Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar düşünenler için doktorlarınızın adını ve memnuniyetinizi söyleyebilir misiniz acaba:26:

merhaba cnm 4 gün önce oldum liposuction basenlerden dize kadar çok memnunum morluklar ve acı oluyo takma sakın ben işe bile başladım korse giyiyosun mümkünse dar ve sıkı bir korse seç çünkü esniyormuş. şişler yavaş yavaş iniyor. ben inanılmaz rahat ameliyat oldum öğlen yapıldı akşam olmadan eve gittim. doktorum ankarada uzman doktor oğuz kılıç ve gözde erten tunalıda 88/114 ertuğ apt. 'de güzellik merkezleri var ever-est adında danışmanda fayda var fiyatı da çok çok uygun tavsiye ederim

ay bu arada şişlere rağmen basenlerim (ben onlara kanatlarım diyorum) yok yok yok. artık ( ) değilim I I böyleyim süper acıya filan değer yani

ay bu arada şişlere rağmen basenlerim (ben onlara kanatlarım diyorum) yok yok yok. artık ( ) değilim I I böyleyim süper acıya filan değer yani

canım cok geçmiş olsun sanada..aynen dediğine katılıyorum herşeye değiyor o cıkıntılar bende portakallarım diyodum..gittiler ve cok memnunum olmak isteyenlerede tavsiye ederim

saolun arkadaşlar cevaplarınız için
ama ankara bana uymuyo yaa
fiyatlar ne kadar?

fiyatlar ne kadar?

Kılom 90.Biliyorum lipo zayıflama ameliyatı değil fakat her görenin "hamilemisin" diye sormasından,benden önce giden göbeğimden ve 40 kıloda olsam gitmeyecek bu jole kıvamlı yağ tabakasından artık kurtulmak istiyorum.Yaptıran arkadaşlara sorularım olacak
1-kılolu insanlarada lıpo uygulanıyormu?
2-lipo sonrası kan gelmesi kaç gün sürüyor?
3-ameliyat kaç saat sürüyor?
4-Kaç günde toparlanma yataktan kalkma süresi?
5-o koca göbek için lıpo sonunda birde karın germe gerekirmi?

Hem korkuyorum,hem bu durumdan bıktım artık.Bir kaç gün olur biter yıllarca psikolojım bozuk gezmekten bıktım.Daha aklıma gelmeyen fakat yaptıran arkadaşların tecrübeleri varsa yazarlarsa çok sevinirim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar
Ben uzun zaman lipo arastirdim sizin yazdiklarinizi okudum ve en sonunda karar verdim yaptirmaya.
Bundan 1 hafta önce istanbula uctum doktorum Ibrahim askarla anlastim.
Pazartesi hastaneye yattim atasehirde doktorum vücuduma cizimler yapti nerden ne kadar alinacagini yazdi hatta sag bacagimin daha genis oldugunu söyledi.
Benim alinacak yerlerim bacak ici, basen,dizlerim ve beldi. Ben türkiyeye uctugumda lipo ameliyatinin cok sabit birsey oldugunu düsünmüstüm cünkü 3 gün icinde isinize dönebilirsiniz yürüye bilirsiniz diye hep okudum. Ama malesef düsündügüm gibi degilmis beni ameliyattan sonra odama getirdiklerinde heryerim felaket aciyordu ve acayip bir sekilde titriyordum maf oldum. Kendime geldigimde bacaklarimi kimildata madim okadar acim vardi benden toplam cikan yag 5 litreydi kocaman bir bidon doluydu cok sasirdim.1. gün bacaklarima baktigimda incecikti cok sasirdim ama 2. gün ödem olusmaya basladi bacaklarim cok sisti hele dizlerimin orlar cok fena dokunamiyorum bile uyusuk gibi sanki his yok. ben ilk günden korse giydim ameliyattan sonra ben bayginken giydirmisler ve 8 hafta giymem lazim. 1 gün hastanede kaldim sonra hotelime gitttim bacaklarimdan heryerimden kanli sivi akti 3 gün boyunca ben Istanbula giderken güya biraz Istanbulun tadinida cikarcagimi saniyordum ama sadice otel odasinin tadini ciakrdim. 4. gün dok gittim kontrole herseyin iyi oldugunu söyledi vücudumu ilk defa gördüm korsesiz, ben 6 tane fana yerden delinmistir derken tam 16 yerden delindigini ögrendim cok morariklik yoktu sirf sag dizimin arkasi cok mor yoksa diger yerler az bi morluk vardi. Morluklar icin arnica kremini aldim ödemler icinde doktorum 3 litre su icmem gerektigini söyledi, ve 2 hafta sonra masaj yaptirirsam daha iyi olacagini yada radyo frekans daha iyi oldugunu söyledi. Ben cok su icen biri degilim ama icmeye caba gösteriyorum haftaya ise baslamam lazim ve 6 saat ayakta duruyorum biran önce iyilesmem lazim ama 7 gün oldu ben evime geldim hala acim var bacaklarimi bükemiyorum zor oturup kalkiyorum nasil ne kadar sürecek bilmiyorum ve insallah sonucta cok iyi olurr o okadar ugrastigim sporlarla diyetlerle gideremedigim basenlerim insallah hic kalmazlar. Ha birde ben ameliyattan önce 61 kiloydum simdi cekildim yine ayni kiloyum o 5 litre nerden cikti anlamadim.Sormak istediginiz birsey olursa sorabilirsiniz severek cevap veririm.

