Liste yapta o konulara uzuleyim

700 liraya ayakkabı alsam ayağımı parçalasada giyerim heralde

adamı taktir ettim benimki 700 e ayakkabı aldın giyme boynunda taşı bile derdi galiba ki ben olsam da drrdim eşime

alınganlık yapmışsın adam teselli etmiş sen mağazaya olan hıncını adamdan almışsın

Ne çirkefsin ya
Niye kız,ne çirkefliğini gördün
Şurda canını sıkan birşeyi paylaşmış,ne oldu ki
Konu sahibi,biz de küçük ya da büyük sorunlarımızı eşimizle paylaşıyoruz tabiiki.
Daha dün sıkan ayakkabıdan yakındım eşime ben de:),ama eşin de kötü bir şey dememiş,canımız sağolsun,yine alırsın demiş,daha ne desin adam:))

Ayrıca sorunun çözümü çok basit,mağaza kalıba koyuyor yeni almışsan,uzaksa da sen koydur,çok rahat edeceksin

iade konusuna gelince kosulsuz sartsiz iade edebilirler magzacilik sekt calistim kac yil. sikayet edin mudurluge. ama baya pahaliymis ayakkabi k bakma esin hakli na yapsin simdi giden gitmis. belki 700 tl dokunmamis ona. neyse herkesin hayati kendine .. ne deyim

Yenisini alırız demiş adam siz ne istiyorsunuz tam olarak? Çoluğun çocuğun rızkını neden ayakkabıya yatırdın mı deseydi mesela? Ne tür bir ilgi arzu ettiniz? Mağazayı basıp karımın minnoş ayaklarını ne hakla ezersiniz hem de 700 TL ye? Mi desin ne yapsın. Ben işteyken kocam arayıp ayakkabıdan bahsetse ben de kapatırım telefonu.

Kendine dert mi arıyorsun???

İşini gücünü bırakıp sizin ayakkabınızı mi dinlemeli elzem birşey değil acil bir durum değil ne yapmalı ya da siz olsanız ne yapardınız ne beklediniz git yenisini al demiş yani bu kadar üzülmene değmez demiş bunun için mi aradın beni dememiş ki ben olsam derdim. Sizin hayatınızda başka üzülecek derdiniz yok sanırım.

İnternet mağazası için o dıstım.. biliyorsun bir rondo olayım vardı, cimer, bimer, tüketici heyeti ne varsa başvurdum

Gecen yil bende rondo set aldim eve gittim iyice inceledim elimde kalir bu 2gunde buna bukadar para verilmez diyip bi sure sonra magazaya geri goturdum ( bu surede 1-2 kez kullandimda begenmedim ) magaza kapanmak uzereydi alirken gormediniz mi dedi ? Evde daha iyi incelerim diye gormezden geldim dedim
Randımanıda iyi değil malzemesi dandik iade edicem uzattım konuyu , magazayı kapatıyoruz yarın gelin dediler, ben çıkmadan kapatamazsınız diyip çirkefliğe vurunca yarın gelirseniz kartla almışsınız karta iade ederiz günsonu aldık dediler
Yarın gelmiycem şimdi alıcaksınız diyince çek verdiler bana ürün 300 falandı 400 liralık çekle ayrıldım :)

Bimer cimer değil olay çirkeflikte bitiyo

Sanki o konuda ki karı koca karakterlerini değiştirmişler gibi di mi :)

Magazadan alış-veriş yapmaktan bu yüzden nefret ediyorum işte. Tik tik bas tuşa. Al ürünü. Begenmezsen koşulsuz şartsız 15 gunde iade. Misssss.

Bence sizin derdiniz ayakkabı, para iade falan değil eşinizden ayrı olmanız. Sanırım bu yüzden her şey soruna dönüşüyor.

15 gün icinde iade 30 gün icinde değişim vardır
Ve kullanılmamıs paketi bozulmamıs ürünlerde gecerlidir
Bu gayet kullanmıs ayagını parcalayacak kadar
Hangi marka alır neden alsın bide yani
Oldu gece ayakkabılarını dügün icin alıp ertesi gün iade edelim o zaman herkes böyle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…