Merhaba,
Birçok doktor kilonuzun %5inden fazlasının alınmasının sakıncalı olduğunu söylüyor.%5 i geçen de en fazla 5 litre alıyor.Sadece bu merkez %10 oranında yağ alıyor burada okuduğum kadarıyla.Ben tek seferde hallolsun diye bunu göze alamam ne yazık ki.Maddi gücüm 2. operasyonu olmayı kaldırmaz ama ben o kiloyu kendim veririm yine de 15 gün gibi bir süre sosyal hayattan geri kalamam.Klasik lipo yaptırmamamızın tek nedeni daha hızlı iyileşecek olmamız değil mi zaten.Üstelik bu merkez nedense uyutulmadan 6 litre yağ alabileceğini söylüyor.Hiç var mı uyutulmadan bu merkezde operasyon geçiren yok.Neden doğru düzgün uyutulacaksınız demezler ki aklım almıyor.Bu aradaa sevim08 den haber var ama buraya değil kendine konu olarak açmış 1 hafta yatalaklık boyutunda yatmış ve şu an 3 hafta olmasına rağmen hala dışarı çıkabilecek durumda değil.Ben ne olursa olup göreyim diyemem.
İzlerin çok belirgin olmasından ziyade simetrik olması rahatsız ediyor. Yani bu durumun doktor ile alakalı olduğunu sanmıyorum her taraftan eşit miktarda yağ almak için simetriğinden giriş yapmak zorunda. Simetrik olmasa birşey uydurabilirdim izler için ama simetrik olduğu için rahat giyinemedim 5 aydır. Bilmiyorum umarım yaza geçer
Benim izlerde simetrik dr un karın germe izleri için önerdiği silikon bantlardan yapıştırdım ben artık ne kadar etkili olucak zaman gösterecek bu simetri yag dağılımıyla alakalı çünkü bu siteden başka bir arkadaşın izlerini gördüm canlı olarak ziyaretime gelmişti onun ki çok simetrik değildi kendi adıma yağlı görüntümden o kadar rahatsızdım ki izler şuan için hiç gözüme batmıyor :) benim dr da gördüğüm arkadaşın dr uda sizinkiyle aynı
Arkadaslar benim operasyondan 22 gün geçti tam karın germe ve lipo oldum 2 gündür herkes ne kadar inceldin diyor ki hala çok ödemim var ve çok mutlu oluyorum operasyona girdiğimde belim 92 cm di sabah ölçülerimi alıp öyle çıkmıştım evden kilom 73.9 duan itibariyle bel 88 cm bazı günler 87 de oluyor kilo 72.6 operasyondan 2 gün sonra kilom 75.1 1 hafta sonraydı sanırım ince görünmeme rağmen bel 95 i gösteriyordu ben dr umun tavsiyelerini aynen uyguluyorum günde 3 bardak ödem çayımı içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum ilk 1 hafta ayrıca maydonoz kürü yapmıştım şişlerim de bunların sayesinde hızla iniyor daha yolum uzun
İlk etapda 65 e inmek hedefim ve şuanda bile çok mutluyum sonrasını düşünmek acaip gaz veriyor yediklerime çok dikkat ediyorum benden alınan saf yağ miktarı 3,5 kg bundan fazlasının alınmasınıda istemezdim 3,5 kg yag deyip geçmeyin ciddi rakam protein agırlıklı beslenmeye başlayalı 12 gün oldu ve 75.1 le başladım belimin yanları taş gibiydi dokununca bile acıyırdu epey yumuşadı ve acımıyor artık :)
vallahi benim sırtımdakilerin hepsi gittiben bant bile yapıştırmamıştım benim kasım 11.de 1.sene olacak ilk 6.ayda belirgindi ya zaten o izler minicik büyük izler değil.
bestecim arkadaş olduğumuz için burada ki yazını gördüm ben pek buralara takılmıyorum:)
Ya kızlar bende selülit için istiyorum aslına am okadar çok yok ama basenlerim avr aslında sahilde oturuyorum hergun koşuyoruma ma egzersizde yapıyorum ama yaza kadar sizce basenelrim gidermi çünkü bu yaşta kalçamın yanınd açatlak var en azında vucudum sıkı olsnki Çatlaklar göze batmasın
ben karın germe öncesi evde foto çektireceğim mezru ile ölçmek beni yanıltıyor bazen gevşek bazen sıkı tutuyorum farklı çıkıyorfotoya baktımı net görülüyor sonuç ya birde sen doktorun dediklerini harfiyen uyguladın ben bazen proteini ben bazen es geçiyordum sen bu azimle 55.de inersin hadi bakalım darısı başıma
vallahi benim sırtımdakilerin hepsi gittiben bant bile yapıştırmamıştım benim kasım 11.de 1.sene olacak ilk 6.ayda belirgindi ya zaten o izler minicik büyük izler değil.
bestecim arkadaş olduğumuz için burada ki yazını gördüm ben pek buralara takılmıyorum:)
Amin canım sende inersin merak etme ben operasyondan sonra seni alırım kontrole resim çekmedim ben ya hiç görmek istemiyorum bir dr dakiler var onlarada bakmadım hala 3. ayda bakacagız görmek isteyecekyim bilmiyorum
Selam
Benim izlerin bazıları küçük bazıları serçe parmağın tırnağı kadar var ve bazılarıda kabarık...
