• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lmek istiyorum :( Ne yapmalym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolonyacım öncelikle şu erkek arkadaşını bırakmakla işe başlayabilirsin..o adam seni resmen oyuncağı etmiş durumda ama sen farkında değilsin..dua et ki evli değilsin onunla..bence kurtulmalısın,üzülmekten ziyade..hayatta kimsenin garantisi yok bunu unutma..hepimizin başına bir şeyler geliyor hiç ummadığımız zamanlarda ve ters düz oluveriyor düzenimiz..sil baştan yapan insalar o kadar çokki..

üzülmeyi bırakta silkelen bir an önce,bir yerlerden başla,hayata güçle tutnmanın zevkine var bence..tek önemli olan sensin..sağlığın..sevmeden evleneceksen önemi yok evlilik fasofiso..nerde mutlu isen orda ol..
o adamada pabuç bırakma artık..o kimki seni süründürüyor..sakın ha sakın...
Çok üzgünüm çoook

28 yaşında evde kaldın diye intihar ediyorsun ben 30 yaşında yeni evleniyorum bu durumda benim iki sene önce ölmüş olmam gerekiyordu..erkeksiz bir hata ölümden betermi diyosun ne diyosun sen ?
hadi bakalım ağlanmak yerine hayatını temize çekmeye..önce o erkek arkadaşını imha ediyorsun.ardından ailenle (çocukca davranmadan) beni rencide edici konuşup psikolojimi bozmak yerine madem hatalarım var düzeltmem için sizden yardım istiyorum diyorsun.tabi bunu demekle kalmayıp SÖZ dinliyorsun..ve en önemlisi seni hayata karşı motive edecek en büyük etken olan işine tamamen kendini veriyorsun..Çok önem verdiğin evlilik içinde zamana bırakıp iti kopuğu hayatına dahil etmiyorsun..Söz dinle şeker .. kaydirigubbakcemile5

kolonyacımm actıgınn konulardan da aslındaa sorunlarınn oldugu bellıydıı canımm.ama senın dusundugunn gıbı olumdu fılann bu kadarr buyukk sorunlar degıll ınan bana.bunlarr care degıll kurtuluss asla degıll..kesınlıklee aklını basına almanıı ve sakın sakın dusunmenıı rıca edıyorumm..sen gayet mantıklı ve akıllı bı kızsınn herkesınn hayatında zaman zaman zor donemlerıı oluyorr bu zamanlardaa havluyu atıp cekılmek senın gıbı guclu bayanlara yakısmaz guzelım..ustelıkk buu en kolayıı hayata ve verdıklerıne karsıı mucade etmezsınn sureklıı mutsuzz olacaksınn.. Allahh yardımcınn olsunn tatlım...

Canım son olarak şunu söyleyeceğim..Uygulayıp uygulamamak senin bileceğin iş..Bu adam ayaklarına kapanıp parmağına yüzük takıncaya dek s... et onu.( o Zibidnin bunu yapacağını hiç sanmıyorum açıkçası aslında ).Sen bu hayata onunla gelmedin.....Onsuzken de vardın....Ondan gelecek sevgi kırıntısına muhtaç değilsin...Bas tekmeyi..Başka adam mı yok ? Seni hayatında istiyorsa kendine çeki düzen versin..Hem küfür ne demek yaa?Sana saygısı yok bu zibidinin !!

Küfretmek bile bana göre sevgililikte ayrılık sebebi..Sana saygı duymayan adamdan beklentiye girme...Sana şimdiden küfreden şerefsiz ,evlenmeye kalkınca kimbilir neler yapar..nasıl kendinde böyle bir hak görebiliyor? sen nasıl buna izin veriyorsun? çok sinir bozucu bir durum..

At tekmeyi mıçına ne hali varsa görsün..Koca olabilcek biri gibi gelmedi bana..Sen işine asıl,hayata tutun,moralini yükseletecek hobilerle uğraş..

