lk iddet......

ysl_cinema

ATATÜRK'ümü çok seviyorum
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
1.050
6
116
43
Ankara
eşimi cok seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum....ama eşim çok işkolik sürekli iş stresinden bahsediyor iş iş iş herseyi iş işleri kötü gidince dünyası yıkılıyor...ben istiyorum ki eve gelince farklı olsun birlikte gülelim eglenelim ama bunu yaşayamıyorum hep negatif elektrik veriyor...çok tartiştik bu konu ile ilgili tartıstıgımız zamanlarda hemen uzaklasır giderdi sakinleşince geri dönerdi ama bu kez sabrım taştı...bugun pazar birlikte bişeyler yapmak istedim o yine fabrikaya gidecegim dedi kavga ettik üstüne çok gittim ve bana vurdusenağlamasenağlama
aglıyorum sürekli bunu bana nasıl yapar çok kötüyüm onu görmek istemiyorum evden kovdum gelme sakın dedim...bu şiddeti ben nasıl kabul edecegim sindirecegim kalbimin kırıkları tamir olmuyacak bu evlilik nasıl sürecek senağlamasenağlama

ne olursa olsun şiddeti kimse haketmez ve asla onaylamıyorum.eşinin üstüne çok mu gittin ? eşinin işi ne , görevi ne ?

4 yıldır evliyiz ilk kez vuruyor bana şiddeti kabullenemıyorum kızlar mafholdum ben... eşimin üstüne çok gittim baya kavga ettik kacıp giderdi normalde ama izin vermedim. metal kaplama fabrikası var kendi işi

Keşke üstüne okadar gitmeseydin yada bıraksaydın çekip gitseydi bu kadar üzülmezdin,sende haklısın ama işte erkeklere bazen laf anlatamıyosun.Burda kimi arkadaşlar çalışmamasından şikayetciler seninkide tam zıddı erkekler orta yolu bulamıyorlar nedense.Tatlım çok kırıcı ve üzücü bi olay keşke yaşanmasıydı,inş. akşam geldiğinde düzelirsiniz

üstüne gitmesemde ben bıktım hep yanlız kalıyorum...özlüyorum bi bakıyorum sinir küpü olarak eve gelmiş...akşam gelmez sakın gelme dedim görmek istemiyorum ki eşiniz size vursa kabullenebilirmisiniz? evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum mantıklı düşünemiyorum belkide off

1 tokatla bitirmezdim tabi gelip özür dilemesi lazım ama beni hastanelik edene kadar dövmüşse biterdi tabii

haklisin tabi..şiddet çok berbat bir şey..eski erkek arkadasımdan dayan yemiştim bende..ama erkek arkadasım olduğu için ayrıldım oldu bitti..sen evlisin..bosa demek kolaydır biz bekarlar için..ama biliyorum ki o kadar kolay değil..yaşadığın olay gercekten hoş değil..keske yine çekip gitmesine izin verseydin..belki de bu yüzden çekip gidiyor,sinirlerine hakim olamamaktan sana zarar vermekten korkuyordu..suan birlikte oldugum erkek arkadasım da sinirliyken bambaşka bir insan oluyor..kavga ettigimiz zaman izin veriyorum çekip gitmesine çünkü sinirlerine hakim olamamasından korkuyorum,o da aynı korkuyu yaşadığı için sınırı gecinceye kadar konsmuyor,görüşmüyoruz..
umarım bu ilk ve son olur..ve umarım hatasını anlayıp gönlünü almaya çalışır..suan çok kırgın olduğunu asla duzelmiycek diye düşündüğünü biliyorum..umarım hersey yoluna girer ve mutlu olursun..

