Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Clarins body oil -anti eau olanı...Ödemleri atmada inanılmaz etkili arkadaşlar.

Banyonun sonunda hafif masajla uygulayıp üzerine hafiften soğuk su yapıyorsunuz ve çıkıyorsunuz banyodan. Hem yumuşacık yapıyor teninizi hem de, dediğim gibi, ödemlere bire bir...

Uyuşukluk 2-3 aydan önce geçmiyor. Hatta, 2 aya ağrı anca geçiyor.Bende öyle oldu en azından...

bugün 13. günüm ve bişey sormak istiyorum ben henüz gözle görülür bir incelme göremiyorum kendimde..her gün ölçüyorum basenimi.. diceksinizki ödem var..bugüne kadar şişlik biraz da olsa inmesi gerekmez miydi..bu benim moralimi bozdu biraz...bu arada yediklerime de dikkat ediyorum..ben mi sabırsızım bilemiyorum (

Cnm belinin çok inceldiğini yazmıştın ya şimdi nasıl oldun ? Hem daha çok erken kendine 1 ay zaman tanı .Ben de kilo vermekten şikayetçiyim.Operasyon öncesi nasıl yiyorsam aynı yiyorum ama 4. aydan sonra süratli bir kilo kaybı başladı .Bu işin mantığı nedir anlıyamadım .Kiloyu dengede tutamıyorum.Acaba içeride parçalanıp bırakılan yağlar atılıyor ? Ama 5 kg yağ alındıysa o kadar gitmesi gerekir.Ben de 8 kg kayıp var.Dediğim gibi 4. aydan sonra oldu .Şu an 6 ay olacak.Bu konuda fikri olan arkadaşların yazmasını rica ediyorum.Acaba çok yağ alındığı için mi böyle oldu.Korkum kontrolü kaybetmek ....

Rose, canım benim çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda normal kilona dönersin. yazdıklarını tek tek okudum. ama 59 kiloyla, o kadar paraya kıyıp niye böyle bir işlemi yaptırdın canım ya, anlayamadım. ben ne yapayım şimdi 80 kiloyla?:18:

Birtaneciğim sen nerelerdesin:)) Sen benim eski mesajları okumamışsın tatlım .Ben sadece sırt yaptıracaktım ve hemen kalkıp gideceğimi söylediler.Sonra bir baktım ki 5 kilo yağ alınmış ve 5 ssatlik bir ameliyat olmuş.Çok korkunçtu 6 ay oldu.Bugünden itibaren yememe daha dikkat edeceğim hiç değise kilo vermiyeyim.

canım bende basenden lipo oldum. 1.bucuk 2 sene olacak olalı şunu diyebilirim. sana ben 1 ay korse giydim ve yürüş ve sporda yaptım bol bol su iç ve ödem cayları iç faydası var.2 ay bi kere o ödemler uyuşma gibi hafif cızlamalar ara ara oluyor 2 aydan sonra geciyor ve ödemler iniyor benimde yanlardan portakallarım vardı .şimdi dümdüz ve cok memnunum herşeyi rahatca giyebiliyorum. sabırsızlık cok normal bende senin gibi diyodum hiç olmadı bu yok şiş felan ama zatenle o ödemler gittikce deri ete yapıştıkca hiçbişey kalmıyor. banyoda masaj yap hatta ben evde otururken bile 2 aydan sonra bu titreyen aletler var ya adını unuttum bele baglanan ondan vardı evde onu sordum doktoruma kullanabilirsin dedi onunla basenlerime taktım hergün yarım saat cok faydası var spor yapamıyosan oturuyosan buda bişey tavsiye ederim yani hem masaj yapıyor.zaman geçtikce sende fark edeceksin

merhaba neselikiz,

he he az önce diger bir topic de senin yazin ile ilgili bir soru sormustum, simdi bir bakiyorum, sorumum cavabi burda :)

ibrahim beye olmussun sen lipoyu...ayrica 5 litre!!! bu cok ciddi bir rakam...mümkünse fiyatini ögrenebilirmiyim...istersen özelden de atabilirisin...ben maalesef henüz pm gönderemiyorum...

