Lisans mezunuyum ama evdeyim :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Evet üniversite mezunuyum 4yıldır da çalışıyordum ama ücretli öğretmenlik yapıyordum..
Bu sene de bi okula başladım gayet güzel giderken birisi atandı benim görevime son verildi doğal olarak..
Kpssye girdin mi derseniz çalışmadım bile bi sene öylesine sorulara bakıp kendimi denemek için girdim aslında yapılmayacak gibi değildi ama benim bölümümden az atama oluyor yıllarca atanmak için çalışıp didinip sonuç alamayanları görünce vazgeçtim ücretli öğretmenlik yaptım sürekli..
Yolu yürüyor muyum derseniz oldugum yerde sayıyorum bi ilerleme kaydedemedim biliyorum ücretli öğretmenlik geçici sonuçta ama yapcak bişey yok ben onu bile seviyordum..
Şimdi evdeyim sıkılıyorum ama bi yandan da düşünüyorum tekrar işe başlarsam yorulur muyum ev işleri bide çocuk için tedaviye başlıcaz aşılama vs derken doktora git gellerim olcak sürekli hastanede olcam..
Yani evde olmak beni hem mutlu ediyo hem mutsuz anlamadım :(

Biraz ara iyi gelir belki ama insan cok cabuk alisiyor evde oturmaya.. evde oturdukca da bunalmaya.. ben atanana kadar savas, yine ücretli ögretmenligi dene derim..

dinlenmek iyi gelecektir
tedavinede tabi evde boş boş oturuyorum deyip stres yapmayacaksan

tedavi olacaksan evde sakin olman daha iyi :kahve:
Bu ay tedaviye başlıcaz ve sanırsam aşılama için doktor sürekli kontrole cagırcak ve hamiş kalırsam bide onun belki düşük tehlikesi vs olcak belki doktor evde yat diyecek bilmiyorum ki aklım karısık ev mi iş mi bana daha iyi gelir

Biraz ara iyi gelir belki ama insan cok cabuk alisiyor evde oturmaya.. evde oturdukca da bunalmaya.. ben atanana kadar savas, yine ücretli ögretmenligi dene derim..
Evet eve hemen alıştım ama inanır mısın evde oturmak daha cok yoruyo beni sanki çalışmak daha çok enerji veriyordu

Madem bebek tedavisi var,yerinde olsam ona yoğunlaşırdım.
Kontroller için izin almak kolay olmaz çalışırken.
Madem bu yola girdin,başka bir şey düşünme bence.
Hayırlı olsun,kolaylıkla olsun inşallah.
Teşekkür ederim
Ben de öyle düşünüyorum yani sürekli izin alamam beni işten cıkartırlar ozaman..bu tedaviyi atlatıp mı çalıssam acaba

Evet eve hemen alıştım ama inanır mısın evde oturmak daha cok yoruyo beni sanki çalışmak daha çok enerji veriyordu

ben sevmiyorum evde oturmayi.. insan kafasina takmadigi seyleri bile takmaya basliyor.. insan icine cikip oyalanmayi tercih ederim her zaman..

aynen inan bana calismak daha iyi geliyor, evde ancak net'den felaket haberleri okuyor insan..
Aynen enerjim düşüyor
Akşam oldugunda sanki sırtımda taş taşımış gibi hissediyorum ama dışardaysam işten çıkmıssam ordan çıkıp gezmeye bile gitmeye enerjim oluyor
Sen de mi evdesin neler yapıyosn

Stres yapmıyorum da bi saatten sonra evde yapcak bişeyler bulamıyorum
bebişe birşeyler örersin:KK69:inşaallah
bak biz 7. ayımıza gireceğiz halen ortada birşey yok
sadece bir kaç takım alabildim
işler çok yoğun olduğu için
bide tedaviye başlayacaksın izin alma stresi çok olacaktır tabi sen bilirsin yinede

Aynen enerjim düşüyor
Akşam oldugunda sanki sırtımda taş taşımış gibi hissediyorum ama dışardaysam işten çıkmıssam ordan çıkıp gezmeye bile gitmeye enerjim oluyor
Sen de mi evdesin neler yapıyosn

yok canim ben calisiyorum, bi ara ufak bi yaralanmadan dolayi 3 ay evde oturdum raporluydum, araba da kullanamiyordum sargilarimdan dolayi, bi yere gidemiyodum yani anlayacagin.. 3 ay elimden geldigince yemek temizlik vs. derken bi bakmissin artik can sikintisindan agliyodum.. cocugumun olmamasini da kafama takiyodum, en azindan cocugum olsa oyalanirdim gibicesine.. esim eve geliyordu artik dalga geciyodu, ee bugün ne yaptin, hangi televizyon programina baktin, ne oldu müge anli'da falan gibicesine.. sinirlerim bozulmustu..

tüp bebek tedavisini ise evde oturdugum sürecte yapsaydim delirirdim herhalde.. stimülasyon icin yapilan ignelerdeki verilen hormon bombasi insani 180 derece degistirebiliyor. 12 gün boyunca igne yaptim kendime ve 12 gün boyunca sinir krizleri gecirdim, kocamla kavga ettim, artik istemiyom cocuk falan diye vazgececektim tedaviden.. beni bildigin canavara dönüstürdü o igneler.. is yerinde en azindan kafami dagitabiliyodum.. biraz is arkadaslarima, telefondaki müsterilere falan patladim ama olsun :D yani ben düsünemiyorum tüp bebek tedavisi sirasinda evde oturmayi :D

bebişe birşeyler örersin:KK69:inşaallah
bak biz 7. ayımıza gireceğiz halen ortada birşey yok
sadece bir kaç takım alabildim
işler çok yoğun olduğu için
bide tedaviye başlayacaksın izin alma stresi çok olacaktır tabi sen bilirsin yinede
İnşallah o günler gelir canım inşallah :)
Rabbim sana da saglıklıca bebişini kucagına almayı nasip etsin canım
Sen de yavastan ör bakalım örebiliyo musun ben örgüyü bilmiyorum :)
Sanırım tedavi süresince evde olucam

Back
X