Ve bence her sıkıntını yazma buraya..Sen çok naifçe,içinde kötülük olmadan yazıyorsun belki ama insanlar her zaman o kadar anlayışlı değil.Hatta çok da acımasız olabiliyorlar....Ancak güvendiğin kişilerle dertleş..Olumsuz ve yargılayıcı şeyler eleştiri olmaktan çıkıyor çünkü..

Hadi bakalım şimdi içine yeni umutlar yeşertme zamanı...Bırak seni üzen sevgiliyi...İlla sevgilin olmak zorunda değil..Önce kendini toparla,psikolojin yerine gelsin..Sağlıkla düşünmeye başla..Sevgili seni bulur nasılsa...;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ewlenmeden önce kızın denenmesi,bağırıp çagırması ne demek yaa??

O kimki sana bağırıo..Sen intiharı düşüneceğine ondan ayrılmayı düşünsen daha iyi edersin???

Her daim birilerinin sana akıl vermesini dediğin gibi kandırın beni kızlar diyorsun ya kandırılmayı bekleyeceksen, 3 kuruş para ve bir tane kıytırık sevgili için intiharı düşüneceksen geç bile kalmışsın öldür kendini kurtul valla ama sakın boğaz köprüsüne çıkma orda hep yakalıyorlar.fisfisfis

Yanlızzz bir seçenek daha var tüm bu değersiz mevzular için değmeyeceğini düşünüpte asıl olanın sen olduğunun farkına varabilirsen önce iyice bir silkelenip sonra seni üzenlerin karşısında dimdik durabilirsin.

Sen anne olmak istemiyormuydun? Bu yüzden toparlanmalı ve kendine çeki düzen vermelisin..Gelecekte örnek olacağın,yetiştireceğin çocuklar olucak ..Bu yüzden geçmişteki hataları,yanlışları bir kenara bırakıp silkelenmelisin..Güçlü olucaksın,kendine güveneceksin,kendini seveceksin ve bohem hayatı bırakıp düzgün bir yaşam sürmek için gayret ediceksin..Böyle kendini koyvermemelisin kolonyacığım...a.s.

şimdiye kadar KOLONYA senın yazılarınla ılgılı pek bı yorum yapmadım..ama daha ılk actıgın konuyu okudgumda bundan 1-2 ay once bı garıplık sezmıstım ztn....ama bugn konunu okuyunca senın ıcın üzüldüm....ben de 26 yasındayım arkadasın olrk gör benı ve alnma yazacklarıma....şu zmnda hıc bır sekılde hıc bır erkege guven olmaz...''amaaannn aşksız kalmıyım ya,benı kullanırsada kullansın,,oda hayatımdan cıkarsa hepten evden kalmıs gıbı olacam'' gıbı dusuncelere kapılırsan şu an yaşadıgın ruhi bunalımı hiçç bi şekılde atlatamassın..çünkü o oldukca hayatnda sorun bıtmıck...
Erkek arkadasına kızmam ben (kullanıosa bu onun serefsızlıgı)ama sorun sende aklını kullann birazz,,,kendını ağırdan al....arama sorma,kendını gerıden cek,onsuz bır hıcmıssın gıbı kendını ona gosterme(öle hıssetmesen bıle - arada oyunlar olack ılıskıde)eger bu tarz bı tutum gösterseydn sevgılıne emın ol ozmn gözunde daha cok buyuyecektın.....su an bole devam edıp sıkıntıların ıcıne daha cok dalmak mıı, yoksa butun herşeydn arınıp yenı bır sayfa açmak mı senı daha huzurlu eder?????????(mutlu eder demıyorum cunku şu durumda ılk once yakalayacagn sey huzur ve sonrasında mutluluk olacaktır)
Umarım benı anlamıssındrr vee uygulamaya koyarsın

Üzgünüm ama sağlıklı düşünen birinin düşüncelerine benzemiyor bu söylediklerin.benneyaptımki