Merhaba arkadaşlar.Aylardır forumları okuyorum.Hatmettim resmen.Sonunda karar verdim 9 şubat 2012 perşembe akşamı lazer liposuction yaptırıyorum.Buradan ve sizlerden o kadar çok şey öğrendim ki.Sorularımın ve endişelerimin tamamına cevaplar buldum.Elinize sağlık gerçekten.Ben de yazayım ki bi faydam olsun dedim.1cGece hastenede kalacağım.Cuma öğlene taburcu olacağım.Bölgeler:diz iç-bacak içi-bacak dışı-biraz arka üst basen ve bel arkası.Op.Dr.Taner Bahar yapacak.Ankara da Tunalı da.Bana verilen fiyat dr. yakını olduğum için 4.500 civarında.Her şey dahil.Akay hastanesinde yapacak.Hastane,dr,korse...vs dahil bu fiyata.Ayrıca yanımda bir refakatçi de kalabilecek.Çoook korkuyorum, ÇOOOOK HEYECANLIYIM.2 gecedir düzgün uyku uyumadım.Umarım iyi geçer ve ben de sorusu olanların sorularını zevkle cevaplandırırım.Bu arada boy:159-kilo:66.Aklınıza gelebilecek her diyeti, yöntemi, ilacı, çayı,otu denedim.Düzenli olarak haftada 3-4 gün spor yaparım.Ama bacak kalınlığım hiç azalmadı.Son umudum bu.

canım hadi ilk adımı atmışsın çok güzelll...hayırlı haberlerle gel umarım herşey güzel geçerr....habersiz bırakma ankaradaki nadir yaptıracaklardan birisin sevgiler..

canım hadi ilk adımı atmışsın çok güzelll...hayırlı haberlerle gel umarım herşey güzel geçerr....habersiz bırakma ankaradaki nadir yaptıracaklardan birisin sevgiler..

Ankara da fazla seçenek yok zaten.Ama asıl güzel olan Op.Dr.Taner Bahar lazer lipo yu kendine de yaptırmış.Önce ve sonra resimlerini bize gösterdi.sonuç güzel.Hasta referansları da çok iyi.Aslında önce İstanbul dediler ama benim kızım var.Okula gidiyor ve ben bakıyorum.Ankara olmasaydı yaptıramazdım zaten.İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Canım ben fırsat bulup giremedim bayağı. yani senin isteğin dışında mı diğer bölgelere işlem yapmışlar? 5 saat çok uzunmuş canım ya. çok geçmiş olsun. ama sonuçtan memnun olmuşsun Allah'tan. peki canım nasıl çalışıyorsun? bizim iş insanı elden ayaktan düşürür valla. zorlanmadan çalışabiliyor musun bari?

Hayırlısı olsun.Bende 2 haftayı bitirdim.Bendende 5 litre aldı doktor ve 5 saat sürdü.İnsan biraz heyecanlanıyor tabi ama asıl zor olanı ameliyat sonrası.Ben baya bir kötü oldum tabi 5 litre ve 5 saat büyük rakamlar.1 gece hastanede kaldım 2 hafta evde yattım.1 hafta hiç kalkamadım.ama çok şükür şimdi yürüyebiliyorum.Ama sakın ameliyat sonrası hemen incecik olucam zannetme çünkü ödemler baya bir kötü ediyor insanı özellikle morluklar.İnan burdan okuduğun gibi değil insan bu olayı yaşayınca ne kadar zor olduğunu görüyor ama zaman insanı gerçekten mutlu ediyor.Bakalım bendede baya şişlikler var ve zamanla bunlarda gidince çok iyi olacağına inanıyorum.Bende herşey dahil 5000 liraya oldum.Bu arada ben 1.55 75 kiloydum.Sen benden daha avantajlısın bu ameliyatta.Hayırlısı olsun bakalım çok heyecan yapma.

yakında yaptırmayı düşünüyorum basenımden ve karnımdan antalyada yaptıran varmı arkadaşlar birde deneyimlerınızı paylaştınız için teşekkürler.

Canım , ben öğretmenlikten ayrılalı yıllar oldu :) İsteğim dışında yapılmadı elbette ama ben sadece sütyen bölgesi fazlalıkarından şikayetçiydim.Diğer yerleri dr . söyledi ama çok basit bir işlem gibi anlattı.Öyle değilmiş.

