• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lmek istiyorum :( Ne yapmalym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozaman sen de akıllı ol arkadaşım herkes için beni kullandılar diyorsun. Buna bir nokta koy.
kullandırma kendini.
Kİmse seni zorla kullandıramaz. Sen hayır demeyi bilmiyorsun.
Bu işin özü bu.
Kimsenin ayak işçisi değilsin. tavrını koyacaksın.
Sevgilinin seni kullanmasına izin vermeyeceksin.
Bişeyler yaşama şu adamla artık istemiyorum evlenene kadar de yaptığımdan pişman oldum de. Bakalım ne diyecek. Resmen seni oyalıyor canı istedimi senle sefasını edecek zevkleri için seni alet edecek canı istemedimi de arama beni deniyorum seni diyecek.
Oldu canım başka!!
sen dediğimi yap bu adamla ilişkini kes bakalım onun en büyük oyuncağını elinden alınca ne tepki verecek. Tamam derse seviyordur seni ama hırçınlaşığ naparsan yap derse bil ki bu adamın gözü seni değil başka şeyleri görüyormuş hep.
Be daha ne akıl vereyim ki sana. Al sana akıl.
1. hayır demeyi öğren.
2. Kendine gel silkin ben napıyorum de.
3. sevgiline bukadar iplerini teslim etme, kendini hiç teslim etme.
4. Aileni suçlama onlarıda anlamaya çalış. Aranızın düzelmesi kolay olmaz ama imkansızda deil.
5. yaptıklarından ders al.
6. Çocukluktan çık.
Benden bukadar artık. Bizi de bukadar konuşturup umarım aynı hatalara devam etmezsin

lepim sakin ollll :teselli: :teselli:

işin özeti budur kolonya bak benim söylemek isteyipte çekindiğim bir çok şeyi lepi sana açık bir dille ifade etmiş
acaba yanlış mı anlaşılırım diyerek yazmadım bir çok şeyi
başıma gelmiş bir yanlış anlaşılma vakam olduğu için sana bir şeyleri söylerken çekiniyorum artık
ama madem lepi yazmış her şeyi en ince detayına kadar artık çekinecek sakınacak bir şey yok demektir
sevgilin ve ailen dahil senden istenilen her şeyi yaparsan maddi manevi vs vs her anlamda
bunun başına gelmesi kaçınılmazdır
kendini geri plana çek herkesin istediğini yapma
kukla olma ipleri başkasının eline verme bu kadar arkadaşım...

nevarki piskoloğa gitmekle
bence her insan piskoloğa gitmeli
ölmeyi düşünen insan kesinlikle gitmeli
bukadar işin içinden çıkılmaz hale geldiğini düşünüyo özellikle gitmeli
v eburda kimse arkadaşa sen kötüsün demedi
herkes doğru olanı söğledişakkıdı

Zemus cnm bende psikoloğa gittim ve hala kontrole de gidiyorum :ecrin_bebek:
(sosyofobi yüzünden :mymeka:)
Ama bunda psikoloğa gitse dahi kendi kendine çözecek bişeyleri
Yoksa kendi beyninde insan olayı bitirmeyince psikolog falan hiçbir işe yaramıyor bana bir sene yaramadığı gibi şakkıdı
Hem durum o kadar büyütülecek kadar vahim de değil.
Bende bazen böyle oluyorum her insanın çok sıkıldığı anlar olur ama nedenlere baksanız hepsinin bir çözümü vardır.Yani bu gibi şeyleri insanın kendi kendine başarması gerekiyor.
Şuanda yaşadıkları çok kötü çıkılmaz bir durum da değil ama arkadaş istiyorsa eğer tabiki gidebilir.
Ben kimse arkadaşa kötü dedi demedim ayrıca mirmirmirmir

ben de ona şaşırıyorum sevgılım de ne ıstıyorsa yaptım el ustunde tuttum
aılem de öle annem otur dıyo oturuyorum kalk dyo kalkıyorum
işi begenmezler cık derler cıkarım sevgılımı begenmezler ayrıl derler ayrılırım
ne ısteseler emırlerıne amadeyım ama en salagı da ben oldum :(

guzel yazılarınız okuyorum tekrar tekrar tesekkurler

3. sayfaya kadar okudum.
koca kadınsınız, 27 yaşına gelmişsiniz.
herkesi geçin insan kendi kendine niye bu kadar hakaret eder ki?
kendi kendini niye bu kadar aşağılar anlamadım..
sen kendine bunları dedikten sonra herkes der tabi.
bi silkelen de kendine gel..

