Liseliler buraya! Gelin beraber zayiflayalim!!!

önerin için sagol

Daha yeni bir muesli yedim 92 kalori, ve bir ceviz

bende şimdi formun çikolatalı krakerini yedim ama yarısını yaklaşık 65 kalori ve 2 buçuk litreden fazla su içtim yaklaşık 500 kalori aldım sanırım ton balıklı salata da 315 kaloriymiş bugünü hafif şeylerle kapatıcam sanırım

Bende senin dedigin gibi tavugun yanina salata yapip yimeyi düsünüyorum, ben 1 litre su içtim ama günün sonuna kadar 2 litre içerim herhalde.
Ton balikli salata nasil oluyor, bir anlatsan belki bende yarin aksam yerim. ;-)

Merhaba arkadaşlar öğlen öğünüm olmadığı için bir şeyler yaptım kendimce. Bir kase yoğurda pul biber, nane, taze nane ve maydanoz koyup yedim. Ve gerçekten güzel oldu. Fakat uzun süre tutmadı bir buçuk saat geçti üzerinden acıktım, yanında bir dilim çavdar ekmeği yesem daha iyi olurmuş heralde. Akşam kurufasulye var, ne de severim. Bir tabak yiyeceğim.
Tavsiyem: Suyu limonlu için. Ben sassy su denilen sudan içiyorum gün içinde, salatalık, nane ve limon koyuyorum. Karbonatlı suyu da denedim ama hoşuma gitmedi tadı. O yüzden sassy suya geri döndüm. Bir de her öğününüzde maydanoz, nane eksik olmasın. Her yemeğe lezzet katıyorlar. 1 ay önce isimlerini bile bilmezdim, artık tabağımdan eksik olmuyor.

Ellerine saglik , ne de güzel yapmissin.
Annem kendi yogurt yapti ama tam yagli süt'le yapti, yisemmi yemesemmi bilemedim.
Valla bizde nane bol disarda, koparayimda yiyeyim bari eger sen öneriyorsan.

Bende senin dedigin gibi tavugun yanina salata yapip yimeyi düsünüyorum, ben 1 litre su içtim ama günün sonuna kadar 2 litre içerim herhalde.
Ton balikli salata nasil oluyor, bir anlatsan belki bende yarin aksam yerim. ;-)

özel bi tarifi yok yan ben normal bi tabak salatanın içine konservenin yarısını katıyorum yetiyo doyurucu oluyo ve günlük protein ihtiyacını karşılıyo en azından

Ellerine saglik , ne de güzel yapmissin.
Annem kendi yogurt yapti ama tam yagli süt'le yapti, yisemmi yemesemmi bilemedim.
Valla bizde nane bol disarda, koparayimda yiyeyim bari eger sen öneriyorsan.

Olsun doğal yoğurt, marketten yağsız diye aldığın yoğurttan 9358634875 kat daha sağlıklı.
Evet, insanlar diyeti yemek kesmek olarak algılıyor bende tam tersi yemek kültürü oluştu, her şeyin tadı daha güzel geliyor artık.

özel bi tarifi yok yan ben normal bi tabak salatanın içine konservenin yarısını katıyorum yetiyo doyurucu oluyo ve günlük protein ihtiyacını karşılıyo en azından

Ton balıklı salata güzeldir, ton balıklı her şey güzel ama evde kendiniz yapın dışarıda yediğinizde içinde kedi gibi balığı arıyorsunuz, sadece kokusunu alıyorsun ama yok.

meraba bende yoğurda baharat ve yeşil sebze katarak yiyorum genelde ama ara öğünlerde veya gece karnım çok açsa yiyorum yoğurdun içine dövme haşlayıp ekleyince de (naneyle birlikte biraz da pulbiber iyi oluyo) çok güzel oluyo öğün olarak tüketiyorum onu cidden lezzetli ayrıca yoğurdun içine salatalık da doğrayabilirsin öyle de tok tutar

Bu arada şu okul kantinleriyle ne yapacağız? Son senem olmasa gider müdürün yakasına yapışırdım ki kendisiyle hiç muhattap olmadım. Desek kepek, çavdar ekmeği lüks olur ama bir tosta 3 lira veriyoruz. Dışarıda 6 liraya da yersin ama okul sonuçta burası, kantin bistrolarla yarışıyor. Gün içinde iki öğünümüzü okulda yediğimizi düşünürsek 6-7 liraya doymuyoruz bile. (Ben doymuyordum) Bir de kışın bir ara artık poğaçadan gına geldiği için kekle kahvaltı yapıyordum. -Mide öldürür-
Bu sene kantinden çok zor durumda kalmadıkça bir şey alacağımı düşünmüyorum. Sene başlamadan gidip beslenme kabı vs. alacağım

Ben Belçikada yasadigim için kendi ekmegimi kendim getiriyorum ondan bana sorun olmaz. çavdarli ekmek götürüyorum zaten genelde.
Burda okullar 1 eylül basliyor...

onu düşünüyorum bende kara kara yemekhane var ama yemekleri güzel değil sürekli aynı şeyleri yapıyolar ilk dönem ordaydım bıraktım ikinci dönem döner köfte ekmek filan derken hunharca kilo aldım kantinden beslenicem artık napiyim :85:

Ben Belçikada yasadigim için kendi ekmegimi kendim getiriyorum ondan bana sorun olmaz. çavdarli ekmek götürüyorum zaten genelde.
Burda okullar 1 eylül basliyor...

Vooav üniversiteye geçiş sistemi nasıl?

Kantine döneceğimi sanmıyorum

Beslenme çantası taşırım daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…