Liselilerdeki önlenemeyen şiddet yüzünden adliyelik olduk.

Yok yok. Medyaya yansımadı. İstemem de zaten

11. Sınıfa giden kızım var. Gerek ben gerek babası sık sık okula gider öğretmenlerle devamlı görüşürüz. Gerekirse takip ederiz.
Kızınızın beyanına kanmayın. Özellikle kız çocukları çok fena. Onlar sosyal platformda tartismislardir. Yani ortada bir erkek meselesi olması ihtimali çok yüksek.
İstanbul daha tehlikeli.
Ben kontrolü sık sık okul ziyareti, cep telefonu takibi, takip ve bilgisayarda yaptıklarını takip etmekle bulduk.

İzmir bile böyleyse istanbul kim bilir nasıldır. Bu liseliler niye böyle anlamıyorum hele kızlar erkek gibi. Bu ergenlik kavgaları sonucunda birbirlerine kalıcı bir zarar vermezler inşallah ileride çokk pişman olucaklar

Kanmak derken onlar ergen.
Ben yeterince açık davrandım, aşık olduğu çocukları filan anlatır. O konuda rahat. Sosyal medyada tartışmaları hep oluyor zaten. Burda sıkıntı şurada, benim çocuğum şiddete sarılmaz, ilkel gelir. Herkes, her genç aynı değil.

Tecrübeli bir anne olarak yardımcı olmak istedim. Üzerimden 2 ergen vakası geçti.
Ben tecrübelerimi beyan ettim. Bundan sonrası size kalmış.
Çocuklarımız yanımızda değilken çok farklılar ve inanın çok akıllılar.

Liseyi bitireli 10 sene oluyor. Ben lisedeyken de vardı bu olaylar. Hatta gözümle okulun çıkışında bir çocuğu satırla kovaladıklarını gördüm...

Ergenlikte kan deli akıyor ama hayatlarını, sicillerini etkileyecek hatalar yapmalarının önüne geçilmesi gerekiyor. Aileler yetersiz kalıyor çünkü çoğu evde farklı dışarda farklılar. Öğretmenler de herbiriyle ilgilenemiyor maalesef ki ilgilenseler bile öğretmene de kafa tutulan çağdalar... Bilemiyorum bunun önüne nasıl geçilecek....

Merhaba. Maalesef devir çok kötü olmuş.benim lise son sınıfa giden bir kız kardeşim var. Onun okuldan olan bir kız arkadaşı okul dışında bir çocukla çıkmış zamanında. Kız Benim kardeşime bir gün demiş buluşmaya gidersem biri görüp aileme söylerse beni öldürürler. Sende gel benimle uzakta beklersin diye. O gün gitmiş. Oğlan ozaman sevgilisinden kardeşimin adını soydanı öğrenmiş. Benim kardeşim allahtan herşeyini bize anlatır. Sonra kız o oğlandan ayrılmış. Oğlanda kız kardeşime ulaşıp ya onunla aramı yaparsın yada seni okulda rezil ederim demiş. Kardeşim adına sahte hesaplar açmış sanki kardeşimle mesajlaşıp onuda bizim oralarda çok takipçisi olan sayfalardan paylaşmış. Kardeşim korktu ağladı. Ben hem kıza hemde o çocuğa ulaşıp eğer kardeşim ile ilgili olan hesapları kapatmaz ise bu gün itibari ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı. 18 yaş altındaki çocuğu korkutmak tehdit etmek, özel hayatı ifşa etmekten dava edecem dedim. O çocuk korkudan ne yapacağını şaşırdı. Sonra erkek kardeşimde oğlanı aradı. Sen kimsin benim kardeşimi tehdit ediyorsun. Gönderdiğin bütün mesajların ekran resimlerini aldık. Hakkında dava açacaz diye. Yemin billah bir daha karışmam dedi. Dedim bundan böyle kardeşim adına tek bir sahte hesap açılırsa senden bilirim. Çok korktu kazık kadar adamsın lisenin etrafında gezmeye utanmıyormusun dedim. Bin defa özür diledi bir daha kardeşinizin adını anmam dedi. Ben araştırdığım kadarı ile kardeşinizin erkek kardeşleri yokmuş. Ben zaten çıldırdım. Ne yani erkek kardeşi olmazsa zulmü mü edeceksin. Dedim ben tek başıma seni bitiririm bir şikayetime bakar diye

Bugün akşam haberlerinde gördüm ben bu olayı sanki.

