- Konu Sahibi beautygirl16
-
Ben de vermek istiyorum ama okullar açildiginda bu is bitmis olmali o yuzden isvec diyetine baslicam yarin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabaa, benim de amacım okullar açılana kadar istediğim kiloda olmak ama sene boyunca spora devam etmem gerek mükemmel vücut için sanıyorum.
Merhabaa, benim de amacım okullar açılana kadar istediğim kiloda olmak ama sene boyunca spora devam etmem gerek mükemmel vücut için sanıyorum.
Aynen bende okullar açila kadar kilo vermek istiyorum, sonrada dedigin gibi sene boyunca spora devam etmem gerek.
Su an diyetmi yapiyorsun?
Valla ben isterim 74 kiloyum 174 boyum nasil yapalim beraber olursak çok daha iyi olur kızlar
Şuan diyet yapmıyorum, bir süre yaptım (bkz: rus diyetinin hafifletilmiş versiyonu), sonra bıraktım şuan her şeyden az az devam ediyorum.
Eger katilmak istersen beraber zayiflayalim? Tabi kendiniz bilirsiniz.
Bu hafta tatile çıkıyorum, döndükten hemen sonra başlayabilirim size uyarım döndüğümde :)
Aynen baslayalim ama benim sorunum nasil beslenicegimi tam olarak bilememek herkes farkli soyluyor biz nasil beslenelim bir de ben evde leslie ile yuruyorum
Bu hafta tatile çıkıyorum, döndükten hemen sonra başlayabilirim size uyarım döndüğümde :)
Sabah, ögle ve aksam yediklerimizi yazalim.
Günde en az yarim saat spor yapalim. :44:
Tamamdir :)
Biliyorum zaten önceden bir konu açilmis ama bende kendi yeni sayfamiz olsun istedim.
Benim boyum 1.64 (-1.65 tam emin degilim), kilom ise 78!!!
16 yasindayim , liseli kizlar sizde bana katilin.
Beraber zayiflayalim; çünkü bu kilolar gitmiyor yalnizzz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?