Canım maalesef henüz özel mesaj atamıyorum. Buradan yardımcı olmaya çalışayım. Ben Süperplastta olmadım Ankara'da yaşadığımdan dolayı Medicana Hastanesinde Dr.Yücel Hakkı Demir'e oldum. Çok da memnunum. Süperplastta her bölge için ayrı fiyat istediklerini okumuştum Bu bana çok mantıklı gelmiyor Çünkü karın için ayrı bel için ayrı basen için ayrı olmak için her seferinde ameliyat masasına yatmak bana pek sağlıklı görünmüyor Ama eğer alınacak yağ miktarı çok ise belki düşülünebilir Ama zaten çok yağ alınması gerekiyorsa buda lazer lipoliz mantığına ters düşer.Ben önce 10 kğ verdim Sonra kalan fazlalıklarım için oldum.Benim operasyonumda hem karın hem basen kısmından toplam 2 lt yağ alındı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım Benimde işe kısa sürede gitmem gerekiyordu 2 gün evde dinlendim 3.üncü gün rahatlıkla işe gidebilirsin 4.üncü gün hemen hemen hiç bir sıkıntın kalmıyor Daha önceki mesajlarımda da bahsetmiştim.
[/QU merhabalar tresa bende daha dün hakkı yücel demir bey ile görüştüm. ben ayak bileklerim ve baldırlarımı inceltmek istiyorum. sen olalı 2 yıl geçmiş evet ama şuan durum nedir memnun musun yoksa geri geldi mi kilolar. birde bana sadece bu bölgeler için 6000 lira fiyat verdi sence bu biraz fazla değil mi?
Bayanlar kendim ile ilgili son durumdan bahsedeyim. Ameliyata 85 kilo ile girmis 86,5 kilo ile cikmistim. 35 gun oldu gobek altinda ve yan simitlerde odem birikmesi var. Ancak 80 kiloya dustum. Belde 12 cm incelme var. Benim karnim ikiz dogumdan sonra yagli ve sarkikti. Ameliyat sonrasi karnim resmen yukari kalkip toparladi diyebilirim. Deri fazlasi da kayboldu. Ben su an icin cok memnunum. Cuma gunu lpg masajina basladim. Umarim faydasi olurda odemlerden bir an once kurtulurum.
Ilk önce gecmis olsun canim su an nasilsin ödemlerden kurtuldunmu ?
Bende bir cok yerde okudum lpg lazer lipo öncesi ve sinrasi iyi oldugunu bu yüzden ameliyat öncesi 2 kere lpg yaptirtacam sonra senin gibi yaglari aldirttiktan sonra 8 kere daha gitmeyi düsünüyorum
Korsayi kac gün giydiniz ?
Merhaba, malesef daha tam olarak ödemlerden kurtulamadım ancak epey azaldı. Doktor tam sonucu 4 ay bittiğinde görebilirsiniz. Şu an sonucun %60'ı dedi. Ama ben sonuçtan çok memnunum. Operasyon öncesi bu kadarını beklemiyordum. Doktor bana ameliyat öncesi lipo dan sonra karın germede yaparız demişti. Ancak son kontrolde "ben göbeğin bu kadar toparladığına inanamıyorum germek için çıkaracağımız fazla deri yok olmuş" dedi. Bir de ben lazer lipo yaptırmadım. 1 yıllık araştırmalarım sonucunda micro kanuler vaser liposuction yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. Ben şehir dışında çalışıyorum. 2 haftalık bayram iznimde istanbuldaydım. 2 seans lpg yaptırmaya zaman bulabildim. Bayram haftası çalışmıyorlardı. Doktorun söylediğine göre 4. seanstan sonra farkedilir sonuç elde edilmeye başlanıyormuş. Ama en az 10 seans yaptırmamı önermişti. Zaman problemim olmasaydı devam ederdim. Çok rahatlatıcı bir masaj lenf kanallarını falanda açıyormuş selülite de iyi geliyormuş. Ameliyat öncesi gerek var mı bilmiyorum ama ameliyattan 1 ay sonra öneriyorlar. Zaten ben o zaman bile masaj esnasında ödem olan yerlerimde acı hissettim. Korseyi ilk 2 hafta 24 saat sonraki 4 hafta günde 16 saat (gece uyurken çıkarıyordum) taktım. 1,5 ayı böyle tamamladıktan sonra şimdi günde 8 saat işe giderken takıyorum. Umarım sizde bölgesel yağlarınızdan kurtulur istediğiniz sonuçları elde edersiniz.