yapmamak gerekiyomuş işte anladın mı nihayet bunu
bu hayatın her alanında böyle
kendinden bi kere taviz verirsen gerisi gelir
önce ben ne istiyorum ben ne düşünüyorum diyeceksin
kaç yaşında kızsın ailen işini beğenmedi çık diyecekler sende çıkacasın yok öyle şey
ha tabiki haklı gerekçeleri olur o zaman ayrı ama
rüzgar ne yöne eserse kim nereye çekiyorsa oraya gitmekte olmaz
hayır demesini bil..

kızlar hıc bırınız kötu konusmadınız kı
össsnur bıle yuksek yapmamıssın dedım dedı geldı özelden yanlıs anlamısım falan dedı.
sızın de yazılarınızın hıc bırı yanlıs degıl guzel guzel hosuma gıdıyor

psıkologa gıtmek de kötu degıl bır kere ımkanım vardı gıtmıstım
bana bosveeer demıstı sankı her sey çözulmustu sonra sec begen karar ver ve uygula demıstı
direk çözume ulastım sanki ama ondan da alacagım akıl kendı aklım olmuyor kı yani bunları da ögrenmelıyım ama nasıl ayrı eve cıkmak evlenmek ayaklarım uzerınde durmak ısterdım ama olmuyor .

aıle yanındayken bunu becerebılenlere de gıpta edıyorum

oku ama aklındada tut uygula hatta.
bak ben gerçekten üzülüyorum öyle sözde falan değil.
Çünkü yıllar geçiyor daha yolun başındasın düzelir diyemem sana. Hemen DÜzel diyorum oyüzden
akıllan hata üstüne hata yapma.
Herşeye evet demek en iyi sen olacaksın anlamına gelmez.
Sevilmenin yegane ölçüsü değildir evet demek.
Bazen hayır demek seni daha değerli yapar bunu sakın unutma.
Bazen istesende istemiyorum diyeceksin. Bunu yapmazsan kolay sanırlar sana yumuşak
yüzlü derler. VUrmadan lokması alınan cinsten olursun.
Şimdiye kadar sertte yazmış olabilirim teselli falan etmedim seni etmicemde.
Ama benim sana üzüldüğüm kadar sende artı kendine üzül.
Kenine başkalarına verdiğin değerden daha fazla değer ver.

:((((( aılemle cok kavga ettım
erkek arkadasımsa benı arama dıger telımı kullanmnıyorum dedı ama kullanıyordu
aradım o cıkınca ben senı denıyrum kullanma demıstım dedı bır de erkek arkadasını üzerıme saldı ben aldatmıs konumuna gırdım :((( aldattın benı bıde yapma denılenı anla dıyo ben aglıyorum tel actım
yarım saat bıde payladı benı :((((
aılem de sevmıyo benı ben ne yapıyorum yaaa :((

böyle seviyesiz bi adamla evlenip ne yapcan 1 ay sonra boşanacak mısın-tatlicadiarzu-
kurtulduğuna şükret...
işin var imiş az sabret bi müddet sonra ayrı eve çık.
işe başladıktan sonra ister istemez bir sürü talibin olur, elbet bi yerlerde seni bekleyen biri var... evlenme de bu kadar dert edilcek birşey değil

sorunların çözümü var iken bu kadar takılmana gerek yokturkbayragi

ah be canım, ne var bu kadar üzülecek, insanlar nelerle boğuşuyorlar....
en azından işe birlikte gittiğin bir baban var. Bir akşam annenle beraber kapıyı babam geldi diye açtığında karşında trafik kazası yapmış her tarafı kan revan içinde üstelik sarhoş bir baba gelmemiş...
Bir akşam baban biriyle kavga etmiş her tarafı kırılmış diyenin yok.
her yıl modası geçti diye araba değiştirip satıp savıp kocaman bir mirası sırf araba ve seyahat merakı yüzünden değiştirip parayı çarçur eden bir baban yok.
senden ayrılan şahısı da boşver, sana da ona da birsürü insan var. İnsanlar üçüncü evlilikleri için aday arıyorlar.
Kimi dayak yiyor, kimi önüne geleni öldürüyor, kim kimi zayıf görürse yemeye çalışıyor.
her günün bir şükür vesilesi olmalı.
Aile sahibisin şükret.
Sağlık ve güç sahibisin şükret.
Dünya bir imtihan dünyasıdır. Şükret ki imtihanı geçebilesin.

kızlar hıc bırınız kötu konusmadınız kı
össsnur bıle yuksek yapmamıssın dedım dedı geldı özelden yanlıs anlamısım falan dedı.
sızın de yazılarınızın hıc bırı yanlıs degıl guzel guzel hosuma gıdıyor

psıkologa gıtmek de kötu degıl bır kere ımkanım vardı gıtmıstım
bana bosveeer demıstı sankı her sey çözulmustu sonra sec begen karar ver ve uygula demıstı
direk çözume ulastım sanki ama ondan da alacagım akıl kendı aklım olmuyor kı yani bunları da ögrenmelıyım ama nasıl ayrı eve cıkmak evlenmek ayaklarım uzerınde durmak ısterdım ama olmuyor .

