Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bende ne sıvı akması ne kanama hiç bir şey olmadı bacak kenarımı da almış sanırım ki korse alt bacağıma kadar bu da tabi ki dizlerimi dükmemi engelliyor.her geçen gun daha iyi hissediyorum kendimi banyoyu ise 1 hafta sonra yapacağım bugun 3. günüm. şişlikler tam olarak ne zaman iner ödem i vücuttan atmak için ne yapmak gerekiyor. kendimi çok fazla yan yatıramıyorum çok hafif morluk var bacağımda. ezilir iz kalır diye yan yatmıyorum normal şeklini kaç ay sonra alır?

geçmiş olsun canım benim bol bol sıvı tüketmen lazım 4. haftada %80 sonuç verir %20 lik kısmda ilerki zamanlarda sonuç alırsın brgün ben kaldım hastanede 4 litre yag alındı benden baya bi fark var pantolonlarım bol geliyor fizigim daha duzgun ne sarkma ne dalgalanma var :))

selam canım, katı bir şey yemiyorum en az 2 ay yağlı ve tuzlu bir şey yemek istemiyorum şekil oturana kadar.
günde 1,5 - 2 litre su içmeye çalışıyorum onun dışında meyva suyu komposto, şekersiz çay gibi. hala şişliklerim gitmedi ctesi kontrolüm var doktor korseyı çıkartıp bakacak belkı o gun gıydırmez banyo yap oyle gıy der. acaba ödeme ve şişlikler için jel veriyor mu bazıları msaja için jel falan verıyor diyor. 2 hafta sonra deneyceğim pantolonlarımı henüz günlük yaşamıma geri dönemedim evde iş yapıyorum yemek bulaşık ama agır seyler kaldıramıyorum dışarı çıktım 1 saat ama yoruldum ve sanırım soğuktan bacaklarım ağrımaya başladı bende evde dolanıyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
herkesin yeni yılı hayallerinin ötesinde geçsin umarım
liposuction yaptırmak istiyorum daha önce lipoliz yaptırmıştım ama yararını görmedim ne yazık ki
liposuction için ist da öneriniz var mı
tecrübesi olanlardan yararlanmak isterim
şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. ..Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. ..liposuction ile kalça şekillendirme ve bel inceltme olacak. Yarın anestezi uzmanı ile gorusecegim. Doktor 4 saat sürer dedi ortalama. ..çok korktum açıkçası kalp ameliyatı gibi. ..Çünkü belimden ve Bacaklarım dan alınacak yağları kök hücre ile kalçaya enjekte edecek. ..çok uzun değil mi. ..ama her bir bölge 40 dakika dedi. ..başka yolu yokmu gerçekten korkmaya başladım. ..bir de iyileşme süreci nasıl. ..

Merhaba ne kadar sürdü ameliyat değer mi gerçekten. ..kafam çok karışık yarın veya cuma günü ameliyata alacak doktor korkuyorum. ..acaba spor ile olur mu? ?? Değdi mi ameliyat

Ben de oldum ben de.. Tumescent lipo yapıldı 27 aralık akşamı... Dr. Nebil Bozdoğan'ı tercih ettim. Şimdilik iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum :) ameliyatın en kötü yanı sanırım sonraki bekleme süreci :/

Çok açıklayıcı bilginiz için tşkl,doktorunuz adını öğrenebilirmiyim?

Merhaba Safaksu iyi seneler sanada..
Bende slimlipo yaptırmayı dusunuyorum ama sen yararını goremedım demıssın hangı bolgene yaptırmıstın ve nakadar yag alınmıstı? bıde hangı dr'a yaptırmıstın paylaşabilir misin?

Merhaba,
ben op dr Coşkun Levent Taşcı ya yaptırmıştım gıdı ve göbek bölgesine kesinlikle memnun kalmadım
şimdi iyi bir doktor arıyorum liposouction için diğer yöntmlerle fazla yağ alınmıyor bence
bir de Coşkun Bey ler her bölge için ayrı ücret alıyorlar
oysa bir den fazla operasyon tek defada olabiliyor
hiç bir yönden tavsiye etmiyorum

Bende Levent Bey'le görüştüm ona yaptırmayı düşünüyordum şimdi çok kararsız kaldım.. senden kaç lt yağ alınmıştı?

Merhaba ne kadar sürdü ameliyat değer mi gerçekten. ..kafam çok karışık yarın veya cuma günü ameliyata alacak doktor korkuyorum. ..acaba spor ile olur mu? ?? Değdi mi ameliyat

4 saat sürdü benim ameliyatım basen bel yanı bacak içi ve diz içi ya aslında bende olmaya korkuyordum eşim ve annem ol dedi çünkü basenlerimden çok şikayetçiydim ne kadar spor yapsam basenlerim gitmiyor oldugu gibi duruyordu pantolanlarım bol geliyor degdi tabiki ayrıca doktorunu ıyı secmelsin

doktorunuz ist da mı ismi ve ne kadar bedel ödediğinizi yazarsanız sevinirim

Bende Levent Bey'le görüştüm ona yaptırmayı düşünüyordum şimdi çok kararsız kaldım.. senden kaç lt yağ alınmıştı?

hatırlamıyorum kaç lt olduğunu göbek hadi neyse gıdı da çok garantili konuştu ama hiç yararını görmedim
bilmiyorum yine de kendiniz karar verin

Cevabın için teşekkür ederim....değdi diyorsun...ben kocaeli üniversitesinden tonguç beye olacağım...4 saat uzun değil mi kalp ameliyatı gibi...kendimi değil de çocuklarımı düşünüyorum bana birşey olursa sırf bu yüzden onları bırakmak...ama biranda uytacaklar.zaten ilk doğumum genel anestezi idi. ayılması çok zor ve sıkıntılı ...üşüyerek uyanıyorsun...ayyy ne bileyim canım ya sen ne güzel kurtulmuşsun darısı bana..ama kaçış yok

Cnm geçmş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına.. bende İbrahim Bey^le görüşmeyi düşünüyorum.. sen lazer lipo mu yaptırmıstın yoksa klasık lıpo mu? kaç lt yağ alınmıştı senden? ıkıncı amelıyatından sonra durumun nasıl?

Arkadaslar merhaba
liposuctıon sonrası basenlere el masajı nasıl yapılıyor bılen var mı ? ve ne zamandan sonra yapılıyor ?

uzun bi süre kararını verdiysen kaçıs yok zaten uyuyosun ben genel anestezi oldum iyi düşün stres yapma kendine ne zaman olacksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…