Liste yapta o konulara uzuleyim

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Mrba arkadaşlar ..direkt konuya girecem geçende bir ayakkabi aldım yaklaşık 700 tl ama gelgelelimki ayağımı mahvetti benim oturduğum yerle mağaza arası uzak ve ben küçük bebegim olmasına rağmen parayi iade ederler umuduyla geri götürdüm tabiki pislikler almadılar neyse asil konu okadar yoruldum ki hem ayakkabi alırken hemde iade etcem diye tekrardan giderken...neyse aradim eşime söyledim okadar ilgisiz bir şekilde niye iade etmiyorlar napalimozamn yeni alirsin diye salak saçma bir cümleler kurup sonra teli suratıma kapatti ki kan beynime sıçradı arkadaş adama dert begendiremiyorummsj attım o zaman liste yap ben kriterlerine uygun dert edineyim diye adamda napayim bir ayakkabi için uzulcek halimiz yok ya ya neye uzuleyim neye adamın hayatı para ve ölen kardeşinden kalma borçlar ne desem aman boşver önemli olan sağlık tamm sağlıkta beni biraz dinle gecistirme sürekli dimi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugün hiç aramadı mesela yav siz hiç küçük şeylere üzülüp esinizden destek beklemiyomusunuz yoksa benmi alinganim

Aslinda iade almak zorundalar.. yeniden gidin, 30 gun iade hakkiniz oldugunu gerekirse tuketici dernegine gideceginizi soyleyin.. once dernegi arayip bir danisin ne yapabileceginizi.. esiniz hakli, adam ne yapsin oturdugu yerden, yine siz kosturacaksiniz.. ama iade hakkiniz var eger 30 gunu gecmediyse..

Sonlara doğru rapciler gibi maminimaminimamini diye hızlandırdım kelimeleri okumayı.

Bence sevinmelisiniz, çünkü bazı erkekler
"Ayakkabıya o kadar para mı verilir, ayakların parçalansa da giyersin, yeni ayakkabı alma birkaç sene." zihniyetine sahipler.

Ama sizin eşiniz takılma bu kadar dünyevi şeylere, yenisini alırız demiş. Bence kötü birşey yapmamış eşiniz.

Siz dükkanı basıp, ayakkabıları satıcının ağzına sokmasını istiyorsanız başka tabii...

Iyide kullanilmis ayakkabiyi alan magaza varmi ben birsuru ayakkabiyi giyemedim hicte geri goturmek aklima gelmedi
Ayrica esiniz gayet makul davranmis yenisini alirsiniz demis uzulmek ne parayi geri getirir ne size bsy katar. Dolap vs gibi uygulamalarda ayakkabiyi satabilirsiniz

İnternet mağazası için o dıstım.. biliyorsun bir rondo olayım vardı, cimer, bimer, tüketici heyeti ne varsa başvurdum

Şaka mı

Adam derdini beğenmemiş değil teselli etmeye çalışmış

Boş ver demiş Can'ın sağ olsun başka alırsın demiş

Bu arada kalıba koydur genişler

700 liralık ayakkabı deridir yumuşar

Bir de eşinize paraya düşkün demişsiniz de 700 liralık ayakkabı aldığınıza göre para ile bir sıkıntı yok zira söylediğiniz miktar asgari ücretin yarısı birçok yerde bir aylık kira parası

Ay bende 700 ₺ verdin, giyemedin, bide geride mi veremedin falan der diye bekledim. Siz geri veremediyseniz eşiniz ne yapsın? Başka bir şehirden ayakkabı peşine mi düşsün? İstisna bir anlayış göstermiş. Şükredin bence.

Yanlış anlama ama İnan sağlık elden gidince bu üzüldüklerin hepsi boş diyorsunuz. Eşin o konuda haklı. Şimdi annemin babamın sağlığı yerinde olsa da giden para olsa diye ne dualar ediyorum.
Olmayınca olmuyor tabi.
Çok takılmayın bunlara ayrıca iade hakkınızı araştırın.

+1000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…