Lisans mezunuyum ama evdeyim :/

Bolumunu merak ettim ya sosyal ya tarihtir. Bende ayni durumdan muzdaribim kendimi ise yaramaz hissediyorum :( ucretli bile cikmiyo :( millete laf yeristirmekte cabasi.

Bolumunu merak ettim ya sosyal ya tarihtir. Bende ayni durumdan muzdaribim kendimi ise yaramaz hissediyorum :KK43: ucretli bile cikmiyo :KK43: millete laf yeristirmekte cabasi.
Sosyalbilgiler canım
Bana ücretli zor da olsa cıktı ama atama geldi canım :( şimdi aşılama için işe girmiyim diyorum
Sen evde misin neler yapıyosun

Sosyalbilgiler canım
Bana ücretli zor da olsa cıktı ama atama geldi canım :KK43: şimdi aşılama için işe girmiyim diyorum
Sen evde misin neler yapıyosun
Evdeyim canim yapcak is yok markette ivir da zivir da calismayi da kendime yediremiyorum belki yanlis ama napim o kadar okudum meslegimi yapayim diyorum ozel yerler de basvurularima dönüş hic olmadi. Oyle kaldim polislik falan deniyorum yillardir o da olmuyo kaldım anlayacagin. Evde annemle didise didise oturuyorum evlenmeye kalksam kredi borcum var arti dugun masrafi nasil olcak muamma :) okumak suc oldu artik :) pismanim:)

Evdeyim canim yapcak is yok markette ivir da zivir da calismayi da kendime yediremiyorum belki yanlis ama napim o kadar okudum meslegimi yapayim diyorum ozel yerler de basvurularima dönüş hic olmadi. Oyle kaldim polislik falan deniyorum yillardir o da olmuyo kaldım anlayacagin. Evde annemle didise didise oturuyorum evlenmeye kalksam kredi borcum var arti dugun masrafi nasil olcak muamma :) okumak suc oldu artik :) pismanim:)
Ücretli basvurdun dimi canım?
Olmadı cagrı merkezi tarzı yerler dene canım benim arkadasıma ücretli cıkmadı özel okullardan da yanıt alamadı bi bankaya girdi cagrı merkezine..maaş ücretli öğretmenlik ten daha iyi en azından yol yemek te var

Olmadı cagrı merkezi tarzı yerler dene canım benim arkadasıma ücretli cıkmadı özel okullardan da yanıt alamadı bi bankaya girdi cagrı merkezine..maaş ücretli öğretmenlik ten daha iyi en azından yol yemek te var
Sagol canim oralarda bana dönüş yapmaz bende bu sans varken. Ucretliye her sene basvuruyorum. Cikmiyo bi turlu kafayi yeme raddesindeyim artik.

Bir de bölüm un onemi var mi o tarz yerlerde biliyo musun

4 yillik deneyimin varsa ozel okullara basvurabilirsin. Ayrica 4 yil calistiysan alan bilgin iyidir. Alandan kurtarip yuksek puan alabilirsin.

Ah ah al işte bir sosyal bilgiler gazisi daha... Meslemtaşız canım bende sosylblgler mezunu ve evde oturanlardnım. Maalesefki bölümümüzün bize attığı kazık bu daha doğrusu sistemin diyelim. Şimdi öğretmenlik okumayın diyorum herkese o durumdayım yani... Benim evladım var onunla uğraşırkeb zamanı geçiriyorum hızlıca senin için de belki bölesi hayırıdır tedavi göreceksen evde olman daha iyi bence... Zamanla evde oturmaya da alışırsın merak etme. Sıkılmazsın demiyorum ama alışırsın...

Evet üniversite mezunuyum 4yıldır da çalışıyordum ama ücretli öğretmenlik yapıyordum..
Bu sene de bi okula başladım gayet güzel giderken birisi atandı benim görevime son verildi doğal olarak..
Kpssye girdin mi derseniz çalışmadım bile bi sene öylesine sorulara bakıp kendimi denemek için girdim aslında yapılmayacak gibi değildi ama benim bölümümden az atama oluyor yıllarca atanmak için çalışıp didinip sonuç alamayanları görünce vazgeçtim ücretli öğretmenlik yaptım sürekli..
Yolu yürüyor muyum derseniz oldugum yerde sayıyorum bi ilerleme kaydedemedim biliyorum ücretli öğretmenlik geçici sonuçta ama yapcak bişey yok ben onu bile seviyordum..
Şimdi evdeyim sıkılıyorum ama bi yandan da düşünüyorum tekrar işe başlarsam yorulur muyum ev işleri bide çocuk için tedaviye başlıcaz aşılama vs derken doktora git gellerim olcak sürekli hastanede olcam..
Yani evde olmak beni hem mutlu ediyo hem mutsuz anlamadım :KK43:
işe başlasan tedavi için sorun yaşarsın tedavini ol bence

Back
X