Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

Bak ya...kici kirik atesli ergenler yuzunden isletme sahibi suclu :)
Buyuk haksizlik

Onların yaptığı hata. Toyluk hatası. Hatadan döndurulebilir bazıları. Ufak bir utandirmakla gider anasının babasının dizine.

Kafelerde işletme sahipleri uyarıyor gençleri mesela, bu işletme sahibi de yapabilir.
Izin vermekle en büyük suçu o işliyor.

Odasından izliyordum belkide. Belkide parasını alırım.ne yaparlarsa yapsınlar diye düşünüyordur.

Canim arkadasim guzel kardesim orasi fingirdesmek icin mi isletiliyor?Oldu ozaman fuus yuvasi olsun heryer oh ne ala!
Nerde kaldi toplum ahlaki?Herkes herseye tepkisiz kalirsa bu ulkenin hali neolur hic dusundunuzmu?Olaylara bu sekilde yaklasim tarzi yanlistir hatanin en buyugudur!!!!!Onlar hata yapiyor herkes canak tutsun ozaman dogrumu sizce??
Konu sahibinin yazilarini dikkatli okursaniz rizasiz da oldugu yaziyor kizlarin bazisi karsi koyuyor ama direnemiyor seklinde yazmis yani iceride tecavuz oldugu da asikar!
Bir anne veya anne adayi olarak bence dusunerek ve hissederek konusun!

Biz zaten toplum olarak nezaman cozum odakli oldukki???
Cozum aramak yerine hep elestirdik elestire elestire boyle vurdumduymaz unursamaz insanlar olup cikiverdik!
Hayir efendim ortada cok buyuk bir suc var orasi fuus yeri olarak acilmadi neticede amacina uygun kullanilmali kullanilmiyorsa yer muhuru isletme sahibi oturur asagi!

Işletme sahibi kadar artık konu sahibi de suçlu benim gözümde.

Bir isim dahi vermedi. Amaç neydi anlamadım gerçekten anlamadım.

Başlıktaki kadar samimi olsaydı keşke.
Konu zaten yargiya intikal ettiginde ip adresinden direk olarak konu sahibine ulasicaklar istedigi kadar vermesin ismini sorun yok bence

Ben zaten bisey ywpilmasin demiyorum
Cozum varsa ok...ama isletme sahibi para cezasi alacak belki
birde fuhuscu damgasi yiyecek yok yere anlatabildim mi?
Niye? Ergenlerin keyfi yuzunden...anlatamiyorum

Neden musade ediyor????????
Amaci disinda neden kullanilmasina izin veriyor madem canli yayinda izleniyor an be an hersey goruntuleniyor???
Sadece orada oldugunu sanmiyirum Turkiye genelinde bence legal fuus yeri cikmis ortaya bu pc cafelerden basli basina bu durum bile cok irite edici

Bunu yazmış mi gerçekten. Gözyaşlarımı tutamadım. Zaten berbat bir gündeyim.

Böyle bir durumda dahi müdahale edilmemiş. Yazıklar olsun.

Konu sahibine özelden de yazdım genelde de , asla vermek istemiyor adını.

Çıktım, adını unuttum diyor.

Ilk başta iyi niyetine inanmıştım. Bu yaptığından sonra çok.kızdım.

Işletme sahibi izin vermemeli, net. Yaşları ufak bunların. Hepsi çocuk.

Baksanıza rızası dışında olanda var.

Al işte konum içinde rızası dışında olduğunu yazdığım tek nokta yok. Siz daha okuduğunuzu algılamaktan acizsiniz özellik ile Hibele gerçi o bilerek yapıyordur. Yeri geldi aynı şeyleri ikişer üçer defa yazdım daha ben sizin gibilere ne anlatayım boş işte. Senin gözünde ne olduğum zerre umurumda değil keza diğer şahısında. Ip den bulunursa bulunsun bu da umurumda değil.
Sanki zorla ben yaptırıyor genel ev sahıbımı mamayım ya !

Kazen kapansın lütfen konu

Al işte konum içinde rızası dışında olduğunu yazdığım tek nokta yok. Siz daha okuduğunuzu algılamaktan acizsiniz özellik ile Hibele gerçi o bilerek yapıyordur. Yeri geldi aynı şeyleri ikişer üçer defa yazdım daha ben sizin gibilere ne anlatayım boş işte. Senin gözünde ne olduğum zerre umurumda değil keza diğer şahısında. Ip den bulunursa bulunsun bu da umurumda değil.
Sanki zorla ben yaptırıyor genel ev sahıbımı mamayım ya !

Kazen kapansın lütfen konu

En son cumlenizde yazmissiniz!
Kiz olmaz dese de skstiran cok var!
Rizasi olmadan da oluyir ve siz onlari gore gore kizcagiz orda sıkıştırılıyor öylece seyrediyormusunuz soğukkanlılıkta!
Ben görmediğim halde bu haldeyim size bravo ayakta alkışlamak lazım bu soğukkanlılığınızı

Devamını niye yazmıyorsun? Sevgilisini kıramayıp tamam diye devam ediyorlar bunda rıza dışı ne var ?

Senin derdin başka zaten

İstemeden de sıkıştıran çok nedemek?
Bak canım hıc ayıp değil birinden destek al okuduğunu algılayamıyorsun işine geldiği gibi bilerek yaptığını düsünüyordum ama belli ki sıkıntın var. Yoksa böyle bir soru sormazdın asla.

Bak canım hıc ayıp değil birinden destek al okuduğunu algılayamıyorsun işine geldiği gibi bilerek yaptığını düsünüyordum ama belli ki sıkıntın var. Yoksa böyle bir soru sormazdın asla.
Bilerek yapmıyorum seni ne tanırım ne bilirim ne senle bi alıp veremediğim var sadece vicdanım, o işyrrinde hiç doğru şeyler olmadığı ve birinin bunu en azından düzeltmeye çalışması gerektiği yönünde ..
Bence daha fazla kendinizi küçültmeyin biz gerekeni yaptık zaten konu size ya dayanır ya dayanmaz siz mutlu mesut yaşamaya devam edin.

Eşine ve çevrendekilere sabır diliyorum bundan sonra kib leyip gecerım seni umarım biran öncede kapanır konu

Eşine ve çevrendekilere sabır diliyorum bundan sonra kib leyip gecerım seni umarım biran öncede kapanır konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…