- Konu Sahibi tafi
-
- #1.061
Galiba en güzel olanı hiç farkında olmadan gün ve gün incelmeniz.her geçen gün giysilerimden birinin bol gelmeye başlaması insana bütün çektiği sıkıntıyı unutturuyor.ağrılarım artık kesildi ama sızılarım hala var.artık rahatça gezebiliyorum.merdiven çıkmaya başlattı doktorum.ayrıca ödem söktürücü sıvılar alamayada başlıyorum.yaşadığım tecrübeleri paylaşırım.bakalım yeni şeylet deneyeceğim.bu arada korsem resmen üstüme bol gelmeye başladı ve bende iki yerinden anneme makinede daralttırdım.2 haftaya tekrar daraltman gerekir dedi doktorum.ayrıca ödemler gittikce vücuttaki pütürtülerde kaybolmaya başladı.çok şükür şimdilik çok iyi gidiyor.3 haftayıda bitirdim ayrıca aldığım 6 kilodan 1 kilosunuda verdim.ödemler gittikçe geri kalanıda vericem sanırım.
Ben inanamıyorum ama oldum ve bitti.4.gündeyim.Şimdi işyerindeyim.Korsemi de çıkardım.Operasyon perşembe günü Ankara da kar kıyamet koptuğu için ancak 19:30 da başladı.23:00 da bitti.Gece hastanede kaldım.tek sıkıntım tansiyonum çok düşüktü.Hala da öyle.Ağrılar sızılar dayanılmayacak şiddete değil de korse işi fena.Dün gece 2 gibi korseyi çıkardım.rahat bir uyku çektim.Doktorum 1 gün izin verdi.Sonra tekrar giyeceğim.Bu gün üzerimde sımsıkı bir balerin çorabı var.İşe gelmek zorundaydım ve eski hamilelik elbisemi giydim.:)) olsun 3 ay sonra giyeceklerimi düşünerek mutlu oluyorum.Morluklar ve ödem çok fazla oldu bende.Şöyle söyliyeyim;66 kg ameliyata girdim.4 litre civarı alındı.Sonuç bu sabah 71 kg.geldim.Yani şu anda bacaklarımda yaklaşık 9 kg ödem var.Ama moralim çok iyi.
Hayırlısı olsun.Bende 2 haftayı bitirdim.Bendende 5 litre aldı doktor ve 5 saat sürdü.İnsan biraz heyecanlanıyor tabi ama asıl zor olanı ameliyat sonrası.Ben baya bir kötü oldum tabi 5 litre ve 5 saat büyük rakamlar.1 gece hastanede kaldım 2 hafta evde yattım.1 hafta hiç kalkamadım.ama çok şükür şimdi yürüyebiliyorum.Ama sakın ameliyat sonrası hemen incecik olucam zannetme çünkü ödemler baya bir kötü ediyor insanı özellikle morluklar.İnan burdan okuduğun gibi değil insan bu olayı yaşayınca ne kadar zor olduğunu görüyor ama zaman insanı gerçekten mutlu ediyor.Bakalım bendede baya şişlikler var ve zamanla bunlarda gidince çok iyi olacağına inanıyorum.Bende herşey dahil 5000 liraya oldum.Bu arada ben 1.55 75 kiloydum.Sen benden daha avantajlısın bu ameliyatta.Hayırlısı olsun bakalım çok heyecan yapma.