Üzgünüm ama sağlıklı düşünen birinin düşüncelerine benzemiyor bu söylediklerin.benneyaptımki

Orası belli kuzum..Herkes farkında bunun..İşte önemli olan kırmadan üzmeden doğru yola girmesi için teşvik etmeye çalışmak kolonyayı...vereliniortak

Herkes sağlıklı bir ortamda yetişemeyebiliyor malesef....

kolonya bak yadıklarından değil ama yapılan konuşmalardaki açıklamalarından anladım sorununu.herşey üsüt üste gelmiş olabilir seni sorun olarak bunlar yorabilir daha başka arkadaşlarımızın sorunlarını okudunmu hiç.aldatılan şiddet gören ailesiyle bin sorun yaşayan kıskançlık yüzünden evde baskı gören vs..bence şükret o adamla evli değilsin yani boşanmak toplumda dul olarak yaşamak diye bi sorunun yok.eğitimlisin kendi paranı kendin kazanacaksın bırak baban işe götürsün bi süre sonra götürmez meraketme.ayrıca 28 yaş evde kalamk bunlar ne aptalca ya .işe girersin bak kimler çıkar karşına.ortada intihar edilecek ne var kardeşim bardağın birazda dolu taraflarını gör.

neden evlenmeye şartladın kendini anlamadım
evlenmeden de istediğin hayatı kurabilirsiin işine başlıyormuşsun ne güzel çalış kazan gerekiyorsa ayrı eve çık
intahar gibi saçma kelimeleri de çıkar hayatından

Sevgilim dediğin insan sana değer veren insandır. Tek taraflı bir aşk görüyorum. Bilmem nereye kadar gider. Bence hemen bırakmalısın.
Ailenden de paranı alıp maaşınla da kendi düzenini kurmalısın ve herşeye yeniden başlamalısın.
Bu yaşa kadar aile ile birlikte yaşamak bir sürü sorunlar getirebilir.
Gelişmiş ülkelerde 18 yaşından sonra evden ayrılmaları boşuna değil.
Bizde hadi diyelim işe girene kadar ondan sonra birlikte yaşamak her iki taraf da ne kadar iyi niyetli olsa da zor.:1no2:

Aptal olan sevgilin bence, neymis arama diyormus sen ariyomusun seni deniyormus..

Bu ne sacmalik ya, bence sen sevigilin olacak o ki$iyle butun baglarini kes oncelikle.

Ailene gelince, kazandigin parayla ara al, almak istiyorsun anladigim kadariyla, onlar araba surmesini ogretmiyorsa, sende kursta ögren.

Biraz kendi ba$inin cagresine bakmayi ögren, unutmaki bu dunya da yanlizsin, kendi kararlarini ver.

Sevgilini birak, paranla araba al, bunlar kucuk seyler yaa...

Daha buyuk seylerle kar$ila$abilirsin bu dunyada, guclu olman gerekiyor, kendi ayaklarinin uzerinde durman gerekiyorf