aıle yanındayken bunu becerebılenlere de gıpta edıyorum

ben kendimi tutamıyorum yanlış bölümde okumuşum galba ben-tatlicadiarzu-
yavrum benim ayaklarının üzeirnde durman için ayrı eve çıkman gerekmez ki. Bu senle alakalı bir durum. Ayrıca sen sakın ayrı eve falan çıkma üstesinden gelemezsin bunun aile yanı sana şimdi nekadar cehennem gelsede emin ol ayrı evde olsan o daha bir cehenneme hayatı gibi gelecek. Ve emin ol şimdi başına gelenlerin kat ve katı gelecek başına.
Ayrı ev çözüm değil bunu sil aklından. Kendi kendine sahip çık yeter.

Canim zor günler yasiyorsun anlasilan, üzme kendini biranönce gecer ins.:teselli:

Anne Babani gectim ama elin adaminin sana böyle davranmasina hiic izin verme lütfen, sana deger veren seni senden cok seven biri cikar ins. en kisa zamanda:Saruboceq:

Birak su salagi , söyle güzel bir osmanli tekmesini koy sunun dötüne, taaa fizana ucsun, öyle düssünki bidahada dönemesinkaydirigubbakcemile5

Canim bak ne güzel is bulmussun , dört elle saril isine, yeni is yeni cevre yeni arkadaslar
ay ben bile heycanlandim simdi ya

hem nolmus yasina:mymeka:acele etme elbet evlenirsin, amaaa simdi kariyer yapma zamaniturkbayragiopuyorumnanaktan

sevgilim ne istiyorsa yaptım onu el üstünde tuttum...
demek ki erkeklerin her istediğini yapmamak gerekiyor kolonya,niye her istediğini yapıyorsun ki....?
aklını başına topla kendine gel bir süre kimseyi hayatına alma...

kolonyacım bütün yorumları okudum.hiç psikoloğa gitme bence,burdaki yorumları tekrar tekrar oku o kadar güzel şeyler yazmışlar ki,psikologtan daha iyi.psikologlar para için yapıyorlar burdakiler gönüllü ne güzel.erkek arkadaşını salla gitsin.babanın paranı alması kötü değil o senin baban ( eğer kumarda orda burda harcadıysa bişey diyemem),aslında yalan da söylememiş 2 .el alınmaz diye,önceleri öyle düşünürdük fakat şimdi öyle değil.insanlar zevk için zırt pırt araba değiştiriyor.hiçbir şey ailenden daha değerli değildir unutma.

sorunlarından evlenerek kurtulamazsın canımcım, sana acil bir iş lazım bak nasıl duzelecek herşey kafan nasıl temizlenecek. erkek arkadaşından bır cacık olmaz sana söyleyim. arama arkana bıle bakmadan kaç. kendını kendıne küçük düşürme, onurunu kımsenın zedelemesıne ızın verme. kendın de zedeleme. evlenmek, kişinin başarısı degıldır. kişinin şansıdır. evlı olan bır bayan, evlı olmyan bır bayandan daha az krıterlere sahıp degıldır. sadece vakti saati gelmemiştir. kendını sakın kuçuk görme, ailene evlılık konusunda ezdırme. çalış ve az konuş evde. kendını sakınleştır. bır daha ki ilişkınde çok olgun, ayakları yere basan, ne ıstedıgını bılen bır bayan ol. kendını sakın kullandırtma. bırak onlar senı tavlamaya çalışsınlar, sevıyeyı asla duşurme. senınle kımsenın sınırı aşmadan konuşmasına ızın verme. tamam mı canım. sınırlenme,sakın ol...hayat senı sınıyor ama gececek,,hep gecer çünkü bunu unutma.

öncelikle hiç bir şey de intihar etmek cana kıymak hele başkaları için bi sevgili için felan kesinlikle düşünmememeniz gereken birşey ama zor bi dönemdesiniz bu hepimizin başına geliyor malesef dertler sıkıntılar hiç bitmiyor okul derdi okul biter iş bulamama ,sağlık problemleri,aile desorunlar,evlilik olcakmı olmıycakmı hayatımdaki kişi doğru kişimi felan ve buna benzer pekçok şey insanı hep yıpratıp durur...ama sıkıntılı anlarımızda bunu anlamasakda her gecenin sonunda mutlaka güneş doğar...çok üzgün olunca bunları düşünemiyoruz ama özellikle kendimiz için yaşamalıyız şu dünya da ailede eşde biryere kadardır hiç kimsenin kimseye garantisi yok malesef ne güzel işde bulmuşsunuz darısı başıma inşallah...:Saruboceq: kendinizi garantiye alırsınız size değer vermeyen bi sevgiliyede bu saatten sonra eyvallah demeyin lütfen...hayat karşınıza daha neler çıkaracaktır evliliği sadece kurtuluş olarak görmeyin hele ölümü de asla düşünmeyen....sevgiler...

