==> lk Bebeimiz BATUHANIM dodu <==

anam elim ayağıma dolaştı!!
bizim topik açılırken doğuranları gördüm döndüm onu açarken batuhanı gördüm:))şookk oldum:))
Allah sağlık sıhhatle eve getirmene izin verir canım ya,hemen düzelir solunumu:))sen de iisin umarım,bize yaz merak da bırakma..
çok öptüm :)))
Allah analı babalı büyütsün işallah:))

canım allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini.sağlıkla inşallah.
ay benide çok heyecan bastı vallahi.allah'ım inanamıyorum ocak anneleri olarak bugüne ulaştığımıza.

Ay inanmıyoruuuummmm, başladımı bizim doğumlar yani şimdi, siftahı senden bereketi Allahtan heracım, Allah bağışlasın yavrunuzu, acil şifalar versin, inşallah tez zamanda çıkarırsınız sağlıkla, çok kötü oldum şimdiiii :a015: o kadar oldukmu biz yaa nezaman geçti bu günler

cnm yaa duyunca çok şaşırdım çok heyecanlandım esradan aldım haberini hem sevindim hem üzüldüm adına ama sakın canını sıkma cnm 1 kaç gün daha sabret ondan sonra ayrılmaayacak batuhanın senden hyırlısı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş ilk bebişimiz gelmiş bile ayy ne kadar mutlu oldum anlatamam maşşalah oğluşuna kilosu da boyuda çok iii inş en kısa zamanda küvezden çıkar alırsın bebişini kucağına kendini çok üzme sütün de kesilmesin üzüntüden gönlünü ferah tut allah hepimizin bebişlerini korusun inş...amin

heraaa gözünaydın canım maşallah ne güzel kilosu öle inşallah çabucak solunum sorunu da düzelir de oğluşunu eve sağlıcakla getirirsin.Allah analı babalı büyümek nasip etsin batuhanımıza geçmişolsun canım

gözün aydın canımallah analı babalı büyütsün işallah bir an önce evinize gelir. darısı bizlerin başına:nazar:

Tebrik ederimm canım. a.s. :ecrin_bebek: Tez zamanda kavuşursun inşallah ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. Analı babalı sağlıklı büyüsün. ilk bebeği bekliyorduk ama yinede çok heyecanlandık. hihoyyyt darısı hepimizin başına inşallah bizde sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza alırız:CüvCüv:

Allah analı babalı büyütsün canım...erken doğmasına rağmen maşallah kilosuda boyuda çok çok iyi bence...inşallah en yakın zamanda bebişinizde evinize gelir...

tebrikler hera796 a.s.
allah nazarlardan saklasın:nazar: en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle inşallah:Saruboceq:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. internette problem vardı giremedim 2 gündür. bebeğim hala hastanede çok üzülüyorum çok özlüyorum oğlumu onu öyle görmek kahrediyo beni günde 1 kere 5 dk görüyorum dokunamadım bile sadece doğumdan sonra bir kere öpebildim senağlama allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. sütüm geliyor allahtan sabah aksam esım götürüyor hastaneye. resmimiz yok teyzeleri ama oğlum çok güzel pamuk gibi :nazar: ezracım bornova şifada fındığım. bu arada ben smyrnada yapamadım doğumu doktorum özel çınarlıda amelıyattaymıs oraya cagırdı beni orda oldu doğumum kısmet olmadı yanı. öpüyorum hepinizi a.s.

heracım çok geçmış olsun tekrardan,bende pzartesı 1 de bornova şifada olucam,keşke görebilsem seni

heracım çok geçmış olsun tekrardan,bende pzartesı 1 de bornova şifada olucam,keşke görebilsem seni

doğumun orda mı olacak canım yanı pazartesı kontrol mu dogum mu var doğum servisi çok güzel tertemiz benım oğlumda aynı katta

doğumun orda mı olacak canım yanı pazartesı kontrol mu dogum mu var doğum servisi çok güzel tertemiz benım oğlumda aynı katta

