- Konu Sahibi ysl_cinema
eşimi cok seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum....ama eşim çok işkolik sürekli iş stresinden bahsediyor iş iş iş herseyi iş işleri kötü gidince dünyası yıkılıyor...ben istiyorum ki eve gelince farklı olsun birlikte gülelim eglenelim ama bunu yaşayamıyorum hep negatif elektrik veriyor...çok tartiştik bu konu ile ilgili tartıstıgımız zamanlarda hemen uzaklasır giderdi sakinleşince geri dönerdi ama bu kez sabrım taştı...bugun pazar birlikte bişeyler yapmak istedim o yine fabrikaya gidecegim dedi kavga ettik üstüne çok gittim ve bana vurdusenağlamasenağlama
aglıyorum sürekli bunu bana nasıl yapar çok kötüyüm onu görmek istemiyorum evden kovdum gelme sakın dedim...bu şiddeti ben nasıl kabul edecegim sindirecegim kalbimin kırıkları tamir olmuyacak bu evlilik nasıl sürecek senağlamasenağlama
aglıyorum sürekli bunu bana nasıl yapar çok kötüyüm onu görmek istemiyorum evden kovdum gelme sakın dedim...bu şiddeti ben nasıl kabul edecegim sindirecegim kalbimin kırıkları tamir olmuyacak bu evlilik nasıl sürecek senağlamasenağlama