Sosyal medya tartısmları hep oluyor derken. Normal mi yani bu?

Zaten bu llayın öncesinin geçtiği yerde yani cafede bu saldırgan kızlardan birini fişekleyen yaşı büyük sakallı at hırsızı tipli biri var.kızlardan birinin sevgilisiymiş. Aileler bana geldiğinde özellikle söyleyeceğim. Yaşı büyük serseri esrar da verir kızlara, her pisliği yaptırır.

Dün İzmirde yaşanan Bi haberi gördüm5 kız 1 kıza saldırıyordu zaman çok kötü... Gerçi ben lisedeyken de teneffüs arasında erkek kavgası yapan kızlar mevcuttu.. Ve küçük bir şehirde yaşıyordum.

Aynen zaten lise etrafında dolaşanlar hep ipsiz sapsız serseriler.

Arkadaşım 13 yaşındaki kızının okulana gidip kızın birini sıkıştırdı geçenlerde. Kıza sürekli zorbalık yapıyormuş. Öğretmen, müdür, ailesi ve polis işe yaramamış. Kızı takip etmiş biraz sosyal medyadan, okulda tuvalette sıkıştırmış kabinin birine sokup yapıştırmış duvara. Tehtid etmiş baya. Kız kesti uğraşmayı sonra. Sence çok ileri gitmedin mi dedin kızımı gece yarısı uykudan ağlayarak uyandırdığında o çok ileri gitmişti dedi. Malasef orman kanunlarına döndük. Güçlü ve vahşi olan kazanıyor, adaletli naif kibar olan değil.

Istanbul daha beterdir eminim....gecenlerde yaşadığım yerin en elit yerlerinden birinde bilmemne lise kızları ilebilmemne lisesinin kızları birbirine girmiş....ben hala iddia ediyorum hersey vurmalı kırmalı dizilerden kaynakli

İzmirde olupta mavişehir, bostanlı, küçükyalı, güzelyalı gibi semtlerde yani kıyı kesiminde oturmuyorsanız izmirde oturuyorum, niye kötü şeyler yaşıyorum demeyin çünkü iç kısımdaki semtler daha kötü ve %80’i izmirli değil. Özellikle buca, bornova, narlıdere. İzmir hep göç alıyordu fakat bu iç kısım asıl son 10 senede bu hale geldi istanbuldan farkı kalmadı resmen. hadi konak aktarma merkezi diye her kesimden insan geldiği için oldum olası anormaldi. Önce karşıyaka bozuldu, şu son senelerdede Alsancağı bozdular, bucadan ipini koparan geliyor. Alsancak kopya buca oldu izban sağolsun. Ben konuyu ve yorumları okuyunca bir izmirli olarak üzüldüm. Tabiki insanlar şehir değiştirebilir herkes doğduğu yerde yaşayacak diye bir kural yok benim yazdıklarım, yaşadığı yerin kültürüne uyum sağlamak yerine, önceden yaşadığı yerin kültürünü buraya getiren ve o kültürü burada yaşamaya çalışan insanlara ithafen yani bunun dışında İzmire gelen herkesi tenzih ederek yazdım.

Karşıyaka Bahçelievlerde yaşıyoruz. Okula gelen kızların çoğu civar semtlerden geliyor ama artış varoş elit diye bir ayrım yok. Avamlık moda olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…