ya canım benim ciddi anlamda karışıklık yaşıorum,dr umdan çok memnunun,ama tek seçenek sunuo bana alsancak ege sağlıkta yaptırıo,hastane emeklı sandığı ödediği halde 1300 ytl 1 gece, allah korusun 2 gece kalsam batcam orda,3000 ytl yi geçecek dr artı hastane,şu krız zamanında da çok geldı bana,pampe panter ve barçlı war izmırde bılıosun,2 sininde çok uygun muş fiyatları 1000 ytl yı bile bulmuo sanırım,onlarda nıe o kdar werıosun çok deilmı dedıler,pempe panter sifaya gidiıomuş,araştırdım çok iyi dediler,bende pazartesıye randevu aldım,gidip bir görüşücem , kontrol olayım ,eğer aklıma yatarsa orda yapmayı düşünüorum, sende güzel temiz dıosun,ben hiç görmedım orayı gidip bı bakayım,küvez olayıda warmış demek orda bilmıodum

ya canım benim ciddi anlamda karışıklık yaşıorum,dr umdan çok memnunun,ama tek seçenek sunuo bana alsancak ege sağlıkta yaptırıo,hastane emeklı sandığı ödediği halde 1300 ytl 1 gece, allah korusun 2 gece kalsam batcam orda,3000 ytl yi geçecek dr artı hastane,şu krız zamanında da çok geldı bana,pampe panter ve barçlı war izmırde bılıosun,2 sininde çok uygun muş fiyatları 1000 ytl yı bile bulmuo sanırım,onlarda nıe o kdar werıosun çok deilmı dedıler,pempe panter sifaya gidiıomuş,araştırdım çok iyi dediler,bende pazartesıye randevu aldım,gidip bir görüşücem , kontrol olayım ,eğer aklıma yatarsa orda yapmayı düşünüorum, sende güzel temiz dıosun,ben hiç görmedım orayı gidip bı bakayım,küvez olayıda warmış demek orda bilmıodum

haklısın canım tek secenek sunması kötü şifa iyi bi hastane ama bende bir kere gittim muayenesinden memnun kalmamıstım doktor sadece bilgilerini alıyo ultrason ıcın gun yada saat verıyolar ona ayrı bı doktor bakıyor sonra o sonucu alıp tekrar öteki doktora götürüyosun falan böyle bişey. banada ssklı 1200 falan demıslerdı sezeryan için ordan. ben doğumum için 2400 verdim. şimdi bi de oraya küvöz için ödücez bakalım orası ne kadar tutcak bilmiyorum ama önemli değil oğlum sağlıkla çıksında.

haklısın canım tek secenek sunması kötü şifa iyi bi hastane ama bende bir kere gittim muayenesinden memnun kalmamıstım doktor sadece bilgilerini alıyo ultrason ıcın gun yada saat verıyolar ona ayrı bı doktor bakıyor sonra o sonucu alıp tekrar öteki doktora götürüyosun falan böyle bişey. banada ssklı 1200 falan demıslerdı sezeryan için ordan. ben doğumum için 2400 verdim. şimdi bi de oraya küvöz için ödücez bakalım orası ne kadar tutcak bilmiyorum ama önemli değil oğlum sağlıkla çıksında.

haklsın canım insan o durumda gözü para falan görmezkı,bütün servetını verır insan,allah inşallah en kısa surede şifasını verır batuhanımızın,kilosu ve boyu çok güzel,:nazar:bence çok fazla kalmadan öğrenıcek nefes alıp vermeyı kendı kendıne

bakalım zaten rutın kontrollerım bitti benım,sadec doğum işi kaldı ,kafama yatarsa orayı secicem,yinede herşeyın hayırlsı

haklsın canım insan o durumda gözü para falan görmezkı,bütün servetını verır insan,allah inşallah en kısa surede şifasını verır batuhanımızın,kilosu ve boyu çok güzel,:nazar:bence çok fazla kalmadan öğrenıcek nefes alıp vermeyı kendı kendıne

bakalım zaten rutın kontrollerım bitti benım,sadec doğum işi kaldı ,kafama yatarsa orayı secicem,yinede herşeyın hayırlsı

amin canım inşallah. kısmetin nerdeyse orda oluyor zaten bak benım ne oldu. doğum için olabilir gerçekten temizler

Back
X