==> lk Bebeimiz BATUHANIM dodu <==

Hera

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
5.857
82
363
selam kızlar ilk kim doğurcak diye merak ederken ben doğurdum. bende plasenta previa olduğu için dün sabah şiddetli kanamam başladı ve acil epidural sezeryanla doğum yaptım. ben çok iyiyim Allaha şükür ama bebeğim şuan solunum problemi yüzünden küvözde eve kucağım boş geldim :( doğumum çok kolay sadece öncesi kötüydü kanamam olduğu için her yer kan içindeydi. hiç korkmayın allah hepinizi kurtarsın benım oğluma da şifa versin dua edin teyzeleri.

fındık oğlum 16.12.08 de saat : 10:45 te, 36+0 haftalık, kilosu :3200, boyu :50 cm

hepinizi öptüm.

Son düzenleme:
gözün aydın canım.sağlıkla en kısa zananda gelir bebeğin evine inşallah..

teşekkür ederım kızlar waterfull bı aksılık cıkmazsa 2-3 gun ıcınde cıkacak ınsallah doğar dogmaz ayrı kaldım kuzumdan çok zor bişeymiş:(

gözünaydin cnaim,Allah anali babali büyütsün insallah.
saglik sihhat versin Allah ogluna bir an once toparlanip evinize getirin insallah.
bu arada ilk bebegimiz:)))

cnm tebrikler ala analı babalı büyütsün
bebeğine enn kısa zamanda kavuşman dileğiyle

Başlığı okuyunca inanamadım, gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Bebişine inşallah bir an önce kavuşursun , o bizim ilk göz ağrımız
tekrar tebrik ederim çok sevindim ..

heracım ilk prensimiz senden geldi....cok duygulandım dogum haberini okurken hala gözyaslarıma hakim olamıyorum ...dualarımız minik batuhan la...sen nasılsın bu arada...

heracım ilk prensimiz senden geldi....cok duygulandım dogum haberini okurken hala gözyaslarıma hakim olamıyorum ...dualarımız minik batuhan la...sen nasılsın bu arada...

ben iyiyim canım dün özellikle çok iyiydim hiç ağrım sızım olmadı ama çok ağladım ben orda bebeğim başka hastanede. yan odadaki bebek ağladıkça bende ağladım çok zormuş allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın senağlama

ben iyiyim canım dün özellikle çok iyiydim hiç ağrım sızım olmadı ama çok ağladım ben orda bebeğim başka hastanede. yan odadaki bebek ağladıkça bende ağladım çok zormuş allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın senağlama

ahh canım kıyamam yaaaa...:çok üzgünüm:neler hissettiğini az cok anlayabiliyorum üzme kendini bak dualarımız seninle en kısa zamanda kavuscaksın ogluna dur bir öpiyim seniŞenizilk gözagrımız batuhanımızın annesi:nazar:

Haklısın heracım, ne zordur onu orada bırakıp çıkmak.Ama hergün görürsün yanına gidip. Maşallah büyümüş zaten:))Üzme canını, sütünü eksik etme bebişten...

Ayy ayy gözümüz aydın ilk bebişimiz gelmiş allahım sağlık versin inş hera hiç üzülme ağlama şimdi morelini daha yüksek tutman lasım bol bol sütün olsun :)) kıs çok sütün varsada kocişine peynir yap :))) şaka amak çok duygulandım cok sevindim allahım inş hepimizi bi çırpıda kurtarır. Tekrardan gecmiş olsun allah acil şifalar versin bebeğimizin resmini koymayı unutma buarada heracım böbrekle ilgili bi sıkıntı yok dimi ben cok korkuyorum bebeğimde böbrekden dolayı bi sorun çıkar diye

Gözünaydın Canım... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin... Erken doğmasına rağmen kilosu iyi doğmuş çok şükür...

heracım canım gözünüzaydın, allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, tebrik ediyorum, umarım senin sağlığında iyidir, ilk göz ağrımızın resmini koy görelim, inşallah tez vakitte kollarına alır emzirir yatağınızda baş başa yatarsınız oğlunla, gözlerim doldu valla tekrar tebrik ederim canım

Back
X