- Konu Sahibi tafi
-
- #1.041
Cnm belinin çok inceldiğini yazmıştın ya şimdi nasıl oldun ? Hem daha çok erken kendine 1 ay zaman tanı .Ben de kilo vermekten şikayetçiyim.Operasyon öncesi nasıl yiyorsam aynı yiyorum ama 4. aydan sonra süratli bir kilo kaybı başladı .Bu işin mantığı nedir anlıyamadım .Kiloyu dengede tutamıyorum.Acaba içeride parçalanıp bırakılan yağlar atılıyor ? Ama 5 kg yağ alındıysa o kadar gitmesi gerekir.Ben de 8 kg kayıp var.Dediğim gibi 4. aydan sonra oldu .Şu an 6 ay olacak.Bu konuda fikri olan arkadaşların yazmasını rica ediyorum.Acaba çok yağ alındığı için mi böyle oldu.Korkum kontrolü kaybetmek ....bugün 13. günüm ve bişey sormak istiyorum ben henüz gözle görülür bir incelme göremiyorum kendimde..her gün ölçüyorum basenimi.. diceksinizki ödem var..bugüne kadar şişlik biraz da olsa inmesi gerekmez miydi..bu benim moralimi bozdu biraz...bu arada yediklerime de dikkat ediyorum..ben mi sabırsızım bilemiyorum(
Cnm belinin çok inceldiğini yazmıştın ya şimdi nasıl oldun ? Hem daha çok erken kendine 1 ay zaman tanı .Ben de kilo vermekten şikayetçiyim.Operasyon öncesi nasıl yiyorsam aynı yiyorum ama 4. aydan sonra süratli bir kilo kaybı başladı .Bu işin mantığı nedir anlıyamadım .Kiloyu dengede tutamıyorum.Acaba içeride parçalanıp bırakılan yağlar atılıyor ? Ama 5 kg yağ alındıysa o kadar gitmesi gerekir.Ben de 8 kg kayıp var.Dediğim gibi 4. aydan sonra oldu .Şu an 6 ay olacak.Bu konuda fikri olan arkadaşların yazmasını rica ediyorum.Acaba çok yağ alındığı için mi böyle oldu.Korkum kontrolü kaybetmek ....
Birtaneciğim sen nerelerdesin:)) Sen benim eski mesajları okumamışsın tatlım .Ben sadece sırt yaptıracaktım ve hemen kalkıp gideceğimi söylediler.Sonra bir baktım ki 5 kilo yağ alınmış ve 5 ssatlik bir ameliyat olmuş.Çok korkunçtu 6 ay oldu.Bugünden itibaren yememe daha dikkat edeceğim hiç değise kilo vermiyeyim.Rose, canım benim çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda normal kilona dönersin. yazdıklarını tek tek okudum. ama 59 kiloyla, o kadar paraya kıyıp niye böyle bir işlemi yaptırdın canım ya, anlayamadım. ben ne yapayım şimdi 80 kiloyla?:18:
bugün 13. günüm ve bişey sormak istiyorum ben henüz gözle görülür bir incelme göremiyorum kendimde..her gün ölçüyorum basenimi.. diceksinizki ödem var..bugüne kadar şişlik biraz da olsa inmesi gerekmez miydi..bu benim moralimi bozdu biraz...bu arada yediklerime de dikkat ediyorum..ben mi sabırsızım bilemiyorum(
Merhaba arkadaslar
Ben uzun zaman lipo arastirdim sizin yazdiklarinizi okudum ve en sonunda karar verdim yaptirmaya.
Bundan 1 hafta önce istanbula uctum doktorum Ibrahim askarla anlastim.
Pazartesi hastaneye yattim atasehirde doktorum vücuduma cizimler yapti nerden ne kadar alinacagini yazdi hatta sag bacagimin daha genis oldugunu söyledi.
