Canım ben kendımı bilen bırıyım ama bırı benı boyle karsılasa uyarsa erkek arkadasımın yanında kalaylar bı daha da gıtmem. Dıkkat etmek lazım maalesefBizzat uyarılarda bulunun o zaman.Girişte bilet keserken çiftlere izah edin, toplum ve görgü kurallarına uyun, aynı zamanda oluşacak zararlardanda sizler sorumlusunuz.Kameralar ile kayıt altında vs diye..
Yaptığım yorumun seviyesiz olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi aşağılayıcı birşey de yazmadım. Size yorumun seviyesiz olduğunu düşündüren nokta nedir acaba.Konu sahibinin gencleri uyarmasini zaten okudugunuz uzre herkes takdir etti ornek bir davranis oldugunu herkes kabul de etti ancak konu su ki medeni bir sekilde tartisma alanina seviyesizce beyini olmayan insanlarin yazacagi sekilde yorumlar yapiyorsunuz oysaki kurdugunuz cumleler gayet modern medeni birine ait gibi..Yaniliyormuyum yoksa onuda bilemedim su anda!!
Şart değil tabi ilk günlerin şokuSonuna kadar izlemeniz sartmiydi?
İyi de siz niye oturup an be an kızın sevgilisine yaptığı oral seksi izliyorsunuz?Harikasınız ve beni anladınız teşekkürler.
Açık olacam geçenlerde oldu bu olay.
Odanın kapısı kapanır kapanmaz kız kendi yapıştı çocuğun dudaklara koltuğa oturttu ve oral yaptı. Zaten 1 karış etek var ama hiç uğraşmadı iç çamaşırı çıkardı gerisini getirdi yine oralla bitirdi.
Bunlardan çok var ok ama kızı olmaz desede sıkıştıranda çok var
Gelen kizlarin nasil oldugu önemli degil. 18 yasindan kücük mü? Liselilerse kücükler. Benim bildigim cocuk istismasina girer bu. Riza var ya da yok. O is yeri sahibi de hic etik davranmiyor. Avukat bir arkadas okursa aydinlatsin. Bu olay son bulmali kesinlikle. Sizin de basiniz belaya girebilirÖyle kızlar geliyor ki kim mağdur karışıyor
Hayir o odalarda kamera var mi? Varsa sanirim uyari da olmak zorunda. Yasal durumunu tam bilmiyorum.Evet var girişte ve farklı noktalar da ve gizli de değil
odalarda varmış kamera. Ve orada olanlar naklen izleniyormuş yani.Hayir o odalarda kamera var mi? Varsa sanirim uyari da olmak zorunda. Yasal durumunu tam bilmiyorum.
İyide çekirdeğimi alıp takılmıyorum parça parça gördüm bunu benevet neden?RazEy
çekirdeğinizi alıp izlememenize sevindim.İyide çekirdeğimi alıp takılmıyorum parça parça gördüm bunu ben
Evet simdi okudum. Internetten arastirdigim kadari ile de gizli olmayan kameralarda sikinti yokmus.odalarda varmış kamera. Ve orada olanlar naklen izleniyormuş yani.
18 yaş altı rıza olsada suç evet ünililer de var ve yasal yaptırım nasıl mantık çerçevesin de bulamıyorumGelen kizlarin nasil oldugu önemli degil. 18 yasindan kücük mü? Liselilerse kücükler. Benim bildigim cocuk istismasina girer bu. Riza var ya da yok. O is yeri sahibi de hic etik davranmiyor. Avukat bir arkadas okursa aydinlatsin. Bu olay son bulmali kesinlikle. Sizin de basiniz belaya girebilir
bilemiyorm ben hala şoktayım yani. Film odası değil seks odası olmuş hem de izleniyorlar kaydediliyor vs. Gençleri kesin uyarmak lazımEvet simdi okudum. Internetten arastirdigim kadari ile de gizli olmayan kameralarda sikinti yokmus.
bişey dicem hep merak etmişimdir sinema salonlarında kamera var mı yok mu?Şimdi ki nesil çok hızlı kızlar daha fena ama hala saf temiz kalanlar da var. Ve kayıt altında her şey
Harikasınız ve beni anladınız teşekkürler.
Açık olacam geçenlerde oldu bu olay.
Odanın kapısı kapanır kapanmaz kız kendi yapıştı çocuğun dudaklara koltuğa oturttu ve oral yaptı. Zaten 1 karış etek var ama hiç uğraşmadı iç çamaşırı çıkardı gerisini getirdi yine oralla bitirdi.
Bunlardan çok var ok ama kızı olmaz desede sıkıştıranda çok var
Şart değil tabi ilk günlerin şoku
İyide çekirdeğimi alıp takılmıyorum parça parça gördüm bunu ben
Çekip atmaya çalışcam resminiEvet simdi okudum. Internetten arastirdigim kadari ile de gizli olmayan kameralarda sikinti yokmus.
odanın tek tarafını camdan da yapsan yaparlar. çünkü açık alanda öpüşen bile var.Madem ki kamera olduğunu bildikleri halde bunlar devam ediyor o zaman o odalarda sürekli bulunacak bir görevli lazım. Belki ondan utanırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?