Liste yapta o konulara uzuleyim

700 liraya aldığım ayakkabının ayağımı mahvetmesi ile düğün için alıp ertesi günü vermek aynı şey mi gerçekten?

ha bu arada aklıma geldi, on sene kadar önce ben düğün günü için aldığım ayakkabının ipinin elimde kalması sonucu o günü ipi dikerek geçirdim, ertesi günü ayakkabıcıya gittim.. elbette (özellikle diktiğim için) iade almayacaklarını söylediler, bende dava açacağımı kendilerine ilettim.. değişim yaptılar.. bu ayakkabı da üye kişisinin ayağını parçalıyorsa ayıplı ürün sayılacağından alınabilir ya da değişim yapılabilir, ben hala thh ile görüşmesi gerektiğini düşünüyorum..

Son düzenleme:
Fiyat neden bu kadar göz önünde anlamadım
Bunu aynı tarzda elli liralık ayakkabı yapmayabilirdi belki illa neden yediyüz diye vurgulanıyor
Ayagı parcalaması demek ayagın ergonomik yapısındanda kullanıcı kaynaklıda olabilir illa herşeyde kurum suclu olacak diye birşey yok
Tabiki hakem heyetine basvursun ancak ben hala kullanılmıs giyilmiş ayakkabının geri alınamayacagını düşünüyorum değişim yada icinde gerekiyorsa onarım yapılabilir

Cunku 50 lira ile 700 lira arasinda 650 lira var :) ve insanlar 50 lirayi cogunlukla hemen cikarirken 700 liraya her yil yeni ayakkabi alamazlar.. ben 50 lira icin yerimden bile kalkmam mesela, baska biri 10 lira icin gider falan falan.. iste kimden kaynakli bir hata oldugunu ogrenmek icin hakem heyetine gidilir, yoksa alisveris kumar haline gelir.. siz ayakkabiyi alirsiniz, bir ay icinde ayaginizi parcalamaz da alti acilir, kim bosverir ki? ikisi de ayni sey demek istedigim..

konu sahibi arama hakkini falan, ver 700 lirayi al bir tane daha.. bu ulkede hak aranmayacagini unuttum ben, o da tamamen benim hatam :)

Esinizi uzuldum gercekten. Sahsen ben ölen kardesimin borclariyla debelenirken esimin bir ayakkabiya 700 lira vermesine bozulurdum.

Onun derdi sizin derdiniz degilken, sizin derdinize cevap vermemesi cok dogal. Allah kurtarsin adami.

Mesajınızı okuduktan sonra girdim baktım bahsettiginiz konuya. Eşim arabayı sattı diyor borclar için. 1,5 ay önce de yazlık için arabayı sattı diyor. Biraz çelişkili bi hatun

Mesajınızı okuduktan sonra girdim baktım bahsettiginiz konuya. Eşim arabayı sattı diyor borclar için. 1,5 ay önce de yazlık için arabayı sattı diyor. Biraz çelişkili bi hatun
Ben bahsettiğim konuda bir gelişme var mı,adam evi birsekilde satip kadincagizi madur birakti mi diye endiselenerek sabah 6 da KK ya giriyordum

Öncelikle temiz bir dille beni eleştirenlere saygım sonsuz onları tenzih ediyorum birincisi beni kendisi gibi koca parası yiyen biriymisim gibi sanmış heralde bazı arkadaşlar ki ben sabahın köründe ise gidip aksam eve gelip ayrietten eşimin olmamasından dolayida alışveriş hastane vs her türlü ise konuşturmaya çalışan bir bayanim üstüne eşime kardeşinin borçlarından dolayı kredi çektiği için bana tek kuruş göndermediği gibi ben ona gönderen bir bayanim ikincisi sanki 15 bin tllik çantayı 13.99tlden sezon sonu indiriminde alamadım diye ağlayan bir celebrity minnos ayakli bir hatunmusum gibi elestiren arkadas ben olurda eşimin çalıştığı yere gidersem orası türkiyenin en soğuk yeri ve karda arabalar işlemiyor ise uzaklik yarim saat bu ayakkabılarıda oyuzden aldim

Ucuncusu benim esim hukukçu satıcı bana mağazada cekmirirken esim hukukçu dedimde verin konuşayım dedi esim boşver boşver bir ayakkabimi derdimiz ya diye teli suratıma kapatmasına niye uzulmeyim hayır esim sanki bana böyle çok normal bir üslupla sağlık olsun demisse ben bunu niye dert edineyim yenisi al ne demek eşimin cebinden giden bise yokki istersen on bin harca bana ne diyen bir adam ki ben bunu bir örnek olarak verdim esim benim hiçbir derdimi ciddiye almıyor diye

Ben bahsettiğim konuda bir gelişme var mı,adam evi birsekilde satip kadincagizi madur birakti mi diye endiselenerek sabah 6 da KK ya giriyordum
Evet allah razi olsun ozamn bana çok destek olmustun da yani bunu anlatarak niye bukadar sok yasadinizki600 bin tlye evimizi satıp 300 binlik ev aldık geri kalanı borca verdi e adamı bosamadiktan sonra gelip buraya ya beni ne guzel keriz yerine koyuyor diye anlatsam daha azmi kizardiniz bana

Esinizi uzuldum gercekten. Sahsen ben ölen kardesimin borclariyla debelenirken esimin bir ayakkabiya 700 lira vermesine bozulurdum.