Eylülböceği merhaba,

paylaşımın için öncelikle teşekkür ederim. Bende henüz doğum yapmamış biri olarak sanki 6 aylık hamileymiş gibi koca bir göbek sahibi oldum
Ben kesinlikle slimlipo yaptırma yanlısıyım. Ancak tek korkum var oda ileride hamile kalınca nasıl olacak. sonuçta vucuduna lazer ısınları nufuz ediyor. iç organlara/kılcal damaralara zararı var mıdır hiç bu konuyu araştıranınz oldumu?Belki fazla hüsnü kuruntu yapıyorum ama kendi güzelliğimi düşünürken ileride sorun yaşamak veya doğacak çocuğuma zarar vermek istemem ( bu konu ile ilgili bir fikri araştırması olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

OCAK ayında ameliyat olucam bende .yazını okudum anlattıklarının aynılarını doktorum benımle paylaştı fakat sizin gibi ameliyatı olmuş birilerinden duymak başka oluyo tabi.umarım hemen zaten beklentimiz yok ancak şişlikler inmeye baslayınca bende mutlu olurum .günümüm yaklaştıkca biraz korkuyorum açıkcası.ameliyathaneden nasıl olucak korkusu falan .umarım sen istediğin görüntüye ulaşmışsındır.ne diyim darısı başıma .olan arkadaşlardan detaylı yazmalarını istiyorum.bize gerçekten güç veriyo.iyi günler.

arkadaşlar benim sormak istediğim konu şu,bi sonraki ay ameliyata giricem fakat ameliyat tarihim adet günüme denk geliyo bi problem oluyomu yoksa geçmesini beklememmi gerekiyo bana cevap verebilirseniz cok mutlu olucam.doktoruma sormadım ılk sizlerle paylaşıyorum.ayrıca sorucam ama olanlar aydınlatırsa sevinirim.simdiden tesekkürler...

fiyatlar ne kadar?

canım ben iki operasyon fiyatı almıştım ayrı ayrı fiyat almadım ve iki operasyonda indirimde olmuştu gögüs ve lipoydu tek fiyatını hatırlamıyorum cok zaman oldu ne desem yalan olur cünki kolay gelsin sana

merhaba aynen bende adetli halimle ameliyata girdim hic bir sorun olmuyor. sormak istedigin baska seyler varsa sora bilirsin ben 2 hafta önce istanbulda oldum.

Merhaba benimde ödemlerim var su ictigin ödem cayi ney söylersen sevinirim ben almanyada yasiyorum insallah bulabilirim icinde neler var yazarsan sevinirinm.

