Liseliler buraya! Gelin beraber zayiflayalim!!!

beautygirl16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
219
7
68
Belçika
Biliyorum zaten önceden bir konu açilmis ama bende kendi yeni sayfamiz olsun istedim.

Benim boyum 1.64 (-1.65 tam emin degilim), kilom ise 78!!!
16 yasindayim , liseli kizlar sizde bana katilin.

Beraber zayiflayalim; çünkü bu kilolar gitmiyor yalnizzz!!

Ben de vermek istiyorum ama okullar açildiginda bu is bitmis olmali o yuzden isvec diyetine baslicam yarin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabaa, benim de amacım okullar açılana kadar istediğim kiloda olmak ama sene boyunca spora devam etmem gerek mükemmel vücut için sanıyorum.

Valla ben isterim 74 kiloyum 174 boyum nasil yapalim beraber olursak çok daha iyi olur kızlar

Merhabaa, benim de amacım okullar açılana kadar istediğim kiloda olmak ama sene boyunca spora devam etmem gerek mükemmel vücut için sanıyorum.

Aslinda ben de vücudum fit olsun istiyorum ama yatiliyin spor imkanim cok yok kisin

Aynen baslayalim ama benim sorunum nasil beslenicegimi tam olarak bilememek herkes farkli soyluyor biz nasil beslenelim bir de ben evde leslie ile yuruyorum

Aynen baslayalim ama benim sorunum nasil beslenicegimi tam olarak bilememek herkes farkli soyluyor biz nasil beslenelim bir de ben evde leslie ile yuruyorum

önce yasaklari koyalim ;
Içecekler
Tatlilar,pastalar,kekler,kurabiyeler,börekler... daha dogrusu hamurlu yiyecekler
beyaz ekmek
Yag( siviyag, tereyag,...)
Seker
UN

Sabah kahvalti ;
1 yumurta,
kepekli ekmek,
domates
peynir
zeytin
...

Bu böyle gidiyo iste...

Yaşıtlarımızı bulmak ne kadar da güzel
Ben de 16 yaşındayım yazın başında 64 kiloydum şimdi 60 küsürlerdeyim
Hedefim 50-55 arası İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız
Haftaya diyetisyene gidiyorum
Listeyi buradada paylaşırım
Okullar başlayana kadar gitsin bu kilolar :26: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…