Liselilerdeki önlenemeyen şiddet yüzünden adliyelik olduk.

Her şehirin iyisi kötüsü vardır tanıdığın bir kız için bütün İzmirliler böyle diyemezsin ki zaten hıncını almışsın için soğusun :)

Her şehirin iyisi kötüsü vardır tanıdığın bir kız için bütün İzmirliler böyle diyemezsin ki zaten hıncını almışsın için soğusun :)
Aynen onu dıyorum saten normal ızmırlı arkadaslarımda vardı bırlıkte ders calısır herseyı bırlıkte yapardık bu kız yuzunden bıde benı goturuo gezdırdıgı yerler gercekten sıkontılıydı anlatoyor hanı buraya polıs gıremez falan diye ben de hanı hıcnsuc ıslenmıyor ondan polıslık bıyer degıl demek ıstıyor sandım meger baska turluymus. Ilk defa ogun sınır krızı gecırmıstm ogun otobusu kacırdım babam yıne bılet aldı bıde babama anlatmadım durumu babam bana kızdı otobusu nasıl kacırırsın dıye. Eve gıttım ertesı h un gozumj gorunce bbam sofor oldıgu ıcın ılla ızmıre gıdıyor o kızın adresını vs vereceksjn bılmem ne en son gozum ıyılestıkce konularda kapandı

İzmir dar gelirli insanların bolca olduğu bir yer.

Bubarada cocuklaeın aılelerıyle hıc gorusmedjnız mı
Kızımın okulundan değiller, tanımıyorum onları ama onlar bana gelecek. Eni konu şikayetten vazgeçirmeye çalışacaklar. İki iki daha dört, bu kadar net.

Kızımın okulundan değiller, tanımıyorum onları ama onlar bana gelecek. Eni konu şikayetten vazgeçirmeye çalışacaklar. İki iki daha dört, bu kadar net.

Neden böyle birşey olmuş peki? Orta sondan beri sorun yaşadığınızı yazmışsınız ama sorun nedir ben anlamadım açıkçası.
Bu arada İstanbul düşüncenizi atın kafanızdan bence, dediğiniz gibi çok nezih bir ilçede, güzel bir okulda okuyordum ama çevre okullardakiler sürekli problem yaratıyordu bizim okulun yönetimine.
İstanbul'da da diğer şehirlerde de kaçmak imkansız bu olaylardan. Sadece çocuklara gençlere otokontrolü öğretip, muhatap olmamaları sağlanabilir belki.

Son düzenleme:
Neden böyle birşey olmuş peki? Orta sondan beri sorun yaşadığınızı yazmışsınız ama sorun nedir ben anlamadım açıkçası.
Sorun aynı kişilerle değil ki.
Biz narin yetiştirdik, elalem sokağa salmış.
Bir değil, iki değil, üç değil.
Şimdi ergenlerin çoğu böyle.

Sorun aynı kişilerle değil ki.
Biz narin yetiştirdik, elalem sokağa salmış.
Bir değil, iki değil, üç değil.
Şimdi ergenlerin çoğu böyle.

Mesajımı düzenledim bu arada, yanlışlıkla yazamadan yollamışım az önce.

Yani siz yetiştirme tarzınızı sorgulamayın bence kızınızın hatası yoksa. Zaten polisi aramis, muhatap olmamış anladığım kadarıyla. Yapacak farkli birsey de yok, karşılık verse daha kötü olur.

Her yer aynı. Dizileri her yerde seyrediyorlar, yapanın yaptığının yanına kar kaldığını her yerde görüyorlar. Hak diyenin hak yediği, namus diye bağrınanın en büyük namussuz olduğunu görüyorlar. Öğretmenlerin çoğu eğitimcilikten bi haber. Dindar nesil diye diye toplumun ayarı bozuldu. Bundan da en çok etkilenenler çıcuklar gençler. Yanlışla yoğruluyorlar.

Benim memlekette bile vardı ilçe de.. kucuk yer bide. gruplaşmalar olsun kavgalar olsun ogretmen dovme bile vardi nerdeyse.. erkek kiz meselesi kavgalari oluyordu en çok.. çoğu yerde var simdi.. lise de biraz da ergenlikten herhalde deliriyo gencler

Hah işte benim anne olarak eksiğim de bu.
Ben bu otokontrolü öğretemedim.
Başkalarının ne dediğini önemsememeyi öğretemedim.

Hah işte benim anne olarak eksiğim de bu.
Ben bu otokontrolü öğretemedim.
Başkalarının ne dediğini önemsememeyi öğretemedim.

Zamanla olacak, yaş büyüdükçe öğreniyoruz bazı şeyleri. Nasıl ki doğar doğmaz yürümeyi konuşmayı öğretemiyorsak bebeklerimize, bazı yeteneklerin, özelliklerin yavaş yavaş olgunlaşması gerek.

Istanbul,Izmır mevzusu degil her yer böyle.
Ayrıca sadece devlet okulları degil özel okullarda da şiddet çok yükseldi.

Gecen gün iki erkek öğrenci tekme tokat birbirine girdiler müdür yardımcısı ayırmak için araya girdi ona da vurdular.

Öğrenciyi dizginleyecek,caydıracak kurallar kaldırılıp yerine öğretmeni ve idareyi pasifize eden kurallar getirilirse olacağı bu. Öğrencinin kimseden korkusu yok.

Bakalım nereden geldi İzmir'e her İzmir'de Doğan İzmirli mi sanki? İzmirli değilim ama bir kişi yüzünden tüm şehri karalamak iyi değil.

Yoksa bu haberdeki mağdur siz misiniz.baya büyükmüş ki haberlerde konu olmus.gecmis olsun,gençler artık çok kötü kalpli ve bu tik tok Insta.iyce beyinlerini ele aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…