Bende lazer lipoliz yaptırdım Mehmet keteneye Ankara'da sanırım param bosuna gitti işlem sırasında yapsammı yapmasam diye düşündü herhalde ben bir fark göremiyorum
arkadaslar merhaba ben burda yeniyim aranızda çok kilolu olup bölgesel liposuction yaptıran ve sonuçlarından memnun kalan arkadaslar varmı? cevaplarsaniz çok sevinirim suan 6 aylık hamileyim ve 90 kilo olmuşum bile zaten normaldede kilolu bi bayanım nasipse dogumdan sonra bu operasyonu düşünüyorum ama etkili sonuç alirmiyim ondan emin değilim ayrıca hasan fındık bu konuda işinin ehli bi dr gibi geliyor bana bu konudada fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim arkadaslar
----
selam,
ben yarın olacağım ameliyat sadece basenden olacağım dış bölgeden. hayırlısı ile sağlıklı şekilde çıkarsam ve kendime gelirsem detaylarını yazarım ama daha önceden olan kişiler var sonuçları iy olan da kötü olanda var.
arkadaslar merhaba ben burda yeniyim aranızda çok kilolu olup bölgesel liposuction yaptıran ve sonuçlarından memnun kalan arkadaslar varmı? cevaplarsaniz çok sevinirim suan 6 aylık hamileyim ve 90 kilo olmuşum bile zaten normaldede kilolu bi bayanım nasipse dogumdan sonra bu operasyonu düşünüyorum ama etkili sonuç alirmiyim ondan emin değilim ayrıca hasan fındık bu konuda işinin ehli bi dr gibi geliyor bana bu konudada fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim arkadaslar
kukumav güzel dileklerin icin öncelikle çok tesekkür ederim, sana bu operasyonu geçirmiş biri oldugun icin sormak istediğim birkaç sey olacak zaman ayırıp cevaplarsan çok memnun olurum, öncelikle bu operasyonu hangi doktora yaptirdin ve operasyon sürecinden önce belli bir kiloya düşmek gibi bi zorunluluk varmı? ve ayrıca sorması belki ayıp kaçacak ama sadece onbilgi olsun diye soruyorum sana ne kadara mal oldu bu liposuction ameliyati canım
çok saol canım ya vallahi zaman ayırıp cevap verdiğin icin çok tesekkür ederim, ben op.dr hasan findik, la görüşmeyi düşünüyorum iki hafta önce sabah ceyda duvencinin sunduğu doktorum programinda denk geldim tesadüfen ve tamda liposuction konusunu şekilli olarak kilden yapılan heykel uzerinde birebir ca li olarak anlattı çok etkilendim ve dr hakkında hemen her yazıyı heryorumu okumaya çalıştım ki halkada araştırmaya devam ediyorum benim içime çok sindi ama yinede tereddütlerim yok değil tabiki, canım bi ricam olsa senden uygun olurmu bilmiyorum ama bu forumdaki bazı arkadaslar liposuction öncesi ve sonrası fotolarini bilgi amaçlı gonderebiliyorlarmis seninde oylesonucu merak eden arkadaslara gonderdigin öncesi sonrası resimlerin varmı? varsa eğer görmek isterim en azından sonuç neyken ne oluyor insan bir fikir sahibi olur ona göre bir beklenti içerisine girer diye düşünüyorum.