Merhaba sevgili arkadaşlar ben yaptırdım liposuction ama doktorum çok iyi çok mükemmel nasıl açıklaya bilirimki.Şöyle anlatayım kısacası:İşini seven, yaptığı işi hakkıyla yapan, görselliği mükemmel, hasta muayeneye gittiyinde ona fikir veren, kısacası bu kadar.
Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Karaca Başaran
Herkese tavsiye ederim hatta iyileştikten sonra öncesi ve sonraki resimlerimi link üzerinden izleye bilirsiniz.
Canım maalesef henüz özel mesaj atamıyorum. Buradan yardımcı olmaya çalışayım. Ben Süperplastta olmadım Ankara'da yaşadığımdan dolayı Medicana Hastanesinde Dr.Yücel Hakkı Demir'e oldum. Çok da memnunum. Süperplastta her bölge için ayrı fiyat istediklerini okumuştum Bu bana çok mantıklı gelmiyor Çünkü karın için ayrı bel için ayrı basen için ayrı olmak için her seferinde ameliyat masasına yatmak bana pek sağlıklı görünmüyor Ama eğer alınacak yağ miktarı çok ise belki düşülünebilir Ama zaten çok yağ alınması gerekiyorsa buda lazer lipoliz mantığına ters düşer.Ben önce 10 kğ verdim Sonra kalan fazlalıklarım için oldum.Benim operasyonumda hem karın hem basen kısmından toplam 2 lt yağ alındı.Hiç bir sıkıntı yaşamadım Benimde işe kısa sürede gitmem gerekiyordu 2 gün evde dinlendim 3.üncü gün rahatlıkla işe gidebilirsin 4.üncü gün hemen hemen hiç bir sıkıntın kalmıyor Daha önceki mesajlarımda da bahsetmiştim.
[/QU merhabalar tresa bende daha dün hakkı yücel demir bey ile görüştüm. ben ayak bileklerim ve baldırlarımı inceltmek istiyorum. sen olalı 2 yıl geçmiş evet ama şuan durum nedir memnun musun yoksa geri geldi mi kilolar. birde bana sadece bu bölgeler için 6000 lira fiyat verdi sence bu biraz fazla değil mi?
Merhaba Harpoon
Evet tam 2 yıl oldu Kilomu hala koruyorum. Ara ara 2-3 kilo alıyorum. Doğruyu söylemek gerekirse o dönemlerde basen bölgesinde 2-3 cm hemen artma oluyor. Ama eskisi gibi yanlarda çıkıntı şeklinde olmuyor Daha orantılı bir görüntü oluyor. Yani eski halime göre hala çok çok iyi bir görüntü sözkonusu. Ben hala yaptırmakla çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Hatta bir kez daha cesaret edebilsem ufak bir revizyona gitmek isterdim. Ama çevremdekilerin söylediğine göre hiç ama hiç gerek yok diyorlar. Yücel beyden doktor olarak çok memnun kaldım hala başka işlemler için görüşürüz. Fiyat olarak şu an için sana verdiği fiyat normal sayılır benimki de bugün ki değerle senin fiyatına yakın sayılır ama biraz daha indirim rica edebilirsin:) Yalnız ayak bilekleri konusunda eskiden bu konuyu araştırdığımda hatırladığım insanların pek memnun kalmadığı ve iki bacakve bilek arasında simetrinin yakalamaması konusundaydı. Ama burada doktor ve yapılan teknik deneyim çok önemli .Genede herşey iyi olacak diye düşün bence.
Canım bu bahsettiğin liponun en gelişmiş şekli anladığım kadarıyla belinde kaç cm fark oldu birde ben çok kilolu değilim sezeryan doğumdan sonra eski kiloma döndüm ama sezeryan yerinden sarkan bıngıl bıngıl bişey kaldı spor falan gitmiyo bi türlü ve kafama taktım artık lipo olmak istiyorum bende ama karnım şimdi bile buruş buruş çatlaklarımda var tabi şimdi bide bu yağlar çekilince iyice derim kırışırmı diyorum kafama çok takılıyo bana bilgi verirsen çok sevincem inan
Merhaba Öznur72, neden operasyonunuzu genel aneztezi ile oldunuz acaba? Bildiğim kadarıyla doktorlar genel anezteiden mümkün oldukça kaçınırlar gereğinden fazla kimyasal vermemek için, sizin tercihiniz miydi? doktorunuz mu önerdi ?
