- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
-
Niye kız,ne çirkefliğini gördünNe çirkefsin ya
iade konusuna gelince kosulsuz sartsiz iade edebilirler magzacilik sekt calistim kac yil. sikayet edin mudurluge. ama baya pahaliymis ayakkabi k bakma esin hakli na yapsin simdi giden gitmis. belki 700 tl dokunmamis ona. neyse herkesin hayati kendine .. ne deyimMrba arkadaşlar ..direkt konuya girecem geçende bir ayakkabi aldım yaklaşık 700 tl ama gelgelelimki ayağımı mahvetti benim oturduğum yerle mağaza arası uzak ve ben küçük bebegim olmasına rağmen parayi iade ederler umuduyla geri götürdüm tabiki pislikler almadılar neyse asil konu okadar yoruldum ki hem ayakkabi alırken hemde iade etcem diye tekrardan giderken...neyse aradim eşime söyledim okadar ilgisiz bir şekilde niye iade etmiyorlar napalimozamn yeni alirsin diye salak saçma bir cümleler kurup sonra teli suratıma kapatti ki kan beynime sıçradı arkadaş adama dert begendiremiyorummsj attım o zaman liste yap ben kriterlerine uygun dert edineyim diye adamda napayim bir ayakkabi için uzulcek halimiz yok ya ya neye uzuleyim neye adamın hayatı para ve ölen kardeşinden kalma borçlar ne desem aman boşver önemli olan sağlık tamm sağlıkta beni biraz dinle gecistirme sürekli dimi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugün hiç aramadı mesela yav siz hiç küçük şeylere üzülüp esinizden destek beklemiyomusunuz yoksa benmi alinganim
Kendine dert mi arıyorsun???Mrba arkadaşlar ..direkt konuya girecem geçende bir ayakkabi aldım yaklaşık 700 tl ama gelgelelimki ayağımı mahvetti benim oturduğum yerle mağaza arası uzak ve ben küçük bebegim olmasına rağmen parayi iade ederler umuduyla geri götürdüm tabiki pislikler almadılar neyse asil konu okadar yoruldum ki hem ayakkabi alırken hemde iade etcem diye tekrardan giderken...neyse aradim eşime söyledim okadar ilgisiz bir şekilde niye iade etmiyorlar napalimozamn yeni alirsin diye salak saçma bir cümleler kurup sonra teli suratıma kapatti ki kan beynime sıçradı arkadaş adama dert begendiremiyorummsj attım o zaman liste yap ben kriterlerine uygun dert edineyim diye adamda napayim bir ayakkabi için uzulcek halimiz yok ya ya neye uzuleyim neye adamın hayatı para ve ölen kardeşinden kalma borçlar ne desem aman boşver önemli olan sağlık tamm sağlıkta beni biraz dinle gecistirme sürekli dimi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugün hiç aramadı mesela yav siz hiç küçük şeylere üzülüp esinizden destek beklemiyomusunuz yoksa benmi alinganim
okuyunca direkt uffff dedim. aman Allah'ım bu nasıl bir cümledir.Hahhh geldi kadınlar kulübünün üslubu kalbinden daha pis üyesi burdan sana is çıkmaz hadi canım ikile
İnternet mağazası için o dıstım.. biliyorsun bir rondo olayım vardı, cimer, bimer, tüketici heyeti ne varsa başvurdum
700 liraya ayakkabi mi satiliyomus?
Sanki o konuda ki karı koca karakterlerini değiştirmişler gibi di mi :)Hayat ne tuhaf....baksan hepi topu 6 ay önce esin senin evine kadar herşeyi satıp ,cocugunla seni zor durumda birakip rahmetli kardeşinin ne olduğu belli olmayan borcunu kapatmaya çalışıyordu.Simdi artık gündemin 700 TL lik ayakkabini degistirememis olman..
Bence sizin derdiniz ayakkabı, para iade falan değil eşinizden ayrı olmanız. Sanırım bu yüzden her şey soruna dönüşüyor.Mrba arkadaşlar ..direkt konuya girecem geçende bir ayakkabi aldım yaklaşık 700 tl ama gelgelelimki ayağımı mahvetti benim oturduğum yerle mağaza arası uzak ve ben küçük bebegim olmasına rağmen parayi iade ederler umuduyla geri götürdüm tabiki pislikler almadılar neyse asil konu okadar yoruldum ki hem ayakkabi alırken hemde iade etcem diye tekrardan giderken...neyse aradim eşime söyledim okadar ilgisiz bir şekilde niye iade etmiyorlar napalimozamn yeni alirsin diye salak saçma bir cümleler kurup sonra teli suratıma kapatti ki kan beynime sıçradı arkadaş adama dert begendiremiyorummsj attım o zaman liste yap ben kriterlerine uygun dert edineyim diye adamda napayim bir ayakkabi için uzulcek halimiz yok ya ya neye uzuleyim neye adamın hayatı para ve ölen kardeşinden kalma borçlar ne desem aman boşver önemli olan sağlık tamm sağlıkta beni biraz dinle gecistirme sürekli dimi ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugün hiç aramadı mesela yav siz hiç küçük şeylere üzülüp esinizden destek beklemiyomusunuz yoksa benmi alinganim
15 gün icinde iade 30 gün icinde değişim vardırAslinda iade almak zorundalar.. yeniden gidin, 30 gun iade hakkiniz oldugunu gerekirse tuketici dernegine gideceginizi soyleyin.. once dernegi arayip bir danisin ne yapabileceginizi.. esiniz hakli, adam ne yapsin oturdugu yerden, yine siz kosturacaksiniz.. ama iade hakkiniz var eger 30 gunu gecmediyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?