Merhabalar
Ben 9 gün önce lazer lipoliz yaptırdım.Göbek,karın,bel,sırt hepsini yaptırdım.Toplam 3 kilo yağ alındı.Öncelikle bağdat caddesinde araştırmalarım sonucunda doktorumla görüşmeye gittim.Doktorum reklamını iyi yapmış ve katıldığı bir çok tv programı ile adını duyurmuş bir doktor.09.12.2011 görüşmeye gittim.Kadın çok güleryüzlü ve sıcak geldi bana.Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Hemen günlük yaşantınıza dönemiyorsunuz.Belkide benim bölgem fazla olduğu içindir,bilemiyorum.12.12.2011 ben ataşehirde bir hastanade saat 11.00 de işeleme girdim.Çok fazla korkum vardı.Saatleri geçiremedim .Sabah saat 09.00 hastanade oldum . Bütün tahliller yapıldı.Aşırı heyacanım vardı.Doktorum ve eşi (eşide plastik cerrah) çizimlerimi yaptılar.Korkmak için bir gerekçe olmadığını söylediler ama boşuna elimde değil . Anastezi uzmanı geldi .Lokal anaztezi ile oldum.Bana bir iğne yaptı.Ben uyandığımda kendime geldiğimde 1 saat geçmişti.Kendime geldiğimde daha yağ alımına başlanmamıştı.İşin tuhafı ben o ana kadar eşinin de işleme gireceğini bilmiyordum.Ama benim işlemimi doktorumun eşi yaptı.Kadın sadece oralarda oyanlandı bana cesaret verdi.İşlem sırasında bir acı duymadım.Duyduğum anda ise bana bölgeye iğne vurdular .Gayet rahat acısız anlardı .Saat 2.5 da işlem bitti.Korsemi giydirdiler.Hemen odama geldim.Gayet herşey normaldi.Sadece sıvı geliyordu.Çok fazla sıvı geldi .Belime havlu sardım ve hasta bezi yerleştirdik .Saat 16.00 da hastaneden çıkıp eşimle evimize geldim.Ama iğnelerin etkisi geçince benim acılarım başladı.O gece çok acım oldu.Ertesi günüde ağrım vardı ama çekilmeyecek bir acı değildi.Yatarken ve kalkarken destek alıyordum.Bu şekilde 3 gün sürdü . Perşembe günü yani yapıldıkdan 3 gün sonra banyo yaptım.Korsemi çıkardım ve çok heyacanım vardı.Biraz belli oluyordu.Özellkle yanlardan belimden anlaşılıyordu.Doktor kontrolüm vardı.Kontrolüde tabiki eşi yaptı.Hiç morarma yoktu bende.Bantlarımı yeniden değiştirdi.İyi olacağını söyledi.Bana 1 hafta gece gündüz korseni tak.Daha sonraki 1 hafta sadece gündüz takmamı söyledi.Daha sonra kullanma gerek yok dedi .Sonuçta takarsan boşuna takarsın çünkü vücutunun şekilin korse vermeyecek dedi.Ben 9 gün oldu korsemi gece gündüz takıyorum.Yıkamak için çıkardığımda yaklaşık yıkanması ve kuruması 2 saat geçti ben korsesiz acı çektim.Çıkarmayı hiç düşünmüyorum onunla kendimi daha rahat hissediyorum.Şu an bir sorunum kalmadı ama çok az hissediyorum dokununca acıyor.Ödemim geçmedi hala.Doktoruma sorduğumda masaj için gerek yok ama sen bilirsin dedi .1aya kadar etkisini gösterir dedi . Çok güzel olacak dedi ama bu bekleyiş beni çok heyacanlandırıyor.Ben 6.000 liraya yaptırdım. Kilomda aynıydı.Şişliklerden dolayı fazlalığım yoktu .Ama 1 hafta yemeğimi azalttım.1,5 kilo verdim. Ama alınan yağlardan olduğunu .Zatende beklemiyorum.Çünkü bu işlem sonuçta kilo vermek için değil vücut şekillendirmek için . Aklıma gelen bunlar arkadaşlar inşallah herşey herkesin beklentisi doğrultusunda olur.