Onun derdi sizin derdiniz degilken, sizin derdinize cevap vermemesi cok dogal. Allah kurtarsin adami.
Yav bir yorum yapiyosaniz bi okuyun ya adam önceden arabayı sattı sonra evimizi sattı üstüne karısı ve çocukları için ev duzup kredisini çekti he bu sizi tatmin etmediyse bobregimide satayım olurmu daha nekadar destek olcaz

Muhtemelen marka bir ürün aldınız .ürünü incelemeye göndermeyi teklif ettiniz mi ? Şikayetlerinizi belirterek inceleme talep edin ,eger olumsuz dönerlerse de yazılı isteyin .benşm başıma aldığım bir montta geldi ,montu kullandım ama hemen yırtıldı bir garip oldu ,3 kere incelemeye gönderdim sonunda pes edip iade aldılar .

O zaman ki konun tam olarak nasıl sonuçlandığını biz anlayamadan noktalandı.(Belki ben kacirmisimdir) hatta senin nickinden değil konundan seni hatırladım sonrasında profiline bakıp emin oldum.Sen gerçekten çok ciddi sıkıntılar yaşadin,bahsettigin kadarıyla hala da yaşıyorsun....kocandan filan medet umma alışveriş yaptığın marka ve yaşadığın sorunu şikayet var sitesinden yerel stuff gruplarına ,firmanin kendi merkezine her yere duyur.

Ustkomşularbasima gurultuden bela oldu iki kez polis cagirdim adamlar hapishaneye girip cikan tipler neyse esim bizim yanımıza geldi dedim ki yukardakilerle guzelce konuş dayanamiycaz gürültüye heleki bebek sicrayarak uyaniyo ki benim esim hakim ekstra bir bilgisi var gitmedi bosver dedi allahimdan bulsunlar e adamlar beni tehdit etti diyorum yok yapmadi bise peki napti rahmetlden kalan borçlar içi para bulmak için gecelere kadar eve gelmedi ki babasinin arsaları hayli hayli karsilar bana gelince olumlu dunya diye her lafimi ağzıma tikayan teslimiyetcilik neden para olunca birden dunyeviye dönüyor

Hatirladigim kadari ile Sizin aslinda asil dert ettiginiz esinizin ilgisizligi. Bu sadece bir ornek olmus ama sasirmayin ve uzulmeyin guclu olun.

Esiniz hakim diye onune gelenle tartissin mi yani siz çemkirsin gucunu gostersin diyorsunuz o sakin kalip alttan aliyor helal olsun..Adam eski esine ve cocuklarina ev mi aldı orayi net anlamadım ama almissa da alsin sahip cikiyor iste onlara ...
Ayrica arsa satmak yerine calismasi da iyi..

Aldim on bes dakka giydim altinida silmedim yalan konuşmam çünkü mağazaya gitmem gelmem üç saatimi aldi küçük bebegimi birakacak birini bulasiya kadar zaten sekiz olmuştu gece eve dondum böyle ugrasmisken eşimin beni yenisi al diye geliştirmesi uzdu beni en azından yav okadar yoruldum yazik yazı deseydi cocugu kime biraktimi bile sormadı üzüldüm yani 21 is gunu içinde mağaza inceleme sonucunu gonderir dedi ben belkide giderim doğunun bir ucuna sırf bu ayakkabılar için tekrardan ucakla gelememki dedim yapcak biseyok diyolar bana

Kardeşinin eşine ve çocuklarına ev almış.Evi,konu sahibinin evini ,arabasını satarak yapmış.Maasini da onlara gönderiyor.Konu sahibi de kendi evinin colugunun çocuğunun geçimini sürdürüyor.

Yav yemin ediyorum banlancam gene... güzel kedicik kardeşim evet gücünü göstersin istiyorum bütün dünya butun insanlar kurumlar bizden korksun istiyorum tey allahimya güzel kardeşim adamlar beni tehdit etti diyorum apartmana girerken beni boşluğa cekseler nolcak senmi kurtarcan böyle hapishaneyi su yolu yapmış insanlar ancak hakimden savcıdan korkar kuyrugumu dik tutcam diye kusura bakma da sey yoluna gidemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…