Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bir kişide o miktarda yağ varsa alıyorlardır bu da obez hastalarda olabilir tahminimce. %10 çok yüksek bir oran ben yinede bu oranlata çıktıklarını sanmıyorum.....Klasik lipsuction yaptıran arkadaşımı örnek verirken size bu yöntemi tavsiye etmedim sadece o operasyon genel anestesiyle yapıldığından iyileşme sürecinin 2-3 haftayı bulabileceğini örneklendirmek için bahsettim....Lazer iposuction'da iyileşmenin daha kısa sürede olacağını vurgulamak için....Yoksa lazerli sistem olmamış olsaydı asla klasik liposuction'ı ben de göze alamazdım ve önceski görüntüme razı olurdum.....Riske girin dediğim nokta da iyileşme sürecidir, sağlığınız üzerine riske girin demek istemedim yanlış anlaşılmak istemem. Diğer arkadaşların iyileşme süreci uzun sürmüş bir şey diyemem bu durumda benimki ististani bir durum olmuştur diye yorumluyorum....Ben de tabiiki basit bir işlemdir demiyorum ameliyat sonrası eve geldiğimde ne oldu bana dedim, kımıldıyamıyordum ilk gün ama sonraki günler çabuk toparlandım ve sürecimi zaten anlatmıştım....Sevim 08'in yeni konusunu okudum o da ödem'in gitmesi konusunda aceleci davranıyor.....Biz de aynı durumdaydık ben fiziksel olarak çabuk toparlandım ama ödem lerin gitmesi 2-3 ayı bulmuştu.....Buradan okuduğuma göre operasyonu olacağınız dr'a karar vermişsiniz....Sizden de iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Arkadaslar benim operasyondan 22 gün geçti tam karın germe ve lipo oldum 2 gündür herkes ne kadar inceldin diyor ki hala çok ödemim var ve çok mutlu oluyorum operasyona girdiğimde belim 92 cm di sabah ölçülerimi alıp öyle çıkmıştım evden kilom 73.9 du an itibariyle bel 88 cm bazı günler 87 de oluyor kilo 72.6 operasyondan 2 gün sonra kilom 75.1 1 hafta sonraydı sanırım ince görünmeme rağmen bel 95 i gösteriyordu ben dr umun tavsiyelerini aynen uyguluyorum günde 3 bardak ödem çayımı içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum ilk 1 hafta ayrıca maydonoz kürü yapmıştım şişlerim de bunların sayesinde hızla iniyor daha yolum uzun
İlk etapda 65 e inmek hedefim ve şuanda bile çok mutluyum sonrasını düşünmek acaip gaz veriyor yediklerime çok dikkat ediyorum benden alınan saf yağ miktarı 3,5 kg bundan fazlasının alınmasınıda istemezdim 3,5 kg yag deyip geçmeyin ciddi rakam protein agırlıklı beslenmeye başlayalı 12 gün oldu ve 75.1 le başladım belimin yanları taş gibiydi dokununca bile acıyırdu epey yumuşadı ve acımıyor artık :)

Benim izlerde simetrik dr un karın germe izleri için önerdiği silikon bantlardan yapıştırdım ben artık ne kadar etkili olucak zaman gösterecek bu simetri yag dağılımıyla alakalı çünkü bu siteden başka bir arkadaşın izlerini gördüm canlı olarak ziyaretime gelmişti onun ki çok simetrik değildi kendi adıma yağlı görüntümden o kadar rahatsızdım ki izler şuan için hiç gözüme batmıyor :) benim dr da gördüğüm arkadaşın dr uda sizinkiyle aynı

vallahi benim sırtımdakilerin hepsi gitti ben bant bile yapıştırmamıştım benim kasım 11.de 1.sene olacak ilk 6.ayda belirgindi ya zaten o izler minicik büyük izler değil.

bestecim arkadaş olduğumuz için burada ki yazını gördüm ben pek buralara takılmıyorum:)

Son düzenleme:
Ya kızlar bende selülit için istiyorum aslına am okadar çok yok ama basenlerim avr aslında sahilde oturuyorum hergun koşuyoruma ma egzersizde yapıyorum ama yaza kadar sizce basenelrim gidermi çünkü bu yaşta kalçamın yanınd açatlak var en azında vucudum sıkı olsnki Çatlaklar göze batmasın

ben karın germe öncesi evde foto çektireceğim mezru ile ölçmek beni yanıltıyor bazen gevşek bazen sıkı tutuyorum farklı çıkıyor fotoya baktımı net görülüyor sonuç ya birde sen doktorun dediklerini harfiyen uyguladın ben bazen proteini ben bazen es geçiyordum sen bu azimle 55.de inersin hadi bakalım darısı başıma

