kızlar çok detaylı okuyamadım tümyazılanları ama genelde kilo üzerinden gitmişsiniz peki bunun fiyatı ortalama nedir bilgi verirmisiniz
Ben lipo olalı yaklaşık 6 ay oluyor 4 litre yağ alındı.
ameliyata 74 ile girmiştim şimdi 71 kiloyum 1 kilo dahide inemiyorum 40 bedenden 38 düştm
sizlerin nasıl oldu acaba ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz nasıl ve kaçıncı ayda ne kadar inceldiniz
Merhaba
Bende 5 ay oldu ameliyat olalı ( lazer lipo ) 57 ile girdim şuan 55-56 arasıyım görüntü olarak inceldim fakat bölgesel ölçümlerim aynı...
Görüntü olarak incelip ölçüler nasıl aynı olabilir ki.Hangi bölgelerden ne kadar yağ alınmıştı
basen, uyluk, sırt, bel, karın, mide ve diz içleri toplamda 3.5 litre yağ alındı. Bende şaşırıyorum daha düzgün kontürlere sahibim şu anda ama ölçtüğüm zaman opersayonlu bölgeleri hemem hemen aynı ölçüler...
Cok ilginç nerede yaptİrmistiniz ?odemler tam inmemiş olabilir mı?
Belirli bölgelerimde özellikle bel arkasında azda olsa ödem var Ercan karacaoğlu na ameliyat oldum memnunum ama ölçülerimin pek oynamaması kilomdaki az fark birde izler beni rahatsız ediyor...Bakalım 1 ay sonra kontrolüm var
İzler neden rahatsız ediyor?cok mü belirginler?doktorunuz bu durum
İcin ne diyor?bende aynı doktora ameliyat olacagim
İzlerin çok belirgin olmasından ziyade simetrik olması rahatsız ediyor. Yani bu durumun doktor ile alakalı olduğunu sanmıyorum her taraftan eşit miktarda yağ almak için simetriğinden giriş yapmak zorunda. Simetrik olmasa birşey uydurabilirdim izler için ama simetrik olduğu için rahat giyinemedim 5 aydır. Bilmiyorum umarım yaza geçer
Ya izler değilde incelme olmaması canımı sıktı simdi benimde :-(
Sıkılmasın canınız beni tanıyanlar şaşırıyor nasıl zayıfladın diyorlar ben kimseye söylemedim sadece eşim biliyordu. Operasyondan 1 hafta sonra anneme söyledim. Ben öncesinde ölçülerimi almıştım şöyle diyim bel ölçüm 2 cm eksik ama yanlarım bayağı gitti basen bölgesi aynı ama değişim bariz ortada çünkü üst bacağıda biraz incelttiği için daha düzgün duruyor. sırtdaki katlanma tamamen gitmedi ama azaldı mide ve göbek azaldı zaten çok değillerdi ben katlanmalardan çok şikayetçi idim o katlanma hala var...spor şart sonrası deri gevşiyor ve selülitlerim arttı sıkılaştırmak lazım belki ozaman tam istediğim gibi olur. Belki benim yapımdan kaynaklanan bir şeydir şu kadar inceldim bu kadar gitti diyen çok kişi var herkesde sonuç aynı olacak diye bir şey yok. Belki siz de şu kadar inceldim diyeceksiniz ( işallah ) Ama şunu da belirtmek istiyorum kimse mucize beklemesin....
Öncesi ve sonrası rsimleride var mı acaba?Yüzünüzü göstermek istemeyebilirsiniz bunu anlarım ama eger mümkünse resim eklerseniz çok sevinirim
Resim koymama eşim pek razı değil bir çok bölgeye yapıldığı için üzgünüm ama ne sormak isterseniz cevaplarım...
Resim koymama eşim pek razı değil bir çok bölgeye yapıldığı için üzgünüm ama ne sormak isterseniz cevaplarım...
Daha önce haziran ayında yazmış olduğum mesajı kopyalıyorumAnlıyorum.Peki ameliyattan ne kadar sonra insanlar zayıfladın mı demeye başladı?Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışıyor olsaydınız ne kadar zaman sonra iş başı yapabilecek durumda olurdunuz?Çok teşekkür ederim.
Daha önce haziran ayında yazmış olduğum mesajı kopyalıyorum
Merhaba herkese,
" 8 gün önce bende ameliyat oldum. Benden lazer lipoliz ile karnımdan, midemden, yanlarımdan, basenlerimden, diz içlerimden, sırtımdan, uyluk içinden 3,5 kg yağ alındı ve baldırlarıma enjekte edildi ( 2sine toplam 180 cc ) Benim bölgesel fazlalıklarım vardı onlardanda kurtulmak istedim. Operasyonu genel anestezi altında oldum. yaklaşık 2.5 saat sürdü. Uyandığımda korkunç bir titreme ve çok şiddetli gerginlik ağrısı vardı. Pikenin içine sıcak hava verdiler ve bir süre sonra odaya götürdüler. Bayağı bir sızıntım oldu ayrıca sonda takılmıştı. Bir kaç saat sonra yaklaşık 10 dakika uğraşma sonucu ayağa kalkabildim. Benim için işkenceydi. 20 dakika kadar yürüdüm sonra sondamı çıkarttırdım. Dr geldi kontrol etti. Ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotiğe başladılar. Gece uyuyamadığım için tekrar ağrı kesici iğne yapıldı ve sakinleştirici verdiler. İyiki almışım asla uyuyamazdım.Yatakta kendimi nerdeyse 1 mm bile hareket ettiremiyordum çok garip ve şiddetli kas ağrısı oluyordu hareket ederken. Ertesi gün tekrar dr kontrolünden sonra eşimle hastaneden çıktık. Gece zor uyudum ayaklarım korkunç şişmişti sırtım ve belim çok ağrıyordu. hergün bir yerimin ağrısı fazlaydı. Ben de bütün korse var ayrıca mideyi çevreleyen bir korse daha var ki nefes aldırmıyor. Şimdi çok daha iyiyim ilk 3 gün yardım olmadan kalkamıyordum. Dün kontrolüm vardı ilk defa korseyi çıkarıp duş aldım bandajları çıkarmak bayağı işkenceydi. Morluklarım var ama doktorun söylediğine göre çok değilmiş bel ve sırt bölgem şimdiden oldukça iyi. Mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntemle bacaklarıma dolgu yapıldı oyüzden bacağımda çok delik var ve doktor %70 i kalır dedi Ben daha dolgun olmasını isterdim ama doktor daha fazlası tutunamazdı dedi şu anda bacaklarımda ve diz bölgemde fazlalık hala var ama 1 ay içinde büyük bir kısmı eriyecek 3-4 ay da kesin sonuç ortaya çıkacakmış. Yazdıklarım operasyon olmamışları korkutmasın benim neredeyse her yerimden yağ alındı ve sanırım gene iyi sayılırım..." Aktif olarak 2 hafta kadar sonra başladım sayılır ...
Çok teşekkür ederim
Size özel mesaj gönderdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?