- Konu Sahibi EU1
ozaman sen de akıllı ol arkadaşım herkes için beni kullandılar diyorsun. Buna bir nokta koy.
kullandırma kendini.
Kİmse seni zorla kullandıramaz. Sen hayır demeyi bilmiyorsun.
Bu işin özü bu.
Kimsenin ayak işçisi değilsin. tavrını koyacaksın.
Sevgilinin seni kullanmasına izin vermeyeceksin.
Bişeyler yaşama şu adamla artık istemiyorum evlenene kadar de yaptığımdan pişman oldum de. Bakalım ne diyecek. Resmen seni oyalıyor canı istedimi senle sefasını edecek zevkleri için seni alet edecek canı istemedimi de arama beni deniyorum seni diyecek.
Oldu canım başka!!
sen dediğimi yap bu adamla ilişkini kes bakalım onun en büyük oyuncağını elinden alınca ne tepki verecek. Tamam derse seviyordur seni ama hırçınlaşığ naparsan yap derse bil ki bu adamın gözü seni değil başka şeyleri görüyormuş hep.
Be daha ne akıl vereyim ki sana. Al sana akıl.
1. hayır demeyi öğren.
2. Kendine gel silkin ben napıyorum de.
3. sevgiline bukadar iplerini teslim etme, kendini hiç teslim etme.
4. Aileni suçlama onlarıda anlamaya çalış. Aranızın düzelmesi kolay olmaz ama imkansızda deil.
5. yaptıklarından ders al.
6. Çocukluktan çık.
Benden bukadar artık. Bizi de bukadar konuşturup umarım aynı hatalara devam etmezsin
lepim sakin ollll :teselli: :teselli:
işin özeti budur kolonya bak benim söylemek isteyipte çekindiğim bir çok şeyi lepi sana açık bir dille ifade etmiş
acaba yanlış mı anlaşılırım diyerek yazmadım bir çok şeyi
başıma gelmiş bir yanlış anlaşılma vakam olduğu için sana bir şeyleri söylerken çekiniyorum artık
ama madem lepi yazmış her şeyi en ince detayına kadar artık çekinecek sakınacak bir şey yok demektir
sevgilin ve ailen dahil senden istenilen her şeyi yaparsan maddi manevi vs vs her anlamda
bunun başına gelmesi kaçınılmazdır
kendini geri plana çek herkesin istediğini yapma
kukla olma ipleri başkasının eline verme bu kadar arkadaşım...