- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Her şehirin iyisi kötüsü vardır tanıdığın bir kız için bütün İzmirliler böyle diyemezsin ki zaten hıncını almışsın için soğusun :)Ee oyle bır pisliğe 1 ay sabrettm hıncımıcalmam lazımdı. Yer ıcer iş guçvbilmez bulasıklar yıgılır yıkarım. Masus evde yemek yememye basladım hanı bakim kendı yedigni yıkayacakmı dıye murfaga elımı surmedım les gıbı olmus. Yınede durumları yok bısey demeyım olaybcıkartmayalm dıye dıye idare ettım sen tıut gıdecegm gun gasp yap benı benm evımee tehdıt et yok ya. Serserılıge bak. Orası genel olarak oyle kardesmde ızkırde okudu aman yarabbbım evlerden ırak bır memlekettabı her yerı oyle demıyorum genelde o konak mu kordonmu bıyer var sahıl bırde dokuzeylul unının oralar sanirim tehlıkelı bolgeler gıbı geldı. Baska ızmırlı arkadaslarımda oldu gayet kibar temız anlayıslı ınsanlardı hıcnsorun yasamamıstım bu kız yuzunden artk boyle ızmirli bırını tanımak bıle ıstemem dedım
Aynen onu dıyorum saten normal ızmırlı arkadaslarımda vardı bırlıkte ders calısır herseyı bırlıkte yapardık bu kız yuzunden bıde benı goturuo gezdırdıgı yerler gercekten sıkontılıydı anlatoyor hanı buraya polıs gıremez falan diye ben de hanı hıcnsuc ıslenmıyor ondan polıslık bıyer degıl demek ıstıyor sandım meger baska turluymus.Her şehirin iyisi kötüsü vardır tanıdığın bir kız için bütün İzmirliler böyle diyemezsin ki zaten hıncını almışsın için soğusun :)
İzmir dar gelirli insanların bolca olduğu bir yer.İzmirde yasanırmı ya izmir kızları genel olarak boyle serserı ve psıkopat galıba. Ben de yanıma bır kız almıstım unıversıte de ızmırlı aynı bolumdeydık. Yurttan atılmıs ama bana yurda para yetmıyor fıye cıktım demıstı. Benden once baskasyla kalıyormus bana geldıgınde benden once ınternet borcu varmıs 2 aylık 110 tl. Sonra 1 ay benle kaldı ınternet kapandı bu defa borcundan dolayı. Sonra bu nama dedıkı su ınternetı odeyelm hanı bende 1 aydır kullandıgım ıcın odeyelm dedım ortak sonucta ama sadeve 1 aylık faturadan ınternetmı kapanır ya dedım, oda yok oncedende 2 aylık borcu var dedı ee o 2 aylık borcunu ben nıye odeyeymkı dedım işte odeyeceksın kızım 1 aydır kullanıyorsun dedı ulan tamamda 1 aylık kullanımo zaten kabul edıp odeyelm dedm benden oncekı borxun benı ılgılendırmez kımle kullandıysan ondan ıste o borcu dedm ogunde memlekete geliyordum dıs kapının onunde valızımle duruyorum asagıda taksıcı beklıyor otogara gıdıcem tam gıderken ıste kapıda tuttu ya bu parayo verırsın ya da bu ebden cıkamazsın dıyor ya sen kımı kımın evınde tehdit edıyosun senı bsn aldım bu eve 1 ayını verıcem gerısını benı ılgılendırmez bu evdemde cıkacaksın ben gelene kadr dddm. Ben bunu soyledıgım an kafama kafasıyla kafa attı ben cıglık attm gozum kocaman oldı morardı sonra bunu yere yatırdım oda o an sinirke epilepsı gecırıyormus. Bılmıyordum epılepsı rahatsızlıgı oldugunu sacını tuttum kafasını yere cokturdum gozum donmus ya ölse umrumda olmayacak. Baktım krız gecırıyor bıraktım ama sesımıze taksici yukarı geldı oluyo dıye hemen polısı aradım geldıler sıkayetcıtm boyle boyle dedm adamlar gozumı gordu darp raporu aldım sıkayetcı olsum ama en son uzlastırdılar tabı otobusumde kactı.bu ızmırlıler ıste boyle pislik ve psıkopat ay oturdukları mahallese Bornova mı Bucamı boylw cingen majallesı gıbı kose bası maddecı kekolar mevlanamı doganlarmı ne dıye gecıylr. Bıde ovunuyordj bızım mahalleye polıs bıle gıremez giren polısın anasını aglatırlar falan dıyodu böyle dovmelı movmelı les gibi sigara kokan bır kız babası engellı ıs vermıyolar adamın yolladıgı 3 5 kurusuda sigaraya verırdı. Nasıl onla aynı evde kaldım anlamıyorum hıc tarzım degıl pis gaspcı. Bence ıstanbıla ya da daha sakın bir sehre yerlesın. Aman izmirden uzak durun.baksana cocuguda yetıskınıde zararlı yemınle
Kızımın okulundan değiller, tanımıyorum onları ama onlar bana gelecek. Eni konu şikayetten vazgeçirmeye çalışacaklar. İki iki daha dört, bu kadar net.Bubarada cocuklaeın aılelerıyle hıc gorusmedjnız mı
Kızımın okulundan değiller, tanımıyorum onları ama onlar bana gelecek. Eni konu şikayetten vazgeçirmeye çalışacaklar. İki iki daha dört, bu kadar net.
