yavaş yavaş spora balayacağım dr.umun tavsiyesiyle..sizde kendinizi motive edin..
çoğu gitti azı kaldı :))
benim bugün yaptıralı 9 gün oldu. çok şiş ve ödemliyim.. şimdiden harika bir bel oyuntusuna sahip oldum. fakat aynı şeyi basenlerim için söyleyemeyeceğim. eskisinden genişlik olarak bir fark yok ama şu var: daha düzgün büyük bir kalça sahibiyim şu an.....bunu da ödeme veriyorum umarım daha incelirim..
rosenoire
çok teşekkür ederim,inan bende böyle düşünmeye çalışıyorum,geçecek,diğeri gibi olacak,ama ödem ve morluk yok şu an,olsa bile 2 bacağın aynı olması gerekirdi,komple bir ödem değil zaten,eskisinden daha ufak ama yine de sol bacaktan farklı çıkık bir basen var hala,peki değişmez ve böyle kalırsa,düzeltme için 2.operasyona para ödemem gerekecek mi yine?
Canım hiiiç merak etme .Bu çok normal ....demek ki ödem var.Ben de 2 ay hiç kilo kaybı olmadı .4. aydan itibaren süratlle kilo kaybettim.Önce alınan 5 kilo yağ gitti sonrada fazladan 3 kg daha şimdi ise kilo vermek istemiyorum nasıl dengede tutsam diyorum.Bu arada bol su içmeye devam et.Bu arada ben 2 ay boyunca ödem çözücü ilaç almıştım.İsmini veremem ama doktoruna danışabilirsin.3 liralık bir tablet ama çok bol su içerek günde en fazla 2 tablet kullanarak ödemleri çok kısa sürede atabilirsin.Kilon normalden fazlaysa , diyete devam et .Herkese günaydın.Ameliyat olalı 8 gün oldu.dün eşim hadi tartıya çıkda bir bak bakalım kaç kilo vermişsin dedi.tartıya çıkınca inanamadım.74 kiloyla ameliyata girmiştim ve bu kiloyu uzun zamandır koruyordum.Fakat dün tartıda gördüğüm tam 80 kiloydu.moralim çok bozuldu.halbuki bu 8 günde inen ödemlerimde var.hatta bariz inceldiğimi bile görebiliyoruz.tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum acaba bu kilo 8 gündür içtiğim litrelerce suyun vücudumda şimdilik birikmesinden mi kaynaklanıyor acaba.doktorumuda aradım hiç acele etme yolun başındasın zamanla o suyu ödemlerinle beraber zamanla atacaksın dedi.hatta ayağa kalktıkdan sonra diyetisyenime devam etmemin iyi olacağınıda söyledi.bilmiyorum biraz bozuldum.sizlerdede böylemi oldu acaba?biraz bana destek verebilecekmisiniz.(
Canım hiiiç merak etme .Bu çok normal ....demek ki ödem var.Ben de 2 ay hiç kilo kaybı olmadı .4. aydan itibaren süratlle kilo kaybettim.Önce alınan 5 kilo yağ gitti sonrada fazladan 3 kg daha şimdi ise kilo vermek istemiyorum nasıl dengede tutsam diyorum.Bu arada bol su içmeye devam et.Bu arada ben 2 ay boyunca ödem çözücü ilaç almıştım.İsmini veremem ama doktoruna danışabilirsin.3 liralık bir tablet ama çok bol su içerek günde en fazla 2 tablet kullanarak ödemleri çok kısa sürede atabilirsin.Kilon normalden fazlaysa , diyete devam et .
Sağolasın inşallah dediğin gibi olur ama benim gördüğüm ve doktorumunda dediği gibi gün geçtikçe ödemlerim dahada şişiyor.Zamana bırakmaktan başka çarem yok anlaşılan.
sanki beni tarif ettin bende sanki gün geçtikçe şişiyorum..ters giden bişeyler mi var sanıyorum moralim bozuluyor ..bu arada bugün 10. günüm bazı bölgelerimde hissizlik var dokunduğumda bu normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?