Son düzenleme:
Ben nerde sen orda uyanık seni canlı örnek yakaladın dimi takıl canım arada tecrübelere hepimizin ihtiyacı var sen ve diğer arkadaşları görmek ve sürecinizi bilmek banada çok faydalı oldu

yapma yahu kediçik;ben senin albüm resimlerini gördüm inceciksin ne baseni arkadaşım maşallah spor ile sıklaş tamam

Amin canım sende inersin merak etme ben operasyondan sonra seni alırım kontrole resim çekmedim ben ya hiç görmek istemiyorum bir dr dakiler var onlarada bakmadım hala 3. ayda bakacagız görmek isteyecekyim bilmiyorum

Selam
Benim izlerin bazıları küçük bazıları serçe parmağın tırnağı kadar var ve bazılarıda kabarık...

Amin canım sende inersin merak etme ben operasyondan sonra seni alırım kontrole resim çekmedim ben ya hiç görmek istemiyorum bir dr dakiler var onlarada bakmadım hala 3. ayda bakacagız görmek isteyecekyim bilmiyorum

senin sürecin benim için çok önemli yakınız takibim kolay nazarım değmesin çok güzel gidiyorsun erken evrede zayıflamışsın sözleri bende duyarım inşallah:13:

resimlere bak güzelim onlara geçmişin

Selam
Benim izlerin bazıları küçük bazıları serçe parmağın tırnağı kadar var ve bazılarıda kabarık...

selam lorisima; benim gördüğüm hiç bir arkadaşımın izleri serçe parmağının tırnağı gibi değildi benimde öyle; niye o şekilde iyileşmiş sordun mu doktora

Yok ya hiç hatırlamak istemiyorum valla :) mecbur degerlendirme yapacagız o zamaba hazırlarım kendimi sen biliyosun zaten ne kadar kötüydüm ( koca göbek katkat sırt ve yanlar (

selam lorisima; benim gördüğüm hiç bir arkadaşımın izleri serçe parmağının tırnağı gibi değildi benimde öyle; niye o şekilde iyileşmiş sordun mu doktora

Doktor gördü iyileşecek dedi bakalım 1 ay sonra ne diyecek silikon bant kullandım kaç tüp silikon jellerden kullandım bazıları sinek ısırığı gibi bazıları dediğim gibi büyük ve kabarık....

Yok ya hiç hatırlamak istemiyorum valla :) mecbur degerlendirme yapacagız o zamaba hazırlarım kendimi sen biliyosun zaten ne kadar kötüydüm ( koca göbek katkat sırt ve yanlar (

ay bilmem mi duruyor resmin hala başucumda benden kötü karnın vardı gerçekten benim yanlarım karnı o kadar değil lipo ile çok güzel şekilleneceğine eminim

benim ve gördüklerimin hepsi sinek ısırığı gibiydi arkadaşım, senin belki bazı yerlerinde geniş iyileşmiş olabilir sana yapılan işlem le bana yapılan aynı benim ek olarak meme küçültme olmuştu ben sonuçlarımdan çok memnunum zamanla izler geçiyor merak etme

Son düzenleme:

Merhabalar,
Ameliyatınızın üzerinden bayağı zaman geçmiş ve güzel sonuç almanıza sevindim….Bir şeyi merak ettim, lazer lipoyu çoğu cerrah local&sedasyon’la yapıyorlar ve nette araştırdığıma göre de narkozsuz yapıldığı özellikle vurgulanıyor..…..Genel anestezi altında yaptıran ilk size rastladım neden böyle tercih edildiğini merak ettim……Ben de lazer lipo yaptıralı 6 ay oldu sonuçtan memnunum ama siz de olduğu gibi bende de izler geçmedi henüz…

Merhaba,

Yapılacak bölge cok olunca cogu yer genel yapıyor.sizin sadece
Karın bölgesi olduğu icin oyle olmustur

Merhaba,
benim işlem yapılan bölgelerim oldukça fazla idi doktor hem dayanamayacağımı hemde bölge çok olduğu için kendisinin rahat çalışamayacağını söyledi genel olmaz ise...

Son düzenleme:

kız kardesım 4 sene once yaptırdı dal gıbı oldu yağları aldırınca her yerınden aldırdı memnun kaldı bır süreliğine fakat yemesine dikkat etmediği için tekrar yağlandı bel kısmı ve sırt kısmı tekrar dusunuyor ılerde fıkrınden caymassa su an hamıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…