Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi lm

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

levvame

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
5
0
1
İstanbul
ben göz altı torbalarımı aldırmak istiyorum, eğer cumartesi günü olursam ptesi ameliyat olduğum belli olmadan işe dönebilir miyim? izin almam zor.. başkalarının da anlamasını istemiyorum
Merhaba
Dönemezsiniz
Bu kadar basit bir operasyon değil,özellikli bir bölge ve çok iyi yapılması gerekiyor.Aynı ameliyatın tekrar yapıması ve düzeltilmesi zor olduğu için ilk ameliyatın iyi olması lazım.Dr un bu konuda tecrübeli olması şart
İşe başlama en erken 10 gün
Üst gözkapağı da varsa 15 günden önce işe gidemezsiniz
Botoksu bile yaptırdığınızda belli oluyor izleri fondötenle kapatırsanız da leke yapıyor.İstanbul da birçok hekim bu operasyonu yapmakta ama doğal durması açısında 1-2 isim verebilirim

Merhaba
Dönemezsiniz
Bu kadar basit bir operasyon değil,özellikli bir bölge ve çok iyi yapılması gerekiyor.Aynı ameliyatın tekrar yapıması ve düzeltilmesi zor olduğu için ilk ameliyatın iyi olması lazım.Dr un bu konuda tecrübeli olması şart
İşe başlama en erken 10 gün
Üst gözkapağı da varsa 15 günden önce işe gidemezsiniz
Botoksu bile yaptırdığınızda belli oluyor izleri fondötenle kapatırsanız da leke yapıyor.İstanbul da birçok hekim bu operasyonu yapmakta ama doğal durması açısında 1-2 isim verebilirim

Verseniz iyi olur bende doktor arastiriyorum bir turlu karar veremiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Prof Dr Şükrü Yazar Maslak Acıbadem
kesinlikle çok memnun kalacaksınız.Kime önerdiysem geri dönüşleri çok olumlu oldu.Randevu alıp bir görüşürseniz size doğru tercihler sunar.....................................................................................................................................................................

Prof Dr Şükrü Yazar Maslak Acıbadem
kesinlikle çok memnun kalacaksınız.Kime önerdiysem geri dönüşleri çok olumlu oldu.Randevu alıp bir görüşürseniz size doğru tercihler sunar.....................................................................................................................................................................

Tsk ler peki fiyatlari hakkinda bilginiz varmi acaba göz alti ameliyat fiati ne kadardir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X