bilmiyorum kızlar yaa şiddetin küçügü büyügü olmaz diye düşünüyorum,vurmasıyla acıyan canım degildi kalbimdi ve çok kırıldım, zaten çocugumda olmuyor 2 senedir ugrasıyoruz evliliği hiç böyle düşünmemiştim senağlama

ne zaman şiddete uğramış birini dinlesem ya da okusam''üstüne çok gittim'' ifadesi kullanılır.
kendi kendine bahane hazırlamak mıdır acaba.ama çok üstüne gittim.
üstüne git,tepesine çık ister. hiç kimse layık değildir bir tokata bile.
hep derim ki daha o ilk tokat gelmeden olacaklardan haberi olsun.
yani her kadının durduğu yere göre bi kozu vardır elinde.
bana bi tokat atarsan:yakarım,yıkarım,dünyayı ayağa kaldırırım,giderim,gidersin...
vardır işte karşıdakinin göze alamayacağı şeyler.sonuna kadar kullanmak lazım bunu.
ha geldiyse tokat.artık yapacak bi şey yok.
bu sefer de feleğini şaşırtmalı ki 2.ye 3. ye yeltenmesin.malum alışkanlık yapar...

hani eşitiz ya o seni dövdüğünde sende onu döveceksin , o halde aynı duyguları o da paylaşır dayak yemek neymiş belki senin hislerini daha iyi anlar , dayak yiyip sızlanan kadınlara çok kızıyorum bu vesile ile elinizarmut toplamasın !!!!!harekete geçin !!!!!!haydikolay gelsin !!!

bir daha olmasını istemiyorum sizce nasıl davranayım tekrarlamaması için....evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum mantıklı karar verememekten korkuyorum...

bir daha olmasını istemiyorum sizce nasıl davranayım tekrarlamaması için....evliliğimi bitirmeyi düşünüyorum mantıklı karar verememekten korkuyorum...

birdayak ile evlilik bitirilmez devamı gelirse aynı hareketi sende ona yap ama uslanmıyorsa o vakit boşan!!!!

Ben 1 tokat ile evliliği bitiririm diyenler gurubundanım...:dilcikar:

Çünkü gerisi de gelir inancındayım...........

Allah yardımcınız olsun ............

offf çok kararsız kaldım yaşanmadan bilinmiyormuş...bende tek tokatla bile evlilik bitmeli diye düşünürdüm ama şu an çok zor oldugunu anladım...yanlız hareket etmek istemiyorum,en dogrusu ne onuda bilmiyorum mafoldumben

Evlilik kaç tokatla biter ? 10 tokatla mı ? Bence 1 ya da 10 hiç farketmez....

cnm bıraz zamana bırak.işle ılgılı sıkıntılarında ona yardımcı olmaya calıs.gececek askım,ben sana guvenıyorum.hep yanındayım mesajını duygusunu ona ver.bıraz sabret.dayak olayına bende karsıyım.keske olmassaydı.ama o sınırlıyken senınde susman taraftarıyım.ıkı taraftan bırı susmazsa eger olaylar daha cok buyur.her ıstedıgını guzellıkle anlat ona.mesela canınmı sıkıldı.dekı hadı hayatım bır denız kenarına yada bır cay bahcesıne gıdelım de.ben degıl bız olmayı basarabılmek coook zor ve sabır ısteyen bır ıs.elınden geldınce ona destek ver.erkekler bızım gıbı duygusal degıller.bazen bızı anlayamıyorlar.allah yardımcın olsun.

teşekür ederim kızlar. bu krizden sonra iyice kötü oldu şaçları beyazladı stresten.ben olabildiğince sabırlı oldum alttan aldım ama sabrım taştı benimde. dogru tokatın 1 de aynı 10 u da aynı... böyle bir adam değildi...çocugumuzda olmuyor zaten biz bi aile olamıyacaz sanrımsenağlama

öncelikle geçmiş olsun arkadsım
keşke o sinirli halinizle bu kadar ileri gitmeseydi
ama olan olmuş bence onun senden özür dilemesi lazım
senin de onu süründürmen lazım
hemen git boşan demeyip de sana baska çözüm yolları da göstermek istedim.
hersey senin elinde su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…