Lise Arkadaş kazığı Akıl Verin Bana ?

İşi bırakmak bırakmamak size kalmış
Mesajları okuyarak iyi etmediniz o gerçek
Acaba hamileyim deyip işten mi kaytardınız

İşi bırakmak bırakmamak size kalmış
Mesajları okuyarak iyi etmediniz o gerçek
Acaba hamileyim deyip işten mi kaytardınız
Işten kaytarmadım tam tersi çok seviyorum. Önüme gelen isleri masasından kalkıp ben yaparım sen yapma diyen insan. Ki ben neden yapmıyorum saçmalama benim şuan isim yok diyen benim. Ama sonrasında sanki ben hiç iş yapmiyomusum gibi beni şikayet ediyo. Boş kalmayım o önümden almasın diye bazı isleri gizliden alıp ben o görmeden yapıyordum. Haksızlık olmasın diye.

Şikâyet tabikide edicek ben özrümu de diledim herşey ona kaldığı için. O da yeğenim iyi olsun boşver ben idare ediyorum dedi. Aman aman yoğun olan biyer değil çalıştığımız yer. Çaycı abla ile konuştuk ona da demiş. Zorlancaksan çık dedim başkasını alsınlar falan filan bana cevap bile vermedi demiş. Böyle bi konuşma aramızda geçmedi bile. Telefondan bakmam ne kadar doğru herkesin fikri ayrı saatlerdir tartışıyoruz o Konu ya yazmıyorum o yüzden bişey. Herkesin görüşü ayrı.

Telefonu okumam doğru değildir belki ama işten asla kaytarmam asla. Hele hamileyim diye hiç kaytarmam. Taş atıp kolum yorulmuyor. Oturduğumuz yerden çalışıyoruz. En çok koyan da bu zaten. Sen hamilesin yapma diye alıp benden sonra hamile olunca değişti hiç iş yapmiyo demek. Insanlara haksızlık.

Herkes herkesin arkasından konuşuyor malesef
Üzücü bir durum
Mesajları okudum çok üzüldüm de bakalım ne diyecek

Herkes herkesin arkasından konuşuyor malesef
Üzücü bir durum
Mesajları okudum çok üzüldüm de bakalım ne diyecek
Zaten saklanmam okuduğumu benim yaptığım ayıpsa onunda ayıp. 20 dk da çıktı sınavdan nefes nefese geldi. Bana bakışı bi garipti veya ben öyle hissettim bilmiyorum. Içeri girmeden gitti.
Ben onun için çok fazla şey yaptım bunları öğrenmek çok üzdü. Burda herkes olayların çok dişina çıktı. Bana gelene kadar biz telefonla konuşmaya devam ettik. Nasıl almazlar içeri vs falan sonra kapıda kapattık bana verdi telefonu gitti hemen çünkü sınava 10 dk vardı.

Canım neden çalışmak istemesin. Ben yapcam dedikce elimden aldı hamilesin sen diye ama sonra iş yapmayan ben oldum. Dediğin gibi bebek olunca masraf çok olucak. Eminim sizde de öyledir işyerinde boş oturunca zaman geçmez dakika geçmez. Ben bunu kendime neden yapayım. Daha çok yoğun olsun isteyen insanım.

Gerçekten artık dostluk kalmamış. Ben telefon konusunda haklı değilim. Ama istemeden öğrendim ona yapicak bişeyim yok. Is arkadaşım olsa umrumda olmaz 9 yılın arkadaşlığı koydu zaten.

Gerçekten artık dostluk kalmamış. Ben telefon konusunda haklı değilim. Ama istemeden öğrendim ona yapicak bişeyim yok. Is arkadaşım olsa umrumda olmaz 9 yılın arkadaşlığı koydu zaten.
gececek ..emın olun..zamanla bırseyde hissetmeyeceksınız...anlayıslı bir esınız varsa ..ıste enbuyuk zengınlık bu zamanda...derttasta esınız sırdasta esınız...gerısı koy gitsin.

Benim otomatik ekran kilidi ayarim kapali mesela telefondan uzun mailler vs okudugum icin. Ekranimi acik unuttugum cok olur. Bu sebeple konu sahibi ozellikle acip incelememis olabilir diye dusunuyorum. Teknik olarak cok yanlis birinin mesajlarini okumak, ama saniyorum ki ben de adimi gorursem okurdum. O sebeple ahkam kesemeyecegim.
Kendisi ekrani acik biraktigi ve ozel olarak acip bakmadiginiz icin rahatca sorabilirsiniz neden hakkinizda boyle konustugunu. Yuzunuze hic soylemedigi seyleri bu sekilde dedikodu malzemesi haline getiriyorsa arkadaslik etmeyin zaten.

gececek ..emın olun..zamanla bırseyde hissetmeyeceksınız...anlayıslı bir esınız varsa ..ıste enbuyuk zengınlık bu zamanda...derttasta esınız sırdasta esınız...gerısı koy gitsin.
Insallah hemen gecer. Eşim çok anlayışlı çok şükür. O konuda çok şanslıyım. Ailem yeter zaten bi kez daha anladım. O da bırakmami çok istiyor. Eziyorlar cok orda konu derin. Eşimin ısrarı da etkiledi zaten bırakma istegimi.

Benimde mail okuduğum işyerinde lazım olduğu için 10 dk ekran kilidim. 10 dk sonra kilitlenir. Kapıma gelene kadar telefonla konuşuyorduk zaten. Hakkımda konuşmayı birak benimle konuşmadığı şeyleri konuşmuş gibi anlatmış millete. Bana böyle olcaksa işi bırak demişte ben ona cevap bile vermemişim de bilmem ne. Sevmiyorsan mesafe koyarsın. Telefonda gördüğümü soylucem tabikide. O da ekranın açık olduğunun farkındaydı sınavdan 20 dk içinde çıktı geldi.

O zaman neden elindeki işler veriyorsun, o elinden iş alırken sessiz kalıyorsan kabulleniyorsun anlamına geliyor, suçu tamamen karşı tarafa atma bence. Sende Yok ben hallederim sorun değil demen gerekirdi, silah tehdidi ile almadı ya.
Neyse zamanla rayına oturur

Buradaki tavrınız bile ilginç.
Madem kendinizi haklı görüyorsunuz neden konu açtınız?
Ayrıca siz hiç dedikodu yapmaz mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…