Lise Arkadaş kazığı Akıl Verin Bana ?

Sende işte böyle telefon karıştır,gizli gizli msj oku
Alışmışsın belliki
Bu ilk yapışın değildir senin “zaten telefonunu hep saklıyordu” diyorsun
Şahsen ben buna bile dikkat etmem,kim teli saklıyor gizliyor diye.
sürekli böyle iz sürüyorsun galiba
Neyse
Üzüldüm doğrusu senin adına
İyi telefon kurcalamalar

Evet kendimi acindiriyorum bana kıyamayıp güzel güzel şeyler yazın diyorum. Yazsnaa bana güzel seyler :)

Neyse olan olmus
Oyle ya da boyle okumussun mesajlari ve gercekleri ogrenmissin.

Simdi tum bunlari arkadasinin yuzune vurma zamani
Madem cok yakin arkadas bakalim mantikli (!)aciklamasi ne olacak merak ettim ben de

Sağol tatlım :) kurcalamak çok güzel gelsene anlatılanları anlamak istemiyosun napabilirim.

Yazdım yukarda
Gel bir ara bize,telefonumu yanlışlıkla açık bırakırım,sende iştahlı iştahlı karıştırır eğlenirsin
Senin telefonunu karıştırmadan daha karakterin belli almayım parmaklarımi yormaya değmez

Neyse olan olmus
Oyle ya da boyle okumussun mesajlari ve gercekleri ogrenmissin.

Simdi tum bunlari arkadasinin yuzune vurma zamani
Madem cok yakin arkadas bakalim mantikli (!)aciklamasi ne olacak merak ettim ben de
Yarın soylucem herşeyi bakalim. Cevabını bende merak ediyorum.

Ekran kilidini kullanmıyorsa ekran açık kalır, otomatik kilitleme kısmını ayarlardan kapatmıştır, önyargılı olmayalım bence.

Senin dedikodunu kuzeni ile yapmış. Hepimiz dedikodu yapıyoruz. Kimse dört başı mamur yaşamıyor. Bence büyütmeye gerek yok, işine aynen devam et ama eski samimiyet olmasın.
Bir de onun dedikodu yapması sinsilikse, onun telefonunun kurcalanması da sinsilik.
Telefonu açık vermiş de, haklı olarak okumuşsun da vs bunlar bahane değil. Ahlaken sana emanet olan şeyi öyle kurcalamamalısın. Dedikodu yaomak yanlışsa, senin tutumun da yanlış. Demek ki kimse mükemmel değil.

İyi de siz telefonu açmadığınız bakmadığınız sürece konuşmayı görmezsiniz ki çünkü o an yazılmayınca kısa sürede ekran kapanır ışığı falan. Ben birinin telini alsam öylece hiçbir tuşuja basmadan kenara koyarım.Ayrıca tam sınava giderken sabah sabah bunları konuşmuş olması lazım zaten sınavlar erken saatte oluyor bir de haftasonu o saatte mi.konuşacak saçma yani özellikle bakıp eski konuşmaları okumuşsunuz gibi.

Kaldı ki düşük riskim var diyorsunuz dr 10 gün rapor vermiş ama uzatabilirde süreyi değil mi. Masabaşı çalıştığınız halde işinizü ordayken bile onun yapmasını anlamadım bedensel bir efor değil sonuçta. Arkadaşınız da olsa rahatsız olmuş mesafe koyun işten neden çıkacaksınız ki?

Canın çalışmak istemiy belli, hamileliğin çok başındasın hormonlar bu kadar etkiler mi bilemedim tabi, ama düşük riski çok stres yaratır kesin, sakin olmaya çalış işine bak, çocuk olunca çok daha fazla masraf çıkacak

Ekran kilidini kullanmıyorsa ekran açık kalır, otomatik kilitleme kısmını ayarlardan kapatmıştır, önyargılı olmayalım bence.

Mesajlar baştan aşağı okunmuş, bunun nesi yanlışlıkla gözüm çarptı telefon acıktı şeklinde açıklanabilir ki? Size emanet bi telefonu alır, köşeye bırakırsınız. Kilit ekranına geçip geçmediğini bile takip etmezsiniz zaten, telin ışığı kendi kendine söner kullanılmayınca. Ki onu bile beklemememis parmak izi ile açılıyor diye almış eline kurcalamış işte. Yorumlara bakarsanız zaten konu sahibi kendi arkadaşından geçti, telefonu kurcalama ile ilgili yorum yapanlara saldırmakla meşgul. Üslubu da kendisini ve niyetini ele veriyor.

Senin ilk yorumun çok üsluplu değil mi ilk dön bi kendine bak tatlım. Yazdigin mesajları oku. Insani çileden çıkart çıkart sonra üslubu kötü olalım. Senin kocan ailen yokmu git onlarla ilgilen burda namus bekçiliği yapma. Insani delirtin sonra üslubu kötü söyle böyle. Konu sana saçma geldiyse cevap verme. Ama aklınca fırça atmaya gelmişsin. Üslubum kötüleşir değişir senin gibilere karşı NOKTAAA

Düşük riskiniz olsada muhasebe masa başı iş. kafa yoruluyor sadece.siz o kıza tenezzül etmeyin bidaha kendiniz yapin işleri.belliki bu durumdan rahatsiz olmuş ama yaptigi dedikoduyuda yüzüne vurun ve işinize devam edin amacı sizin ayaginizi oradan kesip yerinize bi yakinini getirtmek olabilir.işten kesinlikle ayrilmayin

Bu yuzden isten cikilir mi? Bence sen zaten cikmak istiyorsun.Arkdasinla da arana mesafeni koyarsin demek ki dediklerinde samimi degildi ama baskasinin teline bakmak cok ayip kimsenin buna hakki yok cok sinir bozucu.

Hiç utanmadan size telefonu emanet eden kadının mesajlarını okuduysaniz ne duyduysaniz haketmissiniz demektir. Hem siz izindeyken kızın iş yükü ikiye katlanıyorsa başka birine şikayet etmeye, söylenmeye hakkı var. Geçen gün bilmemkimin toplantısı bitmedi, bir saat fazla kalmak zorunda kaldık iş yerinde.onlar içerde toplantı yaparken biz Kahve içtik, balkona çıktık, Instagram'a baktık vs vs. Ona rağmen bir saat olup hala çıkmadık diye söylendik durduk, hatta çıkınca yakın arkadaşımı aradım 'uff, durduk yere tuttular bizi, saat kaç oldu,uyuz oluyorum' diye söylendim durdum :)
Olur yani böyle şeyler. Kadına ne ki iş arkadaşının bebeğinden? Kim olsa on gün izin alan arkadaşi yüzünden iş yükü artarsa söylenir. Bundan da doğal birşey yok.
Hiç de dost kazığı falan değil bu. Çok normal birşey. Sizin bence hamilelikten hormonlarınız bir tuhaf. Kadına da hesap sormaya kalkıp kendinizi rezil etmeyin, 'açık kalmış WhatsApp ' yalanına ne KK kadınları ne de arkadaşınız inanır.
Unutun gitsin.

Bu sebeple işten çıkılmazki ?
Kendisiyle arkadaslıgını bitir olsun bitsin.

Son günlerde şu hamileyim zaten lafına iyice uyuz oluyorum.sabki hamile olunca herşey tolere edilecek Aman hamile diye göz yumulacak.arkadaşın kadar sende suçlusun bacım.

ışı bırakmayın...arkadasınıza bu konudan bahsetmeyın...artık samımı olmayın...mesafe koyun...o demekkı size ıkılı davranmıs yuze ayrı arkanızdan ayrı...degmez...ama tek sıızn basınıza gelmıyor ıanın..artık dostmus arkadasmıs masallarda kaldı...bebısınıze odaklanın bosverın gitsin...zamanla uzerınızden atarsınız...gelır gecer...şimdi cok zorunuzuza gitmiştir...ofkeyle hareket etmeyın...tlf meselesıne gelirse orası benı ılgılendırmez...sormak ıstedınıgınız durum hakkındakı duusncelerım bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…