Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bende 1 yıldır lazer lipoyu araştırıyorum. sonunda DRFerruh bigülle görüştüm ve ayın 23 de olacağım günü kararlaştırdık ben 60 kg yim ve boyumda 162 basen iç bacak karın ve bel yanlarından olacağım. :52 lazer lipo olan arkadaşlar lütfen deneyimlerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler

çok teşekkürler ebuss:) evet dün dışarı çıktı..kontrollerim de çok iyi..suan ödem olmasına rağmen incelme var canım...doktorlarım da çok alakalı çok güzel..degecek umarım canm

zaten canım geçti çok şükür ilk gün oldu bende de:) imdi gayet rahatım..onuncu günümde belki işime dönerim:)bir hafta geçti baenlerim yok, k kontrolde daha da inecek dedi:) mutluyum...dört kilo lkaybetmişim şimdiden..ama diyet de yaqpıyorum sağlılı bi şekilde

teşekkürler canım:):13: ben sanırm haftaya donebilirm canım..zor da olsa merdıcen cıkıp ınebiliyorum yavas yavas..nısan ıcın kıyafet bakacağım ne kadar bekleyeceğim sadece onu merak edıyorum canım...gercı sımdı bıle basenlerım yok, dort kılo gıttı, doktorum çok ilgili ..

kukumav cook teşekkürler..ben havuclaq patates az da olsa yemıstım ama artık dıkkt ederım..hastahanede vermıslerdı ama cok az...bir dilim patates gibi mesela...ekmek de am bugday yıyrum..ben kendi dıyetımı uyguladım altı günde dort kılo vermısım..kerevız lahana proteın ağırlıklı...yumurtanın sarısını yemıyorum...yğurt probıyotık yoğurt actıvya...peynır lıght peynır.. zeytınler de suda bekletılmıs tuzu az...bi de canım tuz cok cook az yok denecek gıbı.şeker yok zaten meyvelerden alınıyor.. tatlı bıle yaptım...

muzu kuru ıncırı kayısıyı fındığı bademı cevızı blendrdan gecırıp tatlı yapıyorum..guzel oluyor:)

Cnm senin kilon nekadar? 5.9 yağ aldırdım demişşin?

benım kılom 72 ıdı..ama san dort kılo verdım ...dıyet de yapıyorum canım ...68 olmusum..şişliklerim var ama ıncelme bayaa bellı ...doktorum cok ıyıydı..baldırlarımdan yarımsar lıtre almış..benım bacaklarım kalındı,basen vardı işte..öyle...

ne kadar güzel:) ben de kilo kaybı hala yok valla basenlerim çok fazlaydı azıcık gitmiş doktor acele etme zamanla o goruntude geçecek dedi ama işte ben kendı kendıme bozuyorum moralımı gıtmıyor dıye. ama ameliyattan once basen çevrem 117 cm di şimdi 96 cm daha da şnecek diyor doktor bakalım canım. sen nasıl yapıyırsn diyet. ben diyet yapmıyorum sadece protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bol sıvı tüketmeye yeşillik yemeğe gayret ediyorum onun dışında balık ve yağsız et

canım sabah fıx.. lıght beyaz peynır bır dılım..tam bugday ekmegı.. şekersız cay..domates salatalık az..dort bes tane tuzu alınmıs zeytın

öğlen proteın yagsız..et veya balık...yanında brokolı karnıbahar haslaması...ve çorba kerecız lahana mercımeğı blendrdan gecıtıyorum genelde.. ama bunlar da tuzsuz ya da ccoookk az tuzlu...tam bugday ekmegı

akşam da öğlenın aynısı olabılır..domates kurusu ya da bıberı probıyotık yoğurt actıvıanın sarımsaklı yourtla yapıyorum..yıne proteın...ve corba..tabı tam bugday ekmegı ıle ....

aralarda bır ıkı dılım elma
veya KIVI veya kucuk boy muz veya ıncır kurusu ıkı tane cevızle fındıkla..

en az ıkı lıtre de su ıste canım...