Arkadaşlar merhaba
Ben lazer lipo olalı tam 3 ay oldu. Bu konuda sanırım şanslı olanlardandım Ameliyatım çok rahat geçti Sonrasında hiç kan veya sıvı sızıntım vs olmadı. Akşam eve geldim. Basenimdeki incelme hemen ertesi gün bile farkedilir şekilde idi Sanki Dünyalar benim olmuştu:)4.üncü gün işime gidebildim ve hiç bir sıkıntı çekmedim Hafif ağrılar varla yok arası gibiydi. Öyle günlerce haftalarca ağrı falan hiç çekmedim. Galiba yapılan yöntem farklı Bazı arkadaşlarımız klasik liposuction oluyorlar Onlarda ağrı vs çok oluyor. Ben lazer lipo oldu Ağrı çok çok azdı.Olacak arkadaşlara önerim klasik lipo değil lazer lipo olmalarıdır. 3 ayın sonunda 42 beden giyerken şimdi 38 beden pantolon giyebiliyorum Kilomda 3-4 kilo azaldı sonra sabitlendi. Ameliyatta ise korkulacak hiç bir yok Çünkü sonrasında giydiğiniz herşeyin çok yakıştığını görmek herşeyi ama herşeyi unutturuyor
Ben inanamıyorum ama oldum ve bitti.4.gündeyim.Şimdi işyerindeyim.Korsemi de çıkardım.Operasyon perşembe günü Ankara da kar kıyamet koptuğu için ancak 19:30 da başladı.23:00 da bitti.Gece hastanede kaldım.tek sıkıntım tansiyonum çok düşüktü.Hala da öyle.Ağrılar sızılar dayanılmayacak şiddete değil de korse işi fena.Dün gece 2 gibi korseyi çıkardım.rahat bir uyku çektim.Doktorum 1 gün izin verdi.Sonra tekrar giyeceğim.Bu gün üzerimde sımsıkı bir balerin çorabı var.İşe gelmek zorundaydım ve eski hamilelik elbisemi giydim.:)) olsun 3 ay sonra giyeceklerimi düşünerek mutlu oluyorum.Morluklar ve ödem çok fazla oldu bende.Şöyle söyliyeyim;66 kg ameliyata girdim.4 litre civarı alındı.Sonuç bu sabah 71 kg.geldim.Yani şu anda bacaklarımda yaklaşık 9 kg ödem var.Ama moralim çok iyi.
Çok tebrikler ve geçmiş olsun.Ben de lazer lipo oldum.bu gün 4.günüm ve işyerindeyim.Ağrım varla yok arası ama ödem fena durumda.Sen hangi bölgeden yaptırdın,ne kadar süre korse taktın ve kaç litre çektiler.yazarsan sevinirim.Bunlar benim için yol gösterici bilgiler olacak.Şimdiden teşekkürler.
iklim Antalya'da lazer liposuction yapan bir yer var. Mail attım . Etkin sonuclar alıyoruz seans ücreti 750 tl ile 1250 tl arasında dedi. Ama kac seans olacağı belli değil. Yüzyüze görüşmek lazım(null)
Arkadaşlar bu gün 6.günümdeyim ve hala şişiyorum.yaklaşık bir 9 kg falan ödemim var sanırım.bunun lazer lipo ile ilgili olduğunu sanmıyorum artık.Dr. umu aradım.iyileştikten sonra nefroloji ye gidip bi kaç tahlil yaptır dedi.çünkü hiç normal değilmiş bu kadar şişmek.sanki bacaklarımda 4 er kiloluk sıcak su torbası taşıyorum gibi.ağrım sızım yok ama bu ödem baskısı beni mahvetti.işe gelip gidiyorum ama hiç keyfim yok.kıyafetlerim, ayakkabılarım olmuyor.yüzüm bile şiş vaziyette.umarım sonu iyi olur.
canım çok geçmiş olsun önemli bişey çıkmak inşallahh.... su tüketiyormusun canım??
umarım çıkmaz.kız kardeşim dr.şu anda hiçbir şey yapamayız dedi.önce iyileşmem gerekiyormuş.o kadar çok su içiyorum ki anlatamam.zaten tek yağtığım 10 dak.bir tuvalete gitmek:)bitki çayı,ayran ve soda da içiyorum.bu gün sanki biraz azaldı ödem.dizlerimi bükerek oturabiliyorum.hep bacaklarımı masanın altından düz uzatıyordum.geçsin hemen gidicem doktora.aslında varsa bir şey çıksın istiyorum.çünkü ben 1 saatlik uçak yolculuğunda bile şişiyorum.