EVet buradakı yazılar hepınıze tesekkurler
cok cok guzel tekrar tekrar okuycam,
toplam 6 saat gecmıs ıyı gıbıyım şu an

güzelim ben durduk yere ağladığımda annem gel de seni bi güzel döveyim ağlamaya sebebin olsun derdi...
ben sen de bir dert falan göremedim kendini bu kadar paralayacak kadar...
Allah sana öğle bir dert verir ki şte o zaman ağlamaya sebebin olur...ki umarım vermez hiçbir zaman...insanlar ne dertlerle uğraşıyor senin yaptığın şımarıklıktan başka bişey değil..

canim yaaa bak ne güzel üniversite okumussun ki üniversiteyi kazanmak her babayigidin harci degil be güzelim... egerki üniversiteyi basaripta kazanmak sinavlari basariyla gecmek " sen birsey vilmiyorsun" demekse sadece sen degil bende ozaman ailenin gözünde birsey bilmiyorum safim. ona bakilirsa ozaman bütün universite okuyanlar saf... cünkü bende üniversite okudum. Aglayinca derdin bitecek mi güzelim HAYIR... peki ozaman kendini niye acimiyorsun! birak erkek arkadasini felanda afedersinde ne b...ku varsa yesin... ne demek yaa ben aramayana kadar arama! oldu belki baska kizlarin yaninda, kizlar gidince seni ariyo ve buna "beni aldattin " süsü veriyor. sakin güzelim ailen icin bir baskasiylada evlenme. evlilik cok karmasik bir kurum... heleki esini sevmeden zoraki sectiysen! sana zindan olur hayatin! isine git gel kimselere kulak asma güzelim! gözlerine yazik Aglama ok? hadi duygu ablana söz ver....delikafadulden

canim yaaa bak ne güzel üniversite okumussun ki üniversiteyi kazanmak her babayigidin harci degil be güzelim... egerki üniversiteyi basaripta kazanmak sinavlari basariyla gecmek " sen birsey vilmiyorsun" demekse sadece sen degil bende ozaman ailenin gözünde birsey bilmiyorum safim. ona bakilirsa ozaman bütün universite okuyanlar saf... cünkü bende üniversite okudum. Aglayinca derdin bitecek mi güzelim HAYIR... peki ozaman kendini niye acimiyorsun! birak erkek arkadasini felanda afedersinde ne b...ku varsa yesin... ne demek yaa ben aramayana kadar arama! oldu belki baska kizlarin yaninda, kizlar gidince seni ariyo ve buna "beni aldattin " süsü veriyor. sakin güzelim ailen icin bir baskasiylada evlenme. evlilik cok karmasik bir kurum... heleki esini sevmeden zoraki sectiysen! sana zindan olur hayatin! isine git gel kimselere kulak asma güzelim! gözlerine yazik Aglama ok? hadi duygu ablana söz ver....delikafadulden

olabilir guzelım, aldattı demem ıcın bır yıgın sebeb var
ama aldatmadıgını da dusundugumu soyleyebılırım

hareketlerı bı defa ıyı degıl artık telef oldu yani ılk etapta bu önemlı
umursamamam gerektıgını bılıyorum ve artık uygulamak zor degıl
artık yenısıne gecmek de zor degıl planlı olurum
belkı evlendıkten sonra böle kötu oldugunu gorcegıme ewlenmeden
bunları bu yuzden tekrar tekrar yasıyorum duzgun mu davranma yı ogrenıyorum nedır.
hata yapmamalıydım sureklı yapıyorum

erkek arkadaşın sana arama dediyse ne arıycaksın ki uğurlar olsun sende beni arama dersin seviyuosa koşar peşinden sevmiyosada kendini bu kadar ucuz gösterme canım üzülmeye değmez hiç bişi inan bana babana verdiğin parayıda ne bukadar dert ediyosun ki verebilse verirdi dimi allah başka acılar göstermesin hallolmayacak sıkıntılar dedeil bunlar sadece sen birazdaha özgüven sahibi ol bazen her insan da olur hiçbişi düşünemez yapamaz ama toparlar sonra olmuyosada profesyonel yardım al sakın ölümü falanda düşünme hiçkimse için değmez zamanla anlarsın , rabbim yardımcın olsun

Back
X