Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1 sene oldu olalı ve bende toplam basenden 1litre yağ alındı sonuçtan memnunum tabi ama alındıktan sonra spor yapmak önemli yürüş etin kendini toplamı acısından ben 3 hafta korse giydim bi kaçgün oturup kalkarken sıkıntım oldu agrıdı ama cok değil.ama herşeye değer cünki artık o yanlardan cıkan yağlarım yok dümdüz oldu pantolanlarım bol geldi başta ödem şişlik oluyor 1 2 aya bişeyciğiniz kalmıyor cok farkediyor basenlerin şekli hemen alındıktan sonra belli oluyor ki cünki ordaki yağlar gidiyor sadece ödem oluyor onun içinde kızlar benden tavsiye ihmale gelmez bol bol su içmenizzzz yoksa hafif bünyede degesizlik oluyor sıvı tüketimi cok önemli daha sonrada yürüş yada evde aletli spor yapın şuanda ben cok memnunumm süperr olduu:)

tekrar merhaba ank32. peki yaptırdıktan sonra çok az yağ alınmış falan diye moralin bozuldu mu? sonra yavaş yavaş ödemler inince mi daha mutlu oldun? ameliyat sonrasını çok merak ediyorum. değmeyecek bir ameliyat olmak istemiyorum da. ameliyatın tam sonucunu sen ne zaman hissettin? bir ay sonra mı mesela? ilk olduktan sonra ile bir ay sonrasında çok fark oluyor mu?

slm :) 30 nısan 2011 yanı dünkarın bel ve sırt bolgemden lıpo yaptırdım arkadaslar.boyum 170 kılom 62 stres antıdepresanlar depresyon vs. nedenlerden butun hayatım hep kılo alıp hızlı alıp vermelerle gectı..ıdeal kılom 57 olmasına karsın bu sene 69 u gordugumu bılıyorum. sonunda 62 kılo olarak operasyona karar verdım ve gozumu kapatıp etılerde bır polıkılınlıkte operasyona gırdım. dr ozel muanenanesı var orda anlastık ıstersenız adınıda verebılırım. suan daha 1. gundeım ve dun ve bugun cıddı sızlamalarım var hatta gece uyurken wc kalakmak ıcıcn bıle baya bı zorlanadım hareket etmedıgınde bır agrı yok fakat saga sola yer deısıtırmek ıstersen o sızlamalar baslıo bıcak gbı :((sanırım toparlanmaam 1 haftayı bulacak gbı evde 1 hafta gecırmek nasıl gozumde buyuyor anlatamam.aynı zamanda karnımdan alınana yagın bır kısmıdan dudagımada enjekte ettırdım davul gıbı sıs mosmor suan şaka gıbıyım :84: aynada kendıme guluyorum bu halın ne dıye..ılerleyen zamanlarda yıne durumumu sızınle paylasacagım ve sormak ıstedıklerınız olursa yanıtlıycam :)) bu arada morlular bugun bacaklarıma dogru ınıyor..drum soylemıstı zamanla basenlerıne ıner morlular dıe ahh ahh ne zmn gecıcek bunlar sonuc umarım deger......sevgıler herkeze

tekrar merhaba ank32. peki yaptırdıktan sonra çok az yağ alınmış falan diye moralin bozuldu mu? sonra yavaş yavaş ödemler inince mi daha mutlu oldun? ameliyat sonrasını çok merak ediyorum. değmeyecek bir ameliyat olmak istemiyorum da. ameliyatın tam sonucunu sen ne zaman hissettin? bir ay sonra mı mesela? ilk olduktan sonra ile bir ay sonrasında çok fark oluyor mu?

mrhb canım yapılınca zaten hemen belli oluyor o yandaki cıkıntılar anında gidiyor ama ödemler morluklar biraz zaman alıyor vallaha azimle 1 ayın dolmasını bekledim ben ve sonuçtandanda cok memnun kaldım .istediğim gibi oldu ameliyatın tam sonucunu 1.2 ay sonra tam oturmuş halini gördüm ama zamala değişti daha cok eridi ve şuan zaten 1 sene oldu olalı ve bi daha oralardanda bi cıkıntı yada bi yağlanmada olmadı buda önemli yani esasında her ay daha oturmuş daha farklı görüyosunuz zamanla oturuyor ben mutluyum bu konuda doktorumuda asla es gecmemek lazım eline sağlık :80:

arkadaşlar benim tam bir ayım doldu karın germede ama henüz benim karnım gitmedi ve çok, birde ikiye bölünmüş durumda alt tarafta dümdüz üst karın kocaman vallaha tam sonuç ne zaman alınır bilemiyorum ama açıkcası uykularım kaçmaya başladı çünkü lipoşaksın yapıldığındada bu sorun olduğu için yaptırdım ama sonuç hala değişmedi inşallah ileri günlerde değişir diet ve yürüşe başladım benim karnım çok sertti gevşeme filan olmadığından acaba hatamı yaptırdım karın germede başından geçenler varsa beni aytınlatırlarsa çok sevinirim birde benim karın germe ters t harfi düşünün öyle yapıldı yani alt taraf dikey ve birde göğsümün ortasından başlıyarak düz kesilmiş yani dediğim gibi ters t izim çok fazla geçmez bu benim için o kadar önemli değilde yeterki karnım düz olsun cevaplarsanız sevinirim

sanırım biraz sabırlı olmak gerekiyor. ne güzel inşallah herkes senin kadar şanslı olur ank32.

sanırım biraz sabırlı olmak gerekiyor. ne güzel inşallah herkes senin kadar şanslı olur ank32.

tşkler canım belki benim şansım sadece basen bölgesinden yaptırmamdan oldu ufak bi yer alındı öbür taraftan karın göbek liposu ve germe işlemleri daha agar ameliyatlar ondan bu kadar basit olmuştur benim

ben de salı gunu liposuction ameliyatı olacagım ferruh bıngul beye.. benım ıc dız,ıc bacak ,basen olacak.salı gununden sonra butun sorularınıza cevap vereblrm.bna sans dileyın:D

mrb bütün yazılarınızı okudum gercekten okurken bile heycanlanıyorum bende lipo yaptırmak istiyorum fakat suan kıbrısta oldugum için hiç bişe yaptıramıyorum burda öle bi amelyat olsam canlı cıkamam ,)) oyüzden yaz sonunu bekliyorum 21 yasımdayım 1.74 boy 58 kiloyum fakat basen bölgem alakasız yani göbegim dümdüz ama basen ve iç bacaklarımdan nefret ediyorum lipo olan arkadaslar bu basenin tamamen dümdüz yapabilirlermi? :59:

ya kızlar benim alt bacaklaırm yani baldırlarm ve ayak bileklerim çok kalın.hatta abartmıyorum babamın bacaklarını ölçtüm mezureyle benden ince bacakları var ya:(roberto carlos diye dalga geçiyorlardı hatta benimle.tahmini olarak fiyatları ne kadar oluyor bu liposactionın.mesela sadece alt bacaklarım için falan..yardımcı olursanız çok sevinirim.

mrb bütün yazılarınızı okudum gercekten okurken bile heycanlanıyorum bende lipo yaptırmak istiyorum fakat suan kıbrısta oldugum için hiç bişe yaptıramıyorum burda öle bi amelyat olsam canlı cıkamam ,)) oyüzden yaz sonunu bekliyorum 21 yasımdayım 1.74 boy 58 kiloyum fakat basen bölgem alakasız yani göbegim dümdüz ama basen ve iç bacaklarımdan nefret ediyorum lipo olan arkadaslar bu basenin tamamen dümdüz yapabilirlermi? :59:

canım vucüt ölcülerin aynı benim gibi benimde boyum 174 ve 61 kiloyum ama ben olduğum lipoyu 70 kiloydum basenler aynen senin gibi yanlardan ne yaparsam yapayım gitmiyodu bende lipo oldum ve olduk hemen sonra gözle görülür biçimde dümdüz oldular 2 ay içinde ödemlerde gitti sadece bol su içmek ve spor yada yürüş yapmak gerekiyor sıkılaşması için tabi 1 ay korse giydim şuan 1 yıl geçti üstünden dümdüz ve tekrar felanda ordan bi cıkıntı olmadı allaha şükür ben cok memnunum canım doktorumda cok iyi bir doktordu zühtü demir tavsiye ediyorum bence hiç düşünme ne yaparsan yap zayıflasanda o yanlar gitmiyor ben cok denedim en son aldırdım kurtuldum sende vakit gecirmeden ol derim canım

Selam arkadaslar,

Bende lipo olmayi dusunuyorum ic bacak basen gobek bel sirt be ust kollar diye ama ne kadar fiyat cikar diye dusunuyorum ve arastirma yaparken, Kolombiya estetik ameliyatlarinda cok iyiymis ve butun kolombiyali kizlar daha kucuk yastan ameliyat olmaya baslarlarmis falan filan yazilar okudum, ve ozellile kolombiyali kizlar cok cok guzel diyorlardi, Herneyse bende kolombiya da bi hastane ile gorustum bi kac fotograf istedi ve fiyat bildirimi yapicaklari yakinda fiyatlarin dusuk oldugu bir ulkeymis ama kalite stadartlari iyiymis ve saglik turizmi cok gelismis bu ulkede...
Aranizda hic kolombiyada lipo yaptiran yada herhangi estetik ameliyat olan tanidiginiz varmi???
hala arastirmadayim cunki ben Canada da yasiyorum, aslinda Colombia bana baya uzak onun yerine Turkiye ye de gelebilirim ama Colombia aklima yatiyor gibi...
:75::53::53:

Selam arkadaslar,

Bende lipo olmayi dusunuyorum ic bacak basen gobek bel sirt be ust kollar diye ama ne kadar fiyat cikar diye dusunuyorum ve arastirma yaparken, Kolombiya estetik ameliyatlarinda cok iyiymis ve butun kolombiyali kizlar daha kucuk yastan ameliyat olmaya baslarlarmis falan filan yazilar okudum, ve ozellile kolombiyali kizlar cok cok guzel diyorlardi, Herneyse bende kolombiya da bi hastane ile gorustum bi kac fotograf istedi ve fiyat bildirimi yapicaklari yakinda fiyatlarin dusuk oldugu bir ulkeymis ama kalite stadartlari iyiymis ve saglik turizmi cok gelismis bu ulkede...
Aranizda hic kolombiyada lipo yaptiran yada herhangi estetik ameliyat olan tanidiginiz varmi???
hala arastirmadayim cunki ben Canada da yasiyorum, aslinda Colombia bana baya uzak onun yerine Turkiye ye de gelebilirim ama Colombia aklima yatiyor gibi...
:75::53::53:

canım genelde türkiye olan cok burda hiç görmedim yada duymadım kolombiyada olan sana kolay gelsin inş bulursun yaptıran

canım vucüt ölcülerin aynı benim gibi benimde boyum 174 ve 61 kiloyum ama ben olduğum lipoyu 70 kiloydum basenler aynen senin gibi yanlardan ne yaparsam yapayım gitmiyodu bende lipo oldum ve olduk hemen sonra gözle görülür biçimde dümdüz oldular 2 ay içinde ödemlerde gitti sadece bol su içmek ve spor yada yürüş yapmak gerekiyor sıkılaşması için tabi 1 ay korse giydim şuan 1 yıl geçti üstünden dümdüz ve tekrar felanda ordan bi cıkıntı olmadı allaha şükür ben cok memnunum canım doktorumda cok iyi bir doktordu zühtü demir tavsiye ediyorum bence hiç düşünme ne yaparsan yap zayıflasanda o yanlar gitmiyor ben cok denedim en son aldırdım kurtuldum sende vakit gecirmeden ol derim canım

aynen dogru diyosun pilatese gidiyorum spora gidiyorum hiç bi sekilde gitmiyo basen iç bacaklarıda aldırcam insallah aslında yaptırmısken heryere bi el atsınlar ,))) cogu yerde okudum amelyat olduktan bikac yıl sonra cukurlasmalar oluyo diyolar bitek ondan korkuyorum

aynen dogru diyosun pilatese gidiyorum spora gidiyorum hiç bi sekilde gitmiyo basen iç bacaklarıda aldırcam insallah aslında yaptırmısken heryere bi el atsınlar ,))) cogu yerde okudum amelyat olduktan bikac yıl sonra cukurlasmalar oluyo diyolar bitek ondan korkuyorum

vallaha canım bende cukur felan olmadı 1 sene oldu ben bide cok kilolu değilim zaten kilo alırsam olurmu cukur onu henüz bilmiyorum ama bacakta selilüt varsa selilütler biraz azalıyor ama tamamen gitmiyor ondan dolayı belki cukurluk felan olabiliyodur benim basenlerim dümdüz ve öyle artık kottan etekten cıkmıyor onun için mutluyum iyi bir doktor yapmasıda önemli tabi her doktora bu zamanda güvenilmez neler duyup karşılaşıyoruz vede sende rahatsız olduğun bütün yerlerini doktoruna söyle bi kerede hepsinden kurtul nasılsa onun için yatacaksın sonradan neden yaptırmadım diye pişman olma derim masrafta tek olur

vallaha canım bende cukur felan olmadı 1 sene oldu ben bide cok kilolu değilim zaten kilo alırsam olurmu cukur onu henüz bilmiyorum ama bacakta selilüt varsa selilütler biraz azalıyor ama tamamen gitmiyor ondan dolayı belki cukurluk felan olabiliyodur benim basenlerim dümdüz ve öyle artık kottan etekten cıkmıyor onun için mutluyum iyi bir doktor yapmasıda önemli tabi her doktora bu zamanda güvenilmez neler duyup karşılaşıyoruz vede sende rahatsız olduğun bütün yerlerini doktoruna söyle bi kerede hepsinden kurtul nasılsa onun için yatacaksın sonradan neden yaptırmadım diye pişman olma derim masrafta tek olur

ben zaten doktora gittiimde tek tek anlatcam herseyi suan istnbulda hiç bi doktorla görüsemedim 4 yıldr kıbrıstaım sen doktorunun adını ve yerini söyleyebilirmisn bana yaza geldiimde görüsiyim.basenlerimi iç bacaklarıma yaptrmak istiyorum onlarlada alt bacaklarıma hafif calf yaptımak istiyorum yüzümede biraz yanak ve dudak yaptrmak istiorum olmusken herseyi yaptırıyım ,)))

ben zaten doktora gittiimde tek tek anlatcam herseyi suan istnbulda hiç bi doktorla görüsemedim 4 yıldr kıbrıstaım sen doktorunun adını ve yerini söyleyebilirmisn bana yaza geldiimde görüsiyim.basenlerimi iç bacaklarıma yaptrmak istiyorum onlarlada alt bacaklarıma hafif calf yaptımak istiyorum yüzümede biraz yanak ve dudak yaptrmak istiorum olmusken herseyi yaptırıyım ,)))

canım sana msj attım doktorun adı zühtü demir araştırabilirsin hayırlısı olsun

Arkadaşlar liposuction yaptıran 3 arkadaşım var vücutları dalga dalga ama beeeen lazer lipoliz yaptırdım,neredeyse tüm vücuduma ertesi gün işime gittim üstelik,lazer le tüm yağlar sıvılaştırıldığı için dalgalanma olmuyor,morarma çok az,kanamasız bir operasyondu,çok memnunum,yaptırmayı düşünenler için adres:ankara onep

Arkadaşlar liposuction yaptıran 3 arkadaşım var vücutları dalga dalga ama beeeen lazer lipoliz yaptırdım,neredeyse tüm vücuduma ertesi gün işime gittim üstelik,lazer le tüm yağlar sıvılaştırıldığı için dalgalanma olmuyor,morarma çok az,kanamasız bir operasyondu,çok memnunum,yaptırmayı düşünenler için adres:ankara onep

canım merhaba. bende lazer lipoliz düşünüyorum. ankara'da yapıldığını bilmiyordum. ankara onep'te hangi doktora yaptırdın acaba? birde tek bölge için fiyatlar ne kadar?

Merhabalar, bana da geçen hafta güven hastanesi alacakmış lazer liposuction aleti dediler, Ankara'da ilk diyorlardı, değilmiş demek ki :S
Sarkmayı engellediğini söylüyorlar, ne dersiniz? Hem liposuction hem de thigh-lift olmak zorunda kalmamam için tavsiye etmişlerdi, merak içindeyim.

Bende olmayı cok ıstıyorum ama tum yaptıranların yorumlarını okudum bence pek ıc acıcı degıl tum umutlarım yıkıldı desem yerıdır...Imkanı yok 6 ay gıbı bekleme tam sonucu gormek ıcın ,neymıs sıslık ınmesı ıcınmıs yok boyle bır sey...Vucut dedıgımız yapı 6 ayda cok cıddı ıc amelıyatları dahı kendıne getırıyorken 6 ayda sıslık ınmıyor Şaka gibi resmen baştan savma doktor bahaneleri gibi geldi bana...Arastırma yapıyorum yapmasına xxxxxxxxxx bana medyatık bır ısım oldugu ıcın mantıklı gelıyor ve bence amelıyat oncesı avukat tarafından hazırlatılmıs bır evrak ımzalatılmalı ne demek ya 3500 mılyar 5000 mılyar gıbı korkunc rakamlar ve sonucunda memmnunıyetsız bır durum ortaya cıkarsa kı Allah korusun hakkımızı arama sansımız dogar bunun dısında bende Istanbul da arastırmalara devam edıcem..Soyle kımse tam bır fıyat, ısım ve sonuc sıralamamıs kı dogru yonlerdırme olsun sankı bır ısım vermeyle kı bu ınsanlar reklam ıcın can atıyor hemen gıdıp amelıyat masasına yatacagız tabıkı bızde araştıracagız ...,Sınır oldum sureklı celıskılı ıfadeler var aynı sey YASMIN denılen dogum kontrol hapı ıcınde gecerlı sabahtan berı okuyorum ama mantıklı hıcbır sey yok yazılanlarda ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X