boyle..senın kac gun oldu lıposctıon? nerde yaptırdın canım

Kızlar bişi sorucam neden diyet yapıyorsunuz? Bana doktor 2-3 kilo dışında almayıda vermyide yasakladı.
Vucuttan zaten bir kısım yağ alınıyor. Üstelik anestezi aldık ameliyat olduk. Diyet yapmak sakıncalı değil mi? Bana doktorum diyet vermedi. Alınan yağ kadar kilon zaten gidicek, onu koru yeter dedi. Hoş ben izin verdiği o 2-3 kiloyuda vericem ama :)
Yani gerçekten zararlı olmaz mı diyet yapmak? :44:

selam canım ameliyat olalı 16 gün oldu. bir incelmem var doğru ama azıcık çıkıntılar var doktor onlarda gidecek dedi.
bende genelde bu şekilde beslenmeye dikkat ediyorum öyle çok yemek seven birisi değilim ama peynir süt et balık tavuk sebze yumurtanın beyazı çorba yoğurt bolca tüketiyorum. hayatımda şeker zaten yoktu tuzda elektrolit için çok az katıyorum.
53 kiloydum 1 kilo 300 gr alındı işte ama hala 52,6 görünüyorum tartıda diyet değilde yediklerime dikkat edip daha sağlıklı olmak için çabalıyorum canım benım. ben acıbadem aile de oldum ameliyat doktorum hastane çok ıyydı

benım de sekızıncı gunum canım ... umarım bugunler gecer de normal hayatımıza döneriz ...

bugun kontrolum vardı kızlar dokorum yıne fotograf cektı eskısıyle kıyasladı tabi eskiye göre fark var basenlerimde inceldi tam benım istedgim gibi dil moralim bozuk 4.haftadayım doktoruma sordum ne zaman istedgim sonuca varcam dedim bekle acele etme diyo 6ıncı aydan sonra toparlanma olurmus çektiğm agrılara deger inşallah sizler nasılsınız sonuçlardan memnun musunuz

selam canım benim daha 3.haftama yeni girdim evet o pis görüntüm yok vücudum suan daha iyi ama toparlanma ve istediğim sonuç henüz yok 25 inde kontrolüm var benımde muhtemelen benımde resımlerımı cekıp eskisi ile kıyaslayacaktır. benımde moral sıfır bende her allahın gunu ne zaman düzelecek ne zaman ınceleceğim diye soruyorum acaba bu vücudu toparlamak için bir şey yok mudur ki. bakalım ay sonunda gidince koşuya ve yüzmeye başlayabilecek miyim. 2,5 haftada hantallaştım sporsuz senın nasıl peki eskiye kıyasla evet ya değdi diyebiliyor musun. resimlerin var mı eski yenı sende

aynen canım ya tabi incelmem oldu ama tam istedgim gibi dil sanki yerinde duruyor doktorum bekle diyor nereye kadar bekleyeyim spor yap ki toparlansın dedi yürüyüş daha uygun benım için kosunca agrılarım artıyor bide ben bi yıllık evliyim ilerde hamile kalınca kilo alcam elbet dedim ben bu ameliyatı boşuna mı olmus olacam dedim kilo verip öyle kalmaslısın dedi eger olmasaydım hamilelikte daha biçimsiz olacaktım benden 4 lt alındı zaten yagların %70i alınıyormus kilo alınca orantılı ollcan dedi

arkadaslar onceden liposuction olup memnun kalan var mı istedgi sonuca ulaşan ? taktım kafaya ya

sıkma canını ebuss benım doktorum da zamanla incelmen olacak dedi 6 ay sürüyormuş vücudun şeklini toparlaması hücrelerin yenilemesi ise 1 yıl. bende 2,5 yıllık evlıyım hatta nısan da 3 bitecek eşim çocuk istiyor ama bir şekilde oyalayacağım artık ( ya da 2-3 ay sonra deneyığ kalırsam da diyetisyen kontrolünde olacak napalım. once kendı sağlığımız ve psikolojimiz önemli gerisi teferruat. sende üzme canını kafaya taktıkça daha kötü olursun. bak ne güzel yuruyuse de başlamışsın bence hergun düzenlı olarak yürü tempolu olarak, ılık su iç, evde sıkılaşma egzersizleri yapabilirsin. yürümek gerçekten faydalı canım. ayrıca benım doktorum hamileliğinde 10 -15 kilo almadığın surece sorun degul dedi tatlım.

acele ediyorum galiba ama beklemekte bi o kadar sıkıcı evde kendımce hareketler yapyorum yurusede hergun çıkamıyorum canım dogru söylüyorsun tatlım önce saglık inşallah istedigimiz sonuçları yakın zamanda alırız

gönlünü rahat tut canım benim, bacaklarını cok zorlamadan sıkılaşma hareketleri falan yap. bende yeni yeni yurumeye başladım bugun mesela 3 saat yürüdüm bacaklarım şişti hemen acıyor. bu haftadan sonra düzenli yurumeye baslayacayım. yüzmeye de gidebilirsin doktorun izin verdiyse cok faydası oluyor vücut ıcın. ben ameılyat olmadan once gidiyordum haftada 3 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…