Çok çok geçmiş olsun.İşin zor tarafı ameliyatmış gibi görünüyor ama aslında esas şimdi senin işin daha zor.Umarım çalışmıyorsundur.Çünkü 2 hafta çok uzun bir süre gerçekten.Neyse ki geçmiş bitmiş.5 lt. gerçekten de çokmuş.Benden ne kadar alınacak hiiiç bilmiyorum açıkcası.Dr bana ödemlerin %70 i ilk ay geri kalanı sonraki 2 ayda geçer.Ama gerçek görünüm 4-5 ay sonra ortaya çıkar dedi.Sende şişlikler için bozma moralini.Arada yazarsan sevinirim.Benden kıdemli olarak tecrübelerin çok önemli.Ameliyat yarın.Bu gün işyerindeki son işleri toparlıyorum.çok heyecanlıyım gerçekten.Destekleriniz için çok sağolun.

Hmmmmmm. canım onlar için basit işlemdir, basit olmasını kendi açılarından söylüyorlardır. paylaşımlara bakılırsa bayağı zor bi işlem.

Arkadaşlar merhaba
Ben lazer lipo olalı tam 3 ay oldu. Bu konuda sanırım şanslı olanlardandım Ameliyatım çok rahat geçti Sonrasında hiç kan veya sıvı sızıntım vs olmadı. Akşam eve geldim. Basenimdeki incelme hemen ertesi gün bile farkedilir şekilde idi Sanki Dünyalar benim olmuştu:)4.üncü gün işime gidebildim ve hiç bir sıkıntı çekmedim Hafif ağrılar varla yok arası gibiydi. Öyle günlerce haftalarca ağrı falan hiç çekmedim. Galiba yapılan yöntem farklı Bazı arkadaşlarımız klasik liposuction oluyorlar Onlarda ağrı vs çok oluyor. Ben lazer lipo oldu Ağrı çok çok azdı.Olacak arkadaşlara önerim klasik lipo değil lazer lipo olmalarıdır. 3 ayın sonunda 42 beden giyerken şimdi 38 beden pantolon giyebiliyorum Kilomda 3-4 kilo azaldı sonra sabitlendi. Ameliyatta ise korkulacak hiç bir yok Çünkü sonrasında giydiğiniz herşeyin çok yakıştığını görmek herşeyi ama herşeyi unutturuyor

Galiba en güzel olanı hiç farkında olmadan gün ve gün incelmeniz.her geçen gün giysilerimden birinin bol gelmeye başlaması insana bütün çektiği sıkıntıyı unutturuyor.ağrılarım artık kesildi ama sızılarım hala var.artık rahatça gezebiliyorum.merdiven çıkmaya başlattı doktorum.ayrıca ödem söktürücü sıvılar alamayada başlıyorum.yaşadığım tecrübeleri paylaşırım.bakalım yeni şeylet deneyeceğim.bu arada korsem resmen üstüme bol gelmeye başladı ve bende iki yerinden anneme makinede daralttırdım.2 haftaya tekrar daraltman gerekir dedi doktorum.ayrıca ödemler gittikce vücuttaki pütürtülerde kaybolmaya başladı.çok şükür şimdilik çok iyi gidiyor.3 haftayıda bitirdim ayrıca aldığım 6 kilodan 1 kilosunuda verdim.ödemler gittikçe geri kalanıda vericem sanırım.

Ben inanamıyorum ama oldum ve bitti.4.gündeyim.Şimdi işyerindeyim.Korsemi de çıkardım.Operasyon perşembe günü Ankara da kar kıyamet koptuğu için ancak 19:30 da başladı.23:00 da bitti.Gece hastanede kaldım.tek sıkıntım tansiyonum çok düşüktü.Hala da öyle.Ağrılar sızılar dayanılmayacak şiddete değil de korse işi fena.Dün gece 2 gibi korseyi çıkardım.rahat bir uyku çektim.Doktorum 1 gün izin verdi.Sonra tekrar giyeceğim.Bu gün üzerimde sımsıkı bir balerin çorabı var.İşe gelmek zorundaydım ve eski hamilelik elbisemi giydim.:)) olsun 3 ay sonra giyeceklerimi düşünerek mutlu oluyorum.Morluklar ve ödem çok fazla oldu bende.Şöyle söyliyeyim;66 kg ameliyata girdim.4 litre civarı alındı.Sonuç bu sabah 71 kg.geldim.Yani şu anda bacaklarımda yaklaşık 9 kg ödem var.Ama moralim çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…