Benim alinacak yerlerim bacak ici, basen,dizlerim ve beldi. Ben türkiyeye uctugumda lipo ameliyatinin cok sabit birsey oldugunu düsünmüstüm cünkü 3 gün icinde isinize dönebilirsiniz yürüye bilirsiniz diye hep okudum. Ama malesef düsündügüm gibi degilmisbeni ameliyattan sonra odama getirdiklerinde heryerim felaket aciyordu ve acayip bir sekilde titriyordum maf oldum. Kendime geldigimde bacaklarimi kimildata madim okadar acim vardi benden toplam cikan yag 5 litreydi kocaman bir bidon doluydu cok sasirdim.1. gün bacaklarima baktigimda incecikti cok sasirdim ama 2. gün ödem olusmaya basladi bacaklarim cok sisti hele dizlerimin orlar cok fena dokunamiyorum bile uyusuk gibi sanki his yok. ben ilk günden korse giydim ameliyattan sonra ben bayginken giydirmisler ve 8 hafta giymem lazim. 1 gün hastanede kaldim sonra hotelime gitttim bacaklarimdan heryerimden kanli sivi akti 3 gün boyunca ben Istanbula giderken güya biraz Istanbulun tadinida cikarcagimi saniyordum ama sadice otel odasinin tadini ciakrdim. 4. gün dok gittim kontrole herseyin iyi oldugunu söyledi vücudumu ilk defa gördüm korsesiz, ben 6 tane fana yerden delinmistir derken tam 16 yerden delindigini ögrendim cok morariklik yoktu sirf sag dizimin arkasi cok mor yoksa diger yerler az bi morluk vardi. Morluklar icin arnica kremini aldim ödemler icinde doktorum 3 litre su icmem gerektigini söyledi, ve 2 hafta sonra masaj yaptirirsam daha iyi olacagini yada radyo frekans daha iyi oldugunu söyledi. Ben cok su icen biri degilim ama icmeye caba gösteriyorum haftaya ise baslamam lazim ve 6 saat ayakta duruyorum biran önce iyilesmem lazim ama 7 gün oldu ben evime geldim hala acim var bacaklarimi bükemiyorum zor oturup kalkiyorum nasil ne kadar sürecek bilmiyorum ve insallah sonucta cok iyi olurr o okadar ugrastigim sporlarla diyetlerle gideremedigim basenlerim insallah hic kalmazlar. Ha birde ben ameliyattan önce 61 kiloydum simdi cekildim yine ayni kiloyum o 5 litre nerden cikti anlamadim.Sormak istediginiz birsey olursa sorabilirsiniz severek cevap veririm.
Merhaba arkadaşlar.Aylardır forumları okuyorum.Hatmettim resmen.Sonunda karar verdim 9 şubat 2012 perşembe akşamı lazer liposuction yaptırıyorum.Buradan ve sizlerden o kadar çok şey öğrendim ki.Sorularımın ve endişelerimin tamamına cevaplar buldum.Elinize sağlık gerçekten.Ben de yazayım ki bi faydam olsun dedim.1cGece hastenede kalacağım.Cuma öğlene taburcu olacağım.Bölgeler:diz iç-bacak içi-bacak dışı-biraz arka üst basen ve bel arkası.Op.Dr.Taner Bahar yapacak.Ankara da Tunalı da.Bana verilen fiyat dr. yakını olduğum için 4.500 civarında.Her şey dahil.Akay hastanesinde yapacak.Hastane,dr,korse...vs dahil bu fiyata.Ayrıca yanımda bir refakatçi de kalabilecek.Çoook korkuyorum, ÇOOOOK HEYECANLIYIM.2 gecedir düzgün uyku uyumadım.Umarım iyi geçer ve ben de sorusu olanların sorularını zevkle cevaplandırırım.Bu arada boy:159-kilo:66.Aklınıza gelebilecek her diyeti, yöntemi, ilacı, çayı,otu denedim.Düzenli olarak haftada 3-4 gün spor yaparım.Ama bacak kalınlığım hiç azalmadı.Son umudum bu.
canım hadi ilk adımı atmışsın çok güzelll...hayırlı haberlerle gel umarım herşey güzel geçerr....habersiz bırakma ankaradaki nadir yaptıracaklardan birisin sevgiler..