sevgili kukumav ayrıca operasyonun tam olarak kaç saat sürdü ve genel anestesi altindami oldu yada bölgesel anestezimi oldu? operasyondan çıktıktan sonra agrin sancin ve acin oldumu canım? tam olarak iyileşip incelme ve farkına zaman belli olmaya başladı
beni sabah 9.30 da ameliyathaneye götürdüler. Eşim 13.00 da odaya getirdiklerini söylüyor. Doktor alan geniş ve yağ miktarı fazla olduğu için genel anesteziyi uygun gördü. Ben hatırlamıyorum ilk odaya geldiğimde titriyormuşum. üzerimi örtüp battaniye altına sıcak hava vermişler. Kendime geldiğimde hiç bir ağrım sızım yoktu sadece başım dönüyordu. Bir süre ayağa kaldırmadılar. Saat 16-17 gibi ayağa kalktım üstümde çok rahat bir korse vardı. Korsenin altında da pansumanlar. Hatta büyük hasta bezleri vardır. Pansumanların üzerinde onlar vardı onun üstüne korse giydirmişlerdi. Ben bir gece hastanede kaldım. O gece 12 saymıştım ama sonra 16 delik olduğunu farkettim kanul izleri vardı. Sadece 1 kanülde dikiş vardı diğerleri açıktı ve hepsinden bol miktarda kanlı sıvı geliyordu. 2-3 defa çarşafımı değiştirdiler. 7-8 defada hasta bezlerini yani pansumanı değiştirdiler. En çok sırt ve yan yağlardan sıvı akıyordu bez doluyor yerlere damlıyor o derece yani. Ama vücuda anestezik bir sıvı verdikleri için yapılan bölge uyuşuktu ve ağrı yoktu. Ben ilk kendime geldikten sonra aynaya baktım sonucu gördüm. Yani sonucu ameliyatın akabinde hemen görebiliyorsun. Gece 12 de bir ağrı kesici daha verdiler. Sabah çıkarken de ağrı kesici yapmak istediler ben yaptırmadım çünkü hiç ağrım yoktu. Sadece 2-3 gün kendini yorgun hissediyorsun ve uyuma ihtiyacı oluyor. Hastaneden çıkıp arabaya bindikten sonra yolumuzda uzundu araba sarstıkça hafif ağrılar başladı. Ağrı kesici aldım sonrasında da 3 gün 8 saat arayla devam edip bıraktım. Ilk hafta sonuç daha iyiydi sonra ödem toplamaya başladım. Zaten ödem iyileşme sürecinin bir parçası ama zamanla azaldı. şu anda bile biraz ödem var. Adet dönemlerinde de fazlalaşıyor. şekillenme ilk 4 ay hızlı sonra 1 yıla kadar yavaş devam ediyormuş. 84 kg ile girdim. 86 ile çıktım. 10 gün sonra 80 kiloydum. ödemde olsa çok daha şekilli ve inceydim. Gören herkes çok zayıflamışsın diyor ama tabi bununla bitmiyor. Bir tarafı düzeltmek malesef yetmiyor. şimdi 6 ay dolunca iç bacak, basen ve diz içlerinden düşünüyorum. önümüzdeki yılda meme küçültme düşünüyorum. Hamilelik öncesi 85 d takıyordum şimdi 85 h takıyorum. Sütyen bulmakta zorlanıyorum ve hem sırtıma ağrı yapıyor hemde beni kilolu gösteriyor.
benım ameliyat dört saat surdu agrılarımla uyandım çok kötuydu ilk gunum ama simdi hergun biraz daha iyılestıgımı hıssediyorum senın sadece basenmıs iyilesmen daha kısa surer inan korkulacak bişe dil eger doktorun işini bilen biriyse dalgalanma fln olmaz ben olalı bı hafta oldu daha iyi sonuc almam için birz daha zamanm var çünkü şişliklerim ve morluklarım var
selam ebussss 1,5 saat sürdü amliyatım herhangi bir ağrım yok Allah'a çok şükür ameliyat bitince hemen uyanmışım kendimi çok iyi hissediyorum 1 kilo 300 gr yağ almışlar. Kanamam morluğum yok. şişliklerim var o da 1 haftaya kadar geçer inşallah doktorum gerçekten çok iyi iş çıkarttışişliklerim olmasına rağmen inceldiğimi ve popumun güzel bir şekil aldığını görebiliyorum:))
ctesi oldum amliyat 4 saat sonra yemek yedim ve yürümeye başladım bugun 2. gün ve kendimi daha iyi hissediyorum. ctesi kontolum olacak bakalım doktorum ne diyecek. İnşallah en kısa zamanda deliklerin yerlerinde ki ağrılarda geçer hayırlısı ile hayata donerız. senın nasıl oldu ağrın sızın var mı ?
acaba kanama çok miktarda mı oldu ? Ben açıkçası ameliyat sonrasından korkuyorum...koşuyolu medipolde olacağım bu cumartesi...ailem karşı çıkıyor, sadece eş adayım yanımda olacak... Hayırlısı artık... çok geçmiş olsun size...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?