Ama genel antezteziden sonra parkta gezebilecek kadar iyi olmanızda harika bişeymiş:)
Sağlıklı mutlu günler dilerim
lipsuction yaptıranlar amlyttn sonra ne zaman iyilestiniz acaba ve ok ağrı oluyormu
merhaba arkadaslar ben basenlrımden sikayetçiyim pantolon giyinmeye cekiniyorum yanlardan hiç güzel durmuyor ve cok mutsuz oluyorum en sonunda estetik doktoruna gitmeye karar vrdim doktor bana basenlerim bel yanlarım ve bacak içinin alınacagnı soyledi ben ybir yıllık evliyim hayli bebekte düşünüyoruz ameliyttan sonra ne kadar sure içinde hamile kalabiliriz bide çok korkuyorumbende anksiyete ve obsesif var anlicanız var da var
merhabalar :) ben dizkapağımdan ve yanındaki çıkıntısından pek hoşnut değilim arkadaşlar. aslında çarpık bacaklıyım ama bacak ameliyatları bütçemin çok üstünde olduğundan onu erteledim. en azından diz kapağındaki çıkıntıdan kurtulmak da idare edebilir diye düşünüyorum. Ama fiyatı ve Ankara'da önerebileceğiniz doktor hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Canim merhaba oncelikle nasilsin operasyon sonrasi beklentilerin umdugun gibi oldumu?? Bana gelince bu ay sonu gibi revizyon yaptiriyorum genel goruntu(ciplakken) berbat. karnim dagli, yanlarim engebeli,bacak ust icleri girintili cikintili cografya dersin de gordugumuz yer yuzu sekilleri gibi anliyacagin valla kendimle dalga gecer oldum. AMA kiyafetle cok iyi gozukuyorum icimi goren yok neyseki 66kiloya dustum ve inan bana bu kiloyla 36-38 giyebiliyorrum.butun gardrobu yeniledim bu acidan bakarsak harikayim AMA yine belirtiyorum giyinikken. Revizyonu burda yaptiricam ayni hastane de baska doktora yani insallah duzelecek kusurlarm en azindan umut ediyorum. 2 ay once turkiyede idim.birkac hekimle gorustum onlarda revizyonda hem fikir..Bari gelmisken birazda cilt bakimi yaptirayim kendimi mutlu hissedeyim dedim. Ayy iyikide yaptirmisim goren genclesmis guzellesmissin diyor.mutlaka duymussundur PRP ve buyume faktoru kok hucre tedavisi hem saclarima hemde yuzu me yaptirdim. Inan sonuc mukemmel gecen ayda geldim 1 gunlugune tekrar yaptirdim ayda bir kere yaptiriyorsun revizyon dan once gelip tekrar yaptiracagim 6 ay boyunca devam edicegim 2 ayda bu kadar guzel sonuc aldiysam eminim 6 ayin sonunda harika olur. eger vaktin ve zamaninda olursa gercekten ten tavsiye ederim esim buna lipo dan sonra moral asisi diyor. Yapan doktorda cok seker hatta ingilterede kalmis egtimi ni burda almis oyle sakin sabirli ve guven vericiki. Keske buna ameliyat olsaydim dedim hatta revizyonu ona olayim istedim AMA kendisi medikal estetik hekimiymis yani cerrah degilmis.. Neyse artik zamani gelince botoxumu dolgu mu vs ona yaptiririm artik. kendisi suan ihtiyaciniz yok dedi bunu duydugumda cok mutlu oldum. Hatta adami cok sevdim reklamini yapiyim dedim doktorun soyadini hatirlamiyorum iyi mi. Olsun adi Dr Kursat. Ay ne cok yazdim patron disarda bende firsattan istifa de ediyorum iste.. Benim hikaye bu kadar. sonuclar in cok guzel olmasi ve aynaya her baktigin da gulumsemen dilegi ile....Birce özellikle sana yazıyorum. bugün kontrolümde doktor sohbet esnasında 4-5 kg alıp vermek yok. en az 2-3 sene böyle dedi. yoksa çökmeler olabilirmiş. sen 36 bedene düşmek istiyordun rejim yapıyordun ondan yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?