9 yıllık arkadaşımın kaç tane zeynep arkadaşı var bilirim herhalde değil mi ??? Hiç sizin gibi düşünmüyorum. Iyikide görmüşüm iyikide adimi görünce okumuşum insanların 2 yuzlulugunu görmüş oldum. Eminim sizde açıp okurdunuz. Ben keyfimden gitmemezlik yapmadım. Kimsenin bu şekilde konuşmaya hakkı yok. O zaman tuşlarını kilitleyip vercek ama işte eline ayağına dolanma dediğinde böyle bişey. Ben hiç pişman değilim.
Öyle ya da böyle her neyse, belli ki arkadaşlığınız sağlam değilmiş hiç. Söyleyin o zaman açıkça madem kurcalamadınız “mesajlarını gördüm” deyinKuzeni istanbuldan buraya gelicek cuma günü izin planliyodu tatile cikicaklar o yüzden konuştular sanırım.
Niye damardan girmeye çalışıyorsun ki ?Canim senin hakliligin haksizligin burda gecmiyo. Hamile halimle gelip burda yalan soylucek değilim. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bilen biriyim. Telefonu açıp okusaydım haklıydın. Akıl vercek birini aradım yardımın yoksa yazipta germe beni daha fazla.
Ben asla bakmam. Kardeşleriminkini dahi elime almazken, kaldı ki başkalarınınkini alıp bakıcam... Arkadaşı haklı değil zaten ama her ne olrsa olsun telefon kurcalamanın haklı bir sebebi olamaz. Ayrıca eş aldatma durumları çok farklı... Aldatıldığını düşünen herkes takip eder.Ayy ayrıca mesajlarda kim adını görse açıp mesajları okur arkadaş. İnsan oğlunun doğasında merak var. Allah aşkına kim adının geçtiğini görecekte "aaaa ahlaka karlı kesinlikle okuyamam " diyerek kilidi kapatıp oraya koyacak. O zaman eşlerinizinde telefonlarını karıştırmayın sizi aldattığını görseniz bile. İlla aldatmak için eş, sevgili olmaya gerek yok. Biri beni çekiştiriyorsa buda kaypaklıktır düpedüz
Ben şahsen adım geçiyorsa bakarım . Belki de ilerde daha büyük kazık yiyebilirim. Kimin dost kimin düşman olduğunu bilmem gerekir. Tabiki değer verdiğim insansa. Sıradan bi insansa bende bakmamBen asla bakmam. Kardeşleriminkini dahi elime almazken, kaldı ki başkalarınınkini alıp bakıcam... Arkadaşı haklı değil zaten ama her ne olrsa olsun telefon kurcalamanın haklı bir sebebi olamaz. Ayrıca eş aldatma durumları çok farklı... Aldatıldığını düşünen herkes takip eder.
Telefonu verirken açık olduğunu biliyordur. Tabikide soylucem gördüm okudum diye. En son yazdığı zeynep hanım gelirse izin alcam mesajıydı. Benim ayibim varsa onunda var. Ben okudum diye çok haklıyım demiyorum zaten. Burdaki arkadaşlara onu anlatamadim sadece. Ben çok haklı veya o çok haklı değil. Bebeğimi kaybetme korkusu varken en yakınından bunu görünce insan mantıklı hareket edemiyo Sadece. Bende sakinleşmek ve mantıklı hareket etmek istedim.Öyle ya da böyle her neyse, belli ki arkadaşlığınız sağlam değilmiş hiç. Söyleyin o zaman açıkça madem kurcalamadınız “mesajlarını gördüm” deyin
Kazık yiyebilme ihtimalinden dolayı her değer verdiğimiz insanın mesajlarını mı okuyacağız? Yapıyorsa kendi ayıbıdır, ben kurcalayıp okuyorsam benimki daha büyük ayıptır. Anne, baba, kardeş için dahi geçerli bu durumBen şahsen adım geçiyorsa bakarım . Belki de ilerde daha büyük kazık yiyebilirim. Kimin dost kimin düşman olduğunu bilmem gerekir. Tabiki değer verdiğim insansa. Sıradan bi insansa bende bakmam
Kendi düşünceniz. Durup dururken mesajları açıp okurum demedim farkındaysanız. Annem kardeşim benim adımı geçirerek bişey yazarsa okumam çünkü onlar benim canım. Onlar kötülüğümğ istemez. Onlar haricinde herkes kuyumu kazabilir ve adımı geçirerek çekiştirildiğim bir mesajı gözlerimde gördüyse açıp okurum. Ve derim ki demekki Allahın sevgili kuluyum ki karşıma çıkarttı bu mesajı . Herkesin fikri kendine ama herkes birden kadına yüklenip vay efendim ahlak dışı haksızsın nasıl okursun diye herkes ama herkes hesap soruyor. Ama kimse kimsenin derdine derman olmuyor. Çocuk azarlar gibi azarlıyorlar. Şu şekil davranabilirsin diye akıl verip altınada ama mesajı okumamalıydınız yinede tercihinizdir diyip susabilirlerdi. Bu kadar insanın tek yazdığı şey bu olunc kendimi tutamıyorum yaniKazık yiyebilme ihtimalinden dolayı her değer verdiğimiz insanın mesajlarını mı okuyacağız? Yapıyorsa kendi ayıbıdır, ben kurcalayıp okuyorsam benimki daha büyük ayıptır. Anne, baba, kardeş için dahi geçerli bu durum
Bence arkadaşınız haklıCanim senin hakliligin haksizligin burda gecmiyo. Hamile halimle gelip burda yalan soylucek değilim. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bilen biriyim. Telefonu açıp okusaydım haklıydın. Akıl vercek birini aradım yardımın yoksa yazipta germe beni daha fazla.
Anladım sizi, ismimi görürsem okurum diyorsunuz, ben de kanlı bıçaklı düşmanım olsa bile okumam diyorum. Ahlaken etik değil. Toplumda yazılı olmayan,genelgeçer kurallar vardır. “Telefon kurcalamak, başkasının mesajlarını okumak” ayıp kabul edilir. Ha bu durum yazılı olarak hukuk kurallarında da var. Buna göre varın siz durumun ehemmiyetini tahayyül edin... İşte bu gibi durumları ahlaken etik bulmayan insanlar haklı olarak tepki gösterdiler . Zor değil aslında, azıcık empati yapsak anlarız her şeyi... Kimsenin, “size değer verdiği için” ve “kazık atma ihtimalinize karşı” açıp mesajlarınızı okumasını istemezsiniz.Kendi düşünceniz. Durup dururken mesajları açıp okurum demedim farkındaysanız. Annem kardeşim benim adımı geçirerek bişey yazarsa okumam çünkü onlar benim canım. Onlar kötülüğümğ istemez. Onlar haricinde herkes kuyumu kazabilir ve adımı geçirerek çekiştirildiğim bir mesajı gözlerimde gördüyse açıp okurum. Ve derim ki demekki Allahın sevgili kuluyum ki karşıma çıkarttı bu mesajı . Herkesin fikri kendine ama herkes birden kadına yüklenip vay efendim ahlak dışı haksızsın nasıl okursun diye herkes ama herkes hesap soruyor. Ama kimse kimsenin derdine derman olmuyor. Çocuk azarlar gibi azarlıyorlar. Şu şekil davranabilirsin diye akıl verip altınada ama mesajı okumamalıydınız yinede tercihinizdir diyip susabilirlerdi. Bu kadar insanın tek yazdığı şey bu olunc kendimi tutamıyorum yani
Tamam el sıkışıp anlaşalımAnladım sizi, ismimi görürsem okurum diyorsunuz, ben de kanlı bıçaklı düşmanım olsa bile okumam diyorum. Ahlaken etik değil. Toplumda yazılı olmayan,genelgeçer kurallar vardır. “Telefon kurcalamak, başkasının mesajlarını okumak” ayıp kabul edilir. Ha bu durum yazılı olarak hukuk kurallarında da var. Buna göre varın siz durumun ehemmiyetini tahayyül edin... İşte bu gibi durumları ahlaken etik bulmayan insanlar haklı olarak tepki gösterdiler . Zor değil aslında, azıcık empati yapsak anlarız her şeyi... Kimsenin, “size değer verdiği için” ve “kazık atma ihtimalinize karşı” açıp mesajlarınızı okumasını istemezsiniz.
Prenses mi hahahahahaBence arkadaşınız haklı
Buraya bile "hamile halimlee" diye çıkışıyorsanız orda da hamileyim piremses benim moduna girmiş olmanız çok olası,foruma bunu yazan gerçek hayatında hey yavrum hey
Neden illa birebir tanıyayım kiPrenses mi hahahahaha
Insanları tanımadan yorumun 10 numara. Sen biliyomusun ki hamileyim dedikten sonra 1 kez muhabbetini yapmışmıyim. Ha bilmeden yorum yapmak sizde farz. Saygılar efenim :)
Evet siz prenses derken bişey yok ben sen diyince olayyyyy değil mi ?????Neden illa birebir tanıyayım ki
Mesela arkadaşın yorumuna "hamilee halimle" yazmanız tuhaf çünkü hamilelik bir hastalık bir şeyi yapmaya engel olma mevzusu değil öyle görüyorsunuz ki yazdınız,yazdıysanız hayatınızda uyguluyor etrafınızı bunaltıyorsunuzdur ki arkadaşınız tepkilere başlamış doğal olarak bu bir
Ben siz dediğim halde siz bana "seen" diye konuşuyorsunuz bundan da çoğu çıkarım yapılabilir ama açıklasam da faydasız bu da iki
Velhasıl hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?