Çok çok geçmiş olsun.Hemencecik oldu ve bitti değilmi.Ameliyat sıkıntısı hemen geçiyor.Asıl sorun ağrı ve sızılar ile kaşıntı.Benim her yerimden alındığı için heryerim resmen mosmordu kocam bile bana bakamıyordu okadar kötüydüm.İlk başta inceldim gibi gelsede dahada çok şiştim birkaç gün içinde.Sanada öyle olacak.Ben naptım boşa para verdim birde kilo aldım diyeceksin.Banada öyle olmuştu ama zamanla düzeliyor insan.74 ile girdim 80 le çıktım.Ama 1 kilo vermişim ve ameliyat öncesine göre çok ama çok iyi görünüyorum.Etrafımdaki insanlar noldu sana hastalıkmı geçirdi yüzün vücudun çok zayıflamış falan diyorlar.Nazar değmesin diye söyleyemiyorum.Sen sakın ama sakın yok kaşınıyorum yok çok sıktı falan diye sakın korseyi çıkartma.Öyle böyle kaşınacaksın artık.sen yine kalkmışsın.ben 2 hafta yattım.1 hafta hiç yürüyemedim.Bundan sonra bolca ılık su iç.Günde 4 litre.Bununla beraber rezene çayı yeşil çay gibi ödem söktürücü şeyler içebilirsin.Sonra bolca lavaboya yolculuk başlıyor ki ödemleri atsın vücut.Rejimine dikkat.Öyle herşeyi yemek yok.Varsa diyetisyenine git.Bir kaç güne morluklar azalır bir kaç haftayada dikkat edersen eğer ödemler iner.Ama ilk başlarda ödemler pütürtülü görünüyormuş sonrada gerginleşiyormuş.Neyse tecrübelerini yazarsın artık.Tekrar geçmiş olsun.
ben 1994 yılında oldum.Sonuç berbat dediğin gibi kilo aldım ve engebeli bir tarla gibi vücudum.Kesinlikle olma sporla incel.Ben pişmanın ama başkalarını bilemem
Ben sana daha geçen bunun olacağını tam ödem iner gibi olurken tekrar davul gibi şişeceğini söylemiştim.Senin yerinde olsam sıvıların haricinde yatıp dinlenirim.Çünkü ben haraket ettiğim zamanlar sana anlattığımdan daha beter şişiyor ve çok sızı hissediyordum.3 hafta kadar daha bekle inan ödemlerinin bariz farkettiğini görüceksin.biraz daha sabır.sıvılara ve tuvalete devam.ne güzel 10 dakikada bir gidiyormuşsun.ama suyu mutlaka ılık tüket soğuk sıvı alma.Ilık sıvıyı vücut daha kolay vücuttan atabiliyor.
Neyse birazda kendimi anlatayım.Ben tabi fazla anlamıyorum.Dün akşam bizim aile geldi yemeğe.Benim ameliyat olduğumu biliyorlar tabi.Bende senin gibi şiş vaziyette onlarda kalmıştım.Akşam kapıyı açıpda 2 hafta üzerine beni görünce hepsi resmen afalladı.İnanamadılar.Bu kadar farkedeceğini hiç ummamışlar.Hemde daha 9 kilo ödemim var.Doktorum doğru söylüyormuş.Sen asıl 3 ay sonraki haline bak demişti.Ama bende rejim yapıyorum.Çok dikkat ediyorum.Bunlarım hepsine deydiğini görmek çok güzel çok mutlu oldum.Kendime güvenim dahada bir gelişti.Aman nazar etmeyin ne olur..........!!!
arkadaşlar bi konuya deyinmek istedim.liposaction bi zayıflama yönetimi değil ilk başta bunu bi anlamak lazım.cünki coğu yerde okudum ve gördüm insanları oramı buramı aldırdım hiç bişey olmadı aynıyım diyor olay liposactioda vicudunuzdaki fazlalıkların giderilmesi yani kilonuz tamdır ama yanlardan basenlerden ve göbekten fazlalıklarınız vardır bunları aldırırsınız ve vicüdünüz bi şekle girer..ama şuda var bunu aldırdıktan sonra spor yani yürüyüş bolbol su içmek gerekiyor cünki gevşemeler oluyor.bende basenlerimden aldırdım ilk zaman ödemlerden cok fazla bişey anlamıyosunuz zaman içinde ödem gittikce o alınan bölgelerde geveşemeler yumuşamalar oluyor.bunun olmamamsı için kızlar mutlaka aynı zamanda spor yapmak şartt öyle aldırdım tamm bitti olayı değil sıkılaşmak için bunlar şart yoksa sarkma olması cok normal sonuçta orası boşalıyor ve ete yapışması zaman alıyor..ben 2 ay sonra ödemler indidğinde hem evde otururken bu titreyen aletler varya bele felanda takılır tv görmüşsünüz ondan vardı hergün onu taktım ve aynı zamanda cok yürüdüm. şuanda 2 seneye yaklaştı olalı ne bir sarkma nede bi yumuşalık var ve tekrarda oralarımda yağlanma bişey olmadı..egerki bu ameliyatları oluyosak sonrasında yapılacaklarada dikkat etmek cok önemli oldum bitti değil olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?