- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
ya shot izlese bile en azından kamuya açık bi yerde uyarmış milleti boşver. full hd tadında izlemeye devam etse daha fena. merak etmiştir tabi yapan utanmıycak o mu utancak.Önce tüm süreci, kızın zorlanmadan iç çamaşırını çıkartmasına kadar anlatıyorsunuz.
Sonra ilk günlerin şokuyla izlediğinizi söylüyorsunuz (ki geçenlerde olmuş olay, o zaman işe yeni başladınız?)
Daha sonra parça parça gördüm diyorsunuz.
Ben anlamadım gerçekten. Kızın oral seks yapmasını, iç çamaşırını çıkartmasını hatta oralla bitirdiğini görecek kadar izliyorsunuz ama parça parça?
Bana sanki merak edip izlemişsiniz gibi geliyor ama günahınızı almak istemem yine de. Dediğinize inanıyorum.
Yok ben inandim size. Gizli degil diyorsaniz oyledir. Internetten de arastirdim haklari ihlal etmiyormus. Yine de cok uzucu bir durum.Çekip atmaya çalışcam resmini
yine de her yerde yazı ile belirtiliyor. Kendş yurdumda mesela kamerayı görüyodk biliyodk ama her yerde yazı vardı. Kurumumuz 7 24 kamera sistemiyle izlenmektedr şeklinde. Yasalı masalı geçtim insan sorumluluk açısından bi şekilde uyarmak ister. Dolaylı olarak da olsa. Uyardıktan snrası karşı tarafa kalmış ztn.Evet simdi okudum. Internetten arastirdigim kadari ile de gizli olmayan kameralarda sikinti yokmus.
Konum bile var oyun salonunda kasiyerlikle alakalı gerçi kimse bişey yazmadı bakabilirsinÖnce tüm süreci, kızın zorlanmadan iç çamaşırını çıkartmasına kadar anlatıyorsunuz.
Sonra ilk günlerin şokuyla izlediğinizi söylüyorsunuz (ki geçenlerde olmuş olay, o zaman işe yeni başladınız?)
Ben anlamadım gerçekten. Kızın oral seks yapmasını, iç çamaşırını çıkartmasını hatta oralla bitirdiğini görecek kadar izliyorsunuz ama parça parça?
Bana sanki merak edip izlemişsiniz gibi geliyor ama günahınızı almak istemem yine de. Dediğinize inanıyorum.
Konum bile var oyun salonunda kasiyerlikle alakalı gerçi kimse bişey yazmadı bakabilirsinÖnce tüm süreci, kızın zorlanmadan iç çamaşırını çıkartmasına kadar anlatıyorsunuz.
Peki bu zqman sizce sinama veya cd ixlenenYani ben erkek değilim ama biraz da erkek açısından bakmak gerek . Yaklasirsan yaparsın bu kadar basit. Zamanı gelince yaşanmalı her şey. Kadın için de erkek için de aynı
Teşekkür ederimYok ben inandim size. Gizli degil diyorsaniz oyledir. Internetten de arastirdim haklari ihlal etmiyormus. Yine de cok uzucu bir durum.
Neden sadece kadınlar ifşa ediliyormuş? Ne kadar saçma bir şey bu ya, günahı sevabı kendine, birisiyle sevişti diye ifşa mı edilirmiş bir insan? Bunun bir de ahlaksız kadınlara verilmesi gereken gurur duyulası bir ceza gibi yansıtılması, bir şeriat ülkesindeki beyinlerden ne farkı var şimdi?Erkeklere de uygulansın aynı şey madem...
Haklısınuz Düşüncelerinize Bende Katılıyorum Ben Sadece Duyduğumu Burada Paylaşmak İstedim.
Harcandım valla ama dert değil ben burda çok çalışmam kovarlar beni kızı zorlayan vs görürsem dalarım çocuğa gerçi kız sana ne be dese ortada da kalırım mal gibi cevap verememSonra sevgilim olmadı hiç diyince inanmıyolar olmaz olsun böyle sevgiliRazEy arada sen harcandın valla burda çoğu kişi gençlere üzülmüş ama o gençler aklını peynir ekmekle mi yedi duşunemiyo mu heleki teknoloji internet avuçlarının içindeyken şimdinin cahiline cahil bile diyemezsin komik olur
bunları izliyorsunuz ve ihbar etmiyorsun bile. belki farkında bile değiller kameraların. ya da patronun olacak adi bu görüntüleri satıp para kazanıyor. biraz şerefi olan insan bunlar yaşanmasın diye her türlü önlemi alırdı. her şey para değil.Harikasınız ve beni anladınız teşekkürler.
Açık olacam geçenlerde oldu bu olay.
Odanın kapısı kapanır kapanmaz kız kendi yapıştı çocuğun dudaklara koltuğa oturttu ve oral yaptı. Zaten 1 karış etek var ama hiç uğraşmadı iç çamaşırı çıkardı gerisini getirdi yine oralla bitirdi.
Bunlardan çok var ok ama kızı olmaz desede sıkıştıranda çok var
Pardon kimi kime şikayet edeyim ? Önlem olarak öneriniz nedir ?bunları izliyorsunuz ve ihbar etmiyorsun bile. belki farkında bile değiller kameraların. ya da patronun olacak adi bu görüntüleri satıp para kazanıyor. biraz şerefi olan insan bunlar yaşanmasın diye her türlü önlemi alırdı. her şey para değil.
patron göz yumuyor ya. onu polise isimsiz olarak ihbar etmelisin diyorum. belki böylece niyeti ortaya çıkar ve ciddi önlemler almak zorunda kalır. çünkü patronun sadece izlemekle yetindiğine inanmıyorum ben.Pardon kimi kime şikayet edeyim ? Önlem olarak öneriniz nedir ?
Ee adı üstünde patron (genel) parasına bakar. Uyarısını yapmış kamerasını kurmuş. Her gelene cinsellik yok diye uyarımı çekelim yada odaya dalıp dışarı mı atalım ?patron göz yumuyor ya. onu polise isimsiz olarak ihbar etmelisin diyorum. belki böylece niyeti ortaya çıkar ve ciddi önlemler almak zorunda kalır. çünkü patronun sadece izlemekle yetindiğine inanmıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?