Merhaba benimde ödemlerim var su ictigin ödem cayi ney söylersen sevinirim ben almanyada yasiyorum insallah bulabilirim icinde neler var yazarsan sevinirinm.

canım ben kiraz sapı,mısır püskülü ödem söktürücü bunları karıştırıp bi tutam kaynat hergün iç ödem söktürücü her bitki olur ama ben bunları yaptım.

Geçmiş olsun.Ben de lazer lipoliz yaptıralı 4.5 ay oldu .Bel ,sırt ,basen ve bacak içleri.Benim ameliyat öncesi ve sonrası çok problemli oldu.Mesajlarımdan okuyabilirsin ama sonuç çok çok güzel .Bende de senin gibi çok sıvı geldi.3 gün sürdü.Bazı arkadaşlardan sıvı gelmeyince acaba yapılan normal lipo mu diye düşünmüştüm .Neticede hepsi liposakşın sadece teknik değişik .Ama ücret lipolizde çok farklı tabi.Bu beni germişti acaba kandırıldım mı diye .Kilo kaybın genelde 3 . ayda urtaya çıkıyor hatta 4. ayda daha çok belli oluyor.Ben 57 kilo ameliyata girdim şu anda 51 kiloyum.Toplamda 5 kilo alınmıştı.Belim 13 cm inceldi.Bacaklar fena değil. ama ben sırttan çok memnun değilim.Evet eskisine çok güzel ama tam dümdüz olmadı.Özellikle tek taraf biraz daha şiş .Bazı ışıkta düz bazen daha gögeli duruyor.Sonuçları yazmaya devam edersen her soruna severek yanıt veririm .Umarım her şey çok güzel olur.Sevgiler....

Bu arada adetliyken bu işlemi yaptırabilirsiniz.Ben de adtliydim tampon kullandım.Sorum yok yani ..Ama tampon şart normal pedle olmaz :)) çünkü tamamen soynuk oluyorsunuz ve kendinizde omuyorsunuz.İşlem küçükse lokalle de olabilir elbet.

teşekkürler beni aydınlattığın için.benim yine sorum olucak ben 2 çocuk annesiyim.ameliyattan sonra kesiklermi çok ağrı çektiriyor .yoksa genel bir ağrımı çekiyosun.ameliyattan sonra hemen korsemi giydiriyolar .sıvı geliyo dediniz bu sıvı gelirken korseyı nasıl takıcaz ve korsenın gıyıp cıkarması kolay oluyomu temizliği nasıl oluyo.çok soru var aklımda tabi.çocuklarımla ılgilenebilirmiyim ertesi güne falan.ameliyat esnasında acı hissediyomusunuz peki.ameliyattan sonra hemen ayaga kalkabilicekmiyim.sıvıyı çok merak ediyorum ameliyata tek pijamayla gitmemek gerek o zaman .cevap verirseniz cok sevinirim tekrar tesekkurler.
merhaba aynen bende adetli halimle ameliyata girdim hic bir sorun olmuyor. sormak istedigin baska seyler varsa sora bilirsin ben 2 hafta önce istanbulda oldum.

..

öncelikle merhaba :) sorularına ben cewap wermeye çalışayım canım. kasım 19 da oldum bende lazer lipolizi, ilk gün zaten pek bişey anlamıyosun ilaçların etkisiyle. ben ertesi gün araba kullanıp bir akrabamızı ziyarete gitmiştim. yani pek zorlanmamıştım. ilk 1 hafta dik duramıyosun hafif öne eğilerek yürümek zorunda kalıyosun sonra günden güne düzeliyosun canım. ama şunu söylemek istiyorum 1 ay kadar dokunduğunda karın bölgen acıyor ve kesik olan yerlerde kaşıntı oluyor. bunun dışında ben ilk gün biraz ateşlenmiştim ama çok önemli bişey değildi. benim operasyon sonrası bi sorunum olmadı ama operasyon anında ben uyandım ve yapılan işlemin son 5 dakikasını hissettim. eşim ve doktor arasında tartışma yaşandı bu yüzden biraz stresli geçti canım. ayrıca o gelen sıwı kırmızı renkte bi sıwı. seni korkutmasın çünkü doktor kan olmadığını söyledi. ilk gece sabaha kadar geldi ertesi gün gayet normaldi herşey. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…