senin sürecin benim için çok önemli yakınız takibim kolaynazarım değmesin çok güzel gidiyorsun erken evrede zayıflamışsın sözleri bende duyarım inşallah:13:
resimlere bak güzelim onlara geçmişin
selam lorisima; benim gördüğüm hiç bir arkadaşımın izleri serçe parmağının tırnağı gibi değildi benimde öyle; niye o şekilde iyileşmiş sordun mu doktora
Yok ya hiç hatırlamak istemiyorum valla :) mecbur degerlendirme yapacagız o zamaba hazırlarım kendimi sen biliyosun zaten ne kadar kötüydüm( koca göbek katkat sırt ve yanlar (
Doktor gördü iyileşecek dedi bakalım 1 ay sonra ne diyecek silikon bant kullandım kaç tüp silikon jellerden kullandım bazıları sinek ısırığı gibi bazıları dediğim gibi büyük ve kabarık....
Daha önce haziran ayında yazmış olduğum mesajı kopyalıyorum
Merhaba herkese,
" 8 gün önce bende ameliyat oldum. Benden lazer lipoliz ile karnımdan, midemden, yanlarımdan, basenlerimden, diz içlerimden, sırtımdan, uyluk içinden 3,5 kg yağ alındı ve baldırlarıma enjekte edildi ( 2sine toplam 180 cc ) Benim bölgesel fazlalıklarım vardı onlardanda kurtulmak istedim. Operasyonu genel anestezi altında oldum. yaklaşık 2.5 saat sürdü. Uyandığımda korkunç bir titreme ve çok şiddetli gerginlik ağrısı vardı. Pikenin içine sıcak hava verdiler ve bir süre sonra odaya götürdüler. Bayağı bir sızıntım oldu ayrıca sonda takılmıştı. Bir kaç saat sonra yaklaşık 10 dakika uğraşma sonucu ayağa kalkabildim. Benim için işkenceydi. 20 dakika kadar yürüdüm sonra sondamı çıkarttırdım. Dr geldi kontrol etti. Ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotiğe başladılar. Gece uyuyamadığım için tekrar ağrı kesici iğne yapıldı ve sakinleştirici verdiler. İyiki almışım asla uyuyamazdım.Yatakta kendimi nerdeyse 1 mm bile hareket ettiremiyordum çok garip ve şiddetli kas ağrısı oluyordu hareket ederken. Ertesi gün tekrar dr kontrolünden sonra eşimle hastaneden çıktık. Gece zor uyudum ayaklarım korkunç şişmişti sırtım ve belim çok ağrıyordu. hergün bir yerimin ağrısı fazlaydı. Ben de bütün korse var ayrıca mideyi çevreleyen bir korse daha var ki nefes aldırmıyor. Şimdi çok daha iyiyim ilk 3 gün yardım olmadan kalkamıyordum. Dün kontrolüm vardı ilk defa korseyi çıkarıp duş aldım bandajları çıkarmak bayağı işkenceydi. Morluklarım var ama doktorun söylediğine göre çok değilmiş bel ve sırt bölgem şimdiden oldukça iyi. Mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntemle bacaklarıma dolgu yapıldı oyüzden bacağımda çok delik var ve doktor %70 i kalır dedi Ben daha dolgun olmasını isterdim ama doktor daha fazlası tutunamazdı dedi şu anda bacaklarımda ve diz bölgemde fazlalık hala var ama 1 ay içinde büyük bir kısmı eriyecek 3-4 ay da kesin sonuç ortaya çıkacakmış. Yazdıklarım operasyon olmamışları korkutmasın benim neredeyse her yerimden yağ alındı ve sanırım gene iyi sayılırım..." Aktif olarak 2 hafta kadar sonra başladım sayılır ...
Merhabalar,
Ameliyatınızın üzerinden bayağı zaman geçmiş ve güzel sonuç almanıza sevindim .Bir şeyi merak ettim, lazer lipoyu çoğu cerrah local&sedasyonla yapıyorlar ve nette araştırdığıma göre de narkozsuz yapıldığı özellikle vurgulanıyor.. ..Genel anestezi altında yaptıran ilk size rastladım neden böyle tercih edildiğini merak ettim Ben de lazer lipo yaptıralı 6 ay oldu sonuçtan memnunum ama siz de olduğu gibi bende de izler geçmedi henüz
Merhabalar,
Ameliyatınızın üzerinden bayağı zaman geçmiş ve güzel sonuç almanıza sevindim….Bir şeyi merak ettim, lazer lipoyu çoğu cerrah local&sedasyon’la yapıyorlar ve nette araştırdığıma göre de narkozsuz yapıldığı özellikle vurgulanıyor..…..Genel anestezi altında yaptıran ilk size rastladım neden böyle tercih edildiğini merak ettim……Ben de lazer lipo yaptıralı 6 ay oldu sonuçtan memnunum ama siz de olduğu gibi bende de izler geçmedi henüz…
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?