Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleme:
Merhaba,

Sizin son durumunuz nedir?

merhaba, benim durumum biraz karışık :) opr a 64 kilo ile girdim. şimdi 63kg yim.. yani kilo vermedim geçen zamana ragmen(6 ay) yani geçen zamanla en az 2kg vermiş olmam lazımdı çünkü 3lt yap alınmıştı.. o yüzden sonuç mükemmel değil. önceden 2 kat (kalınca) olan karnım şimdi ince 3 katlı...belki dr un dedği gibi bende de problem var ama ben 100% memnun değilim sonuçtan...

Beden olarak da mı Degisiklik yok

serkan dinarla görüştüm bel , göbek, basen ve diz kapağı için 6 bin lira dedi . daha uygun Ahmet Karacalar dan basenle beraber aynı fiyata geliyor ..

merhabalar. bugün tekrar görüştüm revizyon için. anlaştık ocak sonunda revizyon olacağım. sonuçta bu onlardan kaynaklanan birşey. birkaç kez sordum revizyon için para alınmıyor dedi. oraya gittiğimizde son dakkada bir gol atarlarsa bilemem artık...

Belki eski mesajlarınızda vardır tüm forumu okuyamadım ama ameliyat oncesi boy ve kilonuz neydi?

kusura bakma canım mesajını görmedim baya geçmiş üstünden. boyum 160. ameliyat öncesi 64tüm şimdi 60ım. ama ben diyet yapıyorum. 4 kilonun sadece 2si ödem olarak kendiliğinden gitti. kalan iki kiloyu vermek için kendim uğraştım...

Merhaba, revizyon olmak için ne gibi bir şikayetiniz var? İncelmemi istediğiniz gibi olmadı ?

Geç cevabım için özür dilerim yurt dışındaydım .Çalışmıyorum eğer çalışsaydım en az bir hafta gerekli olurdu .Bne 15 günde toparlandım çünkü 5.5.kg yağ alındı.Mustafa bey bana çok vaatte bulundu ama ameliyatı kendisi yapacak sanıyordum çünkü öyle söyledi.Yinede ona kızamıyorum çok tatlı ve pozitif bir doktor .Verdiği sözü tuttu ,sanırım Güner beyi o yönlendirdi ve mükemmel bir iş çıkardılar.Ne kadar kızsamda başarılı olduklarını inkar edemem.50 yaşındayım ama...herkesin sorduğu ve imrandiği hatlara sahip oldum.Mustafa bey böyle olacağını söylemişti çünkü çok genç bir deri kalitem var.Kendiside şaşrmıştı görüntüme.incecik bir belim oldu 80 cm den 63 cm indi kalçama müdhale edilmedi ama 98 den 88 e indi baenler sırt bacak içleri çok çok güzel oldu.Karnım dümdüz ve kaslı bir görünümü var.Zaten en güzel yerin karnım olacağını Dr mustafa söylemişti ama ben yıllar önce germe ameliyatı geçirmiştim bu nedenle çok güzel oldu.Açıkçası ben ne yapılacağına çok karışmadım herşeye Dr mustafa karar verdi çizdi ve operasyona girdim.Çok ağır bir operasyondu.Tek güzel yanı allahtan sonuç iyi oldu.Hastane rezalet ve korku filmi gibiydi.Şişli de bir hastane .

Evet canım ben klinikte olmadım.Hastane daha güvenli denildi orada oldum ama...serumu bile açmayı unutan bir hastane ve su kaybından ölüyordum fenalaştım kimse yoktu .Aslında eşim verdiğim ücreti bilmiyordu eğer bilseydi hastaneyi mahkemeye verecektim.

cevabınız için çok teşekkürler.Benim içime hiç sinmedi 15 gün toparlanma süresi çok uzun ve bütün doktorlardan fazla yağ alıyorlar.Üstelik hastanenin nasıl bir yer olduğunu bilmemek,doktorun görüşmeyi başka bir doktora yaptırması,serumu açmayı unutmaları hiç göz ardı edilecek durumlar değil.İyi ki burada tüm ayrıntılarıyla yazmışsın bizlerde yazdıklarına göre bu durumları göze alıp alamayacağımızı görmüş oluyoruz.çok teşekkürler bütün bilgilendirmelerin için

