Liseli kardeşlerim özellik ile okusun

Bizzat uyarılarda bulunun o zaman.Girişte bilet keserken çiftlere izah edin, toplum ve görgü kurallarına uyun, aynı zamanda oluşacak zararlardanda sizler sorumlusunuz.Kameralar ile kayıt altında vs diye..
Canım ben kendımı bilen bırıyım ama bırı benı boyle karsılasa uyarsa erkek arkadasımın yanında kalaylar bı daha da gıtmem. Dıkkat etmek lazım maalesef

Yaptığım yorumun seviyesiz olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi aşağılayıcı birşey de yazmadım. Size yorumun seviyesiz olduğunu düşündüren nokta nedir acaba.

İyi de siz niye oturup an be an kızın sevgilisine yaptığı oral seksi izliyorsunuz?

Öyle kızlar geliyor ki kim mağdur karışıyor
Gelen kizlarin nasil oldugu önemli degil. 18 yasindan kücük mü? Liselilerse kücükler. Benim bildigim cocuk istismasina girer bu. Riza var ya da yok. O is yeri sahibi de hic etik davranmiyor. Avukat bir arkadas okursa aydinlatsin. Bu olay son bulmali kesinlikle. Sizin de basiniz belaya girebilir

Ben lisedeyken bir cafe vardı, bu isler icin kızlar oraya giderdi, cok duyardık rezilliklerini.
Cinsellik yasamazsanız ölmezsiniz kızlar, bunu yasayacagınız zamanı bekleyin
Kendi ayaklarınız üstünde durmadan, maddi ve manevi olarak kendinize güvenmeden böyle islere kalkısmayın

18 yaş altı rıza olsada suç evet ünililer de var ve yasal yaptırım nasıl mantık çerçevesin de bulamıyorum

RazEy gelenlere bilet islemleriniyaparken şöylee diyebilirsin;
Oda kira sureniz 30 dk. fiyati bilmem kac tl. iceride sigara yasak odalar kamerayla sizin ve firma guvenligi icin surekli takipde. Yiyip icerken oyun konsollarina dokmeyin.i yi eglenceler ,sorunuz olursa burdayim yardimci olurum.
Sanki rutin bisey anlatiomus gibi araya sıkıştır.

Madem ki kamera olduğunu bildikleri halde bunlar devam ediyor o zaman o odalarda sürekli bulunacak bir görevli lazım. Belki ondan utanırlar.

Şart değil tabi ilk günlerin şoku

İyide çekirdeğimi alıp takılmıyorum parça parça gördüm bunu ben

Önce tüm süreci, kızın zorlanmadan iç çamaşırını çıkartmasına kadar anlatıyorsunuz.
Sonra ilk günlerin şokuyla izlediğinizi söylüyorsunuz (ki geçenlerde olmuş olay, o zaman işe yeni başladınız?)
Daha sonra parça parça gördüm diyorsunuz.

Ben anlamadım gerçekten. Kızın oral seks yapmasını, iç çamaşırını çıkartmasını hatta oralla bitirdiğini görecek kadar izliyorsunuz ama parça parça?

Bana sanki merak edip izlemişsiniz gibi geliyor ama günahınızı almak istemem yine de. Dediğinize inanıyorum.

Madem ki kamera olduğunu bildikleri halde bunlar devam ediyor o zaman o odalarda sürekli bulunacak bir görevli lazım. Belki ondan utanırlar.
odanın tek tarafını camdan da yapsan yaparlar. çünkü açık alanda öpüşen bile var.

seneler evvel maç izliyoduk. yan koltuktakiler nasıl öpüşüyo allahım kadın yapışıyo bide. sesten öğürür müsün arkadaşım? ben öğürdüm. lavabo vantuzlar gibi ses çıkardılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…