unı okudum bı işe baslıycam yarın gıdıcem
aılem benden para almıstı sımdı vermıyor
erkek arkadasım benı terkettı zorla aldattmısım gıbı gosterdı bı şans verıyorum sana dıyo ben aramadan aramıcan benı dıyo aglıyorum telefonda durmadan şu an yüzüm pancar gıbı kırmızı durmadan aglıyorum aılem de canıma okuyor bu yasa kadar evlenemedın zaten aklııl degılsın herkes bunu dıyo duzgun işin yok akıllı degılsın dıyolar
yarın baslıyorum yolun bir kısmında babamla ya da otobusle gıdebılırım babamla buyuk kavga ettık bugun arabadan benı eve bırakıp gıttıler erkek arkadasım benle ılgılenmedıgı gıbı bıraktı da gıttı ben ne yapsam gıdıp rastgele bırıyle mı evlensem
sabah ve aksam babam eve bıraksa işe mı gıtsem yoksa ıntaar mı etsem baska yapcak bıseyım yok herkes cok aptal oldugumu soyluyo unı okudum ettım ama bıraz algılayamıyorum bılıyorum bısey dıyolar anlayamıyorum da bıde cok sorunlarım var herkes prıkohola gıt dıyor cok aglıyorum kızlar guzel bıseyler dıyın kandırın benı bılmıyorum
görucu taliplerım var hıc bırı asık olcgım erkekler gıbı y akısıklı degıl dıye ıstemıyorum dıyorum ters cevırıyorum öle bısey mı yapsam belkı ıyıdırler yakısıklı degıller belkı duzgundurler. öle mı yapsam ne yapsam asagı mı atsam kendımı ölmus olunca hepsı ççöözülcek mı bı gerı kalan sımge daha olmucak benden kalan bısey olmuycak ama ben ne yapıcam bılmıyorum drumadan aglıyorum
:mymeka:
:a015:

1. dünyada milyarca insan işsizken sen iş bulmuşsın
2. o kadar çok insan var üniversite okumak isteyen. ya kazanamayan yada kazanıp parasızlıktan okuyamayan.
3. bir sevgilin olduğuna göre sağlıklı ve güzelsin ki sağlıklı olmanın yerini hiçbir şey tutmaz.
4. sevgilin terk etti ise sensizliği göze almış seni sevmiyordur mazeret uydurduğuna göre. seni önemseyen biri için intiharı düşünüyorsun. bence tekrar düşün.
5. aptal insan olsan üniversite bitiremezdim. güçlü ol azıcık kendine güven. kendi paranı kazanmaya başlayınca kendin bir yolunu bul o şekilde işe git.
6. bu hayat senin. evlenmenin SON KULLANMA TARİHİ mi var. var da ben mi bilmiyom. hayır tabi ki de sen istiyene kadar evlenme özelliklede ayrılacağını bile bile bir de boşanmış olma.sevmediğin biri ile özellikle.
7. heeeeee tamam aşık olacağın erkek yok git intihar et:oklava:
kızım bu dünyadan senden başka sen yok. intihar etmeye değecek hiçbir şey yok dünyada.
bu hayata bir kere gelecez tadını çıkar.
bardağın biraz da dolu taraflarına bakmayı dene kendi kendinin psikoloğu ol kaydirigubbakcemile5

algılama probleminiz varsa psikolog size yardımcı olmaz....
zeka geriliği olduğunu düşünüyorsanız test falan yaptırın bence... sonucuna göre sizi yönlendirirler... hangi bölümü bitirdiniz bilmiyorum ama sonuçta üniversiteyi bitirebildiğinize göre düşündüğünüz kadar zeka probleminiz yok....endişe etmeyin...

Bana depresyona girmişsin gibi geldi. Bir psikiyatriste git bence ilaç falan verebilir. Ailen de seni ne kadar üzdüklerini görüp davranışlarını değiştirirler belki böylece. Kendini aptal değersiz hissetmek falan bunlar depresyonun belirtilerine benziyor yanlış hatırlamıyorsam.

cnm ilk işin erkek arkadaştan ayrılmak olmalı hatta ona kurtulmakta denebilir
sende enaz çevrendekiler kadar değerlisin bu gerçeğe kendini inandırmalısın ailenle konuşsan seni aşağılamalarından hoşlanmadığını kırıldığını söylesen eminimki bunu yapmaktan vazgeçiceklerdir çünkü sen onlar için çok önemlisin mutlakaki
ayrıca sakın tanımadığın sevmediğin biriyle bi inat uğruna evlenme bu kendine ceza vermen olur bu çok yanlış sen bu hatalardan dönerek kendine ödül vermelisin asıl
vee sakın ölümü düşünme kolonyacım bu seni üzen durumlara son vermek senin elinde unutma canım

Back
X