Sorun aynı kişilerle değil ki.Neden böyle birşey olmuş peki? Orta sondan beri sorun yaşadığınızı yazmışsınız ama sorun nedir ben anlamadım açıkçası.
Sorun aynı kişilerle değil ki.
Biz narin yetiştirdik, elalem sokağa salmış.
Bir değil, iki değil, üç değil.
Şimdi ergenlerin çoğu böyle.
Benim memlekette bile vardı ilçe de.. kucuk yer bide. gruplaşmalar olsun kavgalar olsun ogretmen dovme bile vardi nerdeyse.. erkek kiz meselesi kavgalari oluyordu en çok.. çoğu yerde var simdi.. lise de biraz da ergenlikten herhalde deliriyo genclerBu yeni olan birşey değil. liseden mezun olalı 14 yıl oldu az akran zorbalığına maruz kalmadım. yolumu kesip tehdit etmeler, arkadan itelemeler derken en sonunda müdüre çıkıp anlatmıştım da İstiklal marşında herkesin içinde kulaklarını çekince durmuşlardı.
Ailemle iletişimim kuvvetli olmadığı için söylemek aklıma bile gelmemişti ama psikolojim az etkilenmedi gerçekten iğrenç bir şey. Bu arada ben de İzmir’deydim. İstanbul’da da farklı olduğunu sanmıyorum. Kızınız şanslı ki anlatabileceği bir ailesi var
Hah işte benim anne olarak eksiğim de bu.Neden böyle birşey olmuş peki? Orta sondan beri sorun yaşadığınızı yazmışsınız ama sorun nedir ben anlamadım açıkçası.
Bu arada İstanbul düşüncenizi atın kafanızdan bence, dediğiniz gibi çok nezih bir ilçede, güzel bir okulda okuyordum ama çevre okullardakiler sürekli problem yaratıyordu bizim okulun yönetimine.
İstanbul'da da diğer şehirlerde de kaçmak imkansız bu olaylardan. Sadece çocuklara gençlere otokontrolü öğretip, muhatap olmamaları sağlanabilir belki.
Hah işte benim anne olarak eksiğim de bu.
Ben bu otokontrolü öğretemedim.
Başkalarının ne dediğini önemsememeyi öğretemedim.
Karşıyaka merkezde olduStadyum metroda olan olay mı yoksa ya bugün gördüm aynı anlattığınız gibi
Valla doğurcaz büyütcez biri bişey yapcak bende asla uzlaşmazdım cezasını çeksinler
Bakalım nereden geldi İzmir'e her İzmir'de Doğan İzmirli mi sanki? İzmirli değilim ama bir kişi yüzünden tüm şehri karalamak iyi değil.Aynen onu dıyorum saten normal ızmırlı arkadaslarımda vardı bırlıkte ders calısır herseyı bırlıkte yapardık bu kız yuzunden bıde benı goturuo gezdırdıgı yerler gercekten sıkontılıydı anlatoyor hanı buraya polıs gıremez falan diye ben de hanı hıcnsuc ıslenmıyor ondan polıslık bıyer degıl demek ıstıyor sandım meger baska turluymus.Ilk defa ogun sınır krızı gecırmıstm ogun otobusu kacırdım babam yıne bılet aldı bıde babama anlatmadım durumu babam bana kızdı otobusu nasıl kacırırsın dıye. Eve gıttım ertesı h un gozumj gorunce bbam sofor oldıgu ıcın ılla ızmıre gıdıyor o kızın adresını vs vereceksjn bılmem ne en son gozum ıyılestıkce konularda kapandı
Allah yardımcınız olsun. Küçük yerde yaşıyorduk. Sizinki kadar sorunlu olmasa da zorbalık vardı. Bir de en çok kocaya kaçmak vardı. Allah evlatlarımızı korusun. İnşaallah kızınızı kurtarirsiniz.Karşıyaka merkezde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?