- 30 Eylül 2021
- 52
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi Sunshine034
-
Benim 15 tane yumurta toplandı. 11 döllendi . 5 günlük 4 tane embriyo var şimdi dondurulmuşçok iyimiş gerçekten. bahçeci çok yoğun bir yerdi bunun için herşey bi aceleyle oluyodu ve çok bekliyoduk.
transfer kaç saat sıkışık bir şekilde bekletmişlerdi.
sende kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaliteleir nasıl bilgin var mı?
Hangi şubedesiniz ?Evet Liv kalite ab
Doktorunuz kim ?Ulus evet çok memnunum tavsiye ederim
Peki AB rakam nasıldı ? 3AB ve ya 5AB,6AB mı ?Evet Liv kalite ab
Sen kaç yaşında ?))bahçecide şöyleydi eşim ilaç tedavisi görmeden yapmadılar sizde de o şekilde mi oldu ?
iğne kullanırken 2 güde bir çağırıyorlardı livde de o şekilde mi ? birde ilaç anlatımları nasıl? çalışanalr ilgili mi?
Bence kendini hiç strese sokma geç döllenme olmuş olabilir herşey mümkün olumlu düşünmeye çalış3.gun embriyosu olup 7.gunde pozitif i gören arkadas olunca moralim bozuldu
4ab onları çok anlamiomPeki AB rakam nasıldı ? 3AB ve ya 5AB,6AB mı ?
Yani kötü diyemem ama Liv den daha memnun kaldimsizin bahçecideki deneyiminiz nasıl oldu peki memnun kalmışmıydınız?
Bence tutar minaklar :)4ab onları çok anlamiom
Bülent baysalDoktorunuz kim ?
Ne zaman kan vermeye planlıyorsun ?Yani kötü diyemem ama Liv den daha memnun kaldim
Ayın 15 i dedi doktorumNe zaman kan vermeye planlıyorsun ?
bana OPU zaten Bülent hoca yaptı tanıyorum hocayı. Mükemmel bir insan. son derece efendi.Bülent baysal
İşte Perşembe Cuma kesin çıkar sonucunuz kanda .Ayın 15 i dedi doktorum
Evet canm kesinlikle doktorumu çok seviyorumbana OPU zaten Bülent hoca yaptı tanıyorum hocayı. Mükemmel bir insan. son derece efendi.
Hayırlısı artık ya olsa da olmasadaİşte Perşembe Cuma kesin çıkar sonucunuz kanda .
Başka embriyonuz kaldı mı ?Hayırlısı artık ya olsa da olmasada
2 embriyo kaldı tek transfer hakkımız var yaniBaşka embriyonuz kaldı mı ?
İşte ne güzel ! Bügün yada yarın kan testinde iyi bir sonuç alırsınız inşallah. Varsa çıkar artık bence2 embriyo kaldı tek transfer hakkımız var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?