Ben sana daha geçen bunun olacağını tam ödem iner gibi olurken tekrar davul gibi şişeceğini söylemiştim.Senin yerinde olsam sıvıların haricinde yatıp dinlenirim.Çünkü ben haraket ettiğim zamanlar sana anlattığımdan daha beter şişiyor ve çok sızı hissediyordum.3 hafta kadar daha bekle inan ödemlerinin bariz farkettiğini görüceksin.biraz daha sabır.sıvılara ve tuvalete devam.ne güzel 10 dakikada bir gidiyormuşsun.ama suyu mutlaka ılık tüket soğuk sıvı alma.Ilık sıvıyı vücut daha kolay vücuttan atabiliyor.
Neyse birazda kendimi anlatayım.Ben tabi fazla anlamıyorum.Dün akşam bizim aile geldi yemeğe.Benim ameliyat olduğumu biliyorlar tabi.Bende senin gibi şiş vaziyette onlarda kalmıştım.Akşam kapıyı açıpda 2 hafta üzerine beni görünce hepsi resmen afalladı.İnanamadılar.Bu kadar farkedeceğini hiç ummamışlar.Hemde daha 9 kilo ödemim var.Doktorum doğru söylüyormuş.Sen asıl 3 ay sonraki haline bak demişti.Ama bende rejim yapıyorum.Çok dikkat ediyorum.Bunlarım hepsine deydiğini görmek çok güzel çok mutlu oldum.Kendime güvenim dahada bir gelişti.Aman nazar etmeyin ne olur..........!!!
iklim Antalya'da lazer liposuction yapan bir yer var. Mail attım . Etkin sonuclar alıyoruz seans ücreti 750 tl ile 1250 tl arasında dedi. Ama kac seans olacağı belli değil. Yüzyüze görüşmek lazım
yaptıralı 1 ay oldu..ödemlerimde bariz bir inme oldu daha inceyim şimdi kalçam yaklaşık 10 cm inceldi ve daha biçimli fakat henüz istediğim hayalimdeki kadar olmadı.. bir 10 cm daha incelme olsun istiyorum.. deneyimli arkadaslara soruyorum acaba daha incelme olur mu.. bir de elime kitle gibi seyler geliyor onlar zamanla mı dagılacak..sonuç olarak önceyle sonram arasında çok fark var gene olsa gene yaptırırım bu ameliyatı...
doktorunuz kimdi?bilgilendirirseniz sevinirim
doktorum semih gok.internette yazarsan adresi teli var.ararsaniz hastaniz sevgi guver derseniz yardimci olur.zaten cok ilgilidir.
merhaba arkadaslar.
bende sonucta bir doktora karar kildim!!! insan ne kadar rahatliyor bu karari verince
Mayis sonunda randevu alabilirsem izmirde ulvi günere alt ve üst bacak liposuction oluyorum...hemde VASER yöntemi ile...
gelismeleri burdan yaziyor olacagim....
aranizda daha önce ulvi beye liposuction olan varmi acaba?
14 şubatta liposakşın ameliyatı oldum daha iki hafta oldu 2.5litre yağ alındı basen ve göbekten çok zorlandım fakat sonuçları için razıyım hiç tereddüt etmeden yine olurum doktorum normal liponun daha iyi sonuç vereceğini söyledi 1.68 boyundayım 5 kilo verdim yağlı hiç yemiyorum çok dikkat ediyorum fakat daha sonuçlar tam istediğim gibi değil benden azmı yağ alındı aceba doktorum yeterli dedi fakat sizden nasıl 4.5litre alındı boyunuz kaç cmSevgili Sulzer öncelikle seni merak ediyorum.nasılsın.ben eski kilomda durmuş vaziyetteyim.66 ile girmiştim ameliyata ödemler indi sanırım ama aldığı 4.5 litre nerde onu anlamadım daha:))batma, kaşıntı ve uyuşukluk çok fazla.korsemi giyiyorum ama sıkmıyo artık.sanırım daraltmam gerekecek.haftaya doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum.özellikle diz içlerim sert,şiş ve uyuşuk.işyerinde çok zorlanıyorum.sürekli oturduğum için tekrar ödem oluyor akşama kadar.bacaklarımın hafiflediği günü bekliyorum şimdilik:)
14 şubatta liposakşın ameliyatı oldum daha iki hafta oldu 2.5litre yağ alındı basen ve göbekten çok zorlandım fakat sonuçları için razıyım hiç tereddüt etmeden yine olurum doktorum normal liponun daha iyi sonuç vereceğini söyledi 1.68 boyundayım 5 kilo verdim yağlı hiç yemiyorum çok dikkat ediyorum fakat daha sonuçlar tam istediğim gibi değil benden azmı yağ alındı aceba doktorum yeterli dedi fakat sizden nasıl 4.5litre alındı boyunuz kaç cm
merhaba kardelen
çok geçmiş olsun
operasyon genel anestezi altında mı yapıldı?
evet genel anestezi ile oldum
Offf inşallah yaaa(null)
14 şubatta liposakşın ameliyatı oldum daha iki hafta oldu 2.5litre yağ alındı basen ve göbekten çok zorlandım fakat sonuçları için razıyım hiç tereddüt etmeden yine olurum doktorum normal liponun daha iyi sonuç vereceğini söyledi 1.68 boyundayım 5 kilo verdim yağlı hiç yemiyorum çok dikkat ediyorum fakat daha sonuçlar tam istediğim gibi değil benden azmı yağ alındı aceba doktorum yeterli dedi fakat sizden nasıl 4.5litre alındı boyunuz kaç cm[/QUOTE
Çok geçmiş olsun.Boyum 159 cm.9 şubatta oldum ama nem normal lipo olmadım.lazer liposuction yaptırdım.4.5 litre zaten 2-2.5 kilo yağ demekmiş.çünkü lazer lipo da içeri sıvı veriliyor sanırım serum fizyolojik gibi birşey.hepsi birlikte 4.5 litre geri alınmış.ama benim ödemin çok.basenlerim indi.benimde pantolonlarımın basen kısımları bol ama iç bacak hala şiş ve ağrısı var.batma kaşıntı çok fazla.4.gün işe başladım ama çok da kolay değildi.ama haklısın ben de yine ol deseler olurum.keşke daha genç yaşta yaptırsaydım:))
sanırım adaşız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?