Bak ya...kici kirik atesli ergenler yuzunden isletme sahibi suclu :)
Buyuk haksizlik
Canim arkadasim guzel kardesim orasi fingirdesmek icin mi isletiliyor?Oldu ozaman fuus yuvasi olsun heryer oh ne ala!Niye ya...orasi oyun salonu
Oraya gidip fingirdesmek icin kullananlar yuzunden niye sahibine olan oluyor...
Empati yetenegim oldukca yuksek ve adil biri oldugumu fazlasiyla dusunuyorum
tecavuz yok
karsilikli uckurlari yuzunden niye benim basim belaya giriyor islem yapiliyor...resit olmadiklari icin ve ilgi dışı odayi kullandiklari icin onlara yapilsin islem madem ...ki bence ona dq gerek yok cunku
emin olun onlar gayet ne yaptigini biliyorlar
baksaniza orali bile ogrendilerse bu yasta...
birakin allah askina....
Biz zaten toplum olarak nezaman cozum odakli oldukki???Onların yaptığı hata. Toyluk hatası. Hatadan döndurulebilir bazıları. Ufak bir utandirmakla gider anasının babasının dizine.
Kafelerde işletme sahipleri uyarıyor gençleri mesela, bu işletme sahibi de yapabilir.
Izin vermekle en büyük suçu o işliyor.
Odasından izliyordum belkide. Belkide parasını alırım.ne yaparlarsa yapsınlar diye düşünüyordur.
Konu zaten yargiya intikal ettiginde ip adresinden direk olarak konu sahibine ulasicaklar istedigi kadar vermesin ismini sorun yok benceIşletme sahibi kadar artık konu sahibi de suçlu benim gözümde.
Bir isim dahi vermedi. Amaç neydi anlamadım gerçekten anlamadım.
Başlıktaki kadar samimi olsaydı keşke.
Ben zaten bisey ywpilmasin demiyorumBiz zaten toplum olarak nezaman cozum odakli oldukki???
Cozum aramak yerine hep elestirdik elestire elestire boyle vurdumduymaz unursamaz insanlar olup cikiverdik!
Hayir efendim ortada cok buyuk bir suc var orasi fuus yeri olarak acilmadi neticede amacina uygun kullanilmali kullanilmiyorsa yer muhuru isletme sahibi oturur asagi!
Neden musade ediyor????????Ben zaten bisey ywpilmasin demiyorum
Cozum varsa ok...ama isletme sahibi para cezasi alacak belki
birde fuhuscu damgasi yiyecek yok yere anlatabildim mi?
Niye? Ergenlerin keyfi yuzunden...anlatamiyorum
Canim arkadasim guzel kardesim orasi fingirdesmek icin mi isletiliyor?Oldu ozaman fuus yuvasi olsun heryer oh ne ala!
Nerde kaldi toplum ahlaki?Herkes herseye tepkisiz kalirsa bu ulkenin hali neolur hic dusundunuzmu?Olaylara bu sekilde yaklasim tarzi yanlistir hatanin en buyugudur!!!!!Onlar hata yapiyor herkes canak tutsun ozaman dogrumu sizce??
Konu sahibinin yazilarini dikkatli okursaniz rizasiz da oldugu yaziyor kizlarin bazisi karsi koyuyor ama direnemiyor seklinde yazmis yani iceride tecavuz oldugu da asikar!
Bir anne veya anne adayi olarak bence dusunerek ve hissederek konusun!
Ben zaten bisey ywpilmasin demiyorum
Cozum varsa ok...ama isletme sahibi para cezasi alacak belki
birde fuhuscu damgasi yiyecek yok yere anlatabildim mi?
Niye? Ergenlerin keyfi yuzunden...anlatamiyorum
Al işte konum içinde rızası dışında olduğunu yazdığım tek nokta yok. Siz daha okuduğunuzu algılamaktan acizsiniz özellik ileIşletme sahibi izin vermemeli, net. Yaşları ufak bunların. Hepsi çocuk.
Baksanıza rızası dışında olanda var.
Al işte konum içinde rızası dışında olduğunu yazdığım tek nokta yok. Siz daha okuduğunuzu algılamaktan acizsiniz özellik ileIşletme sahibi izin vermemeli, net. Yaşları ufak bunların. Hepsi çocuk.
Baksanıza rızası dışında olanda var.
En son cumlenizde yazmissiniz!Harikasınız ve beni anladınız teşekkürler.
Açık olacam geçenlerde oldu bu olay.
Odanın kapısı kapanır kapanmaz kız kendi yapıştı çocuğun dudaklara koltuğa oturttu ve oral yaptı. Zaten 1 karış etek var ama hiç uğraşmadı iç çamaşırı çıkardı gerisini getirdi yine oralla bitirdi.
Bunlardan çok var ok ama kızı olmaz desede sıkıştıranda çok var
Devamını niye yazmıyorsun? Sevgilisini kıramayıp tamam diye devam ediyorlar bunda rıza dışı ne var ?En son cumlenizde yazmissiniz!
Kiz olmaz dese de skstiran cok var!
Rizasi olmadan da oluyir ve siz onlari gore gore kizcagiz orda sıkıştırılıyor öylece seyrediyormusunuz soğukkanlılıkta!
Ben görmediğim halde bu haldeyim size bravo ayakta alkışlamak lazım bu soğukkanlılığınızı
İstemeden de sıkıştıran çok nedemek?Devamını niye yazmıyorsun? Sevgilisini kıramayıp tamam diye devam ediyorlar bunda rıza dışı ne var ?
Senin derdin başka zaten
Bak canım hıc ayıp değil birinden destek al okuduğunu algılayamıyorsun işine geldiği gibi bilerek yaptığını düsünüyordum ama belli ki sıkıntın var. Yoksa böyle bir soru sormazdın asla.İstemeden de sıkıştıran çok nedemek?
Bilerek yapmıyorum seni ne tanırım ne bilirim ne senle bi alıp veremediğim var sadece vicdanım, o işyrrinde hiç doğru şeyler olmadığı ve birinin bunu en azından düzeltmeye çalışması gerektiği yönünde ..Bak canım hıc ayıp değil birinden destek al okuduğunu algılayamıyorsun işine geldiği gibi bilerek yaptığını düsünüyordum ama belli ki sıkıntın var. Yoksa böyle bir soru sormazdın asla.
Eşine ve çevrendekilere sabır diliyorum bundan sonra kib leyip gecerım seni umarım biran öncede kapanır konuBilerek yapmıyorum seni ne tanırım ne bilirim ne senle bi alıp veremediğim var sadece vicdanım, o işyrrinde hiç doğru şeyler olmadığı ve birinin bunu en azından düzeltmeye çalışması gerektiği yönünde ..
Bence daha fazla kendinizi küçültmeyin biz gerekeni yaptık zaten konu size ya dayanır ya dayanmaz siz mutlu mesut yaşamaya devam edin.
Eşine ve çevrendekilere sabır diliyorum bundan sonra kib leyip gecerım seni umarım biran öncede kapanır konuBilerek yapmıyorum seni ne tanırım ne bilirim ne senle bi alıp veremediğim var sadece vicdanım, o işyrrinde hiç doğru şeyler olmadığı ve birinin bunu en azından düzeltmeye çalışması gerektiği yönünde ..
Bence daha fazla kendinizi küçültmeyin biz gerekeni yaptık zaten konu size ya dayanır ya dayanmaz siz mutlu mesut yaşamaya devam edin.
Bende ilk kez duydum merakıma yenik dusup baktığımda ağzım acık kaldı gercekten çok kötü şeyler varTurk ifsa sitesi nedir ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?