Canım ben fırsat bulup giremedim bayağı. yani senin isteğin dışında mı diğer bölgelere işlem yapmışlar? 5 saat çok uzunmuş canım ya. çok geçmiş olsun. ama sonuçtan memnun olmuşsun Allah'tan. peki canım nasıl çalışıyorsun? bizim iş insanı elden ayaktan düşürür valla. zorlanmadan çalışabiliyor musun bari?Birtaneciğim sen nerelerdesin:)) Sen benim eski mesajları okumamışsın tatlım .Ben sadece sırt yaptıracaktım ve hemen kalkıp gideceğimi söylediler.Sonra bir baktım ki 5 kilo yağ alınmış ve 5 ssatlik bir ameliyat olmuş.Çok korkunçtu 6 ay oldu.Bugünden itibaren yememe daha dikkat edeceğim hiç değise kilo vermiyeyim.
Merhaba arkadaşlar.Aylardır forumları okuyorum.Hatmettim resmen.Sonunda karar verdim 9 şubat 2012 perşembe akşamı lazer liposuction yaptırıyorum.Buradan ve sizlerden o kadar çok şey öğrendim ki.Sorularımın ve endişelerimin tamamına cevaplar buldum.Elinize sağlık gerçekten.Ben de yazayım ki bi faydam olsun dedim.1cGece hastenede kalacağım.Cuma öğlene taburcu olacağım.Bölgeler:diz iç-bacak içi-bacak dışı-biraz arka üst basen ve bel arkası.Op.Dr.Taner Bahar yapacak.Ankara da Tunalı da.Bana verilen fiyat dr. yakını olduğum için 4.500 civarında.Her şey dahil.Akay hastanesinde yapacak.Hastane,dr,korse...vs dahil bu fiyata.Ayrıca yanımda bir refakatçi de kalabilecek.Çoook korkuyorum, ÇOOOOK HEYECANLIYIM.2 gecedir düzgün uyku uyumadım.Umarım iyi geçer ve ben de sorusu olanların sorularını zevkle cevaplandırırım.Bu arada boy:159-kilo:66.Aklınıza gelebilecek her diyeti, yöntemi, ilacı, çayı,otu denedim.Düzenli olarak haftada 3-4 gün spor yaparım.Ama bacak kalınlığım hiç azalmadı.Son umudum bu.
Canım ben fırsat bulup giremedim bayağı. yani senin isteğin dışında mı diğer bölgelere işlem yapmışlar? 5 saat çok uzunmuş canım ya. çok geçmiş olsun. ama sonuçtan memnun olmuşsun Allah'tan. peki canım nasıl çalışıyorsun? bizim iş insanı elden ayaktan düşürür valla. zorlanmadan çalışabiliyor musun bari?
Hayırlısı olsun.Bende 2 haftayı bitirdim.Bendende 5 litre aldı doktor ve 5 saat sürdü.İnsan biraz heyecanlanıyor tabi ama asıl zor olanı ameliyat sonrası.Ben baya bir kötü oldum tabi 5 litre ve 5 saat büyük rakamlar.1 gece hastanede kaldım 2 hafta evde yattım.1 hafta hiç kalkamadım.ama çok şükür şimdi yürüyebiliyorum.Ama sakın ameliyat sonrası hemen incecik olucam zannetme çünkü ödemler baya bir kötü ediyor insanı özellikle morluklar.İnan burdan okuduğun gibi değil insan bu olayı yaşayınca ne kadar zor olduğunu görüyor ama zaman insanı gerçekten mutlu ediyor.Bakalım bendede baya şişlikler var ve zamanla bunlarda gidince çok iyi olacağına inanıyorum.Bende herşey dahil 5000 liraya oldum.Bu arada ben 1.55 75 kiloydum.Sen benden daha avantajlısın bu ameliyatta.Hayırlısı olsun bakalım çok heyecan yapma.
Canım , ben öğretmenlikten ayrılalı yıllar oldu :) İsteğim dışında yapılmadı elbette ama ben sadece sütyen bölgesi fazlalıkarından şikayetçiydim.Diğer yerleri dr . söyledi ama çok basit bir işlem gibi anlattı.Öyle değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?