Aslında verdiğiniz parayı bir yana bırakıp dava etseydiniz keşke.Serumu açmamak nasıl bir hatadır ya canınıza kastetmişler resmen.

merhaba bende okumussunuzdur gercide sizden cok kotu durumdaydım cok umutsuzdum ustunede ne odemımı attım nede kılo verdım ama her goren ne kadar zayıflamıssın nasıl oldu ne yaptın dıye soruyolardı bana.ınceldim ama cok mutlu degıldım .sımdı kılo vermeye basladım acayıp motıve oldum .siz bide benden cok zayıfsınız umarım bende en kısa surede sızın kılonuza ınebılırım.hep cabalamam gerekecek.ama azımlıyım ve basarıcam desteklerınızı beklıyorum hanımlar.yıne yazarım.sonuclarımı.........

Vücudunuzun kaldırabileceği kadar yağ alırlar bunu da kilo ve boya göre belirledikleri bir hesaplaması vardı yani güvenlik sınırlarını aşacaklarını sanmıyorum.........Sonuçta onlarda kariyerlerini riske atmazlar......Az yağ alınmasından yakınanlarda var.......İşlemi ikiye böldürüp iki kere nekahat dönemi geçirip iki kere ödeme yapmaktansaki size maliyeti yüksek olacaktır tek seferde çözümlemek daha mantıklı.....Ben alınan yağ miktarını ameliyat sonrası öğrenmiştim çünkü sormak hiç aklıma gelmemişti....Benden önce bir arkadaşım klasik liposuction ameliyatı olmuştu genel anestesiyle onun iyileşme süreci 15 günü bulmuştu....Süreç derken 15 günde anca dışarı çıkabilme gücünü bulmuştu kendinde yataktaydı yani....O benim durumumu gözlemlediğinde seninki hiç bir şey değil benim geçirdiğim süreçle kıyaslanamaz demişti......Diğer arkadaşların yaşadıkları ağır süreç de doğrudur bünye kendini o kadar sürede toparlamıştır......Ama siz de de öyle olacak diye kesin bir şey yok.....Kısaca süreç ile ilgili risk almanız gerekiyor bu durumda çabuk da toparlanabilirsiniz, terside olabilir bunu olmadan öğrenemeyeceksiniz.....Hastane ile ilgili daha önce de söylediğiniz gibi gidip önceden görebilirsiniz içinize öyle sinecekse......Kendinizi garantiye almak istemeniz en doğal hakkınız....Başka dr'lardan da görüş alın...Sevim 08 ameliyat olan arkadaştan da yorum alabilsek iyi olurdu....En son ameliyat olduğu gün yazmıştı.

Ben lipo olalı yaklaşık 6 ay oluyor 4 litre yağ alındı.
ameliyata 74 ile girmiştim şimdi 71 kiloyum 1 kilo dahide inemiyorum 40 bedenden 38 düştm
sizlerin nasıl oldu acaba ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz nasıl ve kaçıncı ayda ne kadar inceldiniz

Merhaba,

Birçok doktor kilonuzun %5inden fazlasının alınmasının sakıncalı olduğunu söylüyor.%5 i geçen de en fazla 5 litre alıyor.Sadece bu merkez %10 oranında yağ alıyor burada okuduğum kadarıyla.Ben tek seferde hallolsun diye bunu göze alamam ne yazık ki.Maddi gücüm 2. operasyonu olmayı kaldırmaz ama ben o kiloyu kendim veririm yine de 15 gün gibi bir süre sosyal hayattan geri kalamam.Klasik lipo yaptırmamamızın tek nedeni daha hızlı iyileşecek olmamız değil mi zaten.Üstelik bu merkez nedense uyutulmadan 6 litre yağ alabileceğini söylüyor.Hiç var mı uyutulmadan bu merkezde operasyon geçiren yok.Neden doğru düzgün uyutulacaksınız demezler ki aklım almıyor.Bu aradaa sevim08 den haber var ama buraya değil kendine konu olarak açmış 1 hafta yatalaklık boyutunda yatmış ve şu an 3 hafta olmasına rağmen hala dışarı çıkabilecek durumda değil.Ben ne olursa olup göreyim diyemem.

kızlar çok detaylı okuyamadım tümyazılanları ama genelde kilo üzerinden gitmişsiniz peki bunun fiyatı ortalama nedir bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…