- Konu Sahibi tafi
ben 1 sene oldu olalı ve bende toplam basenden 1litre yağ alındı sonuçtan memnunum tabi ama alındıktan sonra spor yapmak önemli yürüş etin kendini toplamı acısından ben 3 hafta korse giydim bi kaçgün oturup kalkarken sıkıntım oldu agrıdı ama cok değil.ama herşeye değer cünki artık o yanlardan cıkan yağlarım yok dümdüz oldu pantolanlarım bol geldi başta ödem şişlik oluyor 1 2 aya bişeyciğiniz kalmıyor cok farkediyor basenlerin şekli hemen alındıktan sonra belli oluyor ki cünki ordaki yağlar gidiyor sadece ödem oluyor onun içinde kızlar benden tavsiye ihmale gelmez bol bol su içmenizzzz yoksa hafif bünyede degesizlik oluyor sıvı tüketimi cok önemli daha sonrada yürüş yada evde aletli spor yapın şuanda ben cok memnunumm süperr olduu:)
tekrar merhaba ank32. peki yaptırdıktan sonra çok az yağ alınmış falan diye moralin bozuldu mu? sonra yavaş yavaş ödemler inince mi daha mutlu oldun? ameliyat sonrasını çok merak ediyorum. değmeyecek bir ameliyat olmak istemiyorum da. ameliyatın tam sonucunu sen ne zaman hissettin? bir ay sonra mı mesela? ilk olduktan sonra ile bir ay sonrasında çok fark oluyor mu?