Sende işte böyle telefon karıştır,gizli gizli msj okuAyyy herkes namus bekçisi olmuş ya burda. Tamam bisey demedim siz hakliisniz.
Kimse hayatta okumaz. Hemen kenarı koyar. Küfür edildiğini bile görse kendine hemen kapatır telefonu tamam siz haklısınız. Namus bekçilerim benim
Evet kendimi acindiriyorum bana kıyamayıp güzel güzel şeyler yazın diyorum. Yazsnaa bana güzel seyler :)Niye damardan girmeye çalışıyorsun ki ?
Duygu mu kasmaya çalışıyorsun
Hamile olabilirsin gayet normal
Ama hamile halinle telefon karıştırmayı,milletin msjlarını okumayı iyi biliyorsun
Sonrada yorum hoşuna gitmeyince hamile halimle diye cümlelere başlıyorsun
Yazdım yukardaEvet kendimi acindiriyorum bana kıyamayıp güzel güzel şeyler yazın diyorum. Yazsnaa bana güzel seyler :)
Sağol tatlım :) kurcalamak çok güzel gelseneSende işte böyle telefon karıştır,gizli gizli msj oku
Alışmışsın belliki
Bu ilk yapışın değildir senin “zaten telefonunu hep saklıyordu” diyorsun
Şahsen ben buna bile dikkat etmem,kim teli saklıyor gizliyor diye.
sürekli böyle iz sürüyorsun galiba
Neyse
Üzüldüm doğrusu senin adına
İyi telefon kurcalamalar
Senin telefonunu karıştırmadan daha karakterin belli almayım parmaklarımi yormaya değmezYazdım yukarda
Gel bir ara bize,telefonumu yanlışlıkla açık bırakırım,sende iştahlı iştahlı karıştırır eğlenirsin
Çekinme,Utanmana gerek yokSenin telefonunu karıştırmadan daha karakterin belli almayım parmaklarımi yormaya değmez
Yarın soylucem herşeyi bakalim. Cevabını bende merak ediyorum.Neyse olan olmus
Oyle ya da boyle okumussun mesajlari ve gercekleri ogrenmissin.
Simdi tum bunlari arkadasinin yuzune vurma zamani
Madem cok yakin arkadas bakalim mantikli (!)aciklamasi ne olacak merak ettim ben de
Ekran kilidini kullanmıyorsa ekran açık kalır, otomatik kilitleme kısmını ayarlardan kapatmıştır, önyargılı olmayalım bence.Kuzeniyle konuşması nasıl açık kalıyor?
Telefonun ışığı sönünce kilit ekranına filan geçer benim bildiğim ya da kalır öylece siz hususi tuşlarına basıp açmadıktan sonra. Kızın telefonunu oturup kurcaladınız, bir de buraya yazıyorsunuz, bravo.
Senin dedikodunu kuzeni ile yapmış. Hepimiz dedikodu yapıyoruz. Kimse dört başı mamur yaşamıyor. Bence büyütmeye gerek yok, işine aynen devam et ama eski samimiyet olmasın.Telefon falan kurcalamam ben isim olmaz whatsapp mesaj kısmı kuzeniyle konusmasi acıktı ve sınava 10 dk vardı aceleyle bıraktı gitti. Tuşu kilitliycem zaman zeynep yazısını gördüm ve okudum haklı olarak. Parmak iziyle açılan telefonun şifresini ben nasıl acayim. Bu agresiflik neden siz de arkadaşlarınıza karşı aynı şeyi yapıyorsunuz sanırım. :)
Ekran kilidini kullanmıyorsa ekran açık kalır, otomatik kilitleme kısmını ayarlardan kapatmıştır, önyargılı olmayalım bence.
Senin ilk yorumun çok üsluplu değil mi ilk dön bi kendine bak tatlım. Yazdigin mesajları oku. Insani çileden çıkart çıkart sonra üslubu kötü olalım. Senin kocan ailen yokmu git onlarla ilgilen burda namus bekçiliği yapma. Insani delirtin sonra üslubu kötü söyle böyle. Konu sana saçma geldiyse cevap verme. Ama aklınca fırça atmaya gelmişsin. Üslubum kötüleşir değişir senin gibilere karşı NOKTAAAMesajlar baştan aşağı okunmuş, bunun nesi yanlışlıkla gözüm çarptı telefon acıktı şeklinde açıklanabilir ki? Size emanet bi telefonu alır, köşeye bırakırsınız. Kilit ekranına geçip geçmediğini bile takip etmezsiniz zaten, telin ışığı kendi kendine söner kullanılmayınca. Ki onu bile beklemememis parmak izi ile açılıyor diye almış eline kurcalamış işte. Yorumlara bakarsanız zaten konu sahibi kendi arkadaşından geçti, telefonu kurcalama ile ilgili yorum yapanlara saldırmakla meşgul. Üslubu da kendisini ve niyetini ele veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?