Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

Lütfen özelden adres yollar misin ? Lütfen diyorum.
Adın sanın belli olmayacak. Sadece mekanı şikayet edeceğim müşteri gibi.

Eğer gerçekten gençleri düşünüyorsan bunu yaparsın.

Düşünüyorum sadece bu kadar ruh hastası ile uğraşmakta cabası. Dedim sana işten çıktım adını adresini de unuttum ok ?

Sizde ekstra olarak 150 ya arayın derim.
Belki işlerine gelmiyor. Sikistitilirlarsa olur belkide gerekli şikayet.

Konu sahibinin çok üstüne gittiğinizi düşünüyorum.
İnternet cafeler odasından bir bayanla görüştüm oda şok oldu..oyun merkezinin ismi olsa cezai yaptırım uygulanabilir dedi avmlerde olan oyun parklarından olabilir dedi..başkanla konuşup bana geri dönücek

Neresi olduğunu bulmak lazım!!!
Bu konu çok ciddi bir konu dedi haberlere çıkarsa büyük olay olur isim vermeniz gerek dedi hangi oyun merkezi

Düşünüyorum sadece bu kadar ruh hastası ile uğraşmakta cabası. Dedim sana işten çıktım adını adresini de unuttum ok ?

Demek samimi değildin bu konu başlığını atınca.

O kadar nazik yaklaştım, senin haklı olduğunu düşündüm mesajlar attım.
Yanılmışım.

Konuyu açarken ki amacın neydi ?

Çözüm buldum işte "O BASLIKTAKI KARDESLERINI " uyarmak için.

Yapacağım tek şey isim vermek . Bu kadar.

Samimi değil miydin ?

Amacın neydi ? Senin anlattiklarinla dedikodulara katılmak mi ?

Anlayamıyorsun galiba 15 16 yaşından söz ediyorsun. Göz yumuluyor işletme sahibi tarafından. Fuhuşa izin vermektir bu

Ruh hastası ben mi oluyorum bu durumda.
Nazikçe yaklaştım, çözüm etmeye çalıştım.

Siz ise işten çıktım, adını unuttum diyorsunuz.

Amacınız neydi konu açmak için , kamu spotu mu bu.

Saçma sapan bir sitenin reklamı bile yapıldı konunuzda. Tesircilige yaradı bir tek konu.

Kardeşlerini düşünüyorsan isim.vermelisin.

183 ü aradım adres varsa direk ekip gönderiyoruz dediler yoksa basın ve halkla ilişkiler fax numarasını verdi dilekçe yazıp fax çekicem lütfen sizde kayıtsız kalmayın 0312 705 4187(Basın)
0312 705 53 49(Halkla ilişkiler)
Oradaki bu duruma göz yuman herkes er geç bulunur ve cezasinı alır tek dileğim

Evet bende aradım. Adres varsa ekip yollanır hemen dendi.
Kayıtsız kalmayacağım.tabi.
Konunun takibini de isteyeceğim.

Bu konu aslında bir ihbar. Fuhuş yapılıyor diye 15,16 yaşındaki çocuklar, izleniyor , uyarilmiyor , göz yumuluyor diye.

Bu konuda köpüren herkesi davet ediyorum şikayete.

canım illa mekan adı olmak zorunda değil bence. Bu konunun geçtiği işletme sadece bir örnek. Bu tarz yerlerin hemen hemen hepsinde oluyordur bu tarz olaylar. Topluca denetlenmesini sağlamak lazım.

canım illa mekan adı olmak zorunda değil bence. Bu konunun geçtiği işletme sadece bir örnek. Bu tarz yerlerin hemen hemen hepsinde oluyordur bu tarz olaylar. Topluca denetlenmesini sağlamak lazım.

Örneklerle başlanıyor böyle takiplere.

Biri ikisi ceza alırsa, haberlere çıkarsa denetim sağlanır , yoksa kimse ilgilenmiyor.

Adam ruhsattan aldığı paraya bakıyor.

Aynen öyle göz göre göre fuhuş yaptırılıyor çocuk yahu bunlar çocuk!
Yasal değil göz göre göre ses çıkarmamak kayıtsız kalmak suçtur cezası vardır!!!!!!!
Gören ses çıkarmayan herkesin suçu vardır!!!!!!

Topluca denetlenmesini sağlamak için önce olayı açıklığa kavuşturmak kamuya duyurmak lazım!

Çok korkunç birşey. Ne yazık ki ne kadar yanlış yaptıklarının farkına vardıklarında herşey için geç olacak. Uyardığın için ve duyarlılığın için sana teşekkür ederim. Özellikle kamerayla izlendiklerini bilmek onları rahatsız edecektir.

Buraya kadar normal ama o odaya erkek arkadaşınız ile gidip cinsellik yada yüzeysel sevişme yaşamayın. Evet bunun için gidenler de var direk erkek arkadaşının üstüne atlayan da kapı kapanır kapanmaz.

-servis şöförleri
-güvenlikçi abiler
-cafe patronu ve çalışanları
hepsi değil
yapmayanları tenzi ederim..

Hayır sen olmuyorsun tabi sen olsan direk sana derdim

Niye ya...orasi oyun salonu
Oraya gidip fingirdesmek icin kullananlar yuzunden niye sahibine olan oluyor...
Empati yetenegim oldukca yuksek ve adil biri oldugumu fazlasiyla dusunuyorum
tecavuz yok
karsilikli uckurlari yuzunden niye benim basim belaya giriyor islem yapiliyor...resit olmadiklari icin ve ilgi dışı odayi kullandiklari icin onlara yapilsin islem madem ...ki bence ona dq gerek yok cunku
emin olun onlar gayet ne yaptigini biliyorlar
baksaniza orali bile ogrendilerse